Καίγεται ο Καμμένος. ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κάηκε ο Καμμένος. ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ https://www.edocr.com/v/w9qpzqzw/eahatzisavvas/Kahke-o-Kammenos-NEA-STOIXEIA

Τώρα γνωρίζουν και τα τσιμέντα ότι ο Υπουργός λέει ψέματα, και δεν είναι ο μόνος..!!!

Ούτε ο φτωχότερος ΚΑΣΤΑΝΑΣ δεν έχει ετήσιες πωλήσεις Μηδέν -0- ΕΥΡΩ

ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ                                Ο κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Τόσα δήλωσε για το 2012 ΜΗΔΕΝ -0- Ευρώ, η εταιρεία του μεσάζοντα-συνεργάτη του υπουργού εθνικής άμυνας Πάνου Καμμένου Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. του κ. Βασίλειου Παπαδόπουλου. Ενώ για τα επόμενα χρόνια και δήλωσε ως Πωλήσεις: 6.015 Ευρώ για το 2013, 11.070 Ευρώ για το 2014, και μόλις 2.450 Ευρώ για το έτος 2015.

Δηλαδή ούτε 20.000 Ευρώ για 4 χρόνια πωλήσεων της εταιρείας του δεν έχει καταφέρει να δηλώσει ο μεγαλομεσάζοντας «Πολεμικού Υλικού» Διακρατικών Συμφωνιών των Αραβικών κρατών, και συνεργάτης του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ως γνωστό μεγαλωμένου με τα κλεμμένα του ΠΑΝΑΜΑ, με τα 3 σκάφη αναψυχής που αλλάζει τα Rolex όπως οι φτωχοί Έλληνες τα τρύπια σώβρακα, που περιμένουν να δουν τα σκισμένα Μνημόνια..!

 1. https://www.edocr.com/v/y10pxebp/eahatzisavvas/La-dolce-vita-di-Kammenos-con-il-piccolo-Alexis-Se

 2. https://www.edocr.com/v/weko2epn/eahatzisavvas/Posa-skafh-exei-o-Kammenos-Ena-dyo-h-mhpws-tria

 3. https://www.edocr.com/v/ner6jkez/eahatzisavvas/8a-mas-peis-mwrh-politikh-PORNH-poses-OFFSHORE-exe

Παρόλα αυτά η εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε. με Μ.Α.Ε.: 29093/055/Β/93/0004 ΓΕΜΗ: 014485835000 Α.Φ.Μ.: 094107050 λαμβάνει Επιχορήγηση

ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014

Αν και τα στοιχεία είναι άλλα… τα οποία θα ερευνούσα εφόσον ήμουνα Εισαγγελέας, υπό την προϋπόθεση ότι Crystal Σαμπάνια θα έπινα μόνο με χρήματα των μηνιαίων μου αποδοχών, και εφόσον αυτά μου έφταναν… ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.

ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΖΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΩΣ CWS Controversial weapon systems

ΣΗΜ.: Κατά τα Ηνωμένα Έθνη – UNGC Controversial weapon systems ονομάζουν τα αμφιλεγόμενα συστήματα όπλων και καλύπτουν τα συστήματα που απαγορεύονται από το διεθνές (και τα περισσότερα εθνικά) δίκαιο και για αυτά που υπάρχει ευρεία συναίνεση ότι πρέπει να απαγορευτούν. Αυτά τα συστήματα όπλων περιλαμβάνουν: βόμβες διασποράς, χημικά ή βιολογικά όπλα, νάρκες κατά προσωπικού (συμπεριλαμβανομένων των  Claymore ναρκών), όπλα που περιέχουν εξαντλημένο ουράνιο και λευκό φώσφορο.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΗΕ «ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΗ» ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΟΠΛΑΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΝΙΚΟΥ ΤΟΣΚΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ»…ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΑ  ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΜΙ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ – ΟΜΙ ΑERONAUTICS

ΒΙ.ΠΕ Αξιουπόλεως 20 χλμ Πολυκάστρου 61 400 Κιλκίς Μακεδονία – ΕΛΛΑΣ

T: 23410-75592 T: 6970-894747 F: 21-0677-4802

Aeronautics Hellas – Division of Ordtech

ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 028956214000

Επωνυμία ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Διακριτικός Τίτλος ORDTECH MILITARY INDUSTRIES

ΑΦΜ 052709475

ΑΤΟΜΙΚΗ Διαγραφή

Δήμος ΤΡΙΠΟΛΗΣ / ΑΡΚΑΔΙΑΣ Πόλη ΤΡΙΠΟΛΗ – Οδός ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αριθμός 25 Τ.Κ. 22100 Τ.Θ.

