Ξυπνήήήήήήήήήήήστε ρέέέέέέέέέέέέέέέ !!!!! Σας δουλεύουν και οι τρακόσιοι, Ναί και οι τρακόσιοι !!!

Φωτογραφία του Tasos Mastrogiannis.

Ξυπνήστε Ζώα  Ξυπνήστεεεεεε!!!
ΟΙ 300ΣΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΑΤΑΝΕ ΓΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ 99.9% ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΌΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ..
εδώ     η ιερή δήλωση:

αρχείο στην ομάδα :     Ιερή Δήλωση Άρθρο 120.

Tούτη εδώ την ιερή καταθέτουν μόνον όσοι καταθέτουν για πρώτη φορά.
Δείτε την νέα ιερή Δήλωση την οποία καταθέτουμε μέσω των αστυνομικών τμημάτων Θέτει τα όργανα της τάξης και τα δικαστικά όργανα προ των ευθυνών τους απέναντί μας απέναντι στο σύνταγμα και τον όρκο που έδωσαν.
Διαβάστε καλά την τελευταία και τις τρεις πρώτες σελίδες…
Καταθέτουμε και ζητάμε με την γραπτή αίτηση που βλέπετε στα Αρχεία τούτης της ομάδας, από την υπηρεσία επικυρωμένο ακριβές αντίγραφο των όσων καταθέσαμε. Δεν πληρώνουμε παράβολο.
Το αντίγραφο, είναι επίσημη δικαστική εντολή στα χέρια μας η οποία απορρέει απευθείας από το Σύνταγμα της; Ελλάδος.
Για ότι πληροφορία, μιλήστε με τους διαχειριστές στης ομάδας. εκτυπώστε το και καταθέστε το στο ΑΤ της περιοχής που διαμένετε και πάρτε οπωσδήποτε , ακριβές αντίγραφο (απ την αστυνομία και όχι απ την εισαγγελία) με σφραγίδες σε όλες τις σελίδες.
ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ. Όσοι/ες καταθέσατε ή θέλετε να καταθέσετε την ιερή δήλωση, για να κάνετε έγκυρη, σωστή και αποτελεσματική χρήση αυτής να συμβουλεύεστε μόνον διαχειριστές τούτης της σελίδας         https://www.facebook.com/groups/986790621349334/?ref=bookmarks
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ..
Διότι υπάρχουν απατεώνες και προδοτοπράκτορες που προσπαθούν στο όνομα της ιερής δηλώσεως και του Συντάγματος, δολίως να σας οδηγήσουν αλλού ή να σας εξαπατήσουν και να σας αποσπάσουν χρηματικά ποσά , η να σας χρησιμοποιήσουν για να συγκροτήσουν κινήματα και σωματεία για δικό τους ίδιον οικονομικό όφελος . Ένα εκ των οποίων δρα στην Ελλάδα με όνομα (ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΏΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Σ.Ε.Υ.Σ) το οποίο εδρεύει στην Καρδίτσα και που για δικούς τους πρακτορικούς σκοπούς και στο βωμό του κέρδους πουλώντας σας ελπίδα θα σας οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες και κατευθύνσεις προκειμένου να σάς κάνουν να προδώσετε αφενός και αφετέρου να σας αποσπάσουν χρηματικά ποσά ή να σας χρεώνουν για δήθεν νομικές συμβουλές οι οποίες είναι άτοπες και δεν σχετίζονται καν με την ιερή δήλωση, ούτε με το άρθρο 120 του συντάγματος./.
Να ξέρετε επίσης ότι τα Ιδρυτικά μέλη των προσπάθησαν να αποτρέψουν τη συλλογή υπογραφών κατά του λαθρομεταναστευτικού( δηλαδή, κατά βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος).
Και να γνωρίζετε όσοι\ες γίνετε μέλη σε αυτό το σωματείο ή σε οποιοδήποτε άλλο κίνημα, η ιερή που καταθέσατε ή που ΘΑ καταθέσετε, αυτομάτως ακυρώνεται, δεν μπορείτε να κάνετε ποτέ πια χρήση αυτής,ούτε να ξανακαταθέσετε νέα ιερή δήλωση.
Αξίζει να σημειωθεί , ότιΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου ,
1) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΌΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
2) να ζητήσουμε ( γραπτώς και ενόρκως επίσης) τα όπλα και το εθνόσημο .
3) Να αποκαλύψουμε ενόρκως και να καταδικάσουμε το γεγονός ότι δεν ασκήθηκαν διώξεις για το έσχατο έγκλημα της προδοσίας τονίζοντας στα όργανα της τάξης στα δικαστικά όργανα το στρατό και γενικά σε όλους όσους υπηρετούν θεσμούς να πάψουν να εκτελούν εντολές κατηγορουμένων εσχάτης προδοσίας
4)ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ όλους τους πολιτικούς για δόλο και συνέργεια σε εσχάτη προδοσία με σκοπό την γενοκτονία, επίσης και τον κάθε υπεύθυνο για κακουργηματική σιωπή με σκοπό την παράλειψη διώξεων της εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών, η οποία στις 24\11\2011 ανακοινώθηκε επίσημα από την έδρα της Βουλής.
5)να πάρουμε (ο π ω σ δ ή π ο τ ε ) επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε- καταθέσαμε.
6) Το επικυρωμένο αντίγραφο να κοινοποιήσουμε παντού σε όσους πολίτες συγκάλυψαν την προδοσία και καταπάτησαν το σύνταγμα ώστε να ενεργήσουν άμεσα και εκείνοι και ιδίως να ενημερώνουμε όλες τις κρατικές υπηρεσίες για τις έκτοτε ενέργειές μας κοινοποιώντας τους το αντίγραφο που είχαμε πάρει απ την αστυνομία .
Στην καρφιτσωμένη ανάρτηση θα δείτε την ιερή δήλωση εφαρμογής του άρθρου 120 του Συντάγματος σε εκτυπώσιμη μορφή. Εκτυπώνουμε σε φύλλα διπλής όψης και καταθέτουμε στην αστυνομία της περιοχής μας. Και με γραπτή αίτηση ζητάμε από την Αστυνομία επικυρωμένο ακριβές αντίγραφο (φαίνεται στις φώτο από κάτω). Για την κατάθεση, δεν πληρώνουμε παράβολο.

