«Διεθνές δικαστήριο της Χάγης» = Το Σιωνιστικό, νεοταξίτικο, εβαϊοκρατούμενο «δικαστήριο» των πάσης φύσεως παγκοσμιοποιητών, που συλλαμβάνει και δικάζει κατά το δοκούν

Αλβανία = το χασισομπουρδέλο της ευρώπης

Αλβανία = το χασισομπουρδέλο της ευρώπης

Τα νεοταξικά καθάρματα του εβραϊκού Δικαστηρίου της Χάγης, έκριναν πριν λίγο ένοχο για γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου τον Σέρβο απόστρατο στρατηγό και πρώην αρχηγό των σερβικών δυνάμεων της Βοσνίας Ράτκο Μλάντιτς!!!

Το δικαστήριο της Νέας Τάξης έκρινε ότι ο Μλάντιτς υπήρξε μέλος μίας «κοινής εγκληματικής επιχείρησης» που είχε ως σκοπό τη δίωξη των μη Σέρβων στη Βοσνία.  Είπαν ότι,  ο Ράτκο Μλάντιτς είχε την πρόθεση της εξόντωσης του μουσουλμανικού πληθυσμού της Σρεμπρένιτσα και συνέβαλε σημαντικά στη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα με τις σφαγές του 1995.  Οι βασικές κατηγορίες αφορούν τη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα, την πολιορκία και τον βομβαρδισμό του Σαράγιεβου την περίοδο 1992-95, τις εθνικές εκκαθαρίσεις με εξολόθρευση μουσουλμάνων και Κροατών και την αιχμαλωσία κυανόκρανων του ΟΗΕ.  Ο Ράτκο Μλάντιτς κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης της απόφασης από τον πρόεδρο του δικαστηρίου, Αλφόνς Όρι, ζήτησε μικρή διακοπή,  αλλά το νεοταξίτικο δικαστήριο απέρριψε ως αβάσιμο, το αίτημα και τότε ο Μλάντιτς σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει «Ψέματα, ψέματα, όλα είναι ψέματα». Ο πρόεδρος του δικαστηρίου διέταξε την απομάκρυνσή του και συνέχισε την ανάγνωση της απόφασης.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ράτκο Μλάντιτς

Το πρώτο κατηγορητήριο κατά του Μλάντιτς απαγγέλθηκε στις 26 Ιουλίου του 1995 και διευρύνθηκε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Για περίπου 16 χρόνια περίπου διέφευγε της σύλληψης. Στις 26 Μαΐου του 2011 ο Ράτκο Μλάντιτς συνελήφθη στο χωριό Λαζάρεβο στη βορειοανατολική Σερβία και στις 31 Μαΐου εκδόθηκε στο δικαστήριο της Χάγης. Η δίκη του ξεκίνησε τον Μάιο του 2012.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ράτκο Μλάντιτς

«Βαρυσήμαντη νίκη για τη δικαιοσύνη» αποτελεί η απόφαση του δικαστηρίου για τον Ράτκο Μλάντιτς  «την επιτομή του κακού», σύμφωνα με τον Υπατο Αρμοστή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ Ζέιντ Ράαντ αλ Χουσέιν.  Από το όνομα του «ύπατου αρμοστή» , θα καταλάβατε πιστεύω ποιοί διοικούν αυτού του είδους τους  «οργανισμούς»!  Οι κατά βάση και απόδειξη  απόλυτα πιστοί, οι ακραιφνείς αχυράνθρωποι …


Υποκρισία στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

σχολιάζει ο:  Κωνσταντίνος Χολέβας

Η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης ενέκρινε την έκθεση του Ελβετού Βουλευτή και Δικαστή Ντικ Μάρτι σχετικά με εγκλήματα Αλβανών οπλαρχηγών κατά Σέρβων αμάχων και αιχμαλώτων το 1999.