ORDTECH MILITARY INDUSTRIES

Military Industrial Complex Menalon Industrial Area B Arcadia 22100 GR Greece

Phone : +30 6975 920342

OMI AERONAUTICS LIMITED (Cyprus)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ, director

ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΝΙΑΤΗ, director

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, director

ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΝΙΑΤΗ, secretary
Ο Προδότης των Ελλήνων, τώρα και αποκάλυπτα υποχείριο των σκοτεινών διαδρόμων… του χρήματος και των δακτυλιδιών.                    https://www.edocr.com/v/awoogera/eahatzisavvas/O-Prodoths-twn-Ellhnwn-twra-kai-aprokalypta-ypoxei

Ενώ ο Πάνος Καμμένος θα κάθετε σε αναμμένα κάρβουνα στην Βουλή των Ελλήνων αύριο Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 και θα κάνει πιρουέτες αιτία τα σκάνδαλα διαφθοράς που έχουν γίνει βουνό από την αλαζονεία, την ατιμία και την αχορτασιά του.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα την «κάνει» με ψιλά πηδηματάκια και θα βρίσκεται στην Γαλλία για να βραβευτεί από μία «Βιτρίνα»  εποχιακό Περιοδικό (ούτε καν μηναίο) το Politique internationale του Patrick Wajsman.

Για αυτούς που γνωρίζουν ο Patrick Wajsman είναι ο άνθρωπος των σκοτεινών διαδρόμων… και των τραπεζικών συμφερόντων στην Γαλλία, τον οποίο πληρώνουν αδρά για να τον πληρώνουν, για μία θέση σε Εποπτικά Τραπεζικά Συμβούλια άνευ ψήφου και άρα άνευ λόγου συνύπαρξης, απλά για το χρήμα καθόσον «γλάστρα».

Αυτός που θα βραβεύσει τον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ο Patrick Wajsman που δεν ξέρει και ο ίδιος γιατί, απλά του είπαν να το κάνει, είναι ΜΕΛΟΣ του Εποπτικού Συμβουλίου της Γαλλικής Τράπεζας Caisse d’Epargne et de Prévoyance Ile-de-France η οποία είναι θυγατρική της BPCE SA της 4ης μεγαλύτερης τράπεζας της Γαλλίας η οποία είναι αποτέλεσμα συγχώνευσης το 2009 των τραπεζών  CNCE και BFBP.

Του ιδεολόγου, δημοσιογράφου, εκδότη, πολιτικού επιστήμονα, επιχειρηματία, που δεν κάνει τίποτα άλλο από τον περιφέρεται από τελετή σε τελετή ακολουθώντας εντολές, του αρέσει ιδιαίτερα η ακριβή ζωή, τα Πούρα Habana των 100Ευρώ και το Hotel Salomon de Rothschild.

https://vimeo.com/85814848
βρε Μαλάκα ποιόν δουλεύεις;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ – Για να μην τους δώσουμε την ευκαιρία και πάει κανείς φυλακή πάρτε το απο εδώ το ΘΕΜΑ KAMMENOS GATE

https://photognomon.blogspot.de/2017/11/kammenos-gate.htmlΕισαγγελεύ Αρείου Πάγου. ΠΛΑΣΤΟ ΈΓΓΡΑΦΟ. Κατέθεσε στην Βουλή ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Αυτοί είναι οι 10 λόγοι για τους οποίους η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου θα πρέπει άμεσα να διατάξει την σύλληψη του Πάνου Καμμένου. https://www.edocr.com/v/47rk8pkb/eahatzisavvas/Eisaggeley-Areioy-Pagoy-PLASTO-EGGRAFO-w