εδώ    η  ιερή δήλωση:


 

 =======================================================================================================================================

Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά της ΒΙΑΙΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ του Συντάγματος.

3 σκέψεις σχετικά με το “Ξυπνήήήήήήήήήήήστε ρέέέέέέέέέέέέέέέ !!!!! Σας δουλεύουν και οι τρακόσιοι, Ναί και οι τρακόσιοι !!!

 1. Ο/Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ λέει:

  Απάντηση προς το E LIVE NEWS ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ 11-12-2017

  Και στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ 12-12-2017

  Απαντώντας στην πάγια τακτική, της λασπολογίας,της ανακρίβειας, του διαποτισμού τρόμου και ανασφάλειας των πολιτών της χώρας μας ,η οποία έχει παραδωσει την Εθνική της κυριαρχία στους δανειστες ιδιωτες από τους κομματικους υπαλληλους της τραπεζοκρατιας, και συγκεκριμένα:

  Στην εκπομπή E LIVE NEWS δημοσιογραφος ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ 11-12-17 και ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ δημοσιογραφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, αναφέρθηκαν γεγονότα που υπέπεσαν ΔΗΘΕΝ στην αντίληψη του κ. Ευαγγελάτου και του κου Παπαδακη, από την εφημερίδα«ταχυδρόμος του Βόλου», όπου, ενώ ο ίδιοι δεν έχουν ιδία αντίληψη του γεγονότος, δεν δισταζουν να αναπαράγουν χωρίς προηγουμένως να έχουν ερευνήσει, όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία.

  Μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι έγιναν 400 κατασχέσειςμόνο στο Βόλο σε πολίτες που είχαν αποστείλει την εξώδικη εντολή – εξουσιοδοτηση και οποία δεν έγινε αποδεκτή από καμία τράπεζα.

  Αυτό είναι ψευδές και ανυπόστατο και ενώ δεν ΕΧΕΙ καμία βάση αληθείας, ταυτοχρόνως ΑΥΤΟΙ συντάσσονται ευθέως με τους μνημονιακούς κυβερνώντες προτρέποντας παράλληλα τον υπόδουλο λαό μας να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις τους, και ταυτόχρονα να συμβιβαστεί στις παράνομες επιθυμίες των οργάνων τους όπως ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και η ΑΑΔΕ.

