Υποδεχτείτε τους με τσικουδιές και ξηροτήγανα ρε ξεφτιλισμένοι ~ Θα τρίζουν τα κόκαλα των παππούδων σας που κράτησαν τη Κρήτη λέφτερη απ’ τους Ναζί!!!

Σε πλήρη εξέλιξη η εισβολή στην Κρήτη με την πλήρη και αγαστή συνεργασία των κρατικών αρχών. 256 ήδη αποβιβάσθηκαν.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ; ΚΑΜΜΙΑ. ΙΣΑ-ΙΣΑ ΟΛΟΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ.  ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ … ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ,  ΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ;  ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ; ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ; Η ΚΡΗΤΗ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΡΘΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ  Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ. Η «ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ» ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ… «ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ». ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΜΕΝΑΝ ΤΗΝ …»ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ» ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΑΦΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ.     Ο ΠΟΛΕΜΟΣ  ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ  ΤΕΛΕΙΩΣΕ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ??? ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ: ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ  ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΟΛΑ  ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΔΡΩΣΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.  ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ !!!

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο αποσυμφόρησης της Λέσβου. Το τελευταίο 24ωρο αναχώρησαν από το νησί συνολικά 408 άτομα οι 152 με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και άλλοι 256 για το Ηράκλειο της Κρήτης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μεγάλος αριθμός, έχει σχεδιαστεί να αναχωρήσει από τη Λέσβο την Κυριακή, ενώ στόχος είναι μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου να παραμείνουν στη Λέσβο περί τους 3.500, τόσοι όσοι μπορούν να παραμείνουν με ασφάλεια στις υπάρχουσες υποδομές.

256, περιμένουν να μπουν στο πλοίο «Νήσος Σάμος», με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, αναχωρώντας από τη Μυτιλήνη.

Στο λιμάνι του Ηρακλείου αποβιβάστηκαν τα ξημερώματα συνολικά 256 άτομα από το πλοίο «Νήσος Σάμος» που είχε ναυλώσει ειδικά για τον σκοπό αυτό η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. Κατά την άφιξή τους στο λιμάνι τους περίμεναν στελέχη του ΟΗΕ αλλά και των φορέων που υλοποιούν το πρόγραμμα φιλοξενίας στην Κρήτη που τους παρείχαν διευκρινήσεις για τη διαδικασία παραμονής τους. Επιβιβάστηκαν σε μισθωμένα πούλμαν και αναχώρησαν για τη Σητεία και τα Χανιά, ενώ όσοι παρέμειναν στο Ηράκλειο οδηγήθηκαν στα σπίτια που έχουν εξασφαλιστεί για τις ανάγκες τους. Η παραμονή τους θα συνεχιστεί έως ότου εξεταστούν τα αιτήματα τους για άσυλο. Σε περίπτωση κατά την οποία θα γίνεται δεκτό το αίτημα, τότε θα μπορούν να εκδώσουν και ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να κινηθούν προς τις χώρες όπου επιθυμούν. Υπενθυμίζεται πως αναμένονται άλλοι 200 περίπου οι οποίοι θα φτάσουν στην Κρήτη προερχόμενοι από τη Ρόδο.

