Πλειστηριασμοί έως πότε? – Μέχρι να πέσει ο πρώτος νεκρός, μετά θα γεμίσουν τα νεκροταφεία…

Στο «e-σφυρί» όλη η χώρα

Πλειστηριασμοί: Θα παίρνουν τα σπίτια μέσω ίντερνετ ακόμα και για χρέος 500 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!

Πλειστηριασμοί: Θα παίρνουν τα σπίτια μέσω ίντερνετ ακόμα και για χρέος 500 ευρώ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  Η…  ΤΙΜΗΜΕΝΗ  ΠΑΤΡΙΩΤΙΩΤΙΚΗ   «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ???   Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ….   ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ  ΤΟ ΒΟΛΕΥΤΙΚΟ  ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ??? ΠΟΛΕΜΑ  ΕΛΛΗΝΑ  ΡΑΓΙΑ ΜΟΝΟΣ  ΣΟΥ, ΠΟΛΕΜΑ ΡΑΓΙΑ !!!  ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΡΕ ΚΑΙ Τ’ ΟΠΛΟ  ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ!  ΝΥΝ  ΥΠΕΡ  ΠΑΝΤΩΝ  Ο ΑΓΩΝ !!!    ΟΛΑ  ΤΑ ΣΚΑΤΑ  ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ.   ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ, ΣΚΕΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ  ΚΙ   ΕΡΜΑΗΛΑ….

ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ…!!!   ΑΛΕΚΣΗΣ Ο ΠΑΡΤΑΟΛΑΣ…!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!

Αναβάλλονται πάλι οι πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία, υπό τον φόβο συγκεντρώσεων – Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για επέκταση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και από τις φορολογικές αρχές -Σήμερα εκπλειστηριάζονται ηλεκτρονικά 13 ακίνητα

Σε νέα αναβολή των πλειστηριασμών που επρόκειτο να γίνουν σήμερα, οδηγεί η κήρυξη αποχής των συμβολαιογράφων οι οποίοι, επικαλούμενοι την κωλυσιεργία της κυβέρνησης να καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για την προστασία τους από επεισόδια, αποφάσισαν να ματαιώσουν για δεύτερη συνεχόμενη Τετάρτη τη συμμετοχή τους στη διαδικασία. Ωστόσο, όπως τονίζεται στην χθεσινή ανακοίνωση του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αττικής «οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και αυτοί που αφορούν επισπεύδοντες ιδιώτες θα διεξαχθούν κανονικά».

Ουσιαστικά -και υπό τον φόβο των ψεκασμών- εδώ και δύο εβδομάδες έχουν παγώσει οι πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία. Αυτό υπαινίσσεται και η ανακοίνωση του συμβολαιογραφικών συλλόγων που αναφέρει πως «η ως άνω απόφαση ελήφθη προκειμένου να υλοποιηθούν οι νομοθετικές ρυθμίσεις, οι σχετικές με τη διαδικασία διενέργειας πλειστηριασμών».

Και μπορεί η  επεισοδιακή διαδικασία στα τέλη Νοεμβρίου να διεξήχθη κακήν-κακώς και «για τα μάτια» των επικεφαλής των θεσμών που ήταν στην Αθήνα, προκειμένου να κλείσει η τεχνική συμφωνία, αλλά ο επικεφαλής του κλιμακίου της Κομισιόν Ντέκλαν Κοστέλο έχει προειδοποιήσει από την περασμένη εβδομάδα ήδη ότι η τρίτη αξιολόγηση δεν θα τελειώσει ούτε στα τέλη Ιανουαρίου, αν οι  πλειστηριασμοί δεν συνεχιστούν και επεκταθούν και για χρέη προς το Δημόσιο και τις τράπεζες.

Στο e-εσφυρί όλη η χώρα

Εμμέσως όμως όλα οδηγούν στην παράκαμψη των Ειρηνοδικείων και την καθιέρωση της ηλεκτρονικής διαδικασίας, σαν κύριου τρόπου διεξαγωγής των πλειστηριασμών. Ο κύριος Ντέκλαν Κοστέλο αποκάλυψε την περασμένη Τετάρτη ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να φέρει τον Ιανουάριο ένα πακέτο εφαρμοστικών νόμων, με το οποίο θα εκπληρώνεται η δέσμευσή της. Και στο κείμενο της Τεχνικής Συμφωνίας για το Συμπληρωματικό Μνημόνιο (supplemental Memorandum of Understanding), πέρα από τη συνέχιση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακινήτων για τα χρέη προς τις τράπεζες, αποκαλύπτεται η δέσμευση της κυβέρνησης για «επέκταση του μηχανισμού των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών (e-auctions) και στους πλειστηριασμούς που γίνονται από τις φορολογικές αρχές» (σελ. 6 του κειμένου).

