Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος και στην εδώ περίπτωση του κακογαμηθέντος…

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος

Κανένας δεν είναι πιο αχάριστος από αυτόν που ευεργετήθηκε, μια αρχαία παροιμιώδης έκφραση που δυστυχώς επιβεβαιώνεται θλιβερά καθημερινά σχεδόν. Πολλά τα παραδείγματα στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Χαμός στη ΝΔ! Η   Σπυράκη   “κάρφωσε”  την κυβέρνηση Σαμαρά ότι πούλησε όπλα στον ISIS ! Παίρνει και την Φώφη η “μπάλα”!Χαμός στη ΝΔ αλλά και τη Δημ Συμπαράταξη ( έξαλλη η Φώφη Γεννηματά ) από την … “γκάφα” (;) της Μαρίας Σπυράκη, να “δείξει” εμμέσως ευθύνη της ΝΔ ( κυβέρνηση Σαμαρά ) αλλά και της Φώφης Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ τότε ) ως αν. ΥΠΕΘΑ , στην πώληση πολεμικού υλικού που κατέληξε – πιθανόν – στα χέρια του τζιχαντιστών του ΙΚ!Πιο συγκεκριμένα η ΝΔ υπέπεσε σήμερα δια της εκπροσώπου Τύπου της Μαρίας Σπυράκη σε γκάφα ολκής, αφού σε μια προσπάθεια να αποδοθούν στον κατά το Μοσχάτο μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο, σχέσεις με την κυβέρνηση και τον Πάνο Καμμένο, πέτυχε πολιτικό αυτογκόλ που υποχρεώνει την ίδια σε απαντήσεις.

 

Αναλυτικότερα, η   Μαρία Σπυράκη   έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο Βασίλης Παπαδόπουλος την εποχή που η ΝΔ βρισκόταν στην εξουσία έκανε δουλειές και μάλιστα ο οπλισμός του κατέληγε στο Ισλαμικό Κράτος. Όπως προκύπτει, τον Ιούλιο του 2014 όταν στην κυβέρνηση ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, βρέθηκαν στη Συρία στα χέρια μαχητών του ISIS σφαίρες μικρού διαμετρήματος οι οποίες κατασκευάστηκαν το 2002 στην έδρα της εταιρείας Olympic Industries S.A. στο Κιλκίς. Σε εταιρία δηλαδή συμφερόντων του Παπαδόπουλου.
Πρακτικά δηλαδή, η εκπρόσωπος Τύπο της ΝΔ αποκάλυψε ότι ο Παπαδόπουλος πούλησε αυτές τις σφαίρες είτε παράνομα απευθείας στο ISIS μέσω Τουρκίας είτε νόμιμα σε τρίτη χώρα και από εκεί ο οπλισμός έφτασε στους μαχητές του ISIS στη Συρία και συγκεκριμένα στη Ράκα, όχι επί κυβέρνησης Τσίπρα, αλλά την εποχή που συγκυβερνούσαν η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ.
Η κα   Σπυράκη   παρ’ όλα αυτά ζήτησε εξηγήσεις από την κυβέρνηση για το κατά πόσο ήλεγξε ή όχι τη δραστηριότητα του Παπαδόπουλου όταν τον υποδεχόταν ως εκπρόσωπο άλλης χώρας, ως μεταφορέα και ως επενδυτή στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.
Σύμφωνα με όσα η ίδια είπε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σήμερα «ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας, όπλα του οποίου βρέθηκαν στον ISIS. Ο κ. Παπαδόπουλος καταγράφεται στο σύστημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου όπλων, ως κατασκευαστής σφαιρών, που έφυγαν από την Αξιούπολη του Κιλκίς και κατέληξαν στη Ράκα».
Το ερώτημα κατόπιν αυτών είναι, εκτός του αν ελέγχθηκε ο Βασίλης Παπαδόπουλος, πώς και γιατί κατάφερε επί κυβέρνησης Σαμαρά να πουλήσει όπλα τα οποία κατέληξαν στα χέρια του Χαλιφάτου.
“Καμία αγοραπωλησία υλικού με την IGG δεν έγινε επί ημερών μου”, απάντησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τότε και της ΔΗ.ΣΥ σήμερα Φώφη Γεννηματά, υποστηρίζοντας πως “η αθλιότητα του κ. Καμμένου ξεπέρασε κάθε όριο”.