Η Έκθεση  σηζητήθηκε το Γενάρη του 2011 από την Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο οποίο μετείχαν 47 χώρες. Τα όσα κατήγγειλε εκείνη η έκθεση είχαν γραφτεί με λιγότερα ίσως στοιχεία, αλλά με πολύ περισσότερη  αυστηρότητα στο βιβλίο «Το κυνήγι» της γνωστής Κάρλα Ντελ Πόντε, της εισαγγελέως του Ειδικού Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, το οποίο δίκασε τον Μιλόσεβιτς και άλλους κατά την γνώμη τους υπευθύνους για εγκλήματα πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Το Δικαστήριο είχε δικάσει κατά συντριπτική πλειοψηφία Σέρβους, λίγους Κροάτες και ελάχιστους χαμηλόβαθμους Βοσνιομουσουλμάνους και κανέναν αλβανόφωνο εγκληματία ουτσεκά, τους περίφημους οπλαρχηγούς του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου (UCK)!!!   Και γιατί όλα αυτά/  Μα γιατί απλούστατα ασκήθηκαν οι αναμενόμενες πιέσεις από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες της δύσης με πρώτη την Γερμανία να μην διωχθούν συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, ασχέτως των πράξεών τους εν καιρώ πολέμου ή μη !!!

Η έκθεση Μάρτι κατήγγειλε τότε ότι,  τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τους Αλβανούς εναντίον των Σέρβων ήταν τα χειρότερα από την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.  Πάνω από 12.000 θάνατοι. 1.350 τραυματισμοί, 1000 απαγωγές, 340.000 απελάσεις μη Αλβανών, εμπρησμός 107.000 κατοικιών και δολοφονία 170 παιδιών. Κάποια από τα θύματα αποκεφαλίσθηκαν τελετουργικά, ενώ χιλιάδες Σέρβοι κλείστηκαν σε παράνομα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Πολλοί άνθρωποι ακρωτηριάσθηκαν ή σκοτώθηκαν σε μυστικές κλινικές όπου τους αφαιρέθηκαν τα όργανά τους και έτσι στήθηκε ένα διεθνές κύκλωμα εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων. Την ίδια ώρα οι ΗΠΑ και οι Δυτικοευρωπαίοι βομβάρδιζαν αμάχους Σέρβους και την Σερβική τηλεόραση στο Βελιγράδι..

Τα στοιχεία αυτά ο Ντικ Μάρτι τα έμαθε, όπως γράφει, από μυστικές υπηρεσίες του ΝΑΤΟ και ορισμένων Δυτικών χωρών, μεταξύ των οποίων και της Ελλάδος (υποσημ. 25 του αγγλικού κειμένου).   Το γεγονός αυτό αποτελεί είδηση πολλαπλής σημασίας για την χώρα μας. Αφ’ ενός μεν καταδεικνύει ότι οι αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες κάνουν καλά τη δουλειά τους στα Βαλκάνια. Αφ’ ετέρου όμως προκύπτει μέγα ηθικό και πολιτικό ζήτημα για τον τότε νεοταξίτη  (δεν τον αποκαλώ «έλληνα») Πρωθυπουργό Σημίτη, ο οποίος προφανώς γνώριζε τις σχετικές εκθέσεις των ελληνικών υπηρεσιών, αλλά δεν κατήγγειλε δημοσίως το τεράστιο ανθρωπιστικό έγκλημα.         

Αντιθέτως η κυβέρνηση Σημίτη άνοιγε την ίδια περίπου περίοδο ( 2000) ένα άλλο μέτωπο δήθεν στο όνομα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Επετίθετο κατά της Εκκλησίας της Ελλάδος και της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών για το ζήτημα της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες. Κατάπινε την κάμηλο και διύλιζε τον κώνωπα.   Η κυβέρνηση Σημίτη καταγγέλλεται εμμέσως πλην σαφώς από τον Ντικ Μάρτι ότι γνώριζε για τα ανατριχιαστικά εγκλήματα εις βάρος Σέρβων, αλλά δεν έκανε τίποτε για να καταγγείλει. Τους έφταιξε το θρήσκευμα στις ταυτότητες! Με πρόσχημα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ο εβραίος  σημίτης και η παρέα του έκαναν επίθεση τους κατά των ιστορικών, θρησκευτικών και πολιτιστικών ριζών του λαού μας.
Υποκριτική βεβαίως ήταν και η στάση των ισχυρών χωρών του Δυτικού κόσμου. Τα φόρτωσαν όλα στους Σέρβους και καλλιεργούσαν τον μύθο του «καημένου Αλβανού που καταπιέζεται» !!!!!!!!!!!!!!!!

