Ξέπλυμα μαύρου χρήματος υπό την προστασία Εισαγγελέων και Δικαστών με πολιτική κάλυψη.

Ξέπλυμα μαύρου χρήματος υπό την προστασία Εισαγγελέων και Δικαστών με πολιτική κάλυψη.
Η υπόθεση στην Βουλή των Ελλήνων.
Όχι δεν πρόκειται για την Κολομβία. Στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα είμαστε.
Και όποιος μπορεί ας μιλήσει, «ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» το τελευταίο υπόσχεση του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ θα είναι μεγάλο!
Ες αύριον τα σπουδαία.

2 σκέψεις σχετικά με το “Ξέπλυμα μαύρου χρήματος υπό την προστασία Εισαγγελέων και Δικαστών με πολιτική κάλυψη.

 1. 7 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2017


  Η εγκατάλειψη του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη από το εχθρικό κράτος και την αδιάφορη Αρχιεπισκοπή….

  Ο Φιλοπάππου είναι ένας λόφος καταπράσινος στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από την καρδιά της Ακρόπολης.

  Είναι ένας λόφος που συναντιέται το προ Χριστού με το μετά Χριστoν. Εκεί κοντά που ο Απόστολος Παύλος όταν ήρθε στην Αθήνα μίλησε στους Αθηναίους. Εκεί που τον πρώτο άκουσε ο Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης. Εκεί όπου βρίσκεται ο χώρος της πνύκας. Εκεί που από τον 9ο αιώνα βρίσκεται ένα μικρό εκκλησάκι ο Άγιος Δημήτριος ο Λουμπαρδιάρης. Ενα εκκλησάκι που η ιστορία του ξεκινάει από τον 9ο αιώνα.

  Εκεί που εφημέριος του ναού ήταν ο Άγιος Ραφαήλ της Μυτιλήνης μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης μαζί με τον Νικόλαο τον Διάκο του. Που με την Αγία Ειρήνη αφήνουν τη ζωή τους στη Μυτιλήνη και τιμούνται πολύ σαν προστάτες του νησιού. Εκεί που λειτουργούσε ο Άγιος Νεκτάριος της Αίγινας και προσευχόταν όταν έφυγε από την Αλεξάνδρεια κυνηγημένος. Εκεί κι ο Άγιος Νικόλαος ο Πλάνας έκανε πολλές αγρυπνίες και προσευχόταν στο Θεό για τους ανθρώπους.

  Σκέφτομαι λοιπόν όλα αυτά κι ανατριχιάζω όταν περπατώ σε αυτά τα Άγια Χώματα.
  Ξέρετε οι πρόγονοί μας οι αρχαίοι Έλληνες ήταν φιλακόλουθος λαος, είχαν αναζητήσεις, δεν ήξεραν βέβαια το Χριστό αλλά τον περιμεναν. Οταν λοιπόν άκουσαν για Αυτόν Τον ακολούθησαν με την καρδιά τους και όχι με το βούρδουλα όπως λανθασμένα πιστεύουν πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι δεν ξέρουν από ιστορία και δεν έχουν διαβάσει ποτέ τις πηγές.
  Εκεί λοιπόν στον Άγιο Δημήτριο γνώρισα έναν παπά οποίος αν και ομολογώ ότι δεν τα πήγαινα καλά με τους παπάδες, αυτόν τον συμπάθησα από την πρώτη στιγμή γιατί είναι αυθεντικός γιατί είναι απλός. Γιατί αυτό που κάνει φαίνεται να το αγαπάει πολύ γιατί γιατί γιατί.. για πολλα που δεν είναι της Παρούσης να σας τα πω, αλλά με έκαναν να τον συμπαθώ πολύ ..

  Του είπα λοιπόν προχθές
  – Πάτερ γιατί τόση εγκατάλειψη στο χώρο? Γιατί είναι παρατημένα τα πάντα εδώ? Γιατί δεν υπάρχει φωτισμός? Γιατί δεν υπάρχει ασφάλεια? Γιατί το πιο νευραλγικό σημείο της Αθήνας είναι τόσο πολυ εγκαταλειμμένο?

  Του είπα:
  – Γιατί είναι όλα εγκαταλελειμμένα, παρατημένα, σκουριασμένα, σκουπίδια;
  – Γιατί οι άνθρωποι που υπηρετούν το λόφο και σκοπός τους είναι να αναδεικνύουν τα μέρη εδώ πάνω είναι κατσούφηδες? Γιατί τόση εγκληματικότητα? Γιατί να φοβάσαι να περπατήσεις όταν πέσει η νύχτα?

  Που είναι η φύλαξη του Λόφου? Που είναι οι άνθρωποι, το ενδιαφέρον τους?.
  Του είπα πως χιλιάδες βράδια ήρθα εδώ με την κοπέλα μου να περπατήσω και είδα τους φύλακες να καπνίζουν χόρτο να πίνουν μπίρα να μην έχουν τέλοσπάντων, την καρδιά τους και το μυαλό τους 100% στο έργο που επιτελούν.

  Εκείνος έσκυψε το κεφάλι και δεν είπε τίποτα σαν να ήθελε να μου πει πολλά πράγματα, αλλά δεν μου είπε τίποτα. Εγώ βέβαια έμαθα ρώτησα και κατάλαβα από ανθρώπους ότι πριν λίγο καιρό είχαν μπει τη νύχτα στο ναό και είχαν βεβηλώσει την εκκλησία σπάζοντας και κλέβοντας την στιγμη που υπάρχουν φυλακες, και τίποτα δεν έγινε κανένας δεν άλλαξε, ούτε τιμωρηθηκε.

  Και τα ίδια συνεχίζονται καθημερινά και μάλιστα πιεζουν τον παπά και τους ενορίτες και προσκυνητές σαν να τους ενοχλεί η παρουσία τους. Όμως η προσωπικότητα του συγκεκριμένου ιερέα, η αγάπη του κόσμου προς αυτόν, αλλά και η αγάπη γενικά του κόσμου προς τον Άγιο Δημήτριο είναι τόσο μεγάλη που τίποτα δεν Άγγιξε κανέναν, και το πρόγραμμα του ναού συνεχίστηκε, οι βραδυνές λειτουργίες, οι ακολουθίες, οι δραστηριότητες.

  Εγώ πήγα στον παπούλη και του είπα ότι τα έμαθα όλα και ξέρω ότι μου έκρυβε πράγματα κι ότι δεν μου απάντησε εκείνη τη φορά.

  Εκείνος μου χαμογέλασε και μου είπε:
  – Φίλε Γιωργάκη η Παναγία και ο Θεός δεν μας αφήνει ποτέ, ούτε ο Άγιος Δημήτριος..
  Είναι εδώ φύλακας αιώνες τώρα, και μου χαμογέλασε. Και με κέρασε ένα καφεδάκι ελληνικό.
  Του είπα και μη νομίζεις ότι επειδή κάθομαι μαζί σου θα με πείσεις να εξομολογηθώ? χαχαχαχα!!
  Εκείνος πάλι μου χαμογέλασε και μου είπε:

  • Παιδάκι μου ο Θεός έχει το χρόνο του ορίσει για τον καθένα. Δεν ξεφεύγει κανείς απο την αγκαλιά Του!! Να πιούμε το καφεδάκι μας τώρα. Χαίρομαι πολύ μόνο και μόνο για αυτό που κάνουμε.

  Έτσι λοιπόν είναι αγαπητοί μου φίλοι. Μέσα στην καρδιά της Αθήνας στο λόφο του Φιλοπάππου υπάρχει ένα μέρος που μπορεί να πας στεναχωρημένος και να φύγεις με ένα χαμόγελο τεράστιο. Μπορεί να είναι από το Θεό δεν ξέρω. Μπορεί.

  Λοιπόν ένιωσα και εγώ εκείνη τη μέρα και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα να πάτε και σεις, αλλά προπαντώς να γίνει κάτι για αυτό το κόσμημα που υπάρχει κάτω από την Ακρόπολη που λέγεται Λόφος του Φιλοπάππου που η Εκκλησία τον κρατάει ζωντανό μαζί με τους κατοίκους της γύρω περιοχής που κάνουν και κάποιους αγώνες γι αυτό το θέμα..