Εισαγγελεύ Αρείου Πάγου. ΠΛΑΣΤΟ ΈΓΓΡΑΦΟ. Κατέθεσε στην Βουλή ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.  Αυτοί είναι οι 10 λόγοι για τους οποίους η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου θα πρέπει άμεσα να διατάξει την σύλληψη του Πάνου Καμμένου. https://www.edocr.com/v/47rk8pkb/eahatzisavvas/Eisaggeley-Areioy-Pagoy-PLASTO-EGGRAFO-w

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ΕΥΠ, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ, άρα ΠΛΑΣΤΟ το ΕΓΓΡΑΦΟ που παρουσίασε στην Βουλή ο Υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, για την σκανδαλώδη υπόθεση: Πώληση αμυντικού υλικού στην Σαουδική Αραβία με την διαμεσολάβηση του κ. Βασίλειου Παπαδόπουλου της εταιρείας Ολυμπιακή Βιομηχανία Α.Ε. (OLYMPIC INDUSTRIES SA).

Και αυτό διότι,

Το όνομα και τα στοιχεία της εταιρείας «Ολυμπιακή Βιομηχανία ΑΕ» (OLYMPIC INDUSTRIES SA) στο έγγραφο που παρουσίασε στην Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  Πάνος Καμμένος δεν υπάρχουν στα αραβικά, έχουν προστεθεί μόνο στο μεταφρασμένο κείμενο στην Αγγλική.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα αραβικά γράφονται και διαβάζονται από τα δεξιά προς τα αριστερά, ενώ οι αραβικοί αριθμοί γράφονται και διαβάζονται από αριστερά προς τα δεξιά, ακριβώς όπως στα αγγλικά, και τις περισσότερες φορές για συντομία δεν γράφονται ολογράφως.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ που παρουσίασε στην Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  Πάνος Καμμένος ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ και αυτό αποδεικνύεται από τα εξής:

 1. Δεν υπάρχουν στα αραβικά, το όνομα και τα στοιχεία της εταιρείας «Ολυμπιακή Βιομηχανία ΑΕ» (OLYMPIC INDUSTRIES SA), έχουν προστεθεί, μόνο στο μεταφρασμένο κείμενο στην Αγγλική.

 2. Στην μεταφρασμένη ένδειξη βάρους των βομβών MK82 στην Αγγλική ο «μεταφραστής» δεν κατάλαβε ότι δεν είναι μία αλλά 500 οι λίμπρες, άρα πληθυντικός και το σωστό θα ήταν pounds αντί των 500 pound όπως λάθος έγραψε.

Τα τσιμέντα του Πενταγώνου πρέπει να έχουν σκίσει από το γέλιο, διότι θα έπρεπε να γνωρίζουν τόσο ο «μεταφραστής» όσο και ο Υπουργός Πάνος Καμμένος ότι η κανονική ένδειξη βάρους των βομβών MK82 στην Αγγλική είναι LBS και όχι “pound” και λανθασμένα όπως έγραψαν…!!!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΒΟΜΒΑΣ MK82

 1. Ενώ στα Αραβικά ως αναγραφόμενη αξία του αμυντικού υλικού προς πώληση, είναι κενό και δεν αναγράφεται, στην Αγγλική μετάφραση έχει προστεθεί το N/A που σημαίνει Not applicable, not available, δηλαδή Δεν ισχύει, δεν είναι διαθέσιμο.

 2. Στην τελευταία παράγραφο του εγγράφου υπάρχει επανάληψη της φράσης «της Κυβέρνησης»

 3. Η μετάφραση δε και σύνταξη της προτάσεως θυμίζει την κινηματογραφική ταινία ΤΑ ΚΑΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ https://www.youtube.com/watch?v=RyV_84bIZWI

 4. Η τελευταία παράγραφος είναι γραμμένη στην Αγγλική με διαφορετική γραμματοσειρά, κάτι που εγείρει υποψίες για μεγάλη προχειρότητα από πλευράς των «συντακτών» μεταφραστών του Εγγράφου που παρουσιάστηκε στην Βουλή των Ελλήνων δια χειρός ΥΕΑΘ Πάνου Καμμένου.