ΑΜΠΕ

Ο τουρκοκρητικός πρώην δήμαρχος του Κουσάντασι στην Κρήτη

Η ενδυνάμωση του τουριστικού ρεύματος από την Τουρκία στην Κρήτη, όπως επίσης η ανάπτυξη εμπορικών συναλλαγών με την εξαγωγή Κρητικών αγροτικών προϊόντων στη γείτονα χώρα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον πρώην δήμαρχο Κουσάντασι Καμίλ Σουμπασή που έχει καταγωγή από το Ηράκλειο και το Σοκαρά.  Ο κ. Σουμπασή, σημερινό υψηλόβαθμο στέλεχος στο δήμο Κουσάντασι, τις ημέρες αυτές βρίσκεται στην Κρήτη και κατά την επίσκεψη του στην Περιφέρεια Κρήτης παρέδωσε στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη πρόσκληση του δήμου Κουσάντασι και του συλλόγου «Cretans Culture, Friendship and Walfare Association» να παραβρεθεί στο διεθνές συμπόσιο για την Κρήτη με θέμα «Από το παρελθόν στο μέλλον της Κρήτης-Ιστορία Κοινωνία Πολιτισμός» που θα πραγματοποιηθεί στις 16,17,18 Οκτωβρίου  στη πόλη του Κουσάντασι. Στην συνάντηση στην Περιφέρεια, παραβρέθηκαν επίσης η κα. Ναταλία Ινιωτάκη- Σιαρλίδου, Ελληνίδα επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Τουρκία, ο συγγραφέας Κωστής Μουδάτσος, και ο Πρόεδρος Αμπελουργών Κρήτης Πρίαμος Ιερωνυμάκης.


ΣΧΕΤΙΚΑ:

19 σκέψεις σχετικά με το “Υποδεχτείτε τους με τσικουδιές και ξηροτήγανα ρε ξεφτιλισμένοι ~ Θα τρίζουν τα κόκαλα των παππούδων σας που κράτησαν τη Κρήτη λέφτερη απ’ τους Ναζί!!!

  1. Πλεον αποκταμε και εναν επιπλεον εχθρο, εκτος απο τους αλβανους και τους ελληνοφωνους προδοτες συτοπιτες μας που ξανοιγουν μονο πως θα βολευτουν αυτοι κι΄ κογενειες τους.
    Δυστυχως ειμαστε ελαχιστοι που αγαπαμε την Ελλαδα τον Ελληνισμο τις Ελληνικες αξιες.
    Τα τελευταια χρονια παρατηρω ολο και περισσοτερους νεους να ασχολουνται με την Κρητικη παραδοση και μουσικη, και αυτο μου δινει μια ελπιδα.
    Μενιος

    Αρέσει σε 2 άτομα

  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΦΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!
    ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ , ΤΑ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ??????

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Κι΄αυτος και αλλοι πολλοι καλλιτεχνες πανε στο «ελληνοφωνους προδοτες» που εγραψα. Παντως προτιμω να βλεπω νεους να χορευουν παραδοσιακους χορους παρα την κατρακυλα που γινετε στα μπαρ-κλαμπ, τι σου λεει τα τσιφτετελια..
    Τελος παντων, Ισχυς αν παυσεις τη λειτουργια, θα σε παροτρυνα, εσυ που εχεις γνωσεις, να τις διαδωσεις σε ατομα που κρινεις οτι το αξιζουν.
    Αυτο που μας ενωνει ειναι η αγαπη για την Ελληνικη πατριδα και τον Ελληνισμο. Ειναι κατι που μπορει να δωσει σκοπο και νοημα υπαρξης. Ολες οι ηδονες ειναι εφημερες.
    Μενιος

    Μου αρέσει!

    • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΜΕΝΙΟ, ΠΟΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ…ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΛΕΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!

      -ΔΗΜΗΤΡΑ-

      Μου αρέσει!

  4. ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ‘Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΕΔΩ:

    http://www.mamagiaspiti.gr/2016/11/agios-axmet-pos-na-zisoume-mazi-athos-publications.html

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΛΟΓΚΑΝ «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ»

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
    ΨΑΡΑΝΤΩΝΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ.

    Αρέσει σε 2 άτομα

  5. ΙΣΧΥΣ δεν υπαρχει ανφιβολια οτι εχεις γνωσεις μεγαλου βαθους και μακρας εμβελειας. Στο νουμερο ενα παιχνιδι, αυτο για παγκοσμια κυριαρχια, τους βγαινει?

    Μου αρέσει!

  6. Δυστυχώς πληροφορούμαστε την ύπαρξη του ιστολογίου σας, με την ανακοίνωση της τελευταίας ανάρτησης του.

