η ντροπή της δημοσιοκαφρίλας, ο τέως αγαπητικός της «εδώ κωλοχανείο-εδώ κωλοχανείο» μιλάει για …δημοκρατίες

Φωτογραφία του Παναγιώτης Δούμας.
Ο κατά τ’ άλλα συμπαθητικούλης και γλυκούλης παλαιοπασόκος και αρχαιοκουμμούνι Παύλος Τσίμας είπε ότι ο μέσος ψηφοφόρος του AfD είναι άντρας, ανατολικός και αμόρφωτος. Κι όμως, η AfD πήρε 11% στην πολυπληθέστερη Δυτική Γερμανία – που προφανώς έδωσε τη νίκη – και μέχρι και 22% στη Σαξονία (1ο κόμμα) με υποψήφια γυναίκα δυτικογερμανή διδάκτορα, υποστηρίκτρια της αστικοποίησης του κόμματος.

Fake News δηλαδή και από τον γλυκούλη που επενδύει με μελιστάλαχτο ύφος τις μπαρούφες που πλασάρει. Ίσως, αν ήταν λίγο πιο σοβαρός, τουλάχιστον ως Αριστερός, να έβλεπε ότι τις μικρότερες απώλειες προς την AfD τις είχε η CDU. Παυλάκη, δεν μπορείς να έχεις και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Διάλεξε ποιο ψέμα θα πεις. Όλα μαζί δε γίνεται.

Η αλήθεια είναι ότι η Γερμανοί, από τη Δύση ως την Ανατολή δε γουστάρουν τους πρόσφυγες και την πολιτική ορθότητα που τους αγιοποιεί. Κι αυτό δεν έχει τελικά ούτε παραταξιακή, ούτε γεωγραφική ούτε μορφωτική αντιστοίχηση. Κατάλαβες  αργυρώνητε δημοσιοκάφρε και πληρωμένε παπαγάλε  ???

2 σκέψεις σχετικά με το “η ντροπή της δημοσιοκαφρίλας, ο τέως αγαπητικός της «εδώ κωλοχανείο-εδώ κωλοχανείο» μιλάει για …δημοκρατίες

 1. https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21765096_1298247430302158_4013875872631349147_n.jpg?oh=5efb6c16b268088e68200cdf7d92be30&oe=5A3F33B8

  ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

  ΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΗΣ ΔΟΜΝΑΣ ΒΙΖΒΙΖΗ!!!!!!!!!!

  ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΙΚΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΛΕΡΙΔΗ, ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥΣ Κ.ΜΠΟΥΖΑΡΑ , ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.

  ΟΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΓΛΕΡΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΑΡΕΣ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ,ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΩΤΙΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ Ε ΝΟ ΧΟ Ι !!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ..ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ!!
  ΟΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΕΥΠ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 2012 ΟΤΙ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ »ΣΩΣΟΥΝ» ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΕΩΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΤΕΓΗ ΑΛΛΑ ΑΝΔΡΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ..
  20 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ

  ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΗ!!!!ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΑΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ,,ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕ ΚΑΤΑΔΙΚΗ, ΟΤΙ Ο Χ Ι Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.. Ο ΧΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ
  ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΤΕ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΟ ΦΛΩΡΙΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ..
  ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΑΡΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΛΑΝ ΤΕΠΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΙΚΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ..ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΩΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ..

  ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ..Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ …ΕΥΓΕ..

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΧΑΖΕΨΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΛΑΟ.

  ΚΑΛΥΤΕΙΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΤΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝ Τ ΚΑΥΜΕΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛ ΔΕΝ ΕΧΝ ΔΛΙΑ ΚΙ ΛΕΙΦΤΑ ΚΙ ΑΛΛ ΨΟΥΦΟΥΝ ΣΤΝΞΙΝΙΤΙΑ..ΚΙ ΗΣΥ ΑΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΤΣΜΑΛΑΚΙΕΙΣ ΚΙ ΤΣΠΡΟΥΣΚΥΝΑΣ..ΤΣΑΚΟΥΣΤΗΝ ΚΙ ΣΥΚΟΥΣΤΗΝ ΑΠΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΤΜΑΤΣΟΥΚΑ …ΠΑΡΑ Ν ΑΚΟΥΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΙΣ ΚΙ ΠΟΥΡΔΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟ….ΣΟΣΙΑΛΟ….ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΣ ΜΠΑΧΑΛΕΣ…ΤΟ ΞΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΙΚΙ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.