ΑΥΤΗ  ΕΙΝΑΙ Η  κ.  Μ. ΣΠΥΡΑΚΗ!!!      ξυπνήστε ούγκανα της  ΝουΔούλας και ψαχτείτε πριν πάτε να ψηφίσετε….


 Πηγή: koutipandoras.gr

10 σκέψεις σχετικά με το “Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος και στην εδώ περίπτωση του κακογαμηθέντος…

 1. ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ Ή «ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ»;

  Ο δημοκρατικός προοδευτικός λαός μίλησε. Προσερχόμενος μαζικά στα εκλογικά τμήματα στις 12 και 19 του Νοέμβρη εξέφρασε την ισχυρή βούλησή του να ανασυνταχθεί και να παίξει ουσιαστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

  Δεν ανέχεται πια το άχαρο δίλημμα να επιλέγει…

  Από τη μια, την παρούσα συντηρητική κυβέρνηση με αριστερή «λεοντή» και ακροδεξιό συνεταίρο, με αποδεδειγμένη ασυνέπεια και ανικανότητα που, για να κρατηθεί στην εξουσία, αναλίσκεται και μας αναλώνει σε ανούσια και γελοία επικοινωνιακά παιχνίδια.

  Από την άλλη, την αξιωματική αντιπολίτευση, που δεν έχει αλλάξει από τον παλιό κακό εαυτό της (την ίδια που μας οδήγησε στη χρεοκοπία την πενταετία 2004 – 2009), με την ίδια συνταγή με μόνη προφανή στρατηγική την επανακατάκτηση της εξουσίας.

  Προφανώς, ο κεντροαριστερός πολιτικός χώρος του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της σοσιαλδημοκρατίας και των προοδευτικών κινήσεων διαδήλωσε τη βούλησή του να συμπορευτεί δυναμικά ιδρύοντας τον ενιαίο φορέα «ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» καταγράφοντας μάλιστα εντυπωσιακή δημοσκοπική άνοδο.

  Αυτό είναι το πρώτο σημαντικό αριθμητικό βήμα που όμως δεν αρκεί. Για να γίνει ουσιαστικό Κίνημα πρέπει απαραιτήτως να αποκτήσει και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Αλλιώς δεν θα μπορέσει να προσελκύσει και να εντάξει οργανωτικά όλα τα απογοητευμένα και αποστασιοποιημένα στελέχη και μέλη που παραμένουν άστεγα ή έχουν εκφραστεί με άστοχες μετακινήσεις και βεβαίως τη νεολαία που παραμένει στο περιθώριο δύσπιστη και χωρίς προσανατολισμό.

  Το πρώτο και σημαντικότερο ποιοτικό στοιχείο είναι η ύπαρξη ξεκάθαρης ιδεολογικής ταυτότητας και πολιτικών στόχων που δεσμεύουν όλους όσους συμμετέχουν στο εγχείρημα. Χωρίς αυτό, ματαιοπονούμε.

  Τα Κινήματα δεν διαμορφώνονται με ένα απλό άθροισμα ετεροθαλών ατόμων και συγκόλληση παραγόντων, ομάδων και μελών που στερούνται ιδεολογικής ομοιογένειας και ακόμα χειρότερο, με φθαρμένα υλικά. Μετά από όσα έχουν συμβεί, οι πολίτες δεν πείθονται. Απαιτούν αλήθειες και ξεκάθαρες δεσμεύσεις.

  Βασική και αδιαπραγμάτευτη θέση του «Κινήματος Αλλαγής» πρέπει να είναι η απόλυτη ταύτιση πολιτικής και ηθικής. Οφείλουμε να πούμε στον λαό όλη την αλήθεια, ιδιαίτερα εκείνην που μας αφορά και να απαιτήσουμε να κάμουν και οι άλλοι το ίδιο.

  Τα κόμματα μας λένε ΤΙ ΘΑ κάνουν αλλά δεν μας λένε ΠΩΣ, τι θα στοιχίσει και από πού θα προέλθουν τα χρήματα. Άλλο που , αφού εκλεγούν, ξεχνούν και το τι. Οι δικές μας προτάσεις πρέπει να είναι προοδευτικές, να είναι διαυγείς και πλήρως κοστολογημένες και αν και όταν εκλεγούμε να τις εφαρμόσουμε με συνέπεια.

