ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΚΚΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για κκε ΠΑΜΕ

ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΚΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ . ΑΥΤΟ ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ- ΠΥΚΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΑΛΙΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ. ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ , ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ . ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .

ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΦΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ. ΕΚΕΙ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ

ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1944 ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ , ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ . ΤΟΤΕ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΤΟΥ ΗΤΑΝ :

 

1/ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ  ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1946-49 ΜΕ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΝΕΚΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ

2/ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

3/ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΞΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΑ (ΚΥΠΡΟ, ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΟ 1946.

ΠΕΡΙΤΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ 1943 , ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟ 1922 ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ.. ΤΩΡΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ   ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΤΕΛΟΣ .

ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΘΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΜΠΡΟΣ.

ΤΟΥΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ Ο «ΕΘΝΑΡΧΗΣ » Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ( ΔΙΧΟΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΖΥΡΙΧΗΣ-ΛΟΝΔΙΝΟΥ) ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.

ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ Ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Τ.Π ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ.

ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 1917 (ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤ ΜΠΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ) . ΚΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΚ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ .


ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

2 σκέψεις σχετικά με το “ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΚΚΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 1. https://mail.google.com/mail/b/AAfm9zYcSbZCYlHYRhuFbdjqYZKmPgSaD6TCAUpgQErvHoP7lTvC/u/0/?ui=2&ik=8401c6c18b&view=fimg&th=16032a3aac85242f&attid=0.0.2&disp=emb&attbid=ANGjdJ8LqEMPSnGoBHfLxCVAlapdh-MWw44hU18Ts0qW_1pGdAHD46TiN1ahZHKmTYq4JTNdwQJ1BR4sZJw9-7oqN2kK2oIdByrpGHlphogPkEOgKW4yT7c8yyaoEYY&sz=w288-h270&ats=1513088156648&rm=16032a3aac85242f&zw&atsh=1

  Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
  ======================================
  Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, αφού προκάλεσε την οικονομική καταστροφή της Πατρίδος μας αποτολμά πλέον και την διάλυση του αξιακού μας συστήματος με την ολομέτωπη επίθεση εναντίον της οικογένειας, της θρησκείας και κάθε ιερού και όσιου επί του οποίου στηρίζεται το Έθνος των Ελλήνων.
  Η Πατρίδα μας, μετά από σαράντα τρία χρόνια κομματοκρατίας και συναλλαγής οδηγείται σε ολική διάλυση και εκποίηση των άυλων και υλικών αξιών της.
  Στα πέτρινα αυτά χρόνια των Μνημονίων, η Πατριωτική Ένωση – Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις «ΕΛ.ΛΑ.Σ», έχοντας επίγνωση της ζοφερής πραγματικότητας και ερμηνεύοντας τα σημάδια των καιρών, στάθηκε ανάχωμα στο ρεύμα της διάλυσης, της διαφθοράς και της προδοσίας που επέφερε στο πολιτικό γίγνεσθαι η Νέα Τάξη Πραγμάτων.
  Στην προσπάθειά του αυτή, ο πολιτικός μας φορέας αντιμετώπισε την, σκοτεινής προελεύσεως, συκοφαντία και τον ανέντιμο πόλεμο των υποτιθέμενων «πατριωτικών» δυνάμεων, αφού συγκεκριμένα πρόσωπα και «ανεξάρτητοι» δημοσιογράφοι, διά των ιστοσελίδων των, ως μίσθαρνα όργανα που υπηρετούν τους εχθρούς της Πατρίδος μας, κινούμενοι σε επίπεδο γελοιότητος, προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη στους συντελεστές του πολιτικού μας φορέως. Πληροφορηθήκαμε ξαφνικά ότι είμαστε αλλοεθνείς, αλλόπιστοι, ανωτάτου βαθμού μέλη Μασονικών Στοών, νυμφευμένοι με αλλόθρησκες και εγκαταλειμμένα τέκνα, με τέκνα λέει εξώγαμα, συζώντες με αλλοεθνείς συντρόφισσες, με..με..με..άνευ προηγουμένου αποκυήματα νοσηρής φαντασίας των καθ’ ύπνους αναζητήσεων συφιλιδικών σαπρόφυτων. Πληροφορηθήκαμε ξαφνικά ότι είμαστε οι επίδοξοι πραξικοπηματίες που θα εισβάλαμε στην Βουλή για να φονεύσουμε τους «θαμώνες» της, ότι είμαστε οι προβοκάτορες βομβιστές της πλατείας της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα με σκοπό να ενοχοποιήσουμε συγκεκριμένο κόμμα.
  Και πάντα ταύτα πληροφορηθήκαμε ότι αποτελούν τις τοξικές ονειρώξεις των εχόντων τρικυμία εν κρανίω φαιδρών Μυστικών Υπηρεσιών και των φερέφωνων πρακτόρων τους που προσπάθησαν να μας αποδομήσουν και να ανακόψουν τον αγώνα μας κατά της βαρβαρότητος του συστήματος, της αντισυνταγματικότητος της Δικαιοσύνης, της υποκρισίας και δολιότητος των Μέσων Μαζικής Εκπόρνευσης. Οποία αθλιότης, οποία μωρία, οποία γελοιότης, οποία καταισχύνη!!! Ουαί!!!
  Γνωρίζουμε πλέον τα υβρίδια και τους κουκουλοφόρους της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Τους γνωρίζουμε καλά και με το ονοματεπώνυμό τους και τους καταγράψαμε στον μαύρο κατάλογο του ανθελληνισμού, διότι «Έσσεται ήμαρ…..!!!»
  Και στο ζοφερό τοπίο των ημερών που ζούμε, σε μια εποχή άπειρης ασυδοσίας και αναισχυντίας των Μέσων Μαζικής Εκπόρνευσης, λαμπύρισε μια πυγολαμπίδα ήθους και ανδροπρέπειας. Και εμφανίσθηκε η ελπίδα! Συντελέστηκε η υπέρβαση στό πρόσωπο ενός τραχύλογου σχολιαστή και αρθρογράφου, που τόλμησε να αποδεχθεί το λάθος στο οποίο περιέπεσε γενόμενοι ο ίδιος και η εφημερίδα του βορά του «βραχνιασμένου βαθιού λαρυγγιού» των «παρακρατικών μηχανισμών» που έστρεψαν τα ιοβόλα πυρά τους κατά της Πατριωτική Ένωση – Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις «ΕΛ.ΛΑ.Σ», και με σεβασμό στον, υπέρ του Έθνους, διαρκή της αγώνα, στην έκδοση της εφημερίδος του το Σάββατο 30η Σεπτεμβρίου και Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017 προέβη σε «Μία οφειλομένη εξήγηση, προς τον Ελληνικό Λαό» ζητώντας «ταπεινά» μια «ντόμπρα συγγνώμη», «από εμάς που πλήγωσε με ένα άστοχο δημοσίευμα».
  Τώρα που κατακάθισε ο κουρνιαχτός της επίθεσης που δεχτήκαμε, από γνωστούς και αγνώστους, με την μομφή ότι κακώς ανακαλέσαμε την έγκλησή μας και ότι έπρεπε να καταδικάσουμε, στην γενόμενη δίκη της 2ας Οκτωβρίου 2017, τον ίδιον και τους συντελεστές της Εφημερίδας του, εμείς απαντάμε, σε όλους αυτούς τους κήνσορες, ότι πράξαμε το ηθικώς ορθό και τούτο διότι ενώ οι άλλοι ομίλησαν για επαγγελματικό ολίσθημα και οφειλόμενη καταδίκη, εμείς ομιλούμε για νίκη της δημοσιογραφίας.
  Εμείς που έχουμε γαλουχηθεί με το υπέρτατο αξίωμα της ανάληψης των ευθυνών, γνωρίζουμε ότι απαιτείται δύναμη ψυχής για να ζητήσεις αντρίκια συγγνώμη, όταν μάλιστα υπηρετείς στον άπατρι και μολυσμένο χώρο των ΜΜΕ.
  Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται καυστική και «ακραία» η πέννα και ο λόγος του κυρίου Στέφανου Χίου, ωστόσο κάτω από τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και οι οποίες έχουν διαμορφώσει μια καθημερινότητα της οποίας κύρια χαρακτηριστικά είναι η αμετροέπεια και η ηθική κατάπτωση, θεωρούμε ότι είναι η μόνη κατάλληλη και πρέπουσα γλώσσα που θα καυτηριάσει τα κακώς κείμενα δομημένη από την εσωτερική παρόρμηση ενός ασυμβίβαστου δημιουργού που αφουγκράζεται τον παλμό μιάς παραπαίουσας κοινωνίας.
  Το επισυναπτόμενο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», αποδεικνύει περίτρανα ότι η Ελλάδα ακόμη αναπνέει.
  Ως συντελεστής της εφημερίδος Μακελειό, ο κύριος Στέφανος Χίος μίλησε με ντόμπρες ξεκάθαρες κουβέντες και φρονούμε ότι όταν ο δημοσιογράφος δεν δειλιάζει να σε κοιτάξει κατάματα και να σου πει, χωρίς εκπτώσεις, την αλήθεια τότε καθίσταται ανυπέρβλητα έντιμος και ανδρείος αφού δεν λούφαξε και δεν φοβήθηκε μήπως τσαλακώσει την προσωπικότητά του, και αυτό το τιμούμε ιδιαίτερα και είναι ο λόγος που προβαίνουμε στην δημοσίευση του παρόντος για να σκιαγραφήσουμε τον Δημοσιογράφο Στέφανο Χίο ως πρότυπο του έντιμου λειτουργού τον οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να συνδράμουμε, με κάθε τρόπο, στο έργο του ούτως ώστε να βρεί μιμητές το αξίωμα της ανάληψης ευθυνών από έναν έκαστο των αποδεκτών. Αξίωμα που αποτελεί για εμάς τρόπο ζωής!!!


  Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

  ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

  Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής

       210 3250220          6944325056         
  

  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.