Τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (που πρέπει να καταργηθούν) κλείνουν επαρχιακά τους γραφεία ενώ συσσωρεύουν ημετέρους σε κεντρικές τους μονάδες…

Καταργείται το υποκατάστημα ΕΛΤΑ στο Καστόρι!

“ Ακόμη δυσκολότερη η ζωή των ηλικιωμένων κατοίκων της περιφέρειας -Σε γενική συνέλευση καλεί ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γ. Οικονομάκης ”

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστορείου καλεί τα μέλη της Τ.Κ., τους κατοίκους και φορείς της Τ.Κ. Καστορίου, το Δήμαρχο Σπάρτης και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε έκτακτη γενική συνέλευση τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 19.00 στην αίθουσα «Μπακή» στο Καστόρι.

Θέμα της συνέλευσης η παύση λειτουργίας των ΕΛΤΑ Καστορείου και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι αρκετά τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ που έχουν καταργηθεί ή    οδεύουν προς υποβάθμιση και κατάργησης ανά την Ελλάδα   το τελευταίο διάστημα και αυτό διότι καλύπτουν μικρό πληθυσμό για τον οποίο η Διοίκηση των ΕΛΤΑ θεωρεί πως μπορεί να εξυπηρετηθεί επαρκώς και από άλλο κοντινό κατάστημα. Στην περίπτωση του Καστορείου βέβαια, τα «κοντινά» καταστήματα των ΕΛΤΑ είναι αυτό της Σπάρτης και του Ξηροκαμπίου.


ΣΧΕΤΙΚΑ: 

Συντηρούν Υπερχρεωμένες ΔΕΚΟ Για Καθαρά Ρουσφετολογικούς Σκοπούς, Αντί Να Τις Κλείσουν ~ Πλήρωνέ Τες Εσύ Μαλάκα Φορολογούμενε Για Να Παίρνει Ψήφους Ο Σύριζα…

Το Παραδοσιακό Ταχυδρομείο Στην Ελλάδα Της Ρεμούλας Είναι Πλέον Άχρηστο, Δεν Χρειάζεται Πρέπει Να Κλείσει…

ΣΥΡΙΖΑ: Χρησιμοποιούν Τα Χρεωκοπημένα ΕΛΤΑ, Την Αγαπημένη Παράγκα Του Παππά, Σαν Παραμάγαζο Και Μηχανή Ομαδικών Διορισμών

Τα ΕΛΤΑ Υπολειτουργούν Και Καταταλαιπωρούν Τους Πολίτες ~ Γιατί Δεν Τα Κλείνουν??? Τι Κομματικά Συμφέροντα Εξυπηρετούν ???

«Παλιά Μου Τέχνη Κόσκινο» : Πιάσανε Κι Άλλον Κλέφτη Μέσα Απ’ Τα ΕΛΤΑ …

Δείτε Το Εξώδικο Της ΔΕΗ Προς Στα ΕΛΤΑ Που Ζητά Την Άμεση Απόδοση 19.500.000 Απο Λογαριασμούς Καταναλωτών ΔΕΗ Που Εισέπραξαν!

Ελτα – Μια Υπερχρεωμένη Παθητική ΔΕΚΟ Μόνο Για Εξυπηρέτηση Ημετέρων, Για Ρουσφέτια, Διορισμούς Κι «Αλαξοκωλιές»…

ΕΛΤΑ: Η Πρώτη Φορά Φασιστερά ΕΚΛΕΙΣΕ Το Ιστορικό Ταχυδρομείο Του Παραδεισίου Στη Ρόδου, Γράφοντας Στα Αχαμνά Της Ολόκληρο Το Νησί !!!

ΕΛΤΑ: Κλείνουν Το Γραφείο Στο Παραδείσι Ρόδου, Θέλοντας Ν’ Ανοίξουν Άλλο Εντός Του Αεροδρομίου Προς Χάριν Των Πολυεθνικών Και Της Fraport !!!