  Ακρογωνιαίος λίθος στις πολιτικές μας θέσεις πρέπει να είναι η καταπολέμηση της διαφθοράς σε όλες της τις μορφές ξεκινώντας από τους δικούς μας. Πρώτ’ απ΄ όλα, το «Πόθεν Έσχες» να εφαρμοστεί πλήρως. Όχι μόνον το ΕΣΧΕΣ αλλά προ παντός το ΠΌΘΕΝ. (Υπουργοί, βουλευτές, δικαστές, ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι, μεγαλοδημοσιογράφοι, εφοριακοί, τελωνειακοί, συνδικαλιστές και οι οικογένειές τους. Έλεγχος λογαριασμών, εξωχώριων εταιριών και περιουσιακών στοιχείων. (Να μάθουμε: Πώς απέκτησαν πολυκατοικίες, κότερα και βίλλες με τον μισθό τους;)

  Για να γίνουμε πιστευτοί, οφείλουμε, πρώτοι εμείς να δεσμευτούμε να
  αποπληρώσουν δάνειά μας στις τράπεζες. Αν δεν το κάνουμε, εμμέσως νομιμοποιούμε τα θαλασσοδάνεια των κακών μεγαλοεπιχειρηματιών και των μιντιακών συγκροτημάτων.

  Τέλος, να ξεκινήσουμε το ωραίο αλλά δύσκολο αυτό ταξίδι μας με ταυτόχρονη απαλλαγή από δικά μας βαρίδια και να απαιτήσουμε να κάμουν το ίδιο και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις. Να απαλλαγούμε από όλα εκείνα τα στελέχη που «μαγάρισαν» οικονομικά, ή μας στιγμάτισαν και μας πλήγωσαν με την κακή πολιτική τους συμπεριφορά. Το νοικοκύρεμα της χώρας, η πορεία προς μια παραγωγική και ανθρώπινη Ελλάδα που θα σταθεί στα πόδια της, θα αναπτυχθεί και θα κατανέμει τον πλούτο και τα βάρη δίκαια πρέπει να ξεκινήσει από εμάς.

  Οι ταλαιπωρημένοι πολίτες το απαιτούν και αυτό είναι το ιστορικό μας καθήκον.

  Αν δεν το κάνουμε, το «Κίνημα Αλλαγής» θα είναι μια «Τρύπα στο Νερό»


  Νίκος Σκουλάς

  τ. Υπουργός – Ενεργός Πολίτης

  e-mail: nskoulas@nsa.gr http://www.nsa.gr
  http://nskoulas.blogspot.gr/
  Τηλ.: +30 6932 917 087 210 6541 997

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Οι κακούργοι δεν αλλάζουν με τίποτε

  Του Στέλιου Παπαθεμελή*

  Η χώρα και η ηγεσία της μπήκαν εκουσίως δυστυχώς σε μια δοκιμασία που δεν άξιζε να μπουν. Είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει ότι αποτελεί βαρύ λάθος η πρόσκληση και η Κυβέρνηση όφειλε ή να την ακυρώσει ή τουλάχιστον να την αναβάλει, ενώ θέσαμε οξύ το ερώτημα: «Επίσκεψη Ερντογάν – μη τι συλλέγουσιν από ακανθών σταφυλήν και από τριβόλων σύκα;». Όμως για άλλη μια φορά η φωνή μας υπήρξε «φωνή βοώντος εν τη ερήμω». Εμείς θα συνεχίσουμε…

     Ο επισκέπτης απέδειξε ότι είναι ο τούρκος της ελληνικής παροιμιογραφίας: «Τούρκον είδες, γρόσια θέλει, κι άλλον είδες και άλλα θέλει»!
  
     Ήρθε να αρπάξει, όχι να στηρίξει τις σχέσεις καλής γειτονίας με την Ελλάδα.
  
     Η επίσκεψη ήταν άκαιρη, αχρείαστη και, πρέπει να ομολογήσουμε, απροετοίμαστη.
  
