Μια καταχρεωμένη και ζημιογόνος ΔΕΚΟ ταλαιπωρεί το κοινό ~ ΟΧΙ στο κλείσιμο του ΕΛΤΑ Μαρμαρίου φωνάζουν κάτοικοι της περιοχής

Το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Μαρμαρίου, λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό, με έναν μόλις υπάλληλο, ο οποίος έχει και όλα τα τριγύρω χωριά. Μην μπορώντας να πάρει άδεια, ούτε για μια μέρα, και φτάνοντας πολλές φορές, να απασχολεί ακόμα και τα ιδία, τα παιδιά του, για να βγει η δουλεία! Ουσιαστικά το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ λειτούργει, απ το φιλότιμο ενός ανθρώπου!

Απίστευτα πράγματα, και Αξιέπαινη προσπάθεια. Από την άλλη, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, με έναν άνθρωπο.. εννοείτε ότι η δουλειά δεν βγαίνει, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή καθυστέρηση και αδυναμία εξυπηρέτησης των   κατοίκων.

 

Το πρόβλημα δυστυχώς παραμένει άλυτο, και συνεχώς επιδεινώνεται, μιας και η Διοίκηση των ΕΛΤΑ , παροτρύνει τον μοναχικό υπάλληλο να εγκαταλείψει το υποκατάστημα, ήδη από τον Μάιο του 2017 ! Επισήμως μας λέει, ‘’ας πάνε στην Κάρυστο’’, χωρίς να σκέφτεται τους ηλικιωμένους, το κόστος κτλ.

Κανένα αποτέλεσμα επίσης, από πλευράς του Δήμου, για τυχόν δίκες τους ενέργειες. Φως παράτασης λειτουργίας,δυστυχώς για εμάς, από πουθενά!

Σήμερα έληξε και η παράταση του Μαΐου, και για όσο, εξακολουθήσει να λειτούργει, θα γίνεται με ευθύνη του ιδίου του υπαλλήλου!

Και επειδή μάλλον, όλοι εμείς δεν το έχουμε πολυκαταλάβει, και ίσως θεωρούμε δεδομένο ότι δεν θα κλείσει, μάλλον κάνουμε μέγα λάθος, και αυτή τη στιγμή, το πιο πιθανό είναι να μείνουμε, πολύ σύντομα, χωρίς ταχυδρομείο, με ότι αυτό σημαίνει!

Μήπως λοιπόν και, έφτασε η ώρα, και εμείς από μόνοι μας, να κάνουμε κάτι?Προσεχώς, θα ενημερωθείτε σχετικά, έχουμε ξανά συνάντηση για το θέμα με τον Δήμαρχο, αλλά μήπως να εξετάζαμε και άλλες λύσεις?

Ορισμένοι λένε, να κινητοποιήσουμε όλους τους βουλευτές Ευβοίας, να καταθέσουν μια ερώτηση στη βουλή και στον αρμόδιο υπουργό, σχετικά με τι θα γίνει τελικά με την απαξίωση και το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ Μαρμαρίου. Εσύ, τι θα πρότεινες, όλοι μαζί να κάνουμε?


Ομάδα Πολιτών Μαρμαρίου


ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ:

ΤΟ INKA KRITIS ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ: «Τι Συμβαίνει Με Τα ΕΛΤΑ? Κακοδιοίκηση Ή Σαμποτάζ» ???

ΕΛΤΑ ~ Συντηρούν Μια Υπερχρεωμένη ΔΕΚΟ Για Καθαρά Ρουσφετολογικούς Σκοπούς, Αντί Να Την Κλείσουν~ Πλήρωνέ Τους Μαλάκα Φορολογούμενε…

ΕΛΤΑ ~ Συντηρούν Μια Υπερχρεωμένη ΔΕΚΟ Για Καθαρά Ρουσφετολογικούς Σκοπούς, Αντί Να Την Κλείσουν~ Πλήρωνέ Τους Μαλάκα Φορολογούμενε…

Μόνο Ζημίες… Παράγουν Οκτώ ΔΕΚΟ!

Τα Αμαρτωλά ΕΛΤΑ Εξακολουθούν Να Καθυστερούν Τις Αποδόσεις Των Λογ/Σμών Στη ΔΕΗ, Με Αποτέλεσμα Να Υπάρχουν Χιλιάδες Διακοπές Ρευματοδότησης…

Το Παραδοσιακό Ταχυδρομείο Στην Ελλάδα Της Ρεμούλας Είναι Πλέον Άχρηστο, Δεν Χρειάζεται Πρέπει Να Κλείσει…

Συνελήφθη Υπάλληλος Των ΕΛΤΑ Που «Άνοιγε» Την Αλληλογραφία Και «Βούταγε» Τα Λεφτά Των Ηλικιωμένων!

ΣΥΡΙΖΑ: Χρησιμοποιούν Τα Χρεωκοπημένα ΕΛΤΑ, Την Αγαπημένη Παράγκα Του Παππά, Σαν Παραμάγαζο Και Μηχανή Ομαδικών Διορισμών

Τα ΕΛΤΑ Υπολειτουργούν Και Καταταλαιπωρούν Τους Πολίτες ~ Γιατί Δεν Τα Κλείνουν??? Τι Κομματικά Συμφέροντα Εξυπηρετούν ???

«Παλιά Μου Τέχνη Κόσκινο» : Πιάσανε Κι Άλλον Κλέφτη Μέσα Απ’ Τα ΕΛΤΑ …

Δείτε Το Εξώδικο Της ΔΕΗ Προς Στα ΕΛΤΑ Που Ζητά Την Άμεση Απόδοση 19.500.000 Απο Λογαριασμούς Καταναλωτών ΔΕΗ Που Εισέπραξαν!

