τρεις άντρες μ’αρχίδια χρειάζονται για να τους ρίξουν απ’ τις καρέκλες!!! Εκει στους ΑΝΕΛ δεν υπάρχουν άντρες αρσενικοί, μόνο τρεις χρειάζονται!!!

Κατάσχουν το σπίτι συνταξιούχου για 1.400 ευρώ ΕΝΦΙΑ – Συγκλονίζουν τα δάκρυα του (βίντεο)

Κατάσχουν το σπίτι συνταξιούχου γιατί αδυνατεί να πληρώσει 1.400 ευρώ ΕΝΦΙΑ.

Τα δάκρυα του στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, μπροστά στις κάμερες, αποτυπώνουν τις αγωνίες του για το αύριο… και συγκλονίζουν.

 

Τα δάκρυα συνταξιούχου στη Λάρισα, φωτίζουν το δράμα που ζει τους τελευταίους μήνες λόγω του ΕΝΦΙΑ. Πρόκειται για έναν συνταξιούχο από τη Μαγνησία που εξήγησε μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που κάλυψαν χθες την πανθεσσαλική διαμαρτυρία των συνταξιούχων στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, τις αγωνίες του.

Επιδεικνύοντας στις κάμερες την κατασχετήρια έκθεση περιουσίας, είπε πως χάνει το πατρικό του σπίτι επειδή αδυνατεί να πληρώσει τα 1.400 ευρώ που αντιστοιχούν στον ΕΝΦΙΑ.

«Είναι κατασχετήριο για το σπίτι που είχε γράψει προ δέκα ετών η μητέρα μου στο παιδί μου το οποίο όταν θα γίνει κι αυτό 18 χρονών θα πάει φυλακή γιατί σήμερα χρωστά κι αυτό άλλα 1.400 ευρώ κι ας είναι δέκα χρονών.

Όταν θα’ ρθουν να πάρουν το σπίτι μου θα το πάρουν πάνω απ’ το πτώμα μου» είπε ο συνταξιούχος ξεσπώντας σε λυγμούς. Δείτε το σχετικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Ο ΕΝΦΙΑ για το 2017 θα πρέπει να εξοφληθεί ως τον Ιανουάριο του 2018, όμως οι ιδιοκτήτες ακινήτων δεν θα απαλλαγούν από το… μαρτύριο.

Οι πληρωμές για τον ΕΝΦΙΑ του 2018 θα αρχίσουν αμέσως και αυτό καθώς το επικαιροποιημένο μνημόνιο προβλέπει την πληρωμή του φόρου νωρίτερα.

Το 2018 ο ΕΝΦΙΑ δεν θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο, αλλά από τον Μάρτιο.

Έτσι οι ιδιοκτήτες ακινήτων μετά από ένα κενό δυο μηνών θα πρέπει να πληρώσουν και πάλι το χαράτσι σε πέντε δόσεις ως τον Ιούλιο του 2018.

Μάλιστα οι πληρωμές του ΕΝΦΙΑ 2018 θα τελειώσουν με την έναρξη των πληρωμών του φόρου εισοδήματος… και κάπως έτσι οι φορολογούμενοι θα πληρώνουν από εδώ και στο εξής σχεδόν κάθε μήνα και έναν φόρο…


source

4 σκέψεις σχετικά με το “τρεις άντρες μ’αρχίδια χρειάζονται για να τους ρίξουν απ’ τις καρέκλες!!! Εκει στους ΑΝΕΛ δεν υπάρχουν άντρες αρσενικοί, μόνο τρεις χρειάζονται!!!

 1. Μα, πως τόλμησαν οι ποπολάροι

  Η ελληνική πολιτική και δημοσιογραφική τάξη έμεινε άναυδη από τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Το κυρίως μέρος του σοκ και του δέους αφορούσε τον φόβο για το τι θα γίνει με την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη προς την Ελλάδα. Και εδώ, όταν λέμε αλληλεγγύη, εννοούμε το χρήμα που έρχεται στην Ελλάδα για να συντηρήσει την πολιτική τάξη και τα παρασιτικά συμφέροντα που τη στηρίζουν. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η αλληλεγγύη είναι ο κυρίαρχος, αν όχι ο μόνος εθνικός, στόχος, χάριν του οποίου θυσιάζεται η Ελλάδα.

  Το δεύτερο μέρος του σοκ και του δέους προερχόταν από το γεγονός ότι η γερμανική οικονομία τα «πηγαίνει περίφημα». Στη μαρξιστική κοινωνιολογία που έχει επικρατήσει μεταπολιτευτικά στην Ελλάδα, το μόνο που πρέπει να ενδιαφέρει το πόπολο είναι το τι έχει λαμβάνειν. Οτιδήποτε άλλο, στην καλύτερη των περιπτώσεων, είναι ένα όπιο που αποπροσανατολίζει από το τι έχει λαμβάνειν. Οι Ευρωπαίοι υπήκοοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ασχολούνται με θέματα που είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των Αρχών, και συγκεκριμένα της γραφειοκρατικής πρωτοπορίας που στεγάζεται στις Βρυξέλλες.