     Θυμάστε τον αισώπειο μύθο για το γεωργό και το παγωμένο φίδι; Καταμεσίς του χειμώνα ένας γεωργός βρήκε, μας λέει ο Αίσωπος, ένα παγωμένο από το κρύο φίδι. Το λυπήθηκε και το έβαλε στο κόρφο του για να το ζεστάνει. Όταν όμως εκείνο συνήλθε από τη θαλπωρή, δάγκωσε τον ευεργέτη του και τον σκότωσε. «Καλά να πάθω» πρόλαβε να ψελλίσει πεθαίνοντας ο γεωργός «αφού λυπήθηκα τον κακούργο». Ο μύθος δηλοί, επιλέγει ο σοφός μυθογράφος, ότι «αμετάθετοι εισίν αι πονηρίαι καν τα μέγιστα φιλανθρωπεύονται». Οι κακούργοι όσα καλά και να τους κάνεις δεν αλλάζουν…
  

  Όλη η ιστορία, από την ιδέα της πρόσκλησης αυτήν την ώρα σ’ έναν κακό γείτονα που δεν είχε δώσει το απειροελάχιστο θετικό δείγμα αλλαγής συμπεριφοράς, που είναι απομονωμένος και αποδιοπομπαίος από όλους τους συμμάχους και φίλους του, πώς να το κάνουμε, χρειάζεται μεγάλο κουράγιο ή αλλοιώς παροιμιώδης αφέλεια για να τον προσκαλέσεις σε γεύμα.

  Είναι γεγονός ότι η ελληνική πλευρά ενήργησε βεβιασμένα και χωρίς να πληρούνται στοιχειώδεις διεθνοπολιτικοί όροι για μια τέτοιας βαρύτητας συνάντηση. Ο επισκέπτης δηλητηρίασε, ή τίναξε στον αέρα από την προηγουμένη της αφίξεώς του το κλίμα με τη συνέντευξή του στον Σκάι. Μετά από αυτήν δεν χρειάζονταν να έρθει για να επαναλάβει τα φληναφήματά του «για αναθεώρηση» ή «εκσυγχρονισμό» της Συνθήκης της Λωζάνης.

  Παρά τα κενά τα προ και κατά την έλευση του ξένου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας με την καίρια προσλαλιά του έβαλε τον υπερφίαλο επισκέπτη στη θέση του. Αλλά και ο πρωθυπουργός υπήρξε ευθύβολος και αποστομωτικός στις μεγαλαυχίες του τούρκου. Πολιτειακή και πολιτική ηγεσία με την ευγένεια που οι Έλληνες ξενίζουν ανά τους αιώνες τους ξένους έπραξαν και είπαν τα δέοντα. Ο πρωθυπουργός συνέλαβε εξ όνυχος τον λέοντα, όταν κάρφωσε τον συνομιλητή του υπενθυμίζοντάς του ότι στην Κύπρο υπάρχει «Εισβολή, Κατοχή και Εποικισμός». Και όταν του είπε ότι θα μπορούσαμε και εμείς να κάνουμε Ορθόδοξες Λειτουργίες στο τζαμί στο Μοναστηράκι. αλλά από σεβασμό δεν το κάνουμε, ενώ αυτοί προσεύχονται στην εμβλητική για μας Αγία Σοφία.

     Ελπίζουμε οι ημέτεροι να προσγειώθηκαν μετά τα συμβάντα και στη Θράκη μας και να κατάλαβαν ότι ο κακογείτων στοχεύει στην κυπροποίηση ή την «καταλωνοποίηση» της Θράκης. Θέλει το σύνοικο μουσουλμανικό στοιχείο να το προαγάγει σε στρατηγική τουρκική μειονότητα, παρότι κάποια στιγμή παραδέχθηκε ότι είναι τρισύνθετη (πομάκοι, ρομά, τουρκογενείς). Αμέσως τώρα πρέπει να ληφθούν γενναίες και αμετάκλητες αποφάσεις για τον περιορισμό των δραστηριοτήτων του Προξενείου στα αυστηρά πλαίσια που ορίζει η Διεθνής Προξενική Σύμβαση.
  
     Πιο προωθημένη η αξίωση των 4 Μητροπολιτών της Θράκης για κλείσιμό του: «Εδώ και δεκαετίες υπερβαίνει τις διπλωματικές αρμοδιότητές του και έχει μετατραπεί σε όπλο άσκησης εθνικιστικής παρέμβασης της Τουρκίας. Αμφισβητώντας την κατοχυρωμένη από την Ελληνική Πολιτεία ανεξιθρησκία, την ελευθερία διακίνησης ιδεών, τα ατομικά δικαιώματα και την ιδιωτική πρωτοβουλία, το τουρκικό προξενείο επιχειρεί με επιθετικές, προκλητικές και ανήθικες πρακτικές να επιτύχει την εργαλειοποίηση των μουσουλμανικών μειονοτήτων, με στόχο την ομογενοποίησή τους και την μετατροπή τους σε “τουρκική εθνική μειονότητα” καταπατώντας τα δικαιώματα Πομάκων και Αθιγγάνων – Ρομά, και απειλώντας τους μουσουλμάνους που δηλώνουν Έλληνες πολίτες, με την ανεξέλεγκτη δράση του, επιχειρεί να κατακερματίσει την κοινωνία, να υπομονομεύσει το Ελληνικό Κράτος Δικαίου, να αμφισβητήσει την νομιμότητα και την τάξη».
  
