Το πολιτικό μορμολύκειο, ο τεχνητός από σωλήνα γόνος της ντόρας, το πολιτικό τίποτα έβγαλε γλώσσα σ’ έναν πεντακάθαρο και τίμιο πολιτικό, τον Νίκο Νικολόπουλο

ο Ντοράκιας έβγαλε τ' όλπο του ....

ο Ντοράκιας έβγαλε τ’ όλπο του ….

Αποτέλεσμα εικόνας για Νικολόπουλος


Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου και του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ  Λευτέρη Αυγενάκη,  με αφορμή την επίσκεψη του δεύτερου στα Καλάβρυτα.

Σε δήλωση του ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων «Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Νικολόπουλος και ποιος είναι ο   Αυγενάκης.    Όλοι γνωρίζουν τη διαδρομή του καθενός, την ιστορία του.
Και όλα τα στελέχη αυτή της παράταξης ξέρουν, πόσους και ποιους αγώνες έχει δώσει ο καθένας για τις ιδέες του και για τους αδύναμους πολίτες, αλλά και ποιος τους δίνει όρθιος στην πρώτη γραμμή και ποιος… σκυφτός και υποταγμένος.
Μην αγωνιάς λοιπόν Λευτέρη Αυγενάκη
Να ξέρεις ότι σε αυτή τη ζωή ο καθένας παίρνει στο τέλος αυτό που αξίζει, εισπράττει το αντίτιμο του θάρρους ή της δειλίας του, αλλά και της συνέπειας στις ιδέες και τα ιδανικά του.«

Λίγο μετά την δημοσιοποίηση των όσων είπε ο κ.   Αυγενάκης   έγραψε στο twitter «Όταν λες τόσα πολλά για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, προφανώς δεν έχεις να πεις τίποτα.Είναι βέβαιο ότι ο Νικολόπουλος και οι πρακτιές του είναι παρελθόν για την παράταξη μας.

 Βρε πολιτικέ νάνε, χαρτομάντηλο της Ντόρας σαν πολύ αέρα δεν πήραν τα μυαλά σου ;;;;;;;

Βρε πολιτικέ νάνε, χαρτομάντηλο της Ντόρας σαν πολύ αέρα δεν πήραν τα μυαλά σου ;;;;;;;


Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Νίκου Νικολόπουλου:

«Για δες ποιος μιλάει! Μετά το προσκύνημα στο Μέγα Σπήλαιο

πήγαινε να ψηφίσεις το νόμο για την αλλαγή φύλου!»

Με αφορμή αναφορά του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ από τα Καλάβρυτα, στις πολιτικές παρεμβάσεις και την πολιτική διαδρομή του βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου το γραφείο τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, σε γραπτή δήλωση μεταξύ άλλων τονίζει:

«Δυστυχώς γι’ αυτόν, ο κ. Αυγενάκης, όσο και να θέλει, του είναι αδύνατον να κρίνει και να συγκρίνει τις διαδρομές, την δράση και την πολιτική οντότητά ή ακόμα και την προσφορά του προέδρου μας Νίκου Νικολόπουλου στον χώρο της κοινωνικής και πατριωτικής κεντροδεξιάς.

Άλλωστε, ο κ. Αυγενάκης εκπροσωπεί την ακραία πτέρυγα της νεοφιλελεύθερης -νεοταξίτικης τάσης, που εκφράστηκε από το κόμμα της κας Μπακογιάννη.

Μίλησε σαν να μην γνωρίζει καν την ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας, και κυρίως το «μεδούλι» της παράταξης, που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και στην οποία κάποιοι όμοιοί του λειτουργούν ως «πειρατές», μετατρέποντάς την από κραταιό ελληνόψυχο κόμμα  σε… νεοταξίτικο «απόκομμα»!

Τα στελέχη και οι ψηφοφόροι των Καλαβρύτων και της Κλειτορίας με την τρανταχτή απουσία τους, στο οδοιπορικό του, πρόσφεραν τα επίχειρα των επιλογών και των εξαγγελιών του προέδρου του.

Πρόσωπα και ομάδες, που παραδοσιακά υπήρξαν οι στυλοβάτες της παράταξης, απέχουν γιατί διαφωνούν με τις μνημονιακές επιλογές τους και το δείχνουν κραυγαλέα.

