όποιος έδινε λεφτά για να πηδήξει αυτή την πατσαβούρα, πολύ καλά να πάθει…Τα μπουρδέλα δεν τα ήξερε ???

Αυτοί είναι οι απατεώνες που έταζαν σεξ σε ηλικιωμένους πριν να τους ξαφρίσουν!! Αυτή είναι η «γυναίκα-αράχνη» που τους υπνώτιζε.

Τις φωτογραφίες του 34χρονου και της 35χρονης που έταζαν σεξ σε ηλικιωμένους και στη συνέχεια τους ξάφριζαν αφού τους έδιναν υπνωτικά χάπια έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1. ΖΑΧΑΡΙΟΥ Δέσποινα του Νικολάου και της Ασημίνας, γεννηθείσα στις 7-3-1982 στην Νίκαια

 

2. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Γεράσιμο του Βελισσαρίου και της Μαρκούλας, γεννηθέντα στις 6-1-1983 στον Πειραιά

Το σατανικό ζευγάρι συνελήφθη στην Ηλιούπολη στις 7 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο τους πήγαιναν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, κυρίως πρωινές και μεσημβρινές ώρες, αναζητώντας καφενεία στα οποία σύχναζαν μοναχικοί ηλικιωμένοι άνδρες.

Στη συνέχεια, η 35χρονη πλησίαζε τα υποψήφια θύματά της, συνομιλούσε μαζί τους, αποκτούσε οικειότητα και αφού τους έλεγε ότι προτίθεται να συνευρεθούν ερωτικά, τους έπειθε να την οδηγήσουν στην οικία τους.

Με τη χρήση υπνωτικών χαπιών που έριχνε, σε ανύποπτο χρόνο, στο ποτήρι με το ποτό τους, τους έφερνε σε κατάσταση αναισθησίας ή αδυναμίας για αντίσταση, ενώ αμέσως μετά ερευνούσε τους χώρους από όπου αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Ο 34χρονος είχε τον ρόλο του οδηγού και τσιλιαδόρου, παρέχοντας παράλληλα ασφάλεια στη σύζυγο του, σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά. Στην οικία του ζευγαριού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος υπνωτικών χαπιών, πλήθος κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM, ρολόγια χειρός και ένα tablet.

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις, στις περιοχές της Ραφήνας, Μαραθώνα, Αρτέμιδας, Παλαιού Φαλήρου και Ηλιούπολης, με τους δράστες να έχουν αναγνωριστεί από τους παθόντες.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “όποιος έδινε λεφτά για να πηδήξει αυτή την πατσαβούρα, πολύ καλά να πάθει…Τα μπουρδέλα δεν τα ήξερε ???

  1. ΓΙΔΑ ΚΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΤΣΟΥΚΑ.

    ΚΟΥΡΔΟΥΜΕΝΗ ΚΙ Η ΜΑΓΚΟΥΦΑ.

    ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΘΕΟ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΘΟΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΓΥΡΝΩ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΛΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΤΑ ΤΡΙΑ.
    ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ,ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΣ,ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙΟΠΑΠΠΟΣ…..
    ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑ….

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.