πολιτικά σκουπίδια των ημερών μας

Φωτογραφία της Κωνσταντινιά Ντέμου.

ΝΑΙ, ναι αυτός που κάποτε θα ρίξει τον Κουλη και μελετάται να γίνει Πρωθυπουργός λέμε…

κ. Άδωνις Γεωργιάδης όχι μόνον δεν είναι πια δεξιός, αλλά είναι ένας πεπεισμένος φεντεραλιστής, που αναμένει, κοιτώντας διαρκώς το ρολόι του, πότε θα καταργηθεί και η τελευταία ικμάδα εθνικής κυριαρχίας, ώστε να γίνουμε «σύγχρονοι Ευρωπαίοι».

 

Το «εκκρεμές της ιστορίας», είπε ο κ. Γεωργιάδης, άλλοτε κατευθύνεται προς μικρούς σχηματισμούς και άλλοτε προς μεγάλους, ήτοι ομοσπονδίες.

Ειπε: «Δεν μπορεί η Ελλάδα ούτε να γίνει ανταγωνιστική ούτε να επιβιώσει, αν δεν είναι ενταγμένη σε ένα μεγάλο σύνολο κρατών…»,

επανελάμβανε εμμονικά.

Είπε το ρεμάλι : Ο Ελληνισμός μπορεί και χωρίς κράτος (!!!)

Ήθελε να αποδείξει ότι ο Ελληνισμός μπορεί να υφίσταται και… χωρίς καν δικό του κράτος. Το έπραξε δε λέγοντας το εξής απίθανο:

«Ο Ελληνισμός ήταν πιο ακμαίος πριν την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους και την επέκτασή του.

Ήταν ακμαίος δημογραφικά, με παροικίες […] ακμαίες και πανίσχυρες και έναν Ελληνισμό ζώντα στη Μικρά Ασία.[…] Ο Ελληνισμός δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από μια ομοσπονδιακή Ευρώπη.»

Σας θυμίζουν κάτι αυτά; Κάτι από Ρεπούση και όλο αυτό το συνονθύλευμα αναθεωρητών της ιστορίας, που διδάσκουν ότι η Επανάσταση του ‘21 ήταν ταξική και ότι προεπαναστατικά Έλληνες την περνούσαν φίνα;

Το ιστορικό εκκρεμές του Αδώνιδος είναι μία σοφιστεία. Το μοναδικό εκκρεμές είναι ο ίδιος, που μέχρι σήμερα ταλαντεύεται από τη ΝΔ στην ΠΟΛΑΝ, έπειτα στο ΛΑ.Ο.Σ., εν συνεχεία πίσω στη ΝΔ ως Σαμαρικός ελαφροδεξιός και πλέον ως φεντεραλιστής και συνεπής λιμπεραλιστής του μητσοτακικού κέντρου . Όλες οι πόρτες των κομμάτων είναι ανοιχτές γι’ αυτόν…

Ο εκκρεμής Άδωνις δεν δίστασε να ζητήσει δημοσίως συγνωμη απο τους Εβραίους , αυτό το φερέφωνο της Νεο-εβραϊκής Στοάς είπε κι αυτό:

«Με όλα τα στραβά που είχε η μεταπολίτευση παραμένει μία από τις πιο συγκλονιστικά κορυφαίες περιόδους ευημερίας που γνώρισε ο Ελληνισμός.» Άκουσον -άκουσον !

Κύριε Αδωνη Γεωργιάδη σας ενημερώνουμε ο, τι :
«Η ανεξαρτησία, η ελευθερία ενός αυτοκυβερνωμένου έθνους είναι το ύψιστο πολιτικό αγαθό, για το οποίο κάθε μειονέκτημα, αν χρειαστεί, και κάθε θυσία είναι φθηνά τιμήματα.»


Κωσταντινιά Ντέμου «Μακεδόνισσα «₪₪₪₪₪₪₪₪ 🇬🇷 🇬🇷 🇬🇷

— στην τοποθεσία Κοζάνη.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “πολιτικά σκουπίδια των ημερών μας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.