     Έπρεπε να γίνει οξύτατη αναφορά στα Σεπτεμβριανά του 1955, τότε που ξερριζώθηκε εγκληματικά ο Ελληνισμός της Πόλης, ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε μετ’ ου πολύ το πογκρόμ κατά του Ελληνισμού της Ίμβρου και Τενέδου.
  
     Ασφαλώς και έπρεπε να τεθεί το θέμα αναγνώρισης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της καθ’ ημάς Ανατολής, Ποντιακού, Θρακικού και Μικρασιατικού. Αυτά είναι ορισμένα από τα κραυγαλέα κενά της προετοιμασίας.
  
     Στο μεταξύ από την Ουάσιγκτον ο απρόβλεπτος Τραμπ άναψε φωτιές στη Μέση Ανατολή μετά την απόφασή του να μεταφέρει την πρεσβεία τους από το Τελ Αβίβ στα Ιεροσόλυμα. Αυτές στην Καλιφόρνια θα τις σβήσουν παρά την έκτασή τους, αλλά η φωτιά από την απόφασή του για την Ιερουσαλήμ μόνο με άμεση ανάκληση μπορεί να σβήσει, πριν η ευρύτερη περιοχή γίνει γη Σοδόμων και Γομόρρας.
  
     Υπενθυμίζουμε ότι το Κογκρέσσο ήδη από το 1995 απέφασισε την μεταφορά αυτή της πρεσβείας από τις 31/5/99. Έκτοτε όμως όλοι οι αμερικανοί πρόεδροι ασκούσαν veto στην εφαρμογή της.
  

  Η Célia Belin, ερευνήτρια στο Brookings Institute, συνέγραψε βιβλίο «Ο Ιησούς είναι Εβραίος για τους Αμερικανούς» (Liberation 7/12/17). Από κει η πληροφορία ότι τη βάση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος αποτελούν οι Ευαγγελικοί (60-80 εκατ., 26% του πληθυσμού) και από αυτούς 10 εκατ. είναι σιωνιστές, περισσότερο από τους Εβραίους. Έτσι εξηγείται η απόφαση Τραμπ και πολλά άλλα συναφή αμερικανικά…


  Του Στέλιου Παπαθεμελή*

  Πρόεδρος Δημοκρατικής Αναγέννησης

  E-mail: stpapathemelis@gmail.com, danagennisi.press@gmail.com

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Αδίστακτος Ψεύτης ο υπουργός Πάνος Καμμένος. Μέχρι και το όνομα του δικτάτορα της Ουγκάντας Amin Dada καπηλεύτηκε για να κρύψει τα μαύρα. Τα αυτοκίνητα του Δικτάτορα είναι σε υπαίθριο Μουσείο στην Ουγκάντα


  https://www.edocr.com/v/zvmympkb/eahatzisavvas/Mexri-kai-to-onoma-toy-diktatora-ths-Oygkantas-Ami

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ –ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
  ==================================
  Η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσας του Ισραήλ από τον πρόεδρο των ΗΠΑ DONALD TRUMP μου φέρνει στη μνήμη το ρηθέν υπό των προφητών του Ισραήλ,
  «Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ, η αποκτείνουσα τους προφήτας, και λιθοβολούσα τους απεσταλμένους εις αυτήν»……………..