Μια Καταχρεωμένη Και Ζημιογόνος ΔΕΚΟ Ταλαιπωρεί Το Κοινό ~ ΟΧΙ Στο Κλείσιμο Του ΕΛΤΑ Μαρμαρίου Φωνάζουν Κάτοικοι Της Περιοχής

 

10 σκέψεις σχετικά με το “Τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (που πρέπει να καταργηθούν) κλείνουν επαρχιακά τους γραφεία ενώ συσσωρεύουν ημετέρους σε κεντρικές τους μονάδες…

 1. 15 ΔΕΚ 2017


  ΕΛΤΑ Καισαριανής: Τρομοκρατία και εκβιασμοί για να σπάσει η απεργία

  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε από συλλογικότητες και εργαζόμενους χθες, 14/12, έξω από τα ΕΛΤΑ Καισαριανής (Ανδριανουπόλεως 45), ύστερα από την προκλητική στάση της εργοδοσίας, που απαγόρευσε επί της ουσίας στους εργολαβικούς εργαζόμενους του τηλεφωνικού κέντρου να απεργήσουν, με την απειλή της μη ανανέωσης της σύμβασής τους. Στη συγκέντρωση καταγγέλθηκε η κατάπτυστη στάση της εργοδοσίας και διαβάστηκε η παρακάτω ανακοίνωση, που καλούσε τους εργαζόμενους να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στην απεργία. Τελικά, η εργοδοσία, αφού πρώτα κράτησε κλειδωμένους τους εργαζόμενους που εκβιάστηκαν να δουλέψουν μέσα στην εταιρία, τελικά τους φυγάδευσε από μία υπόγεια έξοδο προκειμένου να μην έρθουν σε επαφή με τους συγκεντρωμένους.

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

  Σήμερα, 14/12, ημέρα γενικής απεργίας, οι εργολαβικοί εργαζόμενοι του τηλεφωνικού κέντρου των ΕΛΤΑ, συζήτησαν και αποφάσισαν να απεργήσουν όλοι μαζί. Στις 2 το μεσημέρι ειδοποιήθηκαν έκτακτα από τους προϊσταμένους των ΕΛΤΑ να έρθουν στο χώρο εργασίας τους γιατί ένα ζήτημα προέκυψε με τις συμβάσεις τους και χρειαζόταν συζήτηση. Όταν έφτασαν εκεί, επικαλούμενοι οι υπεύθυνοι τους κακή συνεννόηση με τον διευθυντή, τους κάλεσαν όλους να επιστρέψουν στη δουλειά τους, ανεξαρτήτως ωραρίου και βάρδιας, καταργώντας στην πράξη το δικαίωμα στην απεργία. Απειλώντας έμμεσα όσους επιλέξουν τελικά να απεργήσουν, φρόντισαν να τους “καθησυχάσουν” ότι όσοι δουλέψουν δε χρειάζεται να ανησυχούν για την ανανέωση της σύμβασής τους.
  Την ίδια στιγμή που η ανεργία και η υποαπασχόληση θεριεύουν, που η κυβέρνηση περνά το ένα αντεργατικό μέτρο μετά το άλλο, που κατεβάζει σε τροπολογία την κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, τα μνημονιακά μέτρα καλύπτουν τα νώτα των εργοδοτών ώστε να τρομοκρατούν και να δένουν χειροπόδαρα τους εργαζόμενους, να τους χρησιμοποιούν ως αναλώσιμα εργαλεία, φιμωμένους, διασπασμένους, με τη συνεχή απειλή της απόλυσης, με σκυμμένο το κεφάλι απέναντι στις ορέξεις της εργοδοσίας. Αυτή είναι η κεντρική πολιτική επιλογή του συστήματος της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης των εργαζομένων.
  Καταγγέλλουμε την εργοδοτική τρομοκρατία, που μαζί με τις απειλές για απολύσεις, κατεβάζει τα ρολά και κλειδώνει μέσα τους εργαζόμενους, εγκλωβίζοντάς τους παράνομα στο χώρο εργασίας. Καλούμε τους εργαζόμενους να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς της εργοδοσίας και να συμμετέχουν άμεσα και μαζικά στην απεργία.
  Οι μόνοι που μπορούν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις που τους κλέβουν, είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Οι εργοδότες ξέρουν ότι η ταξική συγκρότηση και η πάλη των εργαζομένων είναι επικίνδυνη γι’ αυτούς, ότι μπορεί να ανατρέψει την πολιτική τους. Με τη μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 14/12, να δώσουν το περιεχόμενο του αγώνα και της διεκδίκησης, να ενώσουν το δίκιο τους με τους άλλους εργαζόμενους, να υπερασπιστούν το δικαίωμα τους στη δουλειά, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, την απεργία.