    Χαιρόμαστε που υπάρχουν ακόμη φωνές που καλούν σε εγρήγορση.
    Αφού οι νεοραγιάδες ΔΕΝ ακούν να ξυπνήσουν, θα ξυπνήσουν «βιωματικά». Όπως γινόταν και στο παρελθόν: με το «Αλλάχ Ακμπάαρ» και την χατζάρα πάνω στο κεφάλι τους.

    Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την απογοήτευση σας.
    Ευχόμαστε αργά ή γρήγορα να βρεθούμε σε κάποια έπαλξη αγώνα.

    Μου αρέσει!

  7. Εποικισμός σε εξέλιξη είναι. Τους απλώνουν σε όλη την επικράτεια σαν «τραχανά» για να μην υπάρχει πόλη ή χωριό χωρίς hotspot και να μην έχουμε που να καταφύγουμε όταν αυτοί όλοι πάρουν εντολές ξεσηκωμού και μας κάνουν Συρία… Εξασφαλίζουν ότι δεν θα γλυτώσει κανείς από εμάς, γιατί θα είμαστε περικυκλωμένοι από παντού.
    Το «άπλωμα» χρησιμεύει να μην ξέρουμε τον ακριβή αριθμό των εποίκων, που το 70% είναι μάχιμοι (22 – 35 ετών). Ήρθαν στην πόλη οι εχθροί…
    Αλλά, ο ψαραντώνης με χάλασε… Κρίμα…
    Α.Α.

    Μου αρέσει!

  8. ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΛΕΣΒΟΣ, Η ΣΑΜΟΣ Η ΧΙΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΣΑΝ ΟΜΟΙΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ. Η ΙΣΧΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    Μου αρέσει!

  9. τωρα αρχιζει ο αγωνας τωρα πρεπει να μαζευτουμε να πεισμωσουμε πιο πολυ και να αγωνιστουμε με παθος λυσσα και φανατισμο και οχι να τα παρατησουμε με την πρωτη απογοητευσουλα….εκτος αν σας πιεσαν απο αλλου….
    αντε και κλεισατε μετα θα κανετε τι?
    θα κλειστειτε σπιτι σας και θα βλεπετε την ελλαδα να καταστρεφεται?
    διεξαγεται ανηλεης συνεχης πολεμος σε ολα τα επιπεδα σε ολους τους τομεις ολων εναντιον ολων με τελικο στοχο την εξαφανιση της λευκης φυλης
    ο αγωνας ειναι σταση ζωης και μεχρι την τελικη νικη και οχι μια απλη χομπιστικη ενασχοληση…

    Μου αρέσει!

  10. ahoy
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟ-ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ 12:35
    ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ 2 ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2017/08/blog-post_33.html

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ «απογοητευσουλα» ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ (ΚΡΗΤΙΚΟΙ) ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ; ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (ΓΙΑΤΡΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ) ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΕΟ-ΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΛΟΙ.

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΙΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΩΣ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΜΑΔΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ. ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ , ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ. ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΕΞ ΗΜΩΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ. ΗΤΑΝ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ. ΑΦΟΥ Η ΙΣΧΥΣ ΠΕΘΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ. ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ.

    ΔΗΜΗΤΡΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ. ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ

    Υ.Γ: ΠΡΟ ΟΛΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ …ΘΕΜΑ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΔΗ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΧΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ 250+ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ , ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ 500+ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΔΩ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΗΡΕ ΑΤΑΥΤΟΠΟΙΗΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΥΛΟΥ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΠΛΗΝ ΧΑΝΙΩΝ) ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ !!!