                      Ιστορία
             ---------------------------------------------------
  

  Το έτος 70 μ.χ. έγινε η καταστροφή της Ιουδαίας, (Ισραήλ), της Ιερουσαλήμ, και του Ναού του Σολομώντος στην Ιερουσαλήμ υπό των Ρωμαίων, αυτό ανάγκασε τους Ιουδαίους, Γραμματείς και Φαρισαίους και Ραββίνους, στη μετανάστευση-διασπορά.
  Την καταστροφή της Ιουδαίας, και της Ιερουσαλήμ, προέβλεψε ο Κύριος ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ειπών,
  «Αμήν, αμήν, λέγω υμίν, ου μη αφεθή ώδε λίθος επί λίθον, ός ου καταλυθήσεται». Ματθαίος κεφ. ΚΔ!
  Η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ ήταν απαίτηση της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.
  Ο πρόεδρος DONALD TRUMP αναγνώρισε εκ μέρους των ΗΠΑ, την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, για να μην τον ανατρέψει από πρόεδρο των ΗΠΑ, η πανίσχυρη ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, η οποία τελεί Κράτος εν Κράτει, στη Σιωνιστική Δύση .
  Θυμηθείτε την πρώτη επίσκεψη TRUMP στην Ιερουσαλήμ, όταν προσκύνησε το τείχος των δακρύων, φορώντας το Εβραϊκό σκουφάκι (Κιπά), σαν τον μικρό Τσίπρα……………
  Η Ιερουσαλήμ υπήρξε πρωτεύουσα στο Αρχαίο Ισραήλ, από τα χρόνια της Παλαιάς Διαθήκης, (Βίβλος), από τα χρόνια του Αβραάμ και της Σάρας. Από τα χρόνια της μετοικεσίας Βαβυλώνος. Από τα χρόνια του Ναβουχοδωνόσορος της Βαβυλώνος. Από τα χρόνια της μετοικεσίας Αιγύπτου όπου είχαν μεταβεί οι Εβραίοι ως μετανάστες από τα χρόνια του Μωϋσή!!! (Έξοδος της Παλαιάς Διαθήκης-Βίβλου). Από 3000 χρόνια!!!
  «Της Εξόδου το Ανάγνωσμα», διαβάζουμε στις Προφητείες στις Ορθόδοξες Ελληνικές Εκκλησίες!
  Τρείς φορές στην Ιστορία οι Εβραίοι αναγκάσθησαν σε μετανάστευση .
  Αυτές είναι,
  1.-Η μετοικεσία Βαβυλώνος.
  2.-Η μετοικεσία Αιγύπτου.
  3.-Η μετοικεσία Ευρώπης-ΗΠΑ.
  Ιστορικά η Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ, (Αρχαίου & Νέου), πλιν όμως οι Εβραίοι την εγκατέλειψαν, και εγκαταστάθηκαν στις διάφορες χώρες της Ευρώπης, και αργότερον στις ΗΠΑ.
  Οι Εβραίοι ως μη ανέχοντες την κατοχήν υπό της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, και την οικονομικήν δυστυχίαν, απογοητευθέντες από τους Ρωμαίους κατακτητές, εγκατέλειψαν τη Γη Ισραήλ προς Ευρώπη.
  Αυτό έγινε από το 500 π.χ. έως το 500 μ.χ. διαχρονικά, διά μέσου των αιώνων.
  Η διασπορά των Εβραίων έγινε εις τις χώρες της Ευρώπης, ιδίως Ισπανία-Ιταλία-Γαλλία,-Γερμανία,- Ολλανδία, και Ελλάδα .
  Χαρακτηριστικόν το ιστορικόν γνησιότητος του Ισραήλ ως Γη Ιούδα, είναι η Βίβλος Γεννέσεως ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, η οποία αναγιγνώσκεται ως Ευαγγέλιον εις τας Ορθοδόξους εκκλησίας την παραμονή των Χριστουγέννων κατά την θείαν λειτουργίαν.(Ματθαίος Κεφ. Α).
  Η Μετοικεσία των Ιουδαίων από όλο το Ισραήλ εις τις ξένες χώρες της Ευρώπης, όπου και διέπρεψαν οικονομικά, έγινε ιδίως μετά τη Σταύρωση του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, και με τη πολιορκία των Ρωμαίων το 70 μ.χ.
  Ιστορικά παγκοσμίως είναι γνωστή η μετανάστευση-διασπορά των υιών Ισραήλ ως «Εβραϊκή Διασπορά». Ως μετοικεσία!!!