Φυσικά οι Σέρβοι δεν ήσαν άγιοι και κάποιοι απ’ αυτούς φέρουν βαρύτατες ευθύνες.  Άλλωστε η Σερβική Εκκλησία έχει αναγνωρίσει αυτές τις ευθύνες και έχει ζητήσει από τους Σέρβους που εγκλημάτησαν να μετανοιώσουν ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Όμως η δυτική διπλωματία και ο Τύπος των χωρών αυτών κατεδίωξαν τους Ορθοδόξους Σέρβους επιδεικνύοντας μονομέρεια και εθελοτύφλωση. Θυμούμαι ότι το 1994 η σερβική παροικία των Παρισίων είχε ασκήσει αγωγή κατά της αριστερής εφημερίδας ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ , η οποία δημοσίευσε χονδροειδή ψεύδη εις βάρος του τότε Πατριάρχου των Σέρβων Παύλου.   Στο δικαστήριο η διεύθυνση της εφημερίδας παραδέχθηκε εν μέρει το λάθος της, αλλά στη συνέχεια κατέθεσε μία ομάδα Γάλλων διανοητών, οι οποίοι κατηγόρησαν την Ορθόδοξη πίστη των Σέρβων για όλα όσα διαδραματίζονταν στα Βαλκάνια.
Ο αντισερβικός ρατσισμός ήταν διαδεδομένος και όσοι τον καλλιέργησαν θα πρέπει να ντρέπονται όταν διαβάσουν την έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα εγκλήματα του αλβανικού εθνικισμού κατά όλων των ορθόδοξων φυλών.

Κατά περίεργο τρόπο η έκθεση Μάρτι έρχεται λίγους μήνες μετά την αμφιλεγόμενη γνωμοδότηση του Δικαστηρίου Διεθνούς Δικαίου της Χάγης, με την οποία χαρακτηρίζεται η ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου και η απόσχισή του από τη Σερβία ως συμβατή με το Διεθνές Δίκαιο. Δεν ξέρουμε ποια θα ήταν η γνωμοδότηση αν είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση των εγκλημάτων των Κοσσοβάρων και των αλβανόφωνων ουτσεκάδων. Πάντως η συγκεκριμένη γνωμοδότηση άνοιξε την όρεξη πολλών αποσχιστικών κινημάτων στον κόσμο και οδήγησε τους Τουρκοκυπρίους να μιλούν για δύο κράτη στην Κύπρο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Στη χώρα μας η σιωπή της τότε κυβερνήσεως Σημίτη απέναντι σ’αυτό το ανθρωπιστικό έγκλημα δεν είναι το μόνο γεγονός που καταδεικνύει την υποκρισία των δήθεν ανθρωπιστών, αλλά και την πιστή υπακοή των «ελλήνων» προδοτών που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν ακόμα, στις εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των  σιωνιστών εβραίων.

Υπάρχουν αρκετές ΜΚΟ που ανακαλύπτουν ανύπαρκτες μειονότητες στην Ελλάδα, αρνούνται όμως να μιλήσουν για τα προβλήματα των υπαρκτών ελληνικών κοινοτήτων στην Αλβανία και στα Σκόπια. Εντός του 2011  έγινε και η απογραφή πληθυσμού σ’ αυτές τις δύο γειτονικές μας χώρες, αλλά η ελληνική κυβέρνηση ΔΕΝ   άσκησε τις κατάλληλες πιέσεις ώστε οι δύο απογραφές να είναι αντικειμενικές, με ευρωπαϊκή επιτήρηση.Γιατί,  έτσι θα μπορούσαν  να καταγραφούν και όλοι όσοι αισθανόντουσαν Έλληνες. Ποιός όμως ήταν πρωθυπουργός στη χώρα μας το 2011???  Ο ξενόφερτος νεοταξίτης  Jefrey Papandreou που μας έβαλε με δόλο και στο ΔΝΤ υπακούοντας τυφλά στις εντολές της ΝΤΠ !!!
Ας σταματήσει λοιπόν  σήμερα  η υποκρισία στο όνομα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων! Αρκετό κουτόχορτο μας τάισαν!!! Οχι όλους βέβαια…