Τα βαθιά ρήγματα που εκδηλώνονται μεταξύ των κοινωνικών συμμαχιών, που παραδοσιακά είχε η Νέα Δημοκρατία, οφείλονται στις νεοφιλελεύθερες απόψεις και προτάσεις που διατυπώνει ο Κυρ. Μητσοτάκης και τα εξαπτέρυγα του, όπως ο εν λόγω που υπήρξε βουλευτής του κόμματος της αδελφής του Κυρ. Μητσοτάκη.

Ας μην βγάζει γλώσσα λοιπόν αυτός, που εγκατέλειψε τη ΝΔ για να ακολουθήσει το αποτυχημένο μνημονιακό πολιτικό εγχείρημα της Ντόρας Μπακογιάννη και να επέστρεψε, όταν καταψηφίστηκε, για να κάνει «καριέρα» -εκ του ασφαλούς- ως θεληματάρης και υπάκουος βαστάζος της οικογένειας Μητσοτάκη.

Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Νικολόπουλος και ποιος είναι ο Αυγενάκης.

Όλοι γνωρίζουν τη διαδρομή του καθενός, την ιστορία του.

Και όλα τα στελέχη αυτή της παράταξης ξέρουν, πόσους και ποιους αγώνες έχει δώσει ο καθένας για τις ιδέες του και για τους αδύναμους πολίτες, αλλά και ποιος τους δίνει όρθιος στην πρώτη γραμμή και ποιος…  σκυφτός και υποταγμένος.

Μην αγωνιάς λοιπόν Λευτέρη Αυγενάκη…

Να ξέρεις ότι σε αυτή τη ζωή ο καθένας παίρνει στο τέλος αυτό που αξίζει, εισπράττει το αντίτιμο του θάρρους ή της δειλίας του, αλλά και της συνέπειας στις ιδέες και τα ιδανικά του.

Να σου θυμίσουμε και κάτι ακόμα κύριε Γραμματέα του κόμματος που του πήρατε την ταμπέλα και το όνομα, αλλά η ψυχή του ταξιδεύει ακόμα ελεύθερη:

 • Θυμάσαι τις ερωτήσεις σου στη Βουλή, οι οποίες έγιναν και η βάση για να ασχοληθεί η Δικαιοσύνη και η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που εσύ εγγράφως κατήγγειλες;

 • Θυμάσαι πως έχεις προταθεί και θα κληθείς να καταθέσεις για την υπόθεση ως βασικός μάρτυρας ενώπιον του Ανακριτή;

 • Θυμάσαι για ποιους λόγους τον Νοέμβριο του 2010 σε διέγραψε η Ν.Δ.;

Προφανώς δεν θέλεις να θυμάσαι!

Τώρα λοιπόν, μετά το προσκύνημα στο Μέγα Σπήλαιο, πήγαινε να ψηφίσεις το νόμο για την αλλαγή φύλου και για την Τουρκική Ένωση Θράκης.

Και άσε εμάς που με περηφάνια σηκώσαμε ψηλά το λάβαρο της Πατρίδας, της Θρησκείας, της Οικογένειας, εμάς της κοινωνικής δεξιάς που  σε πολύ σκληρά χρόνια, αλλά και τώρα στα δύσκολα να πορευόμαστε, με την σημαία και τον Σταυρό, τα πείσματα και τα όνειρά μας.

Υ.Γ. Ο κ. Αυγενάκης ας μην ανησυχεί για το Επιμελητήριο Αχαΐας. Όσα κυοφορούνται, εξελίσσονται και θα γίνουν, θα τα μάθει. Εκ των υστέρων… Όπως πάντα. Προς το παρόν, ας μάθει ότι ναι, ένα κοινωνικό, πλατύ μέτωπο συγκροτείται ενάντια στους βολεμένους της παρεοκρατίας, από επιχειρηματίες που δεν έχουν με καμία σχέση με την όποια διαπλοκή.

Λυπούμαστε γιατί δεν έχει το θάρρος ως γραμματέας να πει δημόσια το όνομα αυτού, που με νύχια και δόντια στηρίζουν οι κολαούζοι της ηγεσίας, εκτός μερικών εξαιρέσεων, που θέλουν το “δεξιό” μέτωπο, όπως ο ίδιος είπε.

Αλήθεια κ. Αυγενάκη πήρατε πίσω το «χρίσμα» από τον δήθεν ανεξάρτητο;

Εάν ναι, γιατί; Μήπως σπεύσατε να τον αποκηρύξετε για τα πεπραγμένα ή τα επερχόμενα;»


TA  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ΔΙΚΑ  ΣΑΣ …..

source


 

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ» !!!
__________________________________________________________________________________________________________________

Η πολιτική του μητριά !!!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ:

δείτε τις απειλητικές του συμπεριφορές στα  ΜΜΕ  του Ηρακλείου, όπου κι εκλέγεται :

Γιατί Άραγε Απαντά Ο Λ. Αυγενάκης Για Το 1 Εκατ. €;- Ζητά Να Κινηθεί Αυτόφωρη Διαδικασία Σε Βάρος Του Α. Ανδρικάκη!