Και για 500 ευρώ χρέος στην εφορία

Αυτό σημαίνει ότι από το 2018 και στο εξής, η πρώτη κατοικία θα βγαίνει ηλεκτρονικά στο σφυρί και για χρέη προς την εφορία – για χρέη και 500 ευρώ μόλις!

Και αυτό γιατί η κυβέρνηση δέχτηκε να αλλάξει ο Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων και να ξεκινήσουν πλειστηριασμοί και για χρέη προς το Δημόσιο στην εμπορική τιμή, ευθυγραμμίζοντας τον ΚΕΔΕ με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας που ισχύει για όλες τις άλλες οφειλές, πλην προς το δημόσιο. Ο ΚΕΔΕ όμως δεν προστατεύει την πρώτη κατοικία, με αποτέλεσμα να απειλούνται οι κατοικίες και για πολύ μικρές οφειλές.

Συγκεκριμένα, η διάταξη που έφερε τον περασμένο Μάιο στη Βουλή για ψήφιση η κυβέρνηση (άρθρο 78 του ν. 4472/2017), προβλέπει ότι πλέον οι πλειστηριασμοί ακινήτων για απλήρωτες οφειλές προς τις ΔΟΥ επιτρέπεται να διενεργούνται με τιμή πρώτης προσφοράς την τρέχουσα εμπορική, δηλαδή κάτω και από την δια νόμου καθορισμένη αντικειμενική αξία.

Ωστόσο ο ΚΕΔΕ προβλέπει ότι κατασχέσεις και πλειστηριασμοί ακινήτων επιτρέπεται να επιβάλλονται για ποσά ληξιπρόθεσμων οφειλών άνω των 500 ευρώ, ενώ από τις κατασχέσεις για χρέη προς το Δημόσιο δεν προστατεύεται η πρώτη κατοικία. Έτσι προστέθηκαν οι πλειστηριασμοί στην εμπορική αξία, σε έναν Κώδικα Είσπραξης που ισχύει μόνον για το Δημόσιο και ο οποίος δεν προβλέπει προστασία κύριας κατοικίας.

Σύμφωνα με στοιχεία του Ταμείου Νομικών, για σήμερα ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν συνολικά 250 πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία και 13 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, ενώ περίπου οι μισοί ή και περισσότεροι αφορούν ακίνητα χαμηλής εμπορικής αξίας, κάτω από 300.000 ευρώ.


 

3 σκέψεις σχετικά με το “Πλειστηριασμοί έως πότε? – Μέχρι να πέσει ο πρώτος νεκρός, μετά θα γεμίσουν τα νεκροταφεία…

 1. ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

  Ο ΜΠΑΤΗΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΤΕ…ΕΠΕΙΔΕΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΕΚΑ Η ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩΣΕ ΕΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ…ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΑΜΩ…ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ
  ΜΕ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΝΑ ΡΟΠΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΑΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΚΩΛΙΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΠΩΔΥΤΗΣ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΩΣΗ ΜΕΧΡΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΞΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΝ ΔΩΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 2Ο ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ….

  ΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΣΠΟΤΙΚΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ.

  ΠΡΟΣΟΧΗ….ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ…

  Μου αρέσει!

 2. Ο/Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ λέει:

  Απάντηση προς το E LIVE NEWS ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ 11-12-2017

  Και στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ 12-12-2017

  Απαντώντας στην πάγια τακτική, της λασπολογίας,της ανακρίβειας, του διαποτισμού τρόμου και ανασφάλειας των πολιτών της χώρας μας ,η οποία έχει παραδωσει την Εθνική της κυριαρχία στους δανειστες ιδιωτες από τους κομματικους υπαλληλους της τραπεζοκρατιας, και συγκεκριμένα:

  Στην εκπομπή E LIVE NEWS δημοσιογραφος ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ 11-12-17 και ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ δημοσιογραφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, αναφέρθηκαν γεγονότα που υπέπεσαν ΔΗΘΕΝ στην αντίληψη του κ. Ευαγγελάτου και του κου Παπαδακη, από την εφημερίδα«ταχυδρόμος του Βόλου», όπου, ενώ ο ίδιοι δεν έχουν ιδία αντίληψη του γεγονότος, δεν δισταζουν να αναπαράγουν χωρίς προηγουμένως να έχουν ερευνήσει, όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία.

  Μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι έγιναν 400 κατασχέσειςμόνο στο Βόλο σε πολίτες που είχαν αποστείλει την εξώδικη εντολή – εξουσιοδοτηση και οποία δεν έγινε αποδεκτή από καμία τράπεζα.

  Αυτό είναι ψευδές και ανυπόστατο και ενώ δεν ΕΧΕΙ καμία βάση αληθείας, ταυτοχρόνως ΑΥΤΟΙ συντάσσονται ευθέως με τους μνημονιακούς κυβερνώντες προτρέποντας παράλληλα τον υπόδουλο λαό μας να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις τους, και ταυτόχρονα να συμβιβαστεί στις παράνομες επιθυμίες των οργάνων τους όπως ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και η ΑΑΔΕ.

  Δηλώνουμε συγχρόνως ότι περιμένουμε να γνωστοποιήσουν με κάθε λεπτομέρεια οι υπαλληλοι Ευαγγελάτος και Παπαδακης αμέσως τα ονόματα των πολιτών που υπέστησαν τα όσα ψευδως και αόριστως αναφέρουν και που τα αναπαραγουν στηριζομενοι σε ανυπαρκτη δημοσιογραφική έρευνα. Αποκλειστικος σκοπός αυτων των αηθων και ψευδων δηλωσεων είναι να δυσφημισουν και να προκαλεσουν βλαβη στον πολιτικο φορεα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», όπως επανειλημενα στο παρελθον εχουν διαπραξει, χρησιμοποιωντας παντα τα ιδια απαραλλακτα μεσα, δηλ. το ψευδος και την δολιοτητα.

  Υπαλληλε (κατ’ επιφασιν δημοσιογραφε) ευαγγελατε, δεν ξεχναμε τις δημοσιες δηλωσεις σου, ότι τα θεματα που ΄΄σερβιρεις΄΄ στον ελληνικο λαο, είναι καθ’ υποδειξιν του εκαστοτε υπουργειου. Τωρα ποιανου υπουργειου δολοφονικες εντολες εκτελεις ???? και εσυ παπαδακη χρονια τωρα ελέγες, διαρρηγνυοντας τα ιματια σου, ότι η ο σωρρας λεει αληθεια και οι κυβερνωντες μας δουλευουν η ο σωρρας είναι απατεωνας και πρεπει να τον συλλαβουν. Ποτε θα δειξεις επιτελους στους ακροατες σου την αμετακλητη δικαστικη αποφαση 67650/2013 η οποια επικυρωθηκε ξανα στις 15-11-2017 και επαναβεβαιωσε την υπαρξη των 600 δις ??? Τι σε κανει και κρυβεις την αληθεια από τους ελληνες γινομενος ετσι συνεργος στις αυτοκτονιες τους και στην οικονομικη τους δυστυχια ???

  Καλούμε τον αδούλωτο και υπερήφανο λαό μας να κλείσει τα αυτιά στις σειρήνες των ΜΜΕ και κάθε λογής καλοπληρωμένων Ευαγγελατων και παπαδακηδων, που συντάσσονται με τους τραπεζίτες, και να συσπειρωθεί γύρω από τον φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έτσι ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε τον δίκαιο ανένδοτο αδιαπραγμάτευτο αγώνα μας, που θα μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην απελευθέρωση του Έθνους μας και Εθνική μας παλιγγενεσία.

  Επιφυλασσόμεθα κάθε νόμιμουδικαιώματος να προβούμε στα νόμιμα κατά παντός υπεύθυνου.

  Μαρίνα Λατση

  Μου αρέσει!

 3. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣΑΤΑΝΟΜΠΑΧΕΛΑΚΙΑ…

  ΜΑΡΞΙΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ…ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ…
  ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ.

  ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΗΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.

  ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤ ΑΛΩΝΙΑ.

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.