ΚΑΙ  ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ  ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΕΡΒΟΥ  Ράτκο Μλάντιτς:

Ράτκο Μλάντιτς, γεννημένος Ελεύθερος

του Γιάννη ΛαζάρουΓεννήθηκε το 1942 στο βοσνιακό χωριό Μποζανοβίτσι το οποίο η ναζιστική Γερμανία έκανε προτεκτοράτο της. Ο πατέρας του Μλάτνιτς κομουνιστής παρτιζάνος σκοτώθηκε το 1945 σε μία επιχείρηση ενάντια στην κροατική φιλοναζιστική κατοχή του τόπου του. Ο Μλάντιτς γράφτηκε στην στρατιωτική σχολή στο Ζέμουν το 1961 ενώ αποφοίτησε μετά από σπουδές στην Ακαδημία Αξιωματικών με άριστα. Την ίδια χρονιά έγινε μέλος του κομουνιστικού κόμματος της χώρας μέχρι το 1990 χρονιά που το κόμμα διαλύθηκε. Η πρώτη του θέση ως ανθυπολοχαγός ήταν στα Σκόπια που αν και νεότερος από όλους απέδειξε τις ηγετικές του ικανότητες. Από μία διμοιρία αρχικά, ο Μλάντιτς κατάφερε να διοικεί μία ταξιαρχία.

Πολεμώντας τους Γίγαντες 

Τον Ιούνιο του 1991 προήχθη σε αναπληρωτή διοικητή στην Πρίστινα του Κοσσυφοπεδίου σε μια περίοδο που η κατάσταση μεταξύ των Αλβανών και Σέρβων κατοίκων ήταν σε μεγάλη ένταση. Το ίδιο έτος ο Μλάντιτς δίνει εντολές στο 9ο Σώμα του Λαϊκού Στρατού της Γιουγκοσλαβίας να ξεκινήσει επίθεση εναντίον των Κροατών στο Κνιν, που είχε αυτοανακηρυχθεί πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Σερβικής Κράινα Στις 2 Μαΐου του 1992 ο Μλάντιτς κάνει το ακατόρθωτο μέχρι εκείνη την στιγμή στην ιστορία του σύγχρονου πολέμου.

Πολιορκεί το Σεράγεβο για 4 ολόκληρα χρόνια αρνούμενος να το παραδώσει στις συμμαχικές δυνάμεις που ήθελαν την απόσχιση της Βοσνίας από την Γιουγκοσλαβία. Στρατιώτες που υπηρετήσαν κάτω από τις εντολές του θυμούνται να λέει: «Όταν θα παραδοθεί το Σεράγεβο θα μπορείς να πέσεις από τον όγδοο όροφο κτιρίου και να μην σκοτώνεσαι. Θα το κάνω όλο ισόγειο». Ως απάντηση στην Βοσνία που αποσχίστηκε από την Γιουγκοσλαβία το Σερβικό Κοινοβούλιο ψήφισε την δημιουργία του Στρατού της Δημοκρατίας του Srpska.


Την ίδια στιγμή, ο Μλάντιτς διορίστηκε διοικητής του Κεντρικού Επιτελείου του Στρατού της Δημοκρατίας, μια θέση που κράτησε μέχρι το Δεκέμβριο του 1996. Το 1995 τα στρατεύματα κάτω από την διοίκηση του Μλάντιτς οδηγούνται στην Σρεμπένιτσα και στην Ζέπα για να αποφύγουν τον από αέρος βομβαρδισμό που δέχονταν από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ. 40,000 Βόσνιοι που είχαν καταφύγει στην Σρεμπένιτσα διώχνονται από τις Σερβικές Δυνάμεις και εκεί βρίσκει πάτημα το ΝΑΤΟ να του χρεώσει 8,300 δολοφονίες αμάχων.