Τρύπα άνω των 40 εκατ. στα ΕΛΤΑ μετά την αποζημίωση της καθολικής υπηρεσίας

EΛΤΑ: Τα μεγάλα φαγοπότια των συνδικαλιστών του που ουδέποτε εξιχνιάστηκαν, επαληθεύουν οι μετέπειτα δικαστικές αποφάσεις …

ΕΛΤΑ: ένα κομματικό μαγαζί με παθητικά οικονομικά, που συντηρείται για διορισμούς ημετέρων αλλά και την «επάνδρωση» πολιτικών γραφείων !

ΕΛΤΑ: «ελτατζής – συνδικαλΗστής – πασόκος – απατεώνας – μιζαδόρος» μία αλυσίδα που έπρεπε να περάσουν ολόκληρες δεκαετίες για να σπάσει !!!

 

5 σκέψεις σχετικά με το “Μια καταχρεωμένη και ζημιογόνος ΔΕΚΟ ταλαιπωρεί το κοινό ~ ΟΧΙ στο κλείσιμο του ΕΛΤΑ Μαρμαρίου φωνάζουν κάτοικοι της περιοχής

 1. Σας κοροϊδεύουν και σας αρέσει.ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS – ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ — (Συνολικά 23 Σελ. ενεκα όγκου συν/να μόνο 3 Σελ)

  https://www.edocr.com/v/nxbwqvl4/eahatzisavvas/Ypo8esh-Siemens-Sas-koroideyoyn-kai-sas-aresei

  από: ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com


  Σας κοροϊδεύουν και σας αρέσει.

  https://www.edocr.com/v/nxbwqvl4/eahatzisavvas/Ypo8esh-Siemens-Sas-koroideyoyn-kai-sas-aresei

  ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΗΣ
  Οι Δικαστές και Εισαγγελείς δεν υποβάλουν Δήλωση Πόθεν Εσχες.
  Μετά το παλιά κόλπα ΑΘΩΟΙ δια ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ η νέα δικαστική μόδα που θα «φορεθεί» πολύ «Ισόβιά με αναστολή»…στην Κολομβία των Βαλκανίων.

  6 Ιουνίου 2008 ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτης Αθανασίου παραλαμβάνει απόρρητο υπόμνημα για την Υπόθεση SIEMENS Ελλάδος με ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ για το πώς πληρωνόντουσαν και σε ποιους οι ΜΙΖΕΣ από τους ανθρώπους της Siemens στα πολιτικά κόμματα της χώρα μας.
  ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ.
  Από τότε και για περίπου 10 χρόνια, μέχρι σήμερα, Εισαγγελείς-Δικαστές και Κυβερνόντες περιφέρουν από συρτάρι σε συρτάρι όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες για τις ΜΙΖΕΣ στους πολιτικούς της χώρας μας.
  Τον λογαριασμό της ΛΗΣΤΕΙΑΣ πληρώνουν σήμερα οι Έλληνες-κοροΐδα και αυτό θα συνεχιστεί για δεκαετίες.
  Τι είχε υποχρέωση από το Σύνταγμα της Ελλάδος και έπρεπε να πράξει ο κάθε Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτης Αθανασίου και δεν το έπραξε;
  Όλα αυτά τα στοιχεία και πολλά άλλα γύρω από δωροδοκίες Ελλήνων πολιτικών σχετικά με τις υποθέσεις διαφθοράς και χρηματισμών Siemens, Υποβρύχια, Εξοπλιστικά κα. έχει έλαβε από εμένα ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ χρόνια πριν και αυτά είναι που διαχειρίζονται συναλλασσόμενοι με τους Γερμανούς για την διευθέτηση των υποθέσεων όπως αυτής που ακούει στο όνομα SIEMENS με την Πλήρη ικανοποίηση των Γερμανικών Συμφερόντων.
  ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΣΤΑΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ…
  Σε κάθε περίπτωση, ως ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΗΤΩ την απαλλαγή των «κατηγορουμένων» και την παραδειγματική καταδίκη των Εισαγγελέων και Δικαστών και των πολιτικών της χώρας,
  διότι ενώ γνωρίζανε τους ΛΗΣΤΕΣ και που είναι κρυμμένα ta κλοπιμαία, των Ληστειών του πλούτου των ΕΛΛΗΝΩΝ, εν έτη 2017 και μάλιστα μήνα Νοέμβριο ακόμα ρωτάνε τον κάθε Σέκερη για αυτά που γνώριζαν τουλάχιστον 10 χρόνια πριν.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Παράθεμα: Καταγγέλουν τα ΕΛΤΑ στα χωριά της Κρήτης: «Δε φέρνει o ταχυδρόμος γράμματα, αλλά το καφενείο» !!! | Blog: "ΕlaTora"

 3. Παράθεμα: EΛTA~ κλείνουν περιφερειακά γραφεία τους, αλλά ενισχύουν τις κεντρικές τους διοικήσεις των ρουσφετιών και των νέων ψηφοφόρων… | Blog: "ΕlaTo

 4. Παράθεμα: EΛTA~ κλείνουν περιφερειακά τους γραφεία κι ενισχύουν κεντρικές διοικήσεις των ρουσφετιών και των νέων ψηφοφόρων… | Blog: "ΕlaTora"

 5. Παράθεμα: Τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (που πρέπει να καταργηθούν) κλείνουν επαρχιακά τους γραφεία ενώ συσσωρεύουν ημετέρους σε κεντρικές τους μονάδες…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.