    Αρέσει σε 2 άτομα

  11. Αποθέωση Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο από εκατοντάδες Κρήτες Εθνικιστές!

    http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apothewsh-chrushs-aughs-sto-hrakleio-apo-ekatontades-krhtes-ethnikistes

    που στο γερο τον διαολο ηταν αυτες οι εκατονταδες οταν αποβίβαζαν τα μουσουλμανο-ορκς? 12 ημασταν ολοι κι ολοι και μόνο απο την ισχυ. ειχαμε ειδοποιησει τους παντες. να γινουμε οχι μια αλλα πολλες γροθιες και να σκαμε στη μαπα τους και πρωτοι εμεις αλλα οχι μονον εμεις . καταλαβες ανωνυμε? εχουμε πληρωσει ολα αυτα τα χρονια με πολλους τροπους την συμμετοχη μας. πικρες ξενυχτια χρηματα εκπαιδευσεις ταλαιπωριες, η οικογενεια μου εμενα 5 χρονια τωρα, αλλοι ακομη περισσοτερα, με εχει χαμενο. δεν διαμαρτυρηθηκα αλλα η κοροιδια η αχαριστια η απαξιωση με πειραζει . με πειραζει ακομη πιο πολυ η απαθεια και η χαζομαρα των συντοπιτων μου. προς τι ολα αυτα? αλλαξε τιποτα? αλλαξαμε κατι? ο σκοπος ηταν να μην επιτρεψουμε την αποβαση στην κρητη. προφανως δεν το καταφεραμε.

    Μου αρέσει!

  12. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ… ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ… ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ…

    Μου αρέσει!

  13. http://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/12/blog-post_11.html#more

    Εγώ λέω να συνεχίσεις φίλε. Γράψε εκεί που ξέρεις και τα ιντιμεντια που σε απειλούν και το αριστερ-αλληλέγγυο κομμάτι της κρητικής κοινωνίας. Μην τους φοβάσαι. Είναι πολύ κοντά οι μέρες που θα αναμετρηθούμε και επωνύμως μαζί τους.

    Μου αρέσει!

  14. Σε καταλαβαινω απολυτα ΙΣΧΥ. θλιβερη στιγμη για ολους τους πραγματικους Ελληνες. Για *μενα παντως ησουν ενα φως σε βαθυ σκοταδι και πιστευω και για πολλους αλλους. Ευχομαι αυτο το φως να μη σβησει,

    Μου αρέσει!

  15. Χαιρετώ σας συνέλληνες.

    Διαπιστώνω μια πίκρα και απογοήτευση στα σχόλια σας και με το δίκιο σας,
    οι επιστήμονες της διαστρέβλωσης και απάτης, σε συνεργεία με τις ομάδες
    κρούσης τους (βλέπε άναρχοαριστερά), φόβισε και αδρανοποίησε τον λαό.

    Οι εποχές των επαναστάσεων έχουν παρέλεθει, δυστυχώς, σήμερα ο μόνος
    τρόπος να κάνουμε κάτι για την Ελλάδα μας, είναι η ψήφος μας, συνταχθείτε
    κάτω από τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής!

    Μου αρέσει!

  16. ΑΚΤΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ!

    Το Άγιον Φως ελλάμπει (εξέρχεται και λάμπει και ακτινοβολεί λαμπρώς) εις τον Πανάγιον Τάφον του αναστάντος Κυρίου Ιησού Χριστού του Θεού από την θαυμαστήν νύκτα της Αναστάσεως αυτού. «Πλήρης γαρ ην ο Τάφος Φωτός, ώστε», «διπλώς θεάσασθαι (να θεωρώνται) τα ένδον (εντός), και αισθητώς και πνευματικώς»! (1)

    Έκτοτε το Άγιον Φως ελλάμπει ανά τους αιώνας μέχρι σήμερον, μάλιστα κατά την μεγαλειώδη Τελετήν του Αγίου Φωτός του Μ. Σαββάτου, και το βλέπει λαός πολύς προσκυνητών εξ όλης της γης. Εξέρχεται (βγαίνει) δε το θείον τούτο και άκτιστον Άγιον Φως μόνον με τους Ορθοδόξους και ουδέποτε με αιρετικούς, καθ’ ότι μία είναι η αληθινή Θρησκεία, η σωτήριος Θρησκεία του Θεού, η Ορθοδοξία!