Στις 4 Αυγούστου του 1995 οι Κροατικές δυνάμεις με την απόλυτη βοήθεια των δυνάμεων του ΝΑΤΟ ετοιμάζονται να επιτεθούν στον Σερβικό λαό στην Κράινα. Ο Ράντοβαν Κάρατζις για να γλυτώσει όσα ήταν ήδη χαμένα υποβιβάζει τον Μλάντιτς από στρατηγό και τον κάνει απλό σύμβουλο, λέγοντας ότι ο στρατιωτικός ηγέτης είναι τρελός.

Ο σερβικός λαός όμως δεν υπερασπίστηκε ούτε το τομάρι του αλλά ούτε και τον πολιτικό αρχηγό, αντιθέτως υπερασπίστηκε τον Ράτκο Μλάντιτς κι ο Κάρατζις πήρε πίσω όσα είχε πει μία εβδομάδα μετά. Η στρατιωτική θητεία του Μλάντιτς έληξε το Νοέμβριο του 1996, όταν ο πρόεδρος της Σερβοβοσνιακής Δημοκρατίας, Μπιλιάνα Πλάβσιτς, απομάκρυνε τον Μλάντιτς από τα καθήκοντά του. Μέχρι την σύλληψη του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς το 2001, ο Ράτκο Μλάντιτς ζούσε ελεύθερα στην Σερβία. Τα ίχνη του ήταν χαμένα μέχρι το Μάιο του 2011, όπου και συνελήφθη από τις Σερβικές Αρχές.

Στρατιώτης μέχρι τέλους

Ο Ράτκο Μλάντιτς στα 69 του χρόνια κατά την σύλληψή του είχε πάνω του όλη του την ζωή: Την στρατιωτική του ληγμένη ταυτότητα, το δαχτυλίδι του και δύο πιστόλια. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι που ζούσε όλο αυτό το διάστημα είπε απλά: ««Μπράβο σας παιδιά, βρήκατε αυτόν που ψάχνατε». Σύμφωνα με την εφημερίδα Μπλιτς, η λεπτομέρεια που επέτρεψε στους αστυνομικούς να ταυτίσουν τον Μλάντιτς με τον άνθρωπο που παρακολουθούσαν όταν έβγαινε από το σπίτι στο Λαζάρεβο για να περπατήσει στον κήπο ήταν ένα δαχτυλίδι με μια πολύτιμη πέτρα που φορούσε στο αριστερό χέρι. Όταν συνελήφθη ο Μλάντιτς έβγαλε το δαχτυλίδι και το παρέδωσε σε έναν αστυνομικό λέγοντά του: «Δώστο στην οικογένεια μου». «Τελείωσε. Μπράνκο», είπε απευθυνόμενος στον εξάδελφό του, στο σπίτι του οποίου έμενε όλο αυτό το διάστημα, «δώσε τους να φάνε και να πιουν». Δεν έκανε την παραμικρή κίνηση αντίστασης αντιθέτως είπε στους αστυνομικούς: «Ιδού η ταυτότητά μου και το στρατιωτικό μου βιβλιάριο». Στους αστυνομικούς προσφέρθηκε τότε ζαμπόν, τυρί και ρακί. Όταν τον ρώτησαν αν οπλοφορεί, ο Μλάντιτςαπάντησε: «Τι είδους στρατηγός θα ήμουν αν δεν ήμουν οπλισμένος; Ορίστε τα δύο πιστόλια μου» .

Ο άνθρωπος που έκανε ό,τι θα έπρεπε να κάνει κάθε ευπατρίδης πολίτης ή στρατιώτης θα στηθεί στο εδώλιο του Δικαστηρίου Ποινικών Αδικημάτων της Χάγης όπως λίγα χρόνια πριν ακόμη ένας ευπατρίδης Σέρβος πολιτικός, ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς. Όλοι οι πολιτικοί ηγέτες που ποτέ δε θα νιώσουν ό,τι ένιωσε ο Ράτκο Μλάντιτς σε μία ημέρα νίκης ή ήττας της πατρίδας του, είναι χαρούμενοι για την σύλληψή του. Ο Ράτκο Μλάντιτς όμως ήταν από τους τυχερούς της Ιστορίας. Γεννήθηκε, έζησε, πάλεψε και συνελήφθη ως ανδρείος. Αυτή είναι μία ευλογία που οι ατσαλάκωτοι πολιτικάντηδες και οι δωσίλογοι προδότες δεν έχουν και δεν πρόκειται να έχουν ποτέ.

