Το αριστερό παπαγαλάκι του Τόσκα αποχώρησε επιδεικτικά απ’ την τελετή! Αίσχος γελοίοι ελασίτες …

Αποχώρησε λόγω Χρυσής Αυγής ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. από τα αποκαλυπτήρια Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών

Ένα απρόοπτο είχε η χτεσινή τελετή αποκαλυπτηρίων Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης καθώς ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπάλληλων Αστυνομικών Γρηγόρης Γερακαράκος ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία δύο μελών της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση  αποφάσισε να αποχωρήσει κατά τον χαιρετισμό του «τιμώντας» έτσι τους νεκρούς αστυνομικούς.  Τη στιγμή της ομιλίας του ο κ. Γερακαράκος ενοχλημένος δήλωσε ότι «θα ήθελα πολύ να τιμήσω με τον λόγο μου τους νεκρούς συναδέρφους μου, ωστόσο επειδή στο χώρο υπάρχουν δύο μέλη της Χρυσής Αυγής η τιμή μου για τους νεκρούς είναι η αποχώρηση μου». Τα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής ήταν ο βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας, και o βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης  Αντώνης Γρέγος.

 

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες Πεσόντες Αστυνομικούς – Τα κομματόσκυλα της ΝΔ αμαύρωσαν την τελετή και αποχώρησαν.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες Πεσόντες Αστυνομικούς - Τα κομματόσκυλα της ΝΔ αμαύρωσαν την τελετή και αποχώρησαν

Στην τελετή αποκαλυπτηρίων Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης παρευρέθησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος και Χρήστος Χατζησάββας, καταδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το εθνικιστικό κίνημα τιμά και σέβεται έμπρακτα τους ήρωες πεσόντες αστυνομικούς.

Την τελετή αμαύρωσαν με την αποχώρηση τους κάποια κομματόσκυλα της Νέας Δημοκρατίας, πράγμα το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά από τους παρευρισκομένους.

Ο κρατικοσυνδικαλιστής Γερακαράκος, οι τραμπούκικες καυχησιολογίες και οι κανονισμοί της ΕΛΑΣ που βάναυσα ποδοπατά

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ξαναχτύπησε ο γνωστός κρατικο-συνδικαλιστής της αστυνομίας Γερακαράκος, αποχωρώντας επιδεικτικά από εκδήλωση για την ανέγερση μνημείου πεσόντων αστυνομικών στο Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, γιατί παρευρίσκονταν και δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Εν συνεχεία δε, ξέσπασε σε αντιεθνικιστικό – ζητωκαθεστωτικό παραλήρημα: «Εμένα με απειλούν οι Χρυσαυγίτες καθώς όσες φορές το επιχείρησαν, τους πετάξαμε έξω από κάθε εκδήλωση μας και έχουμε δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά πως δεν τους θέλουμε ούτε τους δεχόμαστε. Το μόρφωμα δε, το έχω χαρακτηρίσει αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό. Είναι λοιπόν δυνατόν να παραστώ σε εκδήλωση με προσκεκλημένους Χρυσαυγίτες;».

Εις ότι αφορά τις τραμπούκικες καυχησιολογίες του, πως έχει «πετάξει έξω» από εκδηλώσεις αστυνομικών εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, λέει συνειδητά ψέματα στην προσπάθειά του να φανεί αρεστός και… απαραίτητος στο καθεστώς, ως… Γιαγκούλας του. Εξάλλου, ο πραγματικός Γιαγκούλας δε φορούσε ροζ πουκάμισα…

Εις ότι αφορά τις «απειλές» που δήθεν δέχεται από Χρυσαυγίτες, πιθανότατα εννοεί την υπενθύμιση της βάναυσης παραβίασης των κανονισμών του Σώματος στο οποίο ανήκει, που απαγορεύουν ρητά και κατηγορηματικά στους αστυνομικούς να εκδηλώνονται δημοσίως -υπέρ ή κατά- οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος. Και που θα εφαρμοστούν κατά γράμμα εις βάρος του όταν θα αποκατασταθεί η συνταγματική ομαλότητα στη Χώρα με την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην εξουσία!

Κι αν αυτό το τελευταίο του προκαλεί θυμηδία και λέει πως «έλα μωρέ, 7% έχουνε», θα του θυμίσουμε ότι το τριτομνημονιακό μόρφωμα που κυβερνά την Ελλάδα τα τελευταία 2 ½ χρόνια αγκομαχούσε επί χρόνια πολλά να μπει στη βουλή, με ποσοστά 3-4%!

