Σιγά μη το προσκυνούσε ο ασεβέστατος Χριστομάχος Σκουρλέτης! Και που ήρθε στον Ι. Ναό από υποχρέωση ήλθε. Η ιδεοληψία πάνω απ’ όλα…Ιδού χαυνωμένοι ανθέλληνες ποιους εκλέξετε για πολιτικούς άρχοντες!


ΕΚΟΨΕ ΠΕΡΑ Ο ΑΘΕΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ… ΜΕ ΤΟΙΟΥΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το …γουρούνι, πως μπουτζώνει το Ι.Ευαγγέλιο

Όχι μόνο είναι άθεοι, αλλά φροντίζουν να το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα μαρτυρικά Καλάβρυτα, λοιπόν, βρέθηκε ο άθεος κομμουνιστής (και «υπερήφανος» για την «αντιφασιστική» δράση του γιου του…) Σκουρλέτης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα 74 χρόνια από τις ομαδικές εκτελέσεις των κατοίκων. Ο υπουργός έδωσε το «παρών» και στο μνημόσυνο το οποίο τέλεσε ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος και στο τέλος   του μνημοσύνου ο Ιεράρχης πήρε στα χέρια του το Ιερό Ευαγγέλιο που την ημέρα εκείνη βγήκε αλώβητο από την καιόμενη Εκκλησία των Καλαβρύτων και κάλεσε τον υπουργό να πάει κοντά να το δει.

Όταν όμως του το έτεινε να το ασπαστεί, ο άθεος κομμουνιστής το έσπρωξε μακριά του κι έκοψε πέρα.

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, με τοιούτους συγκυβερνούν οι ψεκασμένοι ελλαδοχριστέμποροι θεομπαίχτες των ΑΝΕΛ!


Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν, μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς. Κατά Ματθαίον, ζ΄ 6.

Άθεοι, κομμουνιστές… αυτοί μας κυβερνάνε αυτοί φταίνε για όλα αυτοί ψηφίζουν μνημόνια, αυτοί δίνουν τα σπίτια στα χέρια τραπεζιτών, αυτοί μας καταστρέφουν κάθε μέρα με την άθεη πολιτική τους. Αυτοί έχουν μπάσει μέσα 4 εκατομμύρια λαθρομετανάστες λες και έχουμε δουλειά να τους δώσουμε ή λεφτά.   Έπρεπε να τού το κτυπήσει στη μάπα ο Αμβρόσιος και να του ρίξει ένα απ`τα γνωστά του μπινελίκια…

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Σιγά μη το προσκυνούσε ο ασεβέστατος Χριστομάχος Σκουρλέτης! Και που ήρθε στον Ι. Ναό από υποχρέωση ήλθε. Η ιδεοληψία πάνω απ’ όλα…Ιδού χαυνωμένοι ανθέλληνες ποιους εκλέξετε για πολιτικούς άρχοντες!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.