4 σκέψεις σχετικά με το “«Διεθνές δικαστήριο της Χάγης» = Το Σιωνιστικό, νεοταξίτικο, εβαϊοκρατούμενο «δικαστήριο» των πάσης φύσεως παγκοσμιοποιητών, που συλλαμβάνει και δικάζει κατά το δοκούν

 1. Πρώτοι οι Ουτσεκάδες, δεύτεροι οι υπερεθνικιστές!

  Η αποκαλούμενη ατύπως και «Συμμαχία του Πολέμου», δηλαδή ο συνασπισμός των τριών κομμάτων που έχουν ως επικεφαλής πρώην διοικητές και οπλαρχηγούς του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου (UCK), είναι ο νικητής στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν στο Κόσοβο.

  Ομως το ποσοστό 34,9% των ψήφων που πήραν τα συγκεκριμένα κόμματα [πρόκειται για το Δημοκρατικό Κόμμα Κοσόβου (PDK) υπό τον σημερινό πρόεδρο Χασίμ Θάτσι, τη Συμμαχία για το Μέλλον του Κοσόβου (ΑΑΚ) του Ράμους Χαραντινάι και την Πρωτοβουλία για το Κόσοβο (NISMA) του Αρμπέν Λιμάι] δεν αρκεί για να τους εξασφαλίσει την αυτοδυναμία και να τους επιτρέψει τον σχηματισμό κυβέρνησης: σε κάθε περίπτωση το κρατίδιο-προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. στην καρδιά των Βαλκανίων μπαίνει πλέον σε νέα περίοδο ακόμη μεγαλύτερης πολιτικής αστάθειας, με εν δυνάμει εκρηκτικές συνέπειες για ολόκληρη την εύφλεκτη (πρωτίστως λόγω του συνεχιζόμενου αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού) περιοχή μας.

  Η απώλεια της αυτοδυναμίας χαλάει τα σχέδια των πρώην «Ουτσεκάδων» για πρωθυπουργοποίηση του Χαραντινάι, του παλιού οπλαρχηγού που αθωώθηκε μεν από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα πολέμου, αλλά παραμένει καταζητούμενος από την Ιντερπόλ με βάση διεθνές ένταλμα που εξέδωσε η Σερβία.

  Μάλιστα ο Χαραντινάι συνελήφθη πριν από μερικούς μήνες ξανά στη Γαλλία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από άνωθεν «παρέμβαση» της γαλλικής κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη.

  Περιττό, φυσικά, να πούμε ότι με πρωθυπουργό τον καταζητούμενο Χαραντινάι, κάθε πιθανότητα διάλογου της Πρίστινας με το Βελιγράδι θα τερματιζόταν και τυπικά…

  Την ανησυχία των ξένων «σπονσόρων» του Κοσόβου, αλλά και των πιο φιλειρηνικών στρωμάτων του πληθυσμού εντείνει βέβαια και το γεγονός ότι δεύτερη δύναμη, πίσω από τον συνασπισμό των πρώην Ουτσεκάδων, είναι το… ακόμη πιο ακραίο –αν είναι ποτέ δυνατόν- κόμμα Αυτοδιάθεση, υπό τον φανατικό εθνικιστή Αλμπίν Κούρτι, που διπλασίασε το ποσοστό του σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, παίρνοντας 26%.

  Το εν λόγω κίνημα εκφράζει τα πιο εξτρεμιστικά στοιχεία της αλβανόφωνης πλειοψηφίας, καθώς υπόσχεται την εκδίωξη των ξένων στρατιωτικών δυνάμεων, τη δημιουργία τακτικού κοσοβάρικου στρατού και τη χρήση βίας κατά της σερβικής μειονότητας στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο!

