Μεγάλοι μεταπολεμικοί εθνικοί προδότες που θα έπρεπε ή να είχαν κρεμαστεί δημόσια ή να ήταν ισόβια στην Ψειρού…

Το βαρύ πυροβολικό του έθνους αποφάσισε να ρίξει ο όμιλος Μαρινάκη στον αγώνα.

Δεν υπήρξε απόφαση του ως Υπουργός που να μην ηταν απόδειξη της ανικανότητας του

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Για πρώτη φορά στα χρονικά της παγκόσμιας διπλωματίας, χώρα παραχώρησε Εθνική Κυριαρχία, σε αντίπαλη χώρα χωρίς καν να πιεστεί, ούτε καν προφορικά! Ο Σημίτης κι ο Πάγκαλος αναγνώρισαν δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο (γκρίζες ζώνες) χωρίς πόλεμο, και η δικαιολογία του Πάγκαλου ήταν οτι «όλες οι μεγάλες χώρες υποχωρούν καμία φορά».

Στην πιο μεγάλη κρίση μετά το νικηφόρο διπλωματικά 1987, ο Παγκαλος εκανε οτι μπορούσε η ανικανότητα του ωστε να αποτύχει η χώρα. Ο μεν Ανδρέας το 1987 ειχε βγάλει τον στόλο πριν τους Τούρκους, και τους περίμενε στο Αιγαίο (έπαθαν την πλάκα τους τότε) ο δε Παγκαλος ηταν στο MEGA κι εκανε σουαρέ με τον Πρετεντέρη. Οταν έπρεπε να πάρει την πιο σοβαρή απόφαση στην ζωή του….πήρε την σημαία ο αέρας

Ο Μεγάλος Τραγουδιστής παρέδωσε τον Οτσαλάν, τον μονο που πολεμούσε την Τουρκια και δεσμεύε τουρκικές δυνάμεις απο το Αιγαίο και τον Έβρο, σε ενα δεύτερο μέτωπο απο την Ελλαδα, τον παρέδωσε σιδηροδέσμιος.

Οπως είδαμε στην περίπτωση των Τούρκων αξιωματικών, που εμεις επιμένουμε να παραδοθούν γιατι οπως έστρωσαν να κοιμηθούν οι Κεμαλιστές, ομως ειναι διαπραγμευτικο χαρτί, θα μπορούσε άνετα να το κανει και με τον Οτσαλάν και να μην τον παραδόσει ποτέ και να ειναι σύννομος με το Ευρωπαϊκό δίκαιο

1990: Ο Πάγκαλος ως αντιπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης κάνει την απίστευτη δήλωση: «Η Γερμανία είναι οικονομικός γίγαντας αλλά πολιτικός νάνος». Ο «νάνος» καγκελάριος Χέλμουτ Κολ «τρίζει τα δόντια του» στην κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου και ο «γίγαντας» Πάγκαλος αποσύρει αμέσως τη δήλωση και ζητάει συγγνώμη.

1994: Ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατεβαίνει ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Αθηναίων. Ο αντίπαλός του, Δημήτρης Αβραμόπουλος, κάνει αίσθηση με την ατσαλάκωτη εμφάνισή του και δείχνει ότι θα κερδίσει τις εκλογές. Ο Πάγκαλος βαφτίζει τον Αβραμόπουλο «Κύριος Τίποτα» και λίγες ημέρες χάνει με πανωλεθρία τις εκλογές από τον κύριο «τίποτα».

1996: Η κρίση των Ιμίων κορυφώνεται. Το κρίσιμο βράδυ η απειλή του πολέμου είναι υπαρκτή. Ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης συγκαλεί σύσκεψη, από την οποία όμως λείπει ο υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος. Ήταν σε τηλεοπτική εκπομπή και ενημερώθηκε από τον παρουσιαστή Νίκο Χατζηνικολάου ότι σε λίγη ώρα είχε ΚΥΣΕΑ! Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να το μάθει. Χρόνια αργότερα στο βιβλίο των Αθανασίου Έλλις και Μιχάλη Ιγνατίου «Ίμια», αποκαλύφθηκε ότι ο Πάγκαλος είχε προτείνει να πουν στον ελληνικό λαό ότι φύσηξε και ο αέρας πήρε τη σημαία από τη βραχονησίδα!». Για το θέμα της σημαίας δήλωνε επίσης: «Όσο πιο καθυστερημένος είναι ένας λαός, τόσο πιο μεγάλος είναι ο φετιχισμός του με τη σημαία».