  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
  ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

  Πρωτοβουλία εργαζομένων

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Καταγγελία πολίτη για τα ΕΛΤΑ, στο Psaxna.gr

  HOME » SLIDER ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΨΑΧΝΑ
  Καταγγελία πολίτη στο Psaxna.gr
  Psaxna.gr POSTED ON 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 1 1.3K Views

  48
  SHARES
  Share
  Tweet
  Aκολουθεί καταγγελία του κου Λευτέρη Μπαρσάκη (Ιδιοκτήτης «Κάβας Μπαρσάκη») από τα Ψαχνά στο Psaxna.gr :

  «Γειά σας.
  Θέλω να προβώ στην παρακάτω καταγγελία διότι το ωράριο λειτουργίας στο κατάστημα ΕΛΤΑ των Ψαχνών είναι 7:30-14.00 και την Παρασκευη 1/12 και ώρα 13.00 η είσοδος σε αυτό το κατάστημα ήταν κλειδωμένη και πίσω απο αυτή ηταν ταχυδρομικός υπάλληλος ο οποίος προέτρεπε τους πελάτες να μην εισέλθουν στο κατάστημα.
  «Έχουμε κλείσει».
  Αυτό έλεγε…
  Εγώ βρέθηκα εκεί για την παραλαβή κάποιου εμπορεύματος σε δέμα του οποίου το εμπόρευμα ήταν παραγγελία απο κάποιο πελάτη μου.
  Με αυτό εγω χάνω το κέρδος απο την συναλλαγή με τον πελάτη μου που δεν έγινε,
  χάνω τον πελάτη μου ο οποίος δεν θα ξανακάνει παραγγελία,
  και θα χρεωθώ και τα έξοδα επιστροφής του δέματος διότι δεν θα το πάρει ο πελάτης μου γιατί κάποιοι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ ανοίγουν και κλείνουν το κατάστημα όπως τους βολεύει.
  Εαν υπάρχει φόρτος εργασίας και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην εργασία να αλλάξουν εργασία.
  Στην ερώτησή μου στον υπάλληλο ο οποίος ηταν πίσω απο την είσοδο εάν μπορει να μου δώσει γραπώς οτι την ώρα αυτη ειναι κλειστά το κατάστημα η απάντηση ήταν δεν μπορώ.

  Το όνομα του υπαλλήλου το έχω.

  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Λευτέρης Μπαρσάκης»

  Το Psaxna.gr ως τοπικό μέσο ενημέρωσης είναι υποχρεωμένο να προβάλλει την επιστολή κάθε αναγνώστη του όταν αυτή υπογράφεται επώνυμα,
  ωστόσο δεν υιοθετεί τις όποιες απόψεις καταγράφονται σ’αυτή και οι οποίες «βαραίνουν» αποκλειστικά αυτόν που τις εκφράζει.
  Το Psaxna.gr ως οφείλει με την προβολή του θέματος επικοινώνησε και με την άλλη πλευρά των υπαλλήλων του ΕΛΤΑ Ψαχνών οι οποίοι τόνισαν ότι λόγω της αυξημένης κίνησης πιθανών η πόρτα να έκλεισε νωρίτερα για να εξυπηρετηθούν μέχρι τις 14:00 όλοι οι συναλλασόμενοι πολίτες οι οποίοι ήδη βρίσκονταν μέσα και περίμεναν να εξυπηρετηθούν και ότι γίνεται καθημερινή προσπάθεια ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες αρκεί να υπάρχει κατανόηση και από την δική τους πλευρά και να τηρούν την προτεραιότητα.
  Θα ήταν ωστόσο άδικο να μην καταγραφεί το γεγονός ότι την συγκεριμένη ημέρα (Παρασκευή 1/12/17) στο ταχυδρομείο ψαχνών υπήρχαν από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και το μεσημέρι «ουρές» πολιτών,
  και πως η μία και μοναδική υπάλληλος του ΕΛΤΑ Ψαχνών η οποία έχει απομείνει μετά τις μετατάξεις και εξυπηρετεί το κοινό δίνει καθημερινά πραγματικό αγώνα ώστε να εξυπηρετήσει μόνη της όλα τα Ψαχνά!

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • «Tο Psaxna.gr δημοσιεύει επώνυμα και ανώνυμα σχόλια,ωστόσο δεν υιοθετεί τις όποιες απόψεις οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις ή σχόλια τα οποία δεν υπογράφονται επώνυμα και θεωρούνται προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τρίτους διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης του Psaxna.gr αποκλείονται. Για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το info@psaxna.gr»