  Επικίνδυνη εκλογική «πλατφόρμα»

  Στην εμπρηστική εκλογική «πλατφόρμα» της Αυτοδιάθεσης περιλαμβάνονται ακόμη δεσμεύσεις για ακύρωση της συμφωνίας για τη σύσταση Διεθνούς Δικαστηρίου για τα εγκλήματα του UCK και επανακαθορισμό της συνοριακής γραμμής με το Μαυροβούνιο και φυσικά η οριστική διακοπή κάθε -έτσι κι αλλιώς- ημιθανούς πολιτικού διαλόγου με τη σερβική κυβέρνηση στο Βελιγράδι, υπό την αιγίδα των Βρυξελλών, για τη διευθέτηση των υφιστάμενων εκκρεμοτήτων Αλβανών και Σέρβων στο Κόσοβο.

  Οι βουλευτές του Κούρτι ήταν άλλωστε αυτοί που τους προηγούμενους μήνες πρωταγωνίστησαν στη διάλυση του προηγούμενου κοινοβουλίου, πετώντας καπνογόνα μέσα στην αίθουσα και παίζοντας ξύλο με τους «ειρηνιστές», αλλά και τους βουλευτές του Θάτσι και του Χαραντινάι, τους οποίους θεωρούν υπερβολικά «ενδοτικούς»…

  Τρίτος και καταϊδρωμένος, με ποσοστό 25,6%, ήρθε ο τρικομματικός Συνασπισμός της Ειρήνης, με επικεφαλής δύναμη τη Δημοκρατική Ενωση Κοσόβου (LDK), της οποίας ηγείται ο τέως πρωθυπουργός Ισα Μούσταφα, ενώ τέταρτο με 7,6% βγήκε το κόμμα Σερβική Λίστα, που λογικά θα κατακτήσει και τις δέκα έδρες (σε σύνολο 120) που προβλέπονται από το κοσοβάρικο Σύνταγμα για τη σερβική μειονότητα.

  Ο Συνασπισμός της Ειρήνης προτείνει για πρωθυπουργό τον τέως υπουργό Οικονομικών Αμπντουλάχ Χότι, έναν μετριοπαθή πολιτικό που αρέσει πολύ στις Βρυξέλλες και θεωρητικά θα μπορούσε να συσπειρώσει τις λιγότερο φιλοπόλεμες δυνάμεις, αλλά… μάλλον ατύχησε και πάλι.

  Πλουτίζει η μαφία

  Στην πραγματικότητα βέβαια, ο θριαμβευτής των εκλογών ήταν η απογοήτευση και η αποχή, που άγγιξε το 58,4% των εγγεγραμμένων. Σύμφωνα με τις λιγοστές ανταποκρίσεις από την Πρίστινα, η μεγάλη πλειοψηφία των Κοσοβάρων ψηφοφόρων απείχε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συνεχή εναλλαγή στην «κυβέρνηση» των ίδιων αμαρτωλών προσώπων εδώ και 17 συναπτά χρόνια, παρά το γεγονός ότι η οικονομία παραμένει στάσιμη και η ανεργία καλπάζει, ενώ οι μόνοι που πλουτίζουν είναι οι εκάστοτε κυβερνώντες και η πανταχού παρούσα μαφία…

  Καθώς η κάλπη δεν έδωσε αυτοδυναμία σε κανέναν συνασπισμό και οι τρεις συνασπισμοί των αλβανοφώνων μισιούνται θανάσιμα μεταξύ τους, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στην εξαιρετικά διχαστική προεκλογική ρητορική τους, οι πιθανότητες συνεννόησης είναι πολύ λίγες και δεν αποκλείεται η νέα προσφυγή στις κάλπες, αφού τελειώσει το «σίριαλ» των ενστάσεων (οι παρατυπίες ήταν και πάλι πολλές, ενώ υπήρξε και πολύωρη όσο και ύποπτη βλάβη στο ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης) και η διαδικασία των διερευνητικών εντολών, που λογικά δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί πριν από τον Οκτώβριο.