  Το γερμανικό πόπολο έκανε το λάθος να εκφράσει την ανασφάλειά του για πράγματα όπως η εθνική ταυτότητα, η πολιτισμική συνέχεια και συνοχή. Όπως μας ενημέρωσαν τα ΜΜΕ και όπως επιβεβαίωσαν τα στελέχη της πολιτικής τάξης, αυτοί οι φόβοι είναι εντελώς ανεδαφικοί. Στις καλύτερες των περιπτώσεων, αυτοί οι φόβοι μαρτυρούν παντελή άγνοια, γενικώς βέβαια απλά μαρτυρούν ξενοφοβία και ρατσισμό.

  Οι Γερμανοί έκαναν το λάθος να μην πειθαρχήσουν. Όλοι θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν είναι πραγματικά Γερμανοί, όταν κάνουν ένα τέτοιο λάθος. Εξυπακούεται, όμως, ότι, όπως και όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι, επιβάλλεται να επιλέγουν μεταξύ των ενδεδειγμένων και προ-εγκεκριμένων πολιτικών επιλογών.

  Για το πολιτικό κατεστημένο, οι γερμανικές εκλογές της προηγούμενης Κυριακής κατέδειξαν για πολλοστή φορά τις «αδυναμίες» της πολιτικής, όταν αυτή διεξάγεται σε εθνικό επίπεδο. Γι’ αυτό, βέβαια, εκείνο που «αποδεικνύεται» και από τις γερμανικές εκλογές είναι η «ανάγκη για περισσότερη Ευρώπη».

  Μακριά από τους υπηκόους, οι πεφωτισμένες ελίτ έχουν τη δυνατότητα να αποφασίζουν ελεύθερα, χωρίς περιττές και αβέβαιες διαδικασίες, όπως οι εκλογικές αναμετρήσεις, για το ποια Ευρώπη θέλουν. Και όταν το πόπολο και οι εκπρόσωποί του αντιδρούν, όπως συνέβη πρόσφατα στην Πολωνία και την Ουγγαρία, τότε τα αρμόδια όργανα της «κοινότητας» αναλαμβάνουν να εκπαιδεύσουν τους ιθαγενείς στο ενδεδειγμένο και προ-εγκεκριμένο φάσμα πολιτικών επιλογών. Με το δόγμα «της περισσότερης Ευρώπης» οι πεφωτισμένες ελίτ δεν θέλουν να καταργήσουν τις εθνικές εκλογές, απλά να τις κάνουν εντελώς εθιμοτυπικές. Οι επόμενοι μήνες θα ξοδευτούν έτσι ώστε οι εκλογές της προηγούμενης Κυριακής να ήταν σαν να μην έγιναν ποτέ.


  Ναπολέων Λιναρδάτος

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Ματαιώνουν πλειστηριασμούς εις βάρος γόνων βιομηχάνων και επιχειρηματιών, λένε οι συμβολαιογράφοι

  ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ… ΧΑΧΑΧΑ!!!

  «Στην κρίση του καθενός είναι εάν με αυτές τις ματαιώσεις προστατεύεται και ο οικονομικά ασθενέστερος» – Στο εξής θα δημοσιοποιείται ποιοι πλειστηριασμοί ματαιώνονται

  http://www.protothema.gr/greece/pleistiriasmoi/tag/

  Οι αυτοαποκαλούμενες συλλογικότητες ματαιώνουν πλειστηριασμούς που είναι προγραμματισμένοι για χρέη εκατομμυρίων ευρώ γόνων βιομηχάνων και επιχειρηματικών, καταγγέλλει ο σύλλογος των συμβολαιογράφων σε ανακοίνωσή του.

  http://www.protothema.gr/greece/article/719778/mataionoun-pleistiriasmous-eis-varos-gonon-viomihanon-kai-epiheirimation-lene-oi-sumvolaiografoi/

  Μου αρέσει!

 3. Ο άνθρωπος αυτός δεν πήρε δάνειο που δεν εξόφλησε. Κληρονόμησε ένα σπίτι και δεν έχει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. Και οι αλήτες τού το κατάσχουν. Κι όταν λέω «αλήτες» δεν εννοώ μόνο τον Τσίπρα. Εννοώ τον Βενιζέλο που εμπνεύστηκε τον πρόγονο του ΕΝΦΙΑ για να μην κόψει από το Δημόσιο και τον Σαμαρά που τον επέκτεινε. Φυσικά και τον σημερινό τσογλαναρά του Μαρξίμου που πετάει τους ανθρώπους στον δρόμο για να έχει να πληρώνει Καρανίκες. Ξαναλέω ότι αν η «Δημιουργία, ξανά!» ήταν κυβέρνηση ο ΕΝΦΙΑ θα καταργούνταν το ίδιο το βράδυ των εκλογών. Τα 2,6 δισ, που αποδίδει στο Δημόσιο Ταμείο θα τα ισοφαρίζαμε με περικοπές από τα 9 δισ. των πρόωρων συνταξεων και με κλείσιμο άχρηστων Δημόσιων Οργανισμών.


  Thanos Tzimeros

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΑΚΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ…ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΗΜΙΤΗ…

  Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

  Η ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΝΑ ΚΟΦΤΕΡΟ ΣΠΑΘΙ.

  ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

  ΝΑ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΡΣΙΤΕΡΟΜΠΑΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΧΟΧΟΛΩΝ…

  ΦΥΣΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΧΑΛΕΒΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΚΑΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
  ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ.
  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΑΙ ΒΓΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑ….ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  ΕΛΠΙΖΩ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2018 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.
  ΑΝΤΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΛΑ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.