4 σκέψεις σχετικά με το “Το αριστερό παπαγαλάκι του Τόσκα αποχώρησε επιδεικτικά απ’ την τελετή! Αίσχος γελοίοι ελασίτες …

 1. Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ MACRON
  ====================================

  Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel MACRON, έρχεται στην Ελλάδα ως απεσταλμένος του Προέδρου της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Ευρισκόμενοι εν όψει Παγκοσμίου πολεμικής κρίσεως, την οποίαν προκάλεσε η Β.ΚΟΡΕΑ, ο Πρόεδρος ΜΑΚΡΟΝ δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει;;;
  Ενώ ο πλανήτης ευρίσκεται εν-όψει Παγκοσμίου Πυρηνικού Πολέμου, ο ΜΑΚΡΟΝ «το χαβά του» , τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ πρώτα.
  Σαν Πρόεδρος της Γαλλίας, μιάς μεγάλης δύναμης, πρέπει να ασχοληθεί με τα προβλήματα της Γης.
  Αλλά είπαμε πρώτα τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Η Ελλάδα σήμερα παρά τη χρεοκοπία έγινε Παγκόσμιο Ενεργειακό κέντρο.
  Εντοπίστηκε μεγάλη φλέβα ΧΡΥΣΟΥ στις Σκουριές της Χαλκιδικής, και γιγαντιαίο κοίτασμα υδρογονανθράκων σε Ιόνιο & Κρητικό Πέλαγος.
  Γιαυτό έρχεται ο Πρόεδρος ΜΑΚΡΟΝ, για να εξασφαλίσει «Πίρ-Παρά» το ΧΡΥΣΟ για τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τα Πετρέλαια του Ιονίου & Κρητικού Πελάγους, για την Γαλλική ΤΟΤΑL –ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Έρχεται ως Ατζέντης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να πάρει τα εναπομείναντα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων, δήθεν σαν επενδυτής.
  Ενδιαφέρεται,
  1.-Για το ΝΕΡΟ των Ελλήνων (ΕΥΔΑΠ+ΕΥΑΘ)
  2.-Για το ΦΩΣ των Ελλήνων, (ΔΕΗ)
  3.-Για το ΧΡΥΣΟ της Μακεδονίας, για λογαριασμό του χρυσοθήρα Σιωνιστή Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ο οποίος τον έκανε Πρόεδρο της Γαλλίας.
  4.-Για τα Πετρέλαια+Φ.Α. για λογαριασμό της TOTAL – ROTHSCHILD
  5.-Γιά να κάνει την Ελλάδα πατρίδα των Ισλαμιστών Λαθρομεταναστών. Ο ΜΑΚΡΟΝ ζητεί την Ελλάδα, ως Πατρίδα των Μουσουλμάνων «προσφύγων», για να γλυτώσει η Γαλλία, και γενικά η Βόρειος Ευρώπη.
  Ο ΜΑΚΡΟΝ έρχεται για τα συμφέροντα του Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Απευθυνόμενος στους προδότες πολιτικούς τους λέγω, «Κανονίστε να μας τα πάρει όλα «Πιρ-Παρά», για λογαριασμό των Σιωνιστών δανειστών του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΕΛΙΤ, τη στιγμή που η ΕΛΛΑΣ βρίσκεται σε τεχνητή ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, τεχνητά χρεομένη ως το λαιμό, και ο έλληνας πεινάει.
  Οι Συμβάσεις που θα υπογράψετε να είναι 50%-50%, ως διεθνώς ισχύει.
  ΟΧΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΩΝ.
  Μη τολμήσετε να δώσετε στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΜΑΚΡΟΝ τζάμπα τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος, διότι θα σας πεί ο Λαός ΨΕΥΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ – & ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
  Οι πολιτικοί μας είναι έτοιμοι να τα προσφέρουν ΟΛΑ. Σε τίποτα δεν λένε ΟΧΙ, προκειμένου να έχουν την εύννοια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να διατηρήσουν την εξουσία, και τα πλούτη τους.
  Γιαυτό μας κατάντησαν οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αποικία ΧΡΕΟΥΣ, και το «παιδί του ΡΟΤΣΙΛΝΤ» ο MACRON, προσπαθεί να το εκμεταλλευθεί πρός το συμφέρον του εργοδότου αυτού!!!
  Οι πολιτικοί μας – γνωστοί ως εφιάλτες – είναι έτοιμοι να προσφέρουν «Γην και Ύδωρ» στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αρκεί να μη χάσουν τη θέση τους, και τα πλούτη τους.