  Συντάκτης: Γιώργος Τσιάρας

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Ισόβια στον Μλάντιτς για τη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα

  http://www.efsyn.gr/sites/efsyn.gr/files/styles/teaser_big/public/field/image/2017-11/mladic5-630_0.jpg?itok=t3hBZn-z

  Ο πρώην επικεφαλής του στρατού των Σέρβων της Βοσνίας κρίθηκε ένοχος για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας καθώς από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία και επέβαλε στον Ράτκο Μλάντιτς ποινή ισόβιας κάθειρξης.

  Οι βασικές κατηγορίες αφορούν τη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα, την πολιορκία και τον βομβαρδισμό του Σαράγεβο την περίοδο 1992-95, τις εθνικές εκκαθαρίσεις με εξολόθρευση μουσουλμάνων και Κροατών και την αιχμαλωσία κυανόκρανων του ΟΗΕ.

  Ο Μλάντιτς είχε ρόλο-κλειδί στα εγκλήματα πολέμου στο Σεράγεβο και διηύθυνε «προσωπικά» την επιχείρηση βομβαρδισμού της πρωτεύουσας της Βοσνίας, υπήρξε μέλος μιας «κοινής εγκληματικής επιχείρησης» που είχε σκοπό τη δίωξη των μη Σέρβων στη Βοσνία, αναφέρεται στην απόφαση του δικαστηρίου και προστίθεται: Είχε την πρόθεση της εξόντωσης του μουσουλμανικού πληθυσμού της Σρεμπρένιτσα και συνέβαλε σημαντικά στη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα με τις σφαγές του 1995.

  Ισόβια κάθειρξη είχε εισηγηθεί και ο εισαγγελέας Σερζ Μπράμερτς, σύμφωνα με τον οποίο ο Μλάντιτς μαζί με το πολιτικό alter ego του, Ράντοβαν Κάρατζιτς, είναι «ο αρχιτέκτονας της πολιτικής εθνοκάθαρσης» ενός μέρους της Βοσνίας προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αμιγές σερβικό κράτος.

  Ο 74χρονος σήμερα Μλάντιτς ήταν παρών στο δικαστήριο αλλάοδηγήθηκε έξω από την αίθουσα όταν -στο άκουσμα της απόφασης- άρχισε να φωνάζει: «Ψεύτες! Ντροπή σας!»


  http://www.efsyn.gr/sites/efsyn.gr/files/styles/teaser_big/public/wysiwyg/2017-11/bosnia-630_0.jpg?itok=EQM_qpiD

  Γυναίκα από τη Βοσνία παρακολουθεί την απόφαση με δάκρυα στα μάτια !!!


  Το πρώτο κατηγορητήριο κατά του Μλάντιτς απαγγέλθηκε στις 26 Ιουλίου του 1995 και διευρύνθηκε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Για περίπου 16 χρόνια διέφευγε της σύλληψης. Στις 26 Μαΐου 2011 συνελήφθη στο χωριό Λαζάρεβο στη βορειοανατολική Σερβία και στις 31 Μαΐου εκδόθηκε στο δικαστήριο της Χάγης.

  Η δίκη του ξεκίνησε τον Μάιο του 2012, συμπλήρωσε 530 συνεδριάσεις σε περισσότερα από τέσσερα χρόνια και είναι αναμφισβήτητα η πιο σημαντική υπόθεση εγκλημάτων πολέμου στην Ευρώπη μετά τη δίκη της Νυρεμβέργης.


  efsyn.gr

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ.ΟΒΡΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.

  ΧΟΛΕΡΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΕΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ….

  ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΕΧΘΡΟ….ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΟΧΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΤΗΣ Ε.ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΔΩΝ.

  ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΟΠΑΔΙΩΝ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΟΒΡΑΙΚΟ ΘΗΡΙΟ….ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΣΙΑΔΩΝ.
  ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ…ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ…

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ Ν ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΛΙΩΣ….

  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ… ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ…ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΥΡΩ….ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΑΜΩ….

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.