Στείλτε τα F-16 στη Χειμάρρα να τελειώνουμε με τους βρωμιάρηδες ή αρχίστε τις απελάσεις βρωμοαλβανών απ’ την Ελλάδα…

ΣΕ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ Η ΧΕΙΜΑΡΡΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ  ΤΟΥ ΡΑΜΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ …

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΕΡΟΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ???

Οι Έλληνες ψέλνουν τον Εθνικό Ύμνο μπροστά στα Αλβανικά ΜΑΤ

Ζωντανή μετάδοση πιο κάτω μεσω  LΙΝΚ στο facebook  !!!

Σε κατάσταση «πολιορκίας» βρίσκεται από το πρωί η Χειμάρρα καθώς η κυβέρνηση Ράμα προχωρά στην κατεδάφιση ακινήτων παρά την πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αυλώνος, με την οποία «παγώνει» το επίμαχο σχέδιο ανάπλασης της πόλης.


ΠΟΥΣΤΗ  ΡΑΜΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ Θ’ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΨΥΧΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ …

ΓΚΡΕΜΙΖΟΤΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ Τ’ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΥΣΑΣΜΕΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ….

Ομογενείς κρατώντας στα χέρια τους ελληνικές σημαίες προσπαθούν από το πρωί να σταματήσουν τη διαδικασία.
Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις -με περιπολικά, κλούβες κ.α. – που μεταφέρθηκαν από την Αυλώνα και έχουν αποκλείσει κομβικά σημεία της πόλης, προκειμένου συνεργεία να προχωρήσουν ανενόχλητα στην κατεδάφιση ακινήτων που ανήκουν σε Έλληνες κατοίκους.

Η αρχή έγινε με νεοαναγειρόμενη οικοδομή στο κέντρο της Χειμάρρας και αυτή την ώρα αστυνομία, μηχανήματα και κάτοικοι βρίσκονται έξω από Πρατήριο Υγρών Καυσίμων, που νωρίτερα ανακοινώθηκε πως θα κατεδαφιστεί.
Σύμφωνα με τους αλβανικούς ισχυρισμούς, τα ακίνητα αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσωρινή απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αυλώνος, μετά από κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατοίκων, με την οποία σταματούν οι κατεδαφίσεις έως την εκδίκαση της προσφυγής.

Το κλίμα εξακολουθεί να παραμένει τεταμένο και σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε άμεσα η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα και το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για περιουσίες που ανήκουν και σε Έλληνες-Ευρωπαίους πολίτες, αφού οι ομογενείς της Χειμάρρας – όπως ολοι οι Βορειοηπειρώτες – κατέχουν και ελληνική ταυτότητα.

Συστηματικά το τελευταίο διάστημα, στοχοποιούνται από το καθεστώς Ράμα και κατεδαφίζονται ακίνητα ομογενών που στεγάζουν επιχειρήσεις, με στόχο να τους στερήσουν από οικονομικούς πόρους και να τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν τη Χειμάρρα, στο πλαίσιο δημογραφικής ανατροπής κατά της ελληνικής πλειοψηφίας.

Οι Έλληνες στη Χειμάρρα συγκεντρώθηκαν μπροστά στα αλβανικά ΜΑΤ και με απλωμένη την ελληνική σημαία έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Πριν ξημερώσει η Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017, ισχυρές αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν στη Χειμάρρα, με στόχο να προστατεύσουν τις μπουλντόζες που θα γκρεμίσουν ελληνικές ιδιοκτησίες.
Η κυρίως ελληνική Χειμάρρα είναι μια πόλη «κάστρο» του ελληνισμού από την αρχαιότητα.

ΕΔΩ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΤΩΡΑ:
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhimara1%2Fvideos%2F1846137605416309%2F&show_text=0&width=560

Η κυβέρνηση Ράμα, που κλυδωνίζεται εξαιτίας των αποκαλύψεων για σχέσεις πρωτοκλασάτων στελεχών της με τα καρτέλ ναρκωτικών, με την αντιπολίτευση να κατηγορεί και τον ίδιο τον Έντι Ράμα ως άμεσα εμπλεκόμενο στα ναρκωτικά, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη της Αλβανίας στρεφόμενη κατά της γηγενούς ελληνικής εθνικής μειονότητας.
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει προειδοποιήσει εδώ και ημέρες αυστηρά τα Τίρανα να μην αποτολμήσουν να εκτονώσουν την πολιτική τους κρίση με τα ναρκωτικά πάνω στους Έλληνες μειονοτικούς, ενώ η Ελλάδα έχει κάνει σαφές εδώ και πολύ καιρό στην αλβανική κυβέρνηση ότι η ευρωπαϊκή της πορεία εξαρτάται από τον σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας.
Στη Χειμάρρα η κατάσταση είναι ακόμα πιο περίπλοκη. Οι Χειμμαριώτες εκτός από την αλβανική έχουν και την ελληνική ή την αμερικανική υπηκοότητα. Είναι δηλαδή Ευρωπαίοι και Αμερικανοί πολίτες…