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

  Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
  =============================================

  Κύριε Υπουργέ των  Οικονομικών,

  Κύριε Ευκλείδη Τσακαλώτε,

  Σάλος έχει προκληθεί στο Πανελλήνιον, δια τους ελέγχους που κάνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, που είναι η Αρχή των τοκογλύφων δανειστών του βρυκόλακα Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

  Σχετικά με τις αντιδράσεις των Καταστηματαρχών διά έλεγχο από Εφοριακούς Υπαλλήλους, ο Ελληνικός Λαός σας δίνει την εξής συμβουλή.
  Ο Ελληνικός Λαός αντιδρά άγρια…………..
  Σε λίγο θα γίνει Επανάσταση……………..

  «Πίνετε το αίμα του Έλληνα, για να τα δώσετε στους δανειστές του βρυκόλακα Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ».
  Ο  βρυκόλακας ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι το αφεντικό των «Ελλήνων» Πολιτικών.

  Την καλοκαιρινή σαιζόν περιμένουν και αυτοί οι φουκαράδες καταχρεωμένοι Έλληνες να δουλέψουν, οι άλλοι 9 μήνες είναι νεκροί.

  Ασφαλώς οι δανειστές του βρυκόλακα ΡΟΤΣΙΛΝΤ σας διέταξαν να κάνετε Ανεξάρτητη την αρχή των δημοσίων εσόδων.
  Να πείτε στο κ.Πιτσιλή, και στον κάθε Πιτσιλή, να σέβεται τον Ελληνικό Λαό, όταν βγαίνει στα κανάλια!!!
  ΟΧΙ  τόση  έπαρση.

  Να Σέβεται τον Ελληνικό Λαό, που πληρώνει τον κάθε κ.Πιτσιλή.
  Να πείτε στον κ.Πιτσιλή ότι είναι προσωρινός στη θέση του…………

  Το αφεντικό σας ο βρυκόλακας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πίνει το αίμα του Ελληνικού Λαού με τα Δάνεια, Μνημόνια, & Αξιολογήσεις.

  Εάν δεν διαγράψατε μονομερώς το χρέος, και βγάλετε την Ελλάδα από τα Μνημόνια, και από το ζυγό του βρυκόλακα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ δεν έρχεται!!!

  Εάν δεν μειώσετε τη φορολογία προς πάντες στο 10%, – όπως στη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, – ΑΝΑΠΤΥΞΗ δεν έρχεται!!!

  Γιατί η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, και άλλες Βαλκανικές χώρες, δεν έχουν ΕΝΦΙΑ;;;;;;;;;

  Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, και οι άλλες Βαλκανικές χώρες, δεν έχουν ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΔΝΤ-ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ-κ.λ.π. Είναι ελεύθεροι άνθρωποι……….
  ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!!

  Αυτά λέει ένας κοινός νούς, όχι οικονομολόγος σαν εσάς………….
  Αυτά είναι πρωτόγνωρα μέτρα, πολιτικών δούλων του ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. κ.λ.π.
  Αυτά τα μέτρα συναντώνται στις υποσαχάριες Αφρικανικές χώρες.

  Οι «Έλληνες» πολιτικοί σαν δούλοι του βρυκόλακα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλουν να δώσουν τα έσοδα από τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ, στο αφεντικό τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σαν τοκοχρεολύσια.

  Οι «Έλληνες» πολιτικοί δούλοι του Βρυκόλακα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ( Τσίπρες, Μητσοτάκηδες), θέλουν να δώσουν τον ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής, και τους υδρογονάνθρακες, στον Βρυκόλακα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για γίνουν Πρωθυπουργοί……..

  Πρωθυπουργός ίσον δούλος, και υπηρέτης, του βρυκόλακα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!

                          ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

      Ομάδα  Διεθνών  Σχέσεων & Γεωπολιτικής

                                        

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Κολόγριες Αιμορουφύχτρες Τράπεζες

  ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 626 08.09.2017


  ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ FUNDS του Φρήντμαν της Σχολής του ΣΙΚΑΓΟ !!!.
  Οι κολόγριες τράπεζες με σώμα από κόκκαλα και δέρμα μόνο, που για να ζήσουν πίνουν το αίμα των Ελλήνων και των Ελληνίδων, αλλά και σε όλο τον δυτικό κόσμο το ίδιο, συνεχίζουν αδιάκοπα να υποστηρίζονται και από τους 300 συναυτοεκλεγόμενους και εδώ.
  Η σχολή του Σικάγο και ο Φρήντμαν έστειλε στο ράφι τους πολιτικούς και έβαλε τους τραπεζίτες στην θέση τους από την πίσω πόρτα.
  Οι πολιτικοί λειτουργούν τώρα ως προστιθέντες, άνευ πολιτικών ευθυνών!!!!.
  Η μαγκιά είναι και πέτυχε, να υποβληθούν στο αίσθημα της ενοχής όλοι οι πολίτες, με απλόχερα δάνεια με την δυναμική επιβολή της παραίσθησης ότι μετά θα τα πληρώσει ο Βέγγος με τον Νίκο Ρίζο που περνάν τις γειτονιές με το μηχανάκι.
  Η αναλαμπή που μένει στο Λυκόφως των Πολιτικών Ηγεσιών ΄΄Προκόπης Παυλόπουλος΄΄ όλο και περισσότερο σβήνει.
  Ενώ ήρθε η ώρα που μπορούν να δοξαστούν οι Έλληνες πολιτικοί, γονατίζουν για να σφαγιαστούν στην θρησκεία των τραπεζών που δέχονται να τους εκβιάζουν ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ.
  Επειδή δεν σάπισε ακόμα το χέρι του Φίλη δεν φοβούνται Θεό.
  Ένας άνθρωπος που πυροβολήθηκε και επέζησε τροχοφόρος πλέον, στην ίδια κατεύθυνση του Φρήντμαν της σχολής του Σικάγο, ο κος Σόιμπλε, υποστηρίζει την εφαρμογή της αριθμοποίησης των ανθρώπων και των κοινωνιών, παρότι χθές αφ ενός έκλεισε η μία του τράπεζα αλλά και η μεγάλη διεθνής προαγωγός αλλοίωσης των επιτοκίων η Ντόιτσε Μπάνκ πνέει τα λοίσθια, χωρίς να του επιτρέπεται να την διασώσει, αφ ετέρου προτείνει στους ισλαμιστές της Γερμανίας να μετατραπούν σε κοσμικούς. Κάτι φαίνεται να τον πονάει στο καρότσι του πολιτικού του φορτίου. Για καιρό τα έβλεπε όλα χαμηλότερα.
  Οι δικοί μας πολιτικοί αποφάσισαν να σώσουν, παρά τα άγρια θεόρατα επιτόκια και την κερδοφορία τους που την εξαφάνισαν, τις Ελληνικές τράπεζες, αιμοδοτώντας τις με επαναληπτικές αναδιαρθρώσεις από φόρους στον πληθυσμό. Πολιτική τεχνική εφαρμογή που μας οδήγησε σε οικονομική αιχμαλωσία και σε τεράστιο αριθμό αυτοκτονιών κάτω από την επιβολή της αίσθησης ενοχής που μας ενέπλεξαν, δόλια, με τα δάνεια που ενώ δεν ζητήσαμε τα έστελναν στο σπίτι μας.
  Τώρα ενώ είναι η ώρα, πάλι αλλάζουν τους δείχτες στο ρολόι. Ο Γιούνκερ λέει εμείς δεν είπαμε να πουληθούν στα Funds, ο κυβερνητικός βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος κάνει ορθή πρόταση με την Νούκα και ο κυβερνητικός υπουργός Σταθάκης λέει ήταν μνημονιακή μας υποχρέωση, το υπογράψαμε.
  Καλά, το να δοθούν στην ίδια τιμή πρώτα στον δανειολήπτη και μετά στα Funds τι χαλάει την μνημονιακή υποχρέωση κύριε Υπουργέ, έλεος λίγη ευελιξία δεν έχετε, εν τάξει είναι όλοι, όσα δεν πληρωθούν στην ίδια τιμή από τους δανειολήπτες θα δοθούν μετά στα Founts σύμφωνα με την μνημονιακή υποχρέωση, που εσείς υπογράψατε παρά το ΟΧΙ ΜΑΣ.


  ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 626 08.09.2017

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

  Με τον Χριστό κανείς τους δεν είναι…
  Ο φθόνος προς τους Ζηλωτές κρίμα βαρύ στις πλάτες της κακοδοξίας του Ραβίνου και προδότη της Ελλάδος …. Βαρθολομαίο που πλάνεψε όλα τα έθνη· και τα έθνη προσκύνησαν αυτόν.
  Που το Θεό του προφήτη Ηλία καταδικάζει αιρετικό και πλανεμένο… γιατί θέλει Έλλην να παραμένει…
  … και πως Θεός των Ανθρώπων είναι των εβραίων παιδεραστών ομοφυλόφιλων και κανιβάλων…. που ο Μεσσίας τους δεν ήρθε ακόμα.