Η Απάντηση Του Ηρακλειώτη Δημοσιογράφου Αλέκου Ανδρικάκη Στο Νεοδημοκράτη Βολευτή: «Μην Προσπαθείτε Να Με Τρομάξετε,Κ. Αυγενάκη- Αρκετά Πια Με Το Φόβο»

 

3 σκέψεις σχετικά με το “Το πολιτικό μορμολύκειο, ο τεχνητός από σωλήνα γόνος της ντόρας, το πολιτικό τίποτα έβγαλε γλώσσα σ’ έναν πεντακάθαρο και τίμιο πολιτικό, τον Νίκο Νικολόπουλο

 1. ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ για την επίσκεψη Αυγενάκη

  Η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ στα πλαίσια ενίσχυσης των απομακρυσμένων τοπικών οργανώσεων αλλά και προκειμένου να αναδείξει προβλήματα της περιφέρειας,διοργάνωσε και πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνεδρίασή της στα Καλάβρυτα. Ήταν συγκινητική η προσέλευση των στελεχών της ΝΟ.Δ.Ε. που αδιαφορώντας για την απόσταση κατέκλυσαν το ξενοδοχείο Canyon των Καλαβρύτων. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Γραμμ. της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη και την παρουσία των βουλευτών το απόγευμα του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου.Ο Γραμματέας είχε την ευκαιρία να ακούσει τα τοπικά στελέχη,να αφουγκραστεί τις αγωνίες τους,να ψηλαφίσει το σφυγμό τους. Έκανε πολιτική τοποθέτηση,απάντησε σ’όλα με ένα καθαρό και πειστικό λόγο,που εν τοις πράγμασι ήταν ένα είδος πολιτικού φροντιστηρίου. Αναφέρθηκε επίσης στο επικείμενο συνέδριο αρχών και θέσεων της Ν.Δ. που θα γίνει τον Δεκέμβριο στην Αθήνα,καθώς και στο προσυνέδριο της Πάτρας που θα λάβει χώρα στις 21 Οκτωβρίου στην Πάτρα. Στην συνέχεια μετέβη στην Κλειτορία όπου μίλησε σε πολιτική συγκέντρωση που είχε οργανώσει η ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων και ο πρόεδρός της Νίκος Τσάμης.


  ΕΥΗ ΠΑΝΟΥΣΗ 10:48 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2, 2017

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Εγκλήματα πολιτικών.

  γράφει ο Νικόλαος Στρατιδάκης


  https://plus.google.com/u/2/_/focus/photos/public/AIbEiAIAAABECKjPmcHtn8_TtwEiC3ZjYXJkX3Bob3RvKig4Yjg1ZjY2OWI2M2JkMGQxYTc3NWY4YjhkMDI1ZTBkMzhhMjg1MzI2MAHXK2bbxYvxPxVc25G-ummfpi9fxA?sz=64

  Ένα ακόμα κατόρθωμα των πολιτικών ανεγκέφαλων.

  Αυτοκτόνησε 31 χρονος άνεργος στο Ηράκλειο- Άφησε σημείωμα στα παιδιά του
  Ο άτυχος άνδρας ήταν άνεργος και διαζευγμένος με δύο μικρά παιδιά, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε επιβαρυνθεί πολύ ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να φαίνεται απογοητευμένος και απόμακρος.
  Σοκ προκαλεί η είδηση μιας ακόμη αυτοκτονίας που σημειώθηκε στην Κρήτη.

  Τέλος στη ζωή του έβαλε, νωρίτερα σήμερα, ένας νέος άνδρας, 31 ετών, στην περιοχή του ΤΕΙ στο Ηράκλειο, στρέφοντας το όπλο στον εαυτό του.

  Ο άτυχος άνδρας ήταν άνεργος και διαζευγμένος με δύο μικρά παιδιά, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε επιβαρυνθεί πολύ ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να φαίνεται απογοητευμένος και απόμακρος.
  Ζούσε μόνος του στο σπίτι στην περιοχή πέριξ του ΤΕΙ, στον Εσταυρωμένο, ενώ ήταν η μητέρα του που, αφού τον αναζητούσε στο τηλέφωνο από χθες το βράδυ, σήμερα πήγε ανήσυχη στο σπίτι του και βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα…

  Ο 31χρονος είχε πυροβοληθεί με καραμπίνα στο θώρακα.

