Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ.

ΣΤΙΣ 6-3-2017 , ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ , ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΉΝΥΣΉ , ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ  , ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΑΡΘΡΟ 134 Π.Κ),  ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ , ΤΩΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΚΑΙ ΤΗΣ  ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΘΑΝΟΥ , ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ , ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΚΑΙ  ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  , ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (Σ.Ε.Υ.Σ).

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ , Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ ΑΡ. 80 ΤΗΣ 16ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2015 (ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ) , ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 756 ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙ (Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ  ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ  ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Η ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…)

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΦΕΚ(ΤΕΥΧΟΣ 1ο , Νο 80/ ΝΟΜΟΣ 4334/2015)  ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΕΚ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2015 ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 52 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ , ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ .ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ  ΕΚΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΦΕΚ  ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΦΕΚ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ,ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.  

Η ΘΑΝΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ 3ος ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ) ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ  ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΝΟΜΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Η ΘΑΝΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ,ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 26-1-2017 ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ  ΣΤΑ 70 ΕΤΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ 65 ή 67  ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ 88 . ΠΑΡ . 5 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ 


ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΥΝΗΣΗ :

Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΓΙΝΕ  ΔΕΚΤΗ , ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ(ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ).

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ Η ΘΑΝΟΥ ΟΤΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΩΡΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 10 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΟΥΝ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ  ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ  ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΠΛΕΟΝ Η ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ,Η  ΦΡΑΓΚΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ , ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ;;;ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;;;


ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ. 


ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η «ΑΔΕΚΑΣΤΗ» ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ  , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΛAΜΒΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ,ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (Σ.Ε.Υ.Σ) ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ  ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ  ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ , ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.


ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ , ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ  , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ;

ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ,Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ , ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ , ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 49 .ΤΟ ΑΡΘΡΟ 49 ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ  ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ , ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ , ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.


ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. 


ΩΣ ΠΡΟΣ ΔΕ, ΤΙΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ,ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΤΟΥ Π.Κ  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 1 ΛΕΕΙ ΟΤΙ «ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 2 ΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ  ΟΤΙ , ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ Ο ΟΡΟΣ «ΠΡΑΞΗ» ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ. ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Σ.Ε.Υ.Σ.


ΕΤΣΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ,  ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΦΡΑΓΚΙΑ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ,  ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΚΡΙΝΕ. 

ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΞΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ  ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΩΦΕΙΛΕ ΣΑΝ ΤΡΙΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΦΡΑΓΚΙΑ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ … ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ.

Η ΦΡΑΓΚΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΓΙ’ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .  ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΜΗΝΥΣΗ.

Η ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΥΛΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ , ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ (https://photognomon.blogspot.gr/2017/12/live.html), ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ , ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΑΣΕΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ


ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.


https://photognomon.blogspot.gr/

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ.

 1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  ===================================================