  Αν η βασιλεία των ουρανών δεν είναι ίδια εδώ κάτω στην γη.
  είναι γιατί οι ιερείς της Θείας Χάριτος του Θεού,
  πρόδωσαν το σκήπτρο της βασιλείας Του και γίνανε δημόσιοι υπάλληλοι στον Καίσαρά τους.

  Ό,τι μισεί ο Κύριος το βρήκα μέσα στους χρυσούς ναούς σας.
  Αυτός ξιπόλητος ήρθε και γυμνός έφυγε και εις τον αιώνα γυμνός ως η Τάξης Του παραμένει Μελχισεδέκ…
  χαρίζοντας μας εμάς ότι πιο πολύτιμο είχε ο Θεός,
  τον Ιερό το Λόγο Του
  αυτόν που σε ξυπνά από τον άδη,
  αυτόν που ζωγραφίζουν αυτά τα 24 γράμματα και σε φωτίζουν με το Πνεύμα το Άγιο, το ξένο από της γης τα ρήματα.
  Νερό που ξεδιψά το επιθυμητικόν,
  Φως που ξεδιψά το νοητόν,
  Φωτιά που αγαπά το αγαθόν,
  Πνεύμα Καλόν ενσαρκωμένο σε άνθρωπο από Θεό….
  ύδωρ ζωής της Αποκάλυψης, τα 4 ζώα του Αγαθού και του Καλού.
  Τα 24 γράμματα της αλφαβήτας, οι 24 πρεσβύτεροι που ζωγραφίζουν τα γράμματα και φωτίζουν τον Άνθρωπο…

  Και άγγελος Κυρίου να έρθει αδέλφια μου και να σας πει :
  εδώ ο Χριστός, εκεί ο Χριστός .
  εσείς μην τον πιστέψετε,
  εντός ημών η Βασιλεία των ουρανών.

  Και όπως μας λέγει ο Θεός μας στον Λόγο Του στην δε επιστολή προς Τιμόθεο= προς Αυτόν που τιμά τον Θεό :

  Συμβουλαὶ πρὸς τὸν Τιμόθεον
  10 Σὺ δὲ παρηκολούθηκάς μου τῇ διδασκαλίᾳ, τῇ ἀγωγῇ, τῇ προθέσει, τῇ πίστει, τῇ μακροθυμίᾳ, τῇ ἀγάπῃ, τῇ ὑπομονῇ,
  11 τοῖς διωγμοῖς, τοῖς παθήμασιν, οἷά μοι ἐγένοντο ἐν Ἀντιοχείᾳ, ἐν Ἰκονίῳ, ἐν Λύστροις, οἵους διωγμοὺς ὑπήνεγκα! Καὶ ἐκ πάντων με ἐρρύσατο ὁ Κύριος.
  12 Καὶ πάντες δὲ οἱ θέλοντες εὐσεβῶς ζῆν ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ διωχθήσονται·
  13 πονηροὶ δέ ἄνθρωποι καὶ γόητες προκόψουσιν ἐπὶ τὸ χεῖρον, πλανῶντες καὶ πλανώμενοι.
  14 Σὺ δὲ μένε ἐν οἷς ἔμαθες καὶ ἐπιστώθης, εἰδὼς παρὰ τίνος ἔμαθες,
  15 καὶ ὅτι ἀπὸ βρέφους τὰ ἱερὰ γράμματα οἶδας, τὰ δυνάμενά σε σοφίσαι εἰς σωτηρίαν διὰ πίστεως τῆς ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ.
  6 Πᾶσα γραφὴ θεόπνευστος καὶ ὠφέλιμος πρὸς διδασκαλίαν, πρὸς ἔλεγχον, πρὸς ἐπανόρθωσιν, πρὸς παιδείαν τὴν ἐν δικαιοσύνῃ,
  17 ἵνα ἄρτιος ᾖ ὁ τοῦ Θεοῦ ἄνθρωπος, πρὸς πᾶν ἔργον ἀγαθὸν ἐξηρτισμένος.

  τι είναι αλήθεια ;
  τί είναι πλάνη;
  γνώσθε την Αλήθεια, και σώστε το γένος του ανθρώπου…..
  από τον έθνος του σκότους και του Πνευματικού θανάτου, της εκκλησίας των πατέρων του σατανά.
  και αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν… ως ο Χριστός τους αλλήλους μας.
  αμήν!
  μελετάτε τας γραφάς… και μετα-νοήτε !
  και πάντων όλων να έχετε την Αγάπη που είναι ο σύνδεσμος της Τελειότητας.
  και ανακαινίσατε το είναι του Ναού σας σε ζωντανό Ναό ζώντος Θεού… ντυθείτε την Ανθρωπιά.

  Ιωάννης

  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 10:40 μ.μ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.