  Σε σημείωμα που βρέθηκε, ο άνδρας αποχαιρετά τα παιδιά του και τους δικούς του ανθρώπους.
  Mπαλάφας: Να φιλοξενήσουμε τους πρόσφυγες σε πλωτά μέσα.
  Ο λαός της Ελλάδος αυτοκτονή και αυτός στη μαλακία του.

  Θα τα πληρώσετε αυτά τα εγκλήματα καθάρματα!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Να αντιμαχόμαστε κατά μέτωπο την άδικη δύναμη

  Εισάγουμε το 74% των προϊόντων που καταναλώνουμε! Παράγουμε μόνο το 26%! Και αυτό δεν αφορά μόνο βιομηχανικά προϊόντα. Το ίδιο ισχύει για τα αγροτικά. Τα λέει μετά λόγου γνώσεως η πρόσφατη μελέτη ΠΣΕ-ΕΒΕΑ. Είμαστε αξιοθρήνητοι γιατί εξάγουμε φθηνά ακατέργαστα και εισάγουμε ακριβά τυποποιημένα. Το ελληνικό παρθένο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, εξάγεται στη μισή τιμή από αυτήν που το αγοράζει στη λιανική τιμή, τυποποιημένο επανεισαγόμενο ο Έλλην καταναλωτής. Περί τίνος πρόκειται; Οι Ιταλοί το τυποποιούν και καρπώνονται την υπεραξία. Από την πλευρά τους οι Έλληνες εξαγωγείς επιμένουν ότι με ορισμένες εφικτές μεταρρυθμίσεις οι εξαγωγές μας μπορούν να αυξηθούν κατά 16 δισ. ευρώ. Ουδείς τους ακούει…
  Τελικά είμαστε η μόνη χώρα του ΟΟΣΑ που αυξήσαμε τους φόρους σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του διεθνούς Οργανισμού. Γεγονός που αναπόφευκτα υποβαθμίζει την ανταγωνιστικότητά μας. Οι εγχώριοι αποδεικνύονται φορομπήχτες, οι εξωχώριοι επιβάλλουν υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα ως το 2023 που μας αλυσσοδένουν, εκτός αν σπάσουμε τις αλυσσίδες. Όμως «θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»(Κάλβος).
  Ο Εμμανουήλ Ροΐδης, αυτοσαρκαζόμενος, αποδίδει «εις ξένον γηράσαντα παρ’ ημίν» την εξής περί Ελλάδος και Ελλήνων διδαχήν: «Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας»(Άπαντα Ε, σ.365).
  Η Αίγυπτος μπορεί κατά Ροΐδην να είχε πληγή «τας οφθαλμίας», αλλά υπό τον Σίσι δεν θέλει στα πόδια της επ’ ουδενί λόγω την Άγκυρα. Γι’ αυτό ευνοεί την οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Ελλάδα. Αλλά αργεί. Αργεί επικινδύνως, ενώ η Ελλάδα τελεί σε αθώα αναμονή. Κάτι κάντε να ταρακουνηθεί ο Αιγύπτιος… «Τω κρούοντι ανοιχθήσεται»(Λουκ. 11,10).
  Εξ άλλου το Ισραήλ έχει σοβαρούς και αμετάκλητους λόγους να είναι απέναντι στον Ερντογάν: α) Απορρίπτει τον κραυγαλέο ηγεμονισμό του στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και δεν τον θέλει συμπαίκτη. β) απεχθάνεται την ισλαμιστική ταυτότητά του. γ) βλέπει στο υπό εκκόλαψη κουρδικό κράτος δυνητικό στρατηγικό του εταίρο.
  Ξένοι, μεταξύ των οποίων και Γερμανοί, οικονομολόγοι επισημαίνουν ότι το πλεόνασμα της Γερμανίας είναι αποτέλεσμα μιας διαστροφικής εμμονής με την δημοσιονομική πειθαρχία, που δεν έχει περιορίσει μόνο τη ζήτηση στη Γερμανία, αλλά επέβαλε και μια δεκαετία λιτότητας στην υπόλοιπη Ευρώπη. Μια δεκαετία ήδη. Η συνέχειά της έπεται …