  Το Δόγμα του Σοκ κατά του Λαού και της Πατρίδος έθεσαν οι πολιτικοί απατεώνες, σε πλήρη εφαρμογή.
  Η πολιτική της σχολής του Σικάγου σε πλήρη εξέλιξη.
  Οι πολιτικοί πιστεύουν πως για λόγους έξυπνης διπλωματίας, δεν πρέπει να ενημερώνεται ο Ελληνικός Λαός.
  Άκουσα προσεκτικά τον εναρκτήριο και τελεύτιο λόγο του Προέδρου της Ν.Δ. στο συνέδριο του κόμματος της Ν.Δ.
  Ακολούθησε την παλιά συνταγή της Ντόρας, και των παλαιών Σιωνιστών πολιτικών του λεγομένου Δημοκρατικού Σιωνιστικού Συνταγματικού Τόξου.
  Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες απαγορεύουν στους «Έλληνες» πολιτικούς να αναφερθούν στα Εθνικά μας θέματα, και να ενημερώσουν τον Ελληνικό Λαό.
  Ο Τσίπρας φαντάζεται τα κατορθώματα της Κυβερνήσεως του.
  Ο Κυριάκος ανεφέρθη μόνο στα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, και στα αντιπολιτευτικά θέματα .
  Το οικονομικό πρόβλημα-(χρεοκοπία)- είναι και αυτό Εθνικό πρόβλημα.
  Το Δημόσιο χρέος θα εξωφληθεί με ΔΗΜΕΥΣΗ της λαϊκής περιουσίας.
  Έχουμε υποθηκεύσει τα πάντα, ακόμη και τον Ορυκτό πλούτο.
  Ο Κυριάκος στα Εθνικά θέματα παρέμεινε μουγγός. Ως να μην υπάρχουν.
  Για τη Μακεδονία τσιμουδιά. Άφησε τους Σκοπιανούς να αλωνίζουν γύρω από το όνομα. Το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θέλει η ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας να το δώσει στα Σκόπια.
  ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
  Εάν χάσουμε τη Ελληνική Μακεδονία για το όνομα, τότε απομονώνεται η Θράκη από τον Εθνικό κορμό, και θα περιέλθει στο έλεος της Τουρκίας.
  Για το όνομα των Σκοπίων να προσέξουμε πολύ καλά, με τους Σιωνιστές πολιτικούς που έχουμε μπλέξει.
  Τα Σκόπια στην Ιστορία, ονομάζονταν ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ.
  Σήμερα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες θέλουν να τους δώσουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
  Όχι Μακεδονία σύνθετη ονομασία με Γεωγραφικό προσδιορισμό , (Βόρεια Μακεδονία), όπως λέει η Ντόρα, για να μη δυσαρεστήσει τους Σιωνιστές Επικυρίαρχους.
  Θυσιάζει την Ελλάδα, για την εύνοια της διεθνούς Σιωνιστικής ΕΛΙΤ.
  Ούτε Νέα Μακεδονία, γιατί τότε τη χάσαμε τη Μακεδονία.
  Το Συμβούλιο πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο Κων/νο Καραμανλή, απεφάσισεν καμία ονομασία που να περιέχει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
  Οι σημερινοί πολιτικοί Αρχηγοί οφείλουν να σεβαστούν την απόφασην αυτήν.
  Ο Κυριάκος, η Φώφη, ο Σταύρος, ετοιμάζονται να σχηματίσουν Κυβέρνηση, μετά τις προσεχείς εκλογές, απολαμβάνοντας την εύνοια των Κοσμοκρατόρων.
  Δηλαδή μία νέα Κυβερνητική μορφή Σαμαρο-Βενιζέλων, με το χαράτσι της ΔΕΗ, το οποίο έμεινε με μορφή ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ-ΥΚΩ-ΕΤΜΕΑΡ, κ.λ.π.
  Η Βουλή κατάντησε πλυντήριο των Σιωνιστών δανειστών.
  Γιαυτό οι Κοσμοκράτορες χρεοκόπησαν την Ελλάδα, και φτωχοποίησαν τον Ελληνικό Λαό, για να μην μπορεί κανένας Έλληνας να αντιδράσει όταν αρπάξουν την Μακεδονία-Θράκη-Αιγαίο.
  Έλληνες Μακεδόνες & Θράκες εάν ψηφίσετε Ν.Δ. τότε θα «φάτε στη μάπα» τη Ντόρα, η οποία θα κάνει κουμάντο στη Κυβέρνηση Κυριάκου, και θα περάσουν όλα τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.
  Ουσιαστικά Πρωθυπουργός της Ελλάδος θα είναι η Ντόρα.
  Η Ντόρα πιστεύει στο Γεωγραφικό προσδιορισμό, στο όνομα των Σκοπίων.
  Οπότε αντίο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ.
  Ο Κυριάκος είπε ότι θα πατάξει την οικογενειοκρατία, κουμάντο στη Κυβέρνηση Ν.Δ. θα κάνει η Ντόρα, (από τα παρασκήνια), προς μεγάλη χαρά της διεθνούς Σιωνιστικής ΕΛΙΤ-της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
  Αποτέλεσμα να διαμελισθεί η Πατρίδα μας.