1999: Η υπόθεση Οτσαλάν συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ο Πάγκαλος ως υπουργός Εξωτερικών αποκαλείται συνθηματικά από πρέσβεις και πράκτορες «μεγάλος τραγουδιστής». Αποτελεί έναν από τους βασικούς χειριστές της υπόθεσης, η οποία όμως καταλήγει σε φιάσκο, η χώρα εκτίθεται διεθνώς και λίγους μήνες μετά ο Θόδωρος Πάγκαλος αποπέμπεται από την κυβέρνηση. Αργότερα, απατώντας σε κάποιους που μιλούσαν για ντροπιαστικούς χειρισμούς, δήλωνε: «Είμαι υπερήφανος για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Σημίτη στην υπόθεση Οτσαλάν».

2000-2001: Όπου βρεθεί και όπου σταθεί καταφέρεται εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος ήδη προετοίμαζε το έδαφος της διαδοχής του Κώστα Σημίτη. «Στους διαδρόμους του ΥΠΕΞ μιλούν αγγλικά» έλεγε χαρακτηριστικά. Επίσης δήλωνε: «Θα φύγω από το ΠΑΣΟΚ, αν γίνει αρχηγός ο Γ. Παπανδρέου», «ο Γ. Παπανδρέου έχει πολλά προτερήματα αλλά δεν έχει τα προσόντα για πρωθυπουργός», «κάνει ανιστόρητες και αδιέξοδες επιλογές, για να κάνεις εξωτερική πολιτική πρέπει να έχεις στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας». Το 2009 ο Θεόδωρος Πάγκαλος έγινε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του «ανιστόρητου και ξενόγλωσσου» Γιώργου Παπανδρέου.

2008: Εισερχόμενος στη Βουλή ερωτάται από δημοσιογράφο αν τον προβληματίζει η επιστολή Σημίτη στον Γιώργο Παπανδρέου, σχετικά με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την κύρωση της Νέας Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Πάγκαλος προσπερνώντας απαντάει απαξιωτικά : «δε γαμ..σαι πρωί – πρωί…».

2010: Από τα έδρανα της Βουλής λέει την ιστορική πλέον φράση: «Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί» ως απάντηση στην κατακραυγή εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Ξεσηκώνει πλήθος διαμαρτυριών και αργότερα εκδίδει βιβλίο με τον ίδιο τίτλο. 2010: Μιλώντας στην Οξφόρδη «παίνεψε» για μια ακόμη φορά τους Έλληνες πολίτες, λέγοντας «κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος, ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν». Στην ίδια ομιλία «διαφήμισε» διεθνώς και τους επαναστάτες του 1821. «Ένα μάτσο αγράμματοι και αδαείς χωριάτες, οι οποίοι μετά βίας μιλούσαν ελληνικά και ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την Οθωμανική Αυτοκρατορία».

2010: Σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ τα βάζει με τις Ένοπλες Δυνάμεις. «Ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του ελληνικού λαού είναι οι στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας». Ακολουθεί το γνωστό κοινοβουλευτικό μπάχαλο.

2010: Με αφορμή την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων στο στόχαστρό του μπαίνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, τους οποίους χαρακτηρίζει κοπρίτες. «Όταν στο δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη, επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή. Ξέρει ότι ποτέ δεν πρόκειται να απολυθεί».

2011: Οι αγανακτισμένοι αρχίζουν τις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα. Ο Πάγκαλος μιλώντας στο γαλλικό κανάλι France 5 δήλωσε: «Οι Έλληνες αγανακτισμένοι είναι ένα μείγμα από κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες». Χιλιάδες κατάρες εναντίον του πλημμύρισαν κυρίως to διαδίκτυο. …


s o u r c e 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Μεγάλοι μεταπολεμικοί εθνικοί προδότες που θα έπρεπε ή να είχαν κρεμαστεί δημόσια ή να ήταν ισόβια στην Ψειρού…

  1. Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΩΝ.
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΛΑ ΑΝΕΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.