  Γιώργος προσκυνητής ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

  Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220
  http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ


  https://mail.google.com/mail/u/2/?ui=2&ik=5db21d99e0&view=fimg&th=15ef73205476a866&attid=0.0.2&disp=emb&attbid=ANGjdJ8BjGWDE8BLb-wMaey7Ayp8y2SEbkMX-d_X1ohz4olucJ0wMvnjKuwCCS2kD_ObaCiNq5aKHCom_fwXVn1jb26eEtqT6mv_ENFBO0mnnsMsILcrOgzard1ibUQ&sz=w288-h270&ats=1507459668749&rm=15ef73205476a866&zw&atsh=1

  Αδέρφια Ελληνίδες, Έλληνες,


     Περατωθείσης της επιδόσεως του ΕΞΩΔΙΚΟΥ, το οποίο και σας επισυνάπτουμε με τα πρωτόκολλα επιδόσεώς του προς τους εν αυτώ αναφερομένους φορείς και ευχαριστώντας αφ’ ενός μεν όσους είχαν το σθένος να συμπαραταχθούν στο εγχείρημά μας αφ’ ετέρου δε όσους μας συνέδραμαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στο έργο μας και ευγνωμονούντες όσους αγωνίζονται ενάντια στις δυνάμεις του σκότους, σας γνωρίζουμε ότι αρχές Νοεμβρίου θα προβούμε κατά πρώτον στις ανάλογες νομικές ενέργειες κατά πάντων των εμπλεκομένων επίορκων λειτουργών που συνετέλεσαν στην καταστροφή της Πατρίδας μας κατά δεύτερον στην, πέραν και πάνω από κόμματα, ξεθωριασμένες ιδεοληψίες και μίζερες αντιλήψεις του χθες, δημιουργία της Ασπίδας Εθνικής Σωτηρίας χωρίς βαρίδια, αγκυλώσεις και δογματισμούς.
  

  ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ
  Καλούμε όλες τις δυνάμεις του απανταχού Ελληνισμού σε συστράτευση που θα φέρει την μεγάλη ανατροπή. Με την πρόταση: «ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» τίθεται η βάση συσπείρωσης στην ΑΣΠΙΔΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ όλων εκείνων που δεν θέλουν την πατρίδα τους ακρωτηριασμένη και υποταγμένη στις σιωνιστικές κατοχικές δυνάμεις της ξενοκρατίας.
  Ελληνίδα, Έλληνα,
  Ένας εξ’ αυτών είσαι και εσύ!!! Όρισε την θέση σου σε αυτόν τον Σχηματισμό διότι ο «νυν υπέρ πάντων αγών» διεξάγεται τώρα και για εμάς αποτελεί ύψιστο χρέος προς την παρούσα και τις επόμενες γενιές…. να δηλώνουμε παρόντες!!!
  Κατά τον Αριστοτέλη: «Των πολιτών έργον εστίν η σωτηρία της κοινωνίας». Δηλαδή η σωτηρία της πολιτείας είναι καθήκον των πολιτών και εμείς, υπό τα κελεύσματα του μέγα διδάσκαλου και των διατάξεων του άρθρου 120 # 4 του Συντάγματος, είμαστε ΕΔΩ, ΟΡΘΙΟΙ στου ΕΘΝΟΥΣ τις επάλξεις, είμαστε ΕΔΩ σε θέση μάχης και σας καλούμε να αρχίσουμε τον αγώνα μας τώρα, από αυτή την στιγμή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!! ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ, ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ!!!!
  Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!!! Ή εμείς ή αυτοί!!!
  Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»
  ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
  Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής Δημήτρης Βόγγολης
  210 3250220 6944325056 6944357378
  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
  Αν κάποιος εκ των παραληπτών λάβει το μήνυμά μας περισσότερες της μίας φοράς ή με μη ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλούμε να μας ενημερώσει, πρόκειται περί παρεμβολής.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.


  από: mitsos aosmos1@otenet.gr

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.