Δείτε το βίντεο με τον Εθνικό Ύμνο:

Στις 31/10/2017 ισχυρές δυνάμεις της αλβανικής Αστυνομίας «κατέλαβαν» τη Χειμάρρα με σχέδιο να γκρεμίσουν ελληνικές ιδιοκτησίες. Οι κάτοικοι της Χειμάρρας συγκεντρώθηκαν μπροστά στα αλβανικά ΜΑΤ και έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.


Καλά δεν περιμένουμε αντίδραση από τους ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Αυτοί ψηφίζουν νομοσχέδια υπέρ των ανώμαλων και φυλακισμένων(νόμος Παρασκευόπουλου). Η ΝΔ που θέλει λέει να κυβερνήσει, που είναι χαμένη? Θα φάει καλά κι αυτή όταν έρθει η ευλογημένη η ώρα…

Πουσταράδες του αριστερο-φασιστικού υπουργείου εξωτερικών, κάθεστε ακόμα με τα χέρια σταυρωμένα ?????

Καλά δεν περιμένουμε αντίδραση από τους ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Αυτοί ψηφίζουν νομοσχέδια υπέρ των ανώμαλων και φυλακισμένων(νόμος Παρασκευόπουλου). Η ΝΔ που θέλει λέει να κυβερνήσει, που είναι χαμένη? Θα φάει καλά κι αυτή όταν έρθει η ευλογημένη η ώρα…

Πουσταράδες του αριστερο-φασιστικού υπουργείου εξωτερικών, κάθεστε ακόμα με τα χέρια σταυρωμένα ?????

Η παρουσία της παραλήπτριας του πρώτου πακέτου, αποτελεί μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της εκπομπής. Ο λόγος, για την «κυρά» της Χιμάρας, την Ερμιόνη Πρίγκου. Η γυναίκα με την συγκλονιστική ιστορία ζωής που το σπίτι της χρησιμοποιούνταν ως στρατηγείο των Ελλήνων στρατιωτών στον πόλεμο του ’40, συγκινεί με την αφήγησή της. Μαζί με τον πατέρα της έθαψαν, με κίνδυνο της ζωής τους, έξι Έλληνες στρατιώτες στην αυλή του σπιτιού τους και ακόμα και σήμερα, 77 χρόνια μετά, μένει εκεί να τιμά τους νεκρούς της. Η ιστορία της έγινε γνωστή μόλις τα τελευταία χρόνια. Η Ερμιόνη Πρίγκου, στην εκπομπή, γίνεται αποδέκτης τιμητικού πακέτου από παιδιά πεσόντων ηρωικά υπέρ της πατρίδας. Στο πρόσωπο της παραλήπτριας βλέπουν τη μάνα, την αδερφή, που τίμησε τους νεκρούς της, κάτι που οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να κάνουν για τους δικούς τους ανθρώπους. Μόνο που αυτή η πατρίδα δεν νοιάστηκε ποτέ για την περισυλλογή των οστών των πατεράδων τους που βρίσκονται ακόμα και σήμερα διάσπαρτα στα αλβανικά εδάφη. Από την εκπομπή «ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ» στο κανάλι ALPHA και την Βίκυ Χατζηβασιλείου


ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΕΕΕΕΕ?????? ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ !!! ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ- ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ!!!
ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΑΤΣΑ, ΙΔΙΟΙ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ!!! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ … ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΡΕ !!! ΠΟΤΕ ????
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ….
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ~ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ~ ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ  !!!

3 σκέψεις σχετικά με το “Στείλτε τα F-16 στη Χειμάρρα να τελειώνουμε με τους βρωμιάρηδες ή αρχίστε τις απελάσεις βρωμοαλβανών απ’ την Ελλάδα…

  1. Παράθεμα: ΑΛΒΑΝΙΑ η Κολομβία των Βαλκανίων !!! Μέχρι κι ο Μπερίσα καταφέρθηκε εναντίον του σημερινού καθεστώτος… | Blog: "ΕlaTora"

  2. Παράθεμα: ΑΛΒΑΝΙΑ: η Κολομβία των Βαλκανίων !!! Μέχρι κι ο Μπερίσα καταφέρθηκε εναντίον του σημερινού καθεστώτος… | Blog: "ΕlaTora"

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.