κι αν οι δωσίλογοι του Μπούτα & τα ορφανά του Στάλιν κλείσουν τους δρόμους για τη Σαλονίκη, σπάστε τους στο ξύλο …

silallitirio

Τα ΑΠΛΥΤΑ του ΣΤΑΛΙΝ και ο πάμπλουτος «ΝΤΑΗΣ» αγροτοσυνδικαλιστής ΜΠΟΥΤΑΣ κλείνουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ τους δρόμους για να εμποδίσουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ να πάνε στο ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας! Άλλωστε οι ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ήθελαν να την παραδώσουν στους Βούλγαρους (1944-49)! Μετά αν πέσει ΞΥΛΟ θα φταίνε οι «ΦΑΣΙΣΤΕΣ»;;;

Ο Μπουτας θυμήθηκε με πρόσχημα το πολυνομοσχεδιο να καλέσει άπαντες να κλείσουν τους δρόμους την Παρασκευή ενω τη Κυριακή είναι το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.  Πως θα περάσει ο κοσμος δηλαδη  αν τα απλυτα του Σταλιν κλείσουν τους δρομους; Μετα αν πέσει ξύλο ποιος θα φταιει; Οι «φασιστες»;

Έχει φράγκα και πλερώνει ο ‘ΝΤΑΗΣ’…

Κινητοποιήσεις ξεκινούν αγρότες στη Λάρισα

Κινητοποιήσεις ανακοίνωσαν πως θα πραγματοποιήσουν οι αγρότες του νομού Λάρισας την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στα Φάρσαλα, ενώ κινητοποιήσεις θα πραγματοποιήσουν και οι αγρότες της Νίκαιας με τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών.

 

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας σε ανακοίνωσή της καλεί επίσης τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά στις συσκέψεις το επόμενο διάστημα, να συζητήσουν τα βήματα για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, αλλά και να συμμετέχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κοροϊδεύει κατάμουτρα τους αγρότες με τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης» αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και συμπληρώνει: «Με περίσσιο θράσος ο υπουργός δήλωσε ότι δόθηκαν περίπου 3 δισ. ευρώ στους αγρότες από το υπουργείο κάτι που φυσικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τα χρήματα αυτά είναι από επιδοτήσεις και προγράμματα που δικαιούνται οι αγρότες, δεν βγήκαν από τον «κρατικό κορβανά» και είναι μειωμένα φέτος κατά 8,5% από την ΚΑΠ της Ε.Ε και συνολικά θα μειωθούν οι επιδοτήσεις άρα και το εισόδημα περίπου 60% με την εφαρμογή της ΚΑΠ 2014-2019».

Επίσης η πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων σε ανακοίνωση της σχετικά με το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης τονