ΕΛΤΑ ~ Συντηρούν μια υπερχρεωμένη ΔΕΚΟ για καθαρά ρουσφετολογικούς σκοπούς, αντί να την κλείσουν~ Πλήρωνέ τους μαλάκα φορολογούμενε…

Σχετική εικόνα

ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΟ   «ΠΑΚ-ΕΛΤΑ» :

«ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ» !

«Κανένας δεν πάει χαμένος σ’αυτό τον οργανισμό.   Υπάρχουν θέσεις για όλους.  Κι αν δεν προβλέπονται δημιουργούνται με ευκολία!!!

Οι Σύμβουλοι διοίκησης είναι μια νέα και καλοπληρωμένη θέση στα   ΕΛΤΑ.   Όσοι στις πρόσφατες αξιολογήσεις δεν κατάφεραν να πάρουν θέση ευθύνης, ήρθε η διοίκηση να τους αποκαταστήσει και μάλιστα να τους δώσει και …  πανωπροίκι.  Τους βάφτισε συμβούλους διοίκησης και τους ανέθεσε  ρόλους.

Με το αζημίωτο φυσικά, καθότι μπορεί να είχαν και οικονομικές δυσκολίες.

Φρόντισε λοιπόν  να παίρνουν σχεδόν τα ίδια με πριν πού ήταν επιλεγμένοι, να έχουν γραμματέα και αυτοκίνητο  βεβαίως βεβαίως…

Δεν γνωρίζουμε αν λαμβάνουν και πριμ παραγωγικότητας.

Ήθελε να αξιοποιήσει φαίνεται την τεχνογνωσία που απέκτησαν, έχοντας τόσα χρόνια θέση ευθύνης και συνέβαλλαν αποφασιστικά στην διαχρονικά φθίνουσα πορεία των   ΕΛΤΑ    και στην σημερινή κατάσταση.

Είναι πρόκληση για όλους τους εργαζόμενους που υπέστησαν μειώσεις στους μισθούς με την ελπίδα πως θα ξεφύγει ο οργανισμός από την τραγική οικονομική κατάσταση που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.

Με ποια ηθική και υπηρεσιακή νομιμοποίηση τους επιβραβεύει η διοίκηση;

Πως τους δίνει το δικαίωμα να παρεμβαίνουν παντού παρακάμπτοντας τα υπηρεσιακά στελέχη;

Εφ’ όσον τους έδωσε τέτοιες υπέρ- αρμοδιότητες γιατί δεν τους αξιολόγησε τότε στις αντίστοιχες θέσεις;

Πως γίνεται ένας σύμβουλος διοίκησης να παίρνει τα ίδια χρήματα με την προηγούμενη θέση του; Από πού προκύπτει;

Πως γίνεται σύμβουλος με μοναδική ασχολία το fb, να έχει κηρύξει ανένδοτο κατά πάντων, να καταθέτει προτάσεις ,επιχειρησιακά σχέδια από το fb και να χρυσοπληρώνεται;

Aς συνεκτιμηθεί ο ολοήμερος αγώνας του και να του δοθεί και πληκτρολόγιο!

Πως γίνεται ο σύμβουλος που όργωσε το Αιγαίο και τα έκανε ‘ρόιδο’, σήμερα να αλωνίζει το Ιόνιο, αύριο το Κρητικό πέλαγος – έχει μια εξηγήσιμη επιμονή για τα μακρινά ταξίδια- και να κομίζει στοιχεία που ήδη είναι γνωστά;

Τις γεωγραφικές και τις τουριστικές του γνώσεις αξιοποιεί η διοίκηση ή τις υπηρεσιακές;

Γίνεται κανείς σύμβουλος διοίκησης αν έχει πειθαρχικές εκκρεμότητες;

Δεν αντιλαμβάνεται η διοίκηση τα παιχνιδάκια των γνωστών παικτών, ώστε να μην προχωρήσει τίποτα και ποτέ;

Δεν καταλαβαίνει τις σκοπιμότητες και τον ομφάλιο λώρο που τις συνδέει;

Τόση διορατικότητα διαθέτει;

Θα μπορούσαμε να θέσουμε πολλά ακόμα ερωτήματα.

Οφείλει απαντήσεις η Διοίκηση.

Όχι περί ανέμων και υδάτων, αλλά για τους συμβούλους διοίκησης που έφτιαξε.

Αν θέλει να τους υπερασπιστεί, δικαίωμά της.

Αν όχι, ας τους μαζέψει!!!!»


Αναρτήθηκε από


ΣΧΟΛΙΟ:

Να υπενθυμίσουμε εμεις εδώ, πως  ο συριζαίος υπουργός ψηφιακής πολιτικής τηλεπικοινωνιών & ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς, έχει μια ιδιαίτερη σχέση και συμπάθεια  με την ανωτέρω μη κερδοφόρα και ζημιογόνο ΔΕΚΟ, καθώς η αγαπημένη του mother υπηρέτησε και συνταξιοδοτήθηκε από τα ΕΛΤΑ. Ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, εκτος κι αν προκληθούμε…

6 σκέψεις σχετικά με το “ΕΛΤΑ ~ Συντηρούν μια υπερχρεωμένη ΔΕΚΟ για καθαρά ρουσφετολογικούς σκοπούς, αντί να την κλείσουν~ Πλήρωνέ τους μαλάκα φορολογούμενε…

 1. 629 INKA KRITIS

  ΕΛΤΑ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ή ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ELTA 31.10.17

  INKA_J.A.
  Συνημμένα30 Οκτ (Πριν από 2 ημέρες)

  ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 630 31.10.2017

  ΕΛΤΑ – ΕΛΤΑ – ΕΛΤΑ – ΕΛΤΑ

  Ο καλός μας ταχυδρόμος σαμποτάρεται από μέσα. Από την διοίκηση έτσι μας λένε.
  Έχουμε δεχθεί πολλές καταγγελίες εις βάρος των ΕΛΤΑ, όπως αυτό της απιστίας.
  Από τον Ιούνιο 2017, δέματα κυρίως από εκτός Ε.Ε. καθυστερούν υπερβολικά, πέρα από κάθε όριο ανοχής, και 60 μέρες, να παραδοθούν στους παραλήπτες καταναλωτές.
  Οι αποστολείς συστημένων δεμάτων ηλεκτρονικών παραγγελιών από το εξωτερικό παρέχουν και πληροφορίες παρακολούθησης της παραγγελίας. Ο παραλήπτης να μπορεί να παρακολουθεί την πορεία της, καθώς και εγγύηση παράδοσης σε εύλογο χρονικό διάστημα, ακόμα και σε κακή λειτουργία δυσλειτουργικών ταχυδρομείων, εκτείνοντας την εγγύηση μέχρι όμως 60 ημέρες.
  Μετά η προστασία παύει, εκτός κι αν ο παραλήπτης εγείρει αξίωση για επιστροφή των χρημάτων, λόγω μη παραλαβής. Με την διαδικασία tracking, φαίνεται ότι ενώ στέλνονται μέσα σε 3 με 7 ημέρες, φτάνουν μεν στην Ελλάδα σε 10 με 15 ημέρες και σταματά η πορεία τους, για πάνω από 2 μήνες! Στην Ελλάδα μέχρι την παράδοση του, περνούν και πάνω από 60 μέρες.
  Το γεγονός αυτό εκτός από αυτά δημιουργεί και άλλα σημαντικά προβλήματα.
  Ο παραλήπτης όταν λήγει η περίοδος προστασίας του δέματος και η προθεσμία για αποζημίωσή του λόγω απώλειας, ευρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, να κάνει ή όχι χρήση του δικαιώματος για επιστροφή των χρημάτων αφού βλέπει στο σύστημα πως το δέμα του ευρίσκεται στις αποθήκες των ΕΛΤΑ.
  Αν με μετά του παραδοθεί το δέμα θα εκτεθεί ηθικά ως κακόπιστος στον αποστολέα, αν δε δεν κάνει χρήση και το δέμα του χαθεί, θα χάσει τα χρήματά του!
  Από ΗΠΑ δεν ταχυδρομεί καμία επιχείρηση δέματα στην Ελλάδα! Ο κολοσσός Amazon πλέον δεν δέχεται παραγγελίες από την Ελλάδα!
  Η δυσλειτουργία των ΕΛΤΑ, εκτείνεται και στην πλημμελή ειδοποίηση των παραληπτών συστημένων δεμάτων αφού διανομείς πετούν τα ειδοποιητήρια μπροστά στην πολυκατοικία του παραλήπτη και πολλά να χάνονται διότι τα παίρνει ο αέρας.
  Σε διαμαρτυρίες πολιτών στα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ, η συνήθης απάντηση είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά διότι η διοίκηση δεν τους παρέχει τα μέσα. Κλείνουν υποκαταστήματα και συγχωνεύονται με άλλα με αποτέλεσμα να σωρεύεται εργασία, την οποία οι λιγοστοί υπάλληλοι δεν μπορούν να διεκπεραιώσουν.
  Το υποκατάστημα της Λ. Αλεξάνδρας, όπως και άλλα έκλεισε και οι εργασίες του μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτους, στο μεσοδιάστημα δε ο παραλήπτης παρελάμβανε ειδοποιητήριο να παραλάβει από το Ιπποκράτους και μετά 2 ώρες στην ουρά παρεπέμπετο στο Πριγκηποννήσων ή το αντίστροφο. Για δέμα δηλαδή που έκανε 2 μήνες να έρθει έπρεπε να ξοδέψει 4 ώρες αναμονής και να κάνει και διαδρομές μέχρι να το παραλάβει!
  Είναι προφανείς οι πράξεις και παραλείψεις της Διοίκησης των ΕΛΤΑ. Οδήγησαν απαξίωση τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, διασύρεται η χώρα, και εξευτελίζονται οι πολίτες της, είναι αποτέλεσμα της ανικανότητας του συνόλου των διοικούντων ή είναι εσκεμμένες με σκοπό την βλάβη της υπηρεσίας και την εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Παράθεμα: ΤΟ INKA KRITIS ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ: «τι συμβαίνει με τα ΕΛΤΑ? Κακοδιοίκηση ή σαμποτάζ» ??? | Blog: "ΕlaTora"

 3. Παράθεμα: Μια καταχρεωμένη και ζημιογόνος ΔΕΚΟ ταλαιπωρεί το κοινό ~ ΟΧΙ στο κλείσιμο του ΕΛΤΑ Μαρμαρίου φωνάζουν κάτοικοι της περιοχής | Blog: "ΕlaTora&

 4. Παράθεμα: Μια καταχρεωμένη και ζημιογόνος ΔΕΚΟ ταλαιπωρεί το κοινό ~ ΟΧΙ στο κλείσιμο του ΕΛΤΑ Μαρμαρίου φωνάζουν κάτοικοι της περιοχής | Blog: "ΕlaTora&

 5. Παράθεμα: Ελτα – μια υπερχρεωμένη παθητική ΔΕΚΟ μόνο για εξυπηρέτηση ημετέρων, για ρουσφέτια, διορισμούς κι «αλαξοκωλιές»… | Blog: "ΕlaTora"

 6. Παράθεμα: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΕΛ-ΤΑ» | Blog: "ΕlaTora"

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.