  Ο Αντρέ Μαλρώ στα «Μετα-απομνημονεύματά» του, μας παραπέμπει στον Μαχάτμα Γκάντι που δηλώνει: «Έχω να πολεμήσω τρεις εχθρούς, τους Εγγλέζους [αποικιοκράτες], τους Ινδούς [αυτούς που δεν τον καταλάβαιναν] και τον εαυτό μου»[τον κίνδυνο να απογοητευτεί και να τα βροντήξει]. Όμως δεν υπέκυψε σε κανέναν από τους τρεις. Προχώρησε όρθιος και απροσκύνητος. Και νίκησε!
  Όσο περισώζονταν η πίτα (= η κυβέρνηση) ολόκληρη και ο σκύλος (=οι ΑΝΕΛ) ήταν χορτάτος, κανένα πρόβλημα στη συγκυβέρνηση. Και οι ΑΝΕΛ αγέρωχοι πλειοδοτούσαν σε πατριωτισμό και Ορθοδοξία! Τώρα που η αντιπολίτευση ομοθυμαδόν αποφάσισε να μην ψηφίζει νομοθετήματα, όταν οι συγκυβερνώντες ΑΝΕΛ απέχουν, οι τελευταίοι στην προτεραιότητά τους να διασώσουν την πίτα και να παραμείνουν χορτάτοι προσανατολίσθηκαν να ψηφίσουν και την κερκόπορτα Κοντονή για την λεγόμενη «Τουρκική Ένωση» Ξάνθης και την αλλαγή φύλου επί τη δηλώσει εφ’ απλού χάρτου και άνευ χαρτοσήμου. Τί θα δουν ακόμη τα μάτια μας σ’ αυτόν τον τόπο όπου άλλοτε ανθούσε η φαιδρά πορτοκαλέα;
  Τα 50 σαπιοκάραβα – δεξαμενόπλοια, κατ’ εικόνα και ομοίωση αυτού της «Αγίας Ζώνης II» στο Σαρωνικό, που δεν τα ασφαλίζει κανείς λόγω της παλαιότητάς τους, κυκλοφορούν με ληγμένα (όπως το Lassea) ή πλαστά πιστοποιητικά αξιοπλοΐας και καθιστούν τον κόλπο της πρωτεύουσας απέραντο ναρκοπέδιο.
  Το κακό ανά πάσα στιγμή μπορεί να δευτερώσει, τριτώσει κ.λ.π. Στο μέλλον καμία εξήγηση δεν θα είναι αξιόπιστη, ακόμη κι αν τότε οι πολιτικά και ποινικά υπεύθυνοι καθίσουν στο εδώλιο και καταδικαστούν στις ποινές που τους αξίζουν.
  Το βρώμικο κύκλωμα δεν έχει τελειωμό. Στο επίμαχο δεξαμενόπλοιο έχει επιβληθεί από το Τελωνείο Πειραιώς πρόστιμο 420.000 ευρώ για πράξη λαθρεμπορίας τον Σεπτέμβριο του 2016, η οποία «κουκουλώθηκε» από την γραφειοκρατία και ουδέποτε εισπράχθηκε. Όπως βεβαίως δεν πρόκειται να εισπραχθούν τα 420 εκατ. των δανείων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Και πολλοί άλλοι, αν δανείζονταν όπως αυτοί, θα μπορούσαν να στήσουν κόμματα, αλλά δεν διέπραξαν αυτήν την ατιμία.
  Πνευματική ενδυνάμωση γεννά στον απογοητευμένο σύγχρονο Έλληνα η έκκληση του Β. Ουγκώ: «Να προσπαθούμε, να αντιστεκόμαστε, να επιμένουμε, να μην το βάζουμε κάτω, να είμαστε πιστοί στον εαυτό μας, να αντιπαλεύουμε σώμα με σώμα τη μοίρα, να εκπλήσσουμε την καταστροφή με την αφοβία που δείχνουμε μπρος της, να αντιμαχόμαστε κατά μέτωπο την άδικη δύναμη και να λοιδορούμε την κούφια νίκη, να στεκόμαστε ακλόνητοι, να βαστάμε ταμπούρι. Από τέτοιο παράδειγμα έχουν οι λαοί ανάγκη, τέτοιο φως πρέπει να τους ηλεκτρίζει»(Οι Άθλιοι, τ.III, βιβλ. α΄, 805, Καστανιώτης).


  Του Στέλιου Παπαθεμελή*


  Πρόεδρος Δημοκρατικής Αναγέννησης

  E-mail: stpapathemelis@gmail.com, danagennisi.press@gmail.com

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.