Συντηρούν υπερχρεωμένες ΔΕΚΟ για καθαρά ρουσφετολογικούς σκοπούς, αντί να τις κλείσουν ~ πλήρωνέ τες εσύ μαλάκα φορολογούμενε για να παίρνει ψήφους ο σύριζα…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΤΑ

Μόνο ζημίες… παράγουν οκτώ ΔΕΚΟ!

Και οι συνολικές ζημίες που έχουν συσσωρευθεί φθάνουν στα 12 δισ. ευρώ! Και να ήταν μόνο αυτά. Άλλα 17 δισ. ευρώ είναι αυτά που χρωστάνε. Και τα έσοδα που έχουν τον χρόνο δεν ξεπερνούν τα 942 εκατ. ευρώ, με τα λειτουργικά έξοδα να ανέρχονται σε 1,36 δισ. ευρώ. Απασχολούν δε 20.000 εργαζομένους. Σύμφωνα με υπολογισμούς που έχουν κάνει, το ετήσιο έσοδο ανά εργαζόμενο είναι 46.900 ευρώ και το ετήσιο έξοδο 67.900 ευρώ.

Οι… οκτώ αδελφές είναι ο ΟΣΕ, τα ΕΑΣ, ο ΟΑΣΑ, η ΕΛΒΟ, η ΕΑΒ, τα ΕΛΤΑ, οι Κτιριακές Υποδομές και η ΛΑΡΚΟ! Τις μεγαλύτερες ζημίες έχουν ο ΟΣΕ με 7,25 δισ. ευρώ, η ΕΑΒ με 1,46 δισ. ευρώ και τα ΕΑΣ με 1,45 δισ. ευρώ.

Σειρά για ξεπούλημα παίρνουν ΟΣΕ, ΟΑΣΑ, ΕΛΒΟ και ΕΛΤΑ, που εντάσσονται στο Υπερταμείο!
Στο μεταξύ, με απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγας Γεροβασίλη μετατάσσονται σε άλλες θέσεις του Δημοσίου οι εργαζόμενοι στις υπερχρεωμένες ΔΕΚΟ, μεταξύ των οποίων είναι η ΕΑΣ, η ΕΛΒΟ, η Ηλεκτρομηχανική Κύμης και η Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου.


http://www.paron.gr/

5 σκέψεις σχετικά με το “Συντηρούν υπερχρεωμένες ΔΕΚΟ για καθαρά ρουσφετολογικούς σκοπούς, αντί να τις κλείσουν ~ πλήρωνέ τες εσύ μαλάκα φορολογούμενε για να παίρνει ψήφους ο σύριζα…

 1. Απαιτείται λύση στο ΕΛΤΑ Τήνου

  Σε πρόσφατη ανάρτηση μας φέραμε στην δημοσιότητα την κίνηση του Δημοτικού Συμβουλίου προς τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σχετικά με τη λειτουργία του υποκαταστήματος του ΕΛΤΑ Τήνου. Τώρα επανερχόμαστε στο θέμα, φέροντας πάλι στη δημοσιότητα ολόκληρο το ψήφισμα και περιμένοντας τις όποιες εξελίξεις:

  Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία για την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των ΕΛΤΑ του Δήμου Τήνου και ταυτόχρονα να ζητά να κινηθούν ΑΜΕΣΑ οι διαδικασίες ώστε:

  α) Να δοθεί καταρχάς μια προσωρινή λύση, προκειμένου να ομαλοποιηθεί το συντομότερο η λειτουργία του Καταστήματος (ενδεχομένως με απόσπαση υπαλλήλου) και

  β) να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα, με την επαρκή στελέχωση του Καταστήματος, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του καθώς και η επαρκής και ικανοποιητική εξυπηρέτηση των πολιτών σε καθημερινή βάση.

  Αναγνωρίζουμε τον αγώνα και την προσπάθεια των υπαλλήλων στο κατάστημα ΕΛΤΑ της Τήνου, που όμως όση καλή διάθεση και να δείξουν, είναι αδύνατο να ανταπεξέλθουν στις παρούσες ανάγκες με τα μέσα και το προσωπικό που διαθέτουν.

  Θα πρέπει με κάθε τρόπο να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των δημοτών μας αλλά και να σταθούμε δίπλα στους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ Τήνου ενάντια σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.


  http://www.tinostoday.gr/2017/10/blog-post_902.html

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Παράθεμα: Μια καταχρεωμένη και ζημιογόνος ΔΕΚΟ ταλαιπωρεί το κοινό ~ ΟΧΙ στο κλείσιμο του ΕΛΤΑ Μαρμαρίου φωνάζουν κάτοικοι της περιοχής | Blog: "ΕlaTora&

 3. Παράθεμα: Μια καταχρεωμένη και ζημιογόνος ΔΕΚΟ ταλαιπωρεί το κοινό ~ ΟΧΙ στο κλείσιμο του ΕΛΤΑ Μαρμαρίου φωνάζουν κάτοικοι της περιοχής | Blog: "ΕlaTora&

 4. Παράθεμα: Τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (που πρέπει να καταργηθούν) κλείνουν επαρχιακά τους γραφεία ενώ συσσωρεύουν ημετέρους σε κεντρικές τους μονάδες…

 5. Παράθεμα: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΕΛ-ΤΑ» | Blog: "ΕlaTora"

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.