    Το άκτιστον Άγιον Φως το πιστεύουσιν οι πιστοί και το αρνούνται οι άπιστοι. Διεκρίθησαν δε δια την ασεβή ταύτην απιστίαν οι παπικοί αιρετικοί, οι οποίοι και το επολέμησαν αντιθέως με λύσσαν δαιμονικήν, μάλιστα τον δέκατον τέταρτον αιώνα δια των αιρεσιαρχών του Βαρλαάμ και Ακινδύνου, αλλά και Γρηγορά, λεγόντων το άκτιστον «κτιστόν»! (2) Αλλά αντεκρούσθησαν από τον πρόμαχον της Ορθοδοξίας Άγιον Γρηγόριον τον Παλαμάν (1296-1359), και κατεδικάσθησαν και ανεθεματίσθησαν υπό της Ορθοδόξου του Χριστού Εκκλησίας συνοδικώς τα έτη 1341-1351.(3)

    Τότε «απεδείχθη» (4) και συνοδικώς βάσει των γεγραμμένων της Ορθοδοξίας, ότι «άκτιστον εστι» (4) το Άγιον «Φως» (4).
    Και ουχί «κτιστόν είναι τούτο και φάντασμα (φάσμα, φανταστικόν) και ίνδαλμα (πλάσμα της φαντασίας)» (4), ως «έλεγον» (4) οι «φανερώς βλασφημούντες» τα θεία αιρετικοί. Διο και ανεθεματίσθησαν οι τοιούτοι υπό των Αγίων Πατέρων της Αγίας Συνόδου της Ορθοδοξίας (1351), λεγόντων: Τον «μεν Βαρλαάμ εκείνον και τον Ακίνδυνον… αναθέματι δικαίως καθυποβάλλομεν»(5)! Τους δε «εκείνοις ομόφρονας» (5) «αναθέματι καθυποβάλλομεν» (5) «και αποβλήτους έχομεν της Καθολικής (=Ορθοδόξου) και Αποστολικής του Χριστού Εκκλησίας»(5)!

    Τουτέστιν, οι μη ομολογούντες άκτιστον το Άγιον Φως και λέγοντες αυτό κτιστόν, κείνται υπό τα φρικτά αναθέματα των Αγίων Συνόδων και Πατέρων της Εκκλησίας του Χριστού!

    ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ
    1.Αγίου Γρηγορίου Νύσσης, PG. 46, 636, 2. Αγίου Γρηγορίου Παλαμά, 1.299, 3.Θ.Η.Ε. τόμ. 4, σελ. 775-782, 4. Συνόδου εν Κωνστ/λη του 1351, Mansi 26, 183, 5. Της αυτής Συνόδου, Mansi 26, 191.

    Αθήναι 1998
    ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ
    Α.Δ. Δελήμπασης

    «Ο Θεός», «φως ων αληθώς απόρρητον, και ως φως οράται και φως ποιεί τους καθαρούς την καρδίαν, διο και φως καλείται»

    (Αγίου Γρηγορίου Παλαμά, Συγγράματα, 1,451)
    Αναρτήθηκε από socratesnios στις 1:25 π.μ.
    Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    BlogThis!
    Μοιραστείτε το στο Twitter
    Μοιραστείτε το στο Facebook
    Κοινοποίηση στο Pinterest

    Μου αρέσει!

    • Ρε συ, χριστιανόπλυκτε, ρίξε μια κουτουλιά σε κάνα ντουβάρι
      μπας και έρθουν οι βίδες στην θέση τους!

      Και μάθε επιτέλους, το μονο θαύμα είναι τα στρογγυλά κουκουρατσια
      που κάνουν οι γίδες, τίποτις άλλο, χλεχλέ! Χα..χα..χα..

      Και πούσαι, πέσε μπρούμυτα τώρα, προς jerusalem μεριά,
      και ρίξε τρεις το πάτερ ημών εκ σιών!

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.