  Δηλώνουμε συγχρόνως ότι περιμένουμε να γνωστοποιήσουν με κάθε λεπτομέρεια οι υπαλληλοι Ευαγγελάτος και Παπαδακης αμέσως τα ονόματα των πολιτών που υπέστησαν τα όσα ψευδως και αόριστως αναφέρουν και που τα αναπαραγουν στηριζομενοι σε ανυπαρκτη δημοσιογραφική έρευνα. Αποκλειστικος σκοπός αυτων των αηθων και ψευδων δηλωσεων είναι να δυσφημισουν και να προκαλεσουν βλαβη στον πολιτικο φορεα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», όπως επανειλημενα στο παρελθον εχουν διαπραξει, χρησιμοποιωντας παντα τα ιδια απαραλλακτα μεσα, δηλ. το ψευδος και την δολιοτητα.

  Υπαλληλε (κατ’ επιφασιν δημοσιογραφε) ευαγγελατε, δεν ξεχναμε τις δημοσιες δηλωσεις σου, ότι τα θεματα που ΄΄σερβιρεις΄΄ στον ελληνικο λαο, είναι καθ’ υποδειξιν του εκαστοτε υπουργειου. Τωρα ποιανου υπουργειου δολοφονικες εντολες εκτελεις ???? και εσυ παπαδακη χρονια τωρα ελέγες, διαρρηγνυοντας τα ιματια σου, ότι η ο σωρρας λεει αληθεια και οι κυβερνωντες μας δουλευουν η ο σωρρας είναι απατεωνας και πρεπει να τον συλλαβουν. Ποτε θα δειξεις επιτελους στους ακροατες σου την αμετακλητη δικαστικη αποφαση 67650/2013 η οποια επικυρωθηκε ξανα στις 15-11-2017 και επαναβεβαιωσε την υπαρξη των 600 δις ??? Τι σε κανει και κρυβεις την αληθεια από τους ελληνες γινομενος ετσι συνεργος στις αυτοκτονιες τους και στην οικονομικη τους δυστυχια ???

  Καλούμε τον αδούλωτο και υπερήφανο λαό μας να κλείσει τα αυτιά στις σειρήνες των ΜΜΕ και κάθε λογής καλοπληρωμένων Ευαγγελατων και παπαδακηδων, που συντάσσονται με τους τραπεζίτες, και να συσπειρωθεί γύρω από τον φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έτσι ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε τον δίκαιο ανένδοτο αδιαπραγμάτευτο αγώνα μας, που θα μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην απελευθέρωση του Έθνους μας και Εθνική μας παλιγγενεσία.

  Επιφυλασσόμεθα κάθε νόμιμουδικαιώματος να προβούμε στα νόμιμα κατά παντός υπεύθυνου.

  Μαρίνα Λατση

  Μου αρέσει!

 2. Ο/Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ λέει:

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
  12 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
  Posted on Δεκέμβριος 14, 2017 by epistimonikos
  Βασιλειάδης Κώστας‎

  ΑΛΛΆ 12 ΒΈΛΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΏΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε. ΣΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΙΝΗΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ
  . 7 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΕΤΡΙΝΩΝ
  Posted on Δεκέμβριος 14, 2017 by epistimonikos
  ΕΠΤΑ (7) ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε. ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΕΤΡΙΝΩΝ.

  Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΠΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)
  Posted on Δεκέμβριος 13, 2017 by epistimonikos
  ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΕΠΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.
  9 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΒΛΑΧΙΩΤΗ

  Άλλοι 9 συνελληνες δηλωσαν κυριαρχοι …Δυναμη φως

  ΣΑΒΒΑΤΟ 16-12-17 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00
  ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

  ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)epistimonikos.wordpress.com

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
  ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

  Μου αρέσει!

 3. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ…ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ.

  ΒΑΛΤΕ ΠΡΩΤΟΝ ΟΡΟΝ..ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ…ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΛΟΙΠΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΙΣΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΤΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΙΓΟΝ…

  ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ.

  ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΛΛΟ….
  ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΟΙΗΚΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ….

  ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΒΑΝΑ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ.

  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΟΧΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ…ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ…

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟΠΟΔΑΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.