   Λευτέρης Μπαρσάκης – 4 Δεκεμβρίου 2017 at 11:21REPLY

   Αγαπητε κυριε Ρουσοδημε διαβασα με προσοχη την απαντηση των υπαλληλωνΕΛΤΑ ΨΑΧΝΩΝ και πραγματικα δεν καταλαβαινω τι σχεση μπορει να εχει ηκατανοηση των πολιτων με τον τροπο αντιμετωπισης των συγκεκριμενων υπαλληλων στο συγκεκριμενο γεγονος(σημειωνω εδω πως δεν αναφερομαι σε ολους τους υπαλληλους του καταστηματος).Δεν το καταλαβαινω ισως επειδη δεν υπηρξα ποτε δημοσιος υπαλληλος .Δεν το καταλαβαινω ισως επειδη στις ιδιωτικες επιχειρησεις που εργαζομαι (ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ,ΚΑΒΑ ΜΠΑΡΣΑΚΗΣ) δεν νοηται ποτε να συμπεριφερθω με αναλογο τροπο.Το καταστημα των ΕΛΤΑ ΨΑΧΝΩΝ δεν ειναι το μαγαζακι του καθε υπαλληλου ο οποιος κατα την κριση του θα αποφασιζει ποτε να κλεισει και στη περιπτωση αυτη μιαμιση ωρα νωριτερα .Μιλησα με ανωτερους υπαλληλους οι οποιοι (ευτυχως) με ακουσαν με ιδιαιτερη προσοχη και μου απαντησαν πως δεν ειναι δυνατο να συμβαινει κατι τετοιο και πως θα επιληφθουν αμμεσα του θεματος.Τα καταστηματα των ΕΛΤΑ κλεινουν στις 2 και ενιοτε 2 και τριαντα και κανεις υπαλληλος δεν μπορει να κλειδωνει τις πορτες απο τις 1 ηωρα.Τωρα οτι αφορα τις μεταταξεις και το γεγονος οτι εχει μεινει μια υπαλληλος για ολα τα ψαχνα κατα την ταπεινη μου γνωμη πιστευω πως αν οι υπαλληλοι δεν μπορουν να αντιμετωπισουν την κατασταση,θα ηταν πιο τιμιο να παραιτηθουν απο το να ταλαιπωρουν τους πολιτες και να συμπεριφερονται με αυτον τον τροπο (σημειωνω και παλι πως δεν αναφερομαι σε ολους τους υπαλληλους).Εγω απο τη πλευρα μου ενημερωσα τους προμηθευτες μου οτι απο δω και στο εξης δεν θα παραλαμβανω κανενα εμπορευμα απο τα ελτα ψαχνων.Ευχαριστω πολυ .

   Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Υπάλληλοι Ταχυδρομείου Ψαχνών:«Οι πόρτες του ταχυδρομείου Ψαχνών έκλεισαν στις 13:45 και όχι στις 13:00 και αυτό είναι καταγεγραμμένο.Με τα ψέμματα δεν μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας !»
  Σταμάτης Ρουσόδημος POSTED ON 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

  Μεγάλη έκταση έχει πάρει το ζήτημα με την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας την προηγούμενη εβδομάδα μέσω του Psaxna.gr και η οποία αφορά το υποκατάστημα του ΕΛΤΑ Ψαχνών

  Την συγκεκριμένη καταγγελία (δείτε εδώ >>>http://psaxna.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b1-%cf%88%ce%b1%cf%87%ce%bd%cf%8e%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-psaxna-gr-%ce%b5%ce%ac%ce%bd/ )

  είχε κάνει μέσω του Psaxna.gr στις 3 Δεκεμβρίου ο κος Λευτέρης Μπαρσάκης από τα Ψαχνά Ιδιοκτήτης της τοπικής κάβας «Μπαρσάκη» στα Ψαχνά,
  σύμφωνα με την οποία και όπως ο ίδιος ισχυρίζεται οι πόρτες του ταχυδρομείου Ψαχνών την συγκεκριμένη ημέρα έκλεισαν νωρίτερα από ότι προβλέπεται και συγκεκριμένα στις 13:00 αντί για τις 14:00 όπως ο ίδιος ισχυρίζεται με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην καταφέρει να εξυπηρετηθεί.
  Το Psaxna.gr είχε έρθει σε επαφή και με την πλευρά των υπαλλήλων την συγκεκριμένη ημέρα οι οποίοι δήλωσαν ότι ίσως η πόρτα του καταστήματος να έκλεισε λίγο νωρίτερα λόγω αυξημένης κίνησης αλλά όχι στις 13:00 και με σκοπό προλάβουν να εξυπηρετηθούν όλοι οι συναλασσόμενοι πολίτες οι οποίοι βρίσκονταν ήδη μέσα στο κατάστημα την συγκεκριμένη ημέρα.
  Ωστόσο το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έκλεισε εκεί και υπάρχουν εξελίξεις καθώς για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο περιφερειακός διευθυντής του ΕΛΤΑ μέσω της ίδιας καταγγελίας με email από τον ίδιο τον κο Μπαρσάκη στην περιφερειακή διεύθυνση του ΕΛΤΑ.
  Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις οι Υπάλληλοι του ΕΛΤΑ Ψαχνών επικοινώνησαν με το Psaxna.gr και προχώρησαν στις παρακάτω δηλώσεις:
  «Οι πόρτες του ΕΛΤΑ Ψαχνών την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου έκλεισαν στις 13:45 ακριβώς ένα τέταρτο μόλις νωρίτερα και όχι στις 13:00 και αυτό με σκοπό να εξυπηρετηθούν όλοι οι πελάτες.
  Ο τελευταίος δε πελάτης του ΕΛΤΑ Ψαχνών βγήκε από το κατάστημα στις 14:45 ακριβώς και όλα αυτά είναι φυσικά καταγεγραμμένα και στην διάθεση του οποιουδήποτε καθώς κρατείται αρχείο στο σύστημα του ταχυδρομείου.
  Δυστυχώς με τα ψέμματα που κυκλοφορούν δεν μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας…!»