  Οι Εβραίοι ομοθυμαδόν ως υιοί Αβραάμ-Ισαάκ-Ιακώβ, Δαβίδ & Σολομώντα, εγκατέλειψαν τη Γη Ισραήλ.
  Οι Άραβες λοιπόν βλέποντας κενό από κατοίκους το Κράτος του Ισραήλ, ήρθαν και κατοίκησαν εις την χέρσαν από ανθρώπους χώραν, και έκαναν την Ιερουσαλήμ δικιά τους, και όλες τις πόλεις του Ισραήλ.
  Η Βηθλεέμ-τόπος γεννήσεως του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ- τελεί ακόμη και σήμερον, υπό κυριαρχίαν των Αράβων Παλαιστινίων.
  Η Ιερουσαλήμ σήμερα είναι Θρησκευτική Πρωτεύουσα τριών Θρησκειών, της Ιουδαϊκής, της Χριστιανικής, και της Μουσουλμανικής θρησκείας.
  Στην Ιερουσαλήμ εκ μέρους της Ιουδαϊκής Θρησκείας υπάρχει το τείχος των δακρύων, και ο νέος υπό κατασκευήν Γ! Ναός του Σολομώντα, (οι προηγούμενοι Ναοί του Σολομώντος, κατεστράφησαν από τους κατακτητές).
  Εκ μέρους της Χριστιανικής Θρησκείας υπάρχει ο Ναός της Αναστάσεως, ο Γολγοθάς, ο τόπος της Αποκαθήλωσης, και ο Τάφος του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, όλα σε ένα τεράστιο Ναό.
  Εκ μέρους της Μουσουλμανικής Θρησκείας υπάρχει το Τέμενος ΑΛ-ΑΚΣΑ.
  Ούτως εχόντων των πραγμάτων, με το Ισραήλ υπό κατοχήν-κυριαρχία των Αράβων, στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Διεθνής Σιωνισμός όντας πανίσχυρος,-όπως και σήμερον- απεφάσισεν την επανίδρυσην του Κράτους του Ισραήλ.
  Για το σκοπό αυτό η τότε ΕΛΙΤ, διέταξεν τους Εβραίους της Ευρώπης, να μεταβούν εις το Ισραήλ, και να εγκατασταθούν.
  Η Ευρώπη τελούσε υπό κατοχή των Γερμανών-ΝΑΖΙ.
  Η τότε Σιωνιστική ΕΛΙΤ, διέταξεν τους εν Ευρώπη Εβραίους να μεταβούν εις Γην Ισραήλ, και να επανιδρύσουν το Κράτος του Ισραήλ.
  Το Κράτος των Πατέρων τους. Το Κράτος του Βασιλέως Δαβίδ.
  (Δαβίδ – DAVID ROTHSHILD);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  Όμως οι Άραβες οι οποίοι κατείχαν το Ισραήλ, αντέδρασαν με πόλεμο. Τα γεγονότα σας είναι γνωστά. Ας μην επεκταθούμε.
  Σήμερα ο Αραβικός Κόσμος, τελεί υπό Σιωνιστική καταστολή.
  Η Σαουδική Αραβία, η Αίγυπτος, η Ιορδανία, ο Λίβανος, οι Αραβικές Χώρες του Περσικού Κόλπου, απέχουν, δεν θέλουν να μπλέξουν με τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση, η οποία είναι πανίσχυρη. Είναι οι γνωστοί Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι του πλανήτη Γη.
  Η Συρία είναι σε πόλεμο. Άν δεν υπήρχε η ΡΩΣΙΑ, η Συρία θα είχε καταληφθεί από τη Παγκόσμιο Σιωνιστική Κυβέρνηση, όπως η Λιβύη.
  Άφησαν μόνους τους Παλαιστινίους να τα βγάλουν πέρα με τους πανίσχυρους Εβραίους.
  Ο αγώνας είναι άνισος.Ο αγώνας είναι Δαβίδ με Γολιάθ.
  Οι Άραβες περιορίζονται σε διαδηλώσεις.
  Η παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση εξοπλίζει και χρηματοδοτεί το κράτος του Ισραήλ, με σύγχρονο οπλισμό, ακόμη και με πυρηνικά και πυραύλους.
  Το χρηματοδοτεί με χρήματα άλλων Κρατών σε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ………..
  Η Αγία Ημών Εκκλησία ψάλλει,
  Ινατί εφρύαξαν Έθνη και Λαοί εμελέτησαν κενά;;;;;;;;
  Παρέστησαν οι άρχοντες Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχοι της Γης, και συνήχθησαν κατά του Κυρίου και κατά του Χριστού αυτού!!!

  ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

  Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.