Ρε κωλοτρυπίδες της παγκοσμιοποίησης… σε 15χρονο παιδί απαγορεύεται να παρακολουθήσει ακατάλληλη ταινία στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, αλλά μπορεί να αλλάζει φύλο!

Αν αυτή είναι «αριστερά», ποιος είναι ο φασισμός κι ο ναζισμός;

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ρε κωλοτρυπίδες της παγκοσμιοποίησης… σε 15χρονο παιδί απαγορεύεται να παρακολουθήσει ακατάλληλη ταινία στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, αλλά μπορεί να αλλάζει φύλο!

 1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΥΧΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΝ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ…www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ.

  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΛΟΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΤΣΟΠΜΑΝΑΡΑΙΟΙ 30Ο ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΑΧΑΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
  ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΨΙΧΟΣΕΞΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ…Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΜΑΤΕ….

  Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΝ Η ΘΥΛΗ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΥΡΟΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΡΝΙΔΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΥΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ.

  ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΛΥΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

  ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1960.

  ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΝ Η ΘΥΛΗ.

  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΣΕΞΟΛΟΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΝ ΦΥΛΟΝ ΑΡΕΝ Η ΘΥΛΗ….

  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΙ ΕΠΕΒΑΣΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ…ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ…

  ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΝΔΡΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ Η ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ….

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΝΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΜΠΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΠΟΙΑΚΗΝ ΗΛΙΚΙΑΝ.

  ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ…ΟΧΛΟΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΓΜΑ.

  ΤΟ ΕΓΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΕΝΑΙ ΤΟ ΨΥΧΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΝ.

  ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΥΘΩΣ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΘΑΝΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΑΝΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ….ΔΕΝ ΤΣΓΑΜΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΠ ΤΣΕΒΓΑΛΟΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ…

  ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΒΟΥΛΑ Η ΝΑΤΣΙΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΝ ΜΗΤΣΙΟΥ ΣΤΟΥ ΑΡΜΑΝ ΟΠΟΥ ΒΟΥΣΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΟΥΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟΥΚΑΙΡ ΚΙ ΛΕΙ Η ΝΑΤΙΟΥΣ ΣΤΟΥΝ ΜΗΤΣΙΟΥ….ΑΡΕ ΜΗΤΣΙΟΥ ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΙΡΑΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΥΣ ΗΔΩ ΤΣΑΡΜΑΝ ΠΟΤΕΙ ΗΣΥ ΑΠΟΥ ΚΑΤ, ΠΟΤΕΙ ΗΓΩ ΑΠΟΥ ΠΑΝ….ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΗΤΣΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΒΕΙ ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕ Ο ΝΑΤΙΣΙΟΣ…
  …..ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΡΕ ΝΑΤΣΙΟΥΜ ΘΑ ΠΕΙΡΑΣΟΥΜΕΙ ΠΟΥΛΗ ΚΑΛΑ…

  ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ….ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΓΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ….ΔΗΛΑΔΗ Η ΘΕΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΔΛΙΑ ΣΤΟΥΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΚΑΜ ΚΙ ΑΣΧΟΥΛΗΘΚΕΙ ΤΟΣΟΥ ΠΟΛΥ ΜΗ ΤΟΥ ΦΑΓΙ ΚΙ ΤΟΥ ΜΝΙ….ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΜΙΑ..
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΠΑΤΡΟΡΙΚΟΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ…..

  ΝΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΜΙΑ..ΔΗΛΑΔΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΡΕΦΡΕΝ…ΓΑΜΗΘΕΙΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΕΣΘΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΠΡΩΤΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΛΤΗΡΙΑ ΟΒΡΑΙΚΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ…ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ….
  ΑΝΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ….

  Ο ΓΑΜΟΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΕ ΣΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.

  ΑΥΤΑ ΛΕΓΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΩΝ….
  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΗ ΝΟΗΤΩΝ ΜΗΝ ΟΜΙΛΩΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΑΛΩΝ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.