  Ο ΝΙΜΙΤΣ είναι Εβραίος Σιωνιστής, υπάλληλος της ΕΛΙΤ της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. η οποία θέλει να ονομαστούν τα Σκόπια σκέτο Μακεδονία.
  Η Ντόρα έχει αποδεχθεί όλα τα σχέδια της ΕΛΙΤ των Επικυρίαρχων της Γης, αυτό εφάνη όταν ήταν ΥΠ.ΕΞ.του Κώστα Καραμανλή.
  Για τη Θράκη τσιμουδιά. Άφησε το Σουλτάνο, το Προξενείο της Τουρκίας, τους Ανώτατους Κυβερνητικούς επιτελείς της Τουρκίας, και τους Μουφτήδες, να κάνουν κουμάντο στην Ελληνική Θράκη.
  Η Τουρκία προστατεύει τους Μουσουλμάνους της Θράκης. Τους Έλληνες Χριστιανούς ποίος θα τους προστατέψει;;; Ο Τσίπρας;;;; Ας γελάσω!!!
  Ο Σουλτάνος τώρα ζητάει και Αρχιμουφτή για την Ελληνική Θράκη.
  Ζητάει Μουσουλμάνο Αρχιεπίσκοπο. Που είσαι ΙΕΡΩΝΥΜΕ;;;;;;;
  Ο Σουλτάνος Ερντογάν-κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελληνική Θράκη- είπε σε μειονοτικό σχολείο στους μαθητές, «είμαστε όλοι Τουρκία», ένα Έθνος, μία σημαία, μία θρησκεία, ίδια έθιμα, ίδιο πολιτισμό.
  Οι «Ελληνες» πολιτικοί τσιμουδιά.
  Ο Κυριάκος και η Ντόρα τσιμουδιά.
  Τα ίδια και ο Τσίπρας, και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί.
  Τι Τσίπρας, τι Κυριάκος, λέει ο Λαός.
  Όλοι οι πολιτικοί είναι δούλοι των Σιωνιστών Δικτατόρων της Γης.
  Ο Κυριάκος ακολουθεί πολιτική υποτέλειας της Ντόρας, για του δώσουν την εξουσία οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
  Για το Αιγαίο τσιμουδιά. Άφησε τη Τουρκία να θερίζει και αλωνίζει στο Αιγαίο. Να παραβιάζει τους Ελληνικούς αιθέρες, και τα Ελληνικά χωρικά ύδατα, κατά το δοκούν.
  ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΣΥΜΒΕΙ…………
  Για τους λαθρομετανάστες που κάνουν εισβολή στα Ελληνικά νησιά, ο Κυριάκος τσιμουδιά. Τα Ελληνικά νησιά θα καταληφθούν από τους λαθρομετανάστες, και ο Ελληνικός Λαός, δεν θα πάρει χαμπάρι.
  Ήδη στη Λέσβο άρχισαν την επανάστασην.(ΜΜΕ).
  Ο Κυριάκος περιορίστηκε σε τετριμμένα πολιτικά και οικονομικά θέματα.
  Πλήρης απουσία ενημέρωσης του Ελληνικού Λαού, στα Εθνικά θέματα.
  Τα άφησε στο έλεος της Ντόρας, και των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
  Η Ντόρα στο συνέδριο ωριότανε να βγάλει το Κυριάκο Πρωθυπουργό, για να κάνει αυτή κουμάντο στην Ελλάδα.
  Ο Διαμελισμός της Ελλάδος είναι επικείμενος, εάν πουλήσουμε το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
  Οι εφιάλτες πολιτικοί υποσχέθηκαν στο Σουλτάνο όλες τις βραχονησίδες του Αιγαίου, που δεν αναφέρονται ονομαστικά στη Συνθήκη της Λωζάνης, για να αποκτήσει η Τουρκία ΑΟΖ στο Αιγαίο.
  Νομίζουν πως οι Τούρκοι θα σταματήσουν εκεί…………………
  Οι Μητροπολίτες της Βορείου Ελλάδος, και του Αιγαίου, οφείλουν να ενημερώσουν το Λαό της Β. Ελλάδος, και των νησιών του Αιγαίου, για το θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχουν.
  Η Δικαιοσύνη αδιαφορεί για τα Εθνικά μας θέματα, τα έχει αφήσει στη «καλή Διπλωματία» των εφιαλτών πολιτικών.
  Περίεργη η σιωπή που τηρούν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος.
  Το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος είναι όπως το γράφουν ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!
  Άμοιρη Ελλάς, με τους πολιτικούς που κουβαλάς.
  ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
  ΓΙΑΥΤΟ ΗΡΘΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ.
  ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ!!!
  ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!!!
  ΓΙΑΥΤΟ Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

  ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

  Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

  Έλληνες Πατριώτες

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.