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Κυριε Ρουσοδημε αναγκαζομαι να επανελθω στο θεμα τωνΕΛΤΑ με αφορμη τον δημοσιο χαρατηρισμο
   του ψευτη ,απο τους υπαλληλους των ΕΛΤΑ ο οποιος χαρακτηρισμος δημοσια ειναι αρκετα βαρης για καποιον . Δηλαδη ειπα ψεματα για την ωρα που ηταν κλειδωμενη η εισοδος των ΕΛΤΑ.
   Και αυτο γιατι για να δικαιολογησουν τα αδηκαιλογητα .Διοτι Κυριε Ρουσοδημε την Δευτερα 4/12
   που καναται την πρωτη κοινοποιηση βρεθηκαν και αλλοι πελατες των ΕΛΤΑ
   οπως αναφαιρουν με κλειδομενη εισοδο αλλες ημερες και την ωρα που εχω πει .
   ευχαριστω πολυ.

   Μπαρσακης Λευτερης.

   Αρέσει σε 1 άτομο

   • κε Μπαρσάκη σταματήστε επιτέλους να κατηγορείτε έλεος !
    Μία υπάλληλος έχει μείνει μόνη της στο ταχυδρομείο για να εξυπηρετεί όλα τα Ψαχνά ! Τι να πρωτοκάνει ένας άνθρωπος με τόσο πολύ κόσμο? Άμα έχει το ταχυδρομείο 20 άτομα να περιμένουν στην ουρά τι θα κάνουν δεν θα κλείσουν νωρίτερα την πόρτα? ΄Έτσι δεν γίνεται παντού? Δηλαδή κάνετε τόση φασαρία επειδή δεν προλάβατε εσείς να πάρετε το δέμα σας?
    Έλεος κε Μπαρσάκη μία υπάλληλος είναι!

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • 14 Δεκεμβρίου 2017


    ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ

    Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ…

  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ….ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ…ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΗ ΓΙΑΤΙ…..ΛΕΟΥ Η ΠΟΥΛΙΤΣ Τ ΑΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΔΛΙΑ ΚΙ ΤΟΥ ΦΑΓΙ ΚΙ ΤΟΥ ΜΝΙ…ΚΙ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑΤ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΔΕΛΛΟ…ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ…….

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΠΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ 3ΟΟ ΓΑΤΕΣ Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…

  ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝ….ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΝ ΧΩΝ…
  ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧ ΝΑ ΦΑΕΙ,ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ…

  ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ….ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΠΛΗΡΗΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ. ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΜΠΑΣΤΑΣΡΔΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΑΖΕΜΑΤΩΝ…ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΠΑΣΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΤΕΡΑΤΩΝ..

  ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  ΑΝ ΑΥΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ…ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙΣ…
  Η ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ….
  ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ….ΜΕΣΩΝ,ΓΝΩΡΗΜΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΤΙΣ ΕΦΕΝΤΗΜ….ΩΣ ΜΠΟΛΝΤΟΥ…ΕΦΕΝΤΗΜ…ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΟΥΜ ΕΦΕΝΤΗΜ ΘΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ.

  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΛΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΝΤΑΚΟΜΕΝΩΝ…

  Μου αρέσει!

 5. Παράθεμα: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΕΛ-ΤΑ» | Blog: "ΕlaTora"

 6. Παράθεμα: Διακόπτει κάθε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ ο δήμος Ναυπακτίας | ******** Αγαπώ τη Ναύπακτο ******** I love Nafpaktos city

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.