 5. Στα αραβικά της τελευταίας παραγράφου είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν έχει μεταφραστεί επακριβώς !!!

 6. Ενα ακόμα πολύ σοβαρό σημείο που προξενεί πάρα πολλά ερωτηματικά, είναι σύνταξη του Εγγράφου και η «εμπορική γλώσσα» που χρησιμοποιεί ο «συντάκτης» και «μεταφραστής». Στο έγγραφο με το οποίο εμφανίζουν ως «μεσάζοντα» τον κ. Βασίλη Παπαδόπουλο της εταιρείας «Ολυμπιακή Βιομηχανία ΑΕ» (OLYMPIC INDUSTRIES SA) επιλέγουν έναν ανύπαρκτο εμπορικό όρο στην ΑΓΓΛΙΚΗ αυτόν εδώ: EXPORTING ENTITY δηλ. ΕΞΑΓΩΓΙΣΗΜΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ενώ ο σωστός εμπορικός όρος είναι EXPORTER δηλ. ΕΞΑΓΩΓΕΑΣ

(Να επαναλάβουμε ότι στα Αραβικά δεν υπάρχει, όπως έγραψα παραπάνω, και έχει προστεθεί όλη η παράγραφος με τα στοιχεία του μεσάζοντα).

 1. Τέλος να θυμίσουμε ότι αφορά διαφορετικό τύπο αμυντικού (πολεμικού υλικού) από αυτόν που διαπραγματευόταν η Αθήνα με τον μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο, καθώς αναφέρεται σε πώληση 4.000 αεροπορικών βομβών Mk-82 500LBS κι όχι σε βλήματα πυροβολικού 105mm των οποίων μέχρι σήμερα παραμένει αδιευκρίνιστου αριθμού-τεμαχίων προς πώληση, καθότι άλλα λέει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος άλλα τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν στην Βουλή των Ελλήνων με αποτέλεσμα να υπάρχει μία μικρή διαφορά… μόλις 200.000 βομβών.

Θυμάστε το έγγραφο του ΔΝΤ που έχει «διαρρεύσει», και πως ήταν γραμμένο το όνομα της Βελκουλέσκου «Velkouleskou«, ενώ στην πραγματικότητα το όνομά της γράφεται «Velculescu« έτσι και χειρότερα τα έκανε ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Διότι ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ που παρουσίασε στην ΒΟΥΛΗ είναι παραποιημένο και μάλιστα ερασιτεχνικά, όπως αρμόζει στον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ο οποίος σε ερώτηση μου στις 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 «Τι ώρα να σου τηλεφωνήσω; μου είπε το εξής παλαβό:

Τηλεφώνησε μου στις 24:40

Αυτοί είναι οι 10 λόγοι για τους οποίους η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου θα πρέπει άμεσα να διατάξει την σύλληψη του Πάνου Καμμένου.
 

από: ΑΝΤΙ300 <allaboutscandals@gmail.com>
προς: e.a.hatzisavvas@mail.com
κρυφή κοιν.: cretan.patriot1@gmail.com
ημερομηνία: 26 Νοεμβρίου 2017 – 2:15 μ.μ.
θέμα: Εισαγγελεύ Αρείου Πάγου. ΠΛΑΣΤΟ ΈΓΓΡΑΦΟ. Κατέθεσε στην Βουλή ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Αυτοί είναι οι 10 λόγοι για τους οποίους η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου θα πρέπει άμεσα να διατάξει την σύλληψη του Πάνου Καμμένου. https://www.edocr.com/v/47rk8pkb/eahatzisavvas/Eisaggeley-Areioy-Pagoy-PLASTO-EGGRAFO-w
εστάλη από: gmail.com
υπεγράφη από: gmail.com

2 σκέψεις σχετικά με το “Καίγεται ο Καμμένος. ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 1. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

  ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ
  ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ
  ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ
  ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΧΑΝΤΑΚΟΜΕΝΟΣ
  ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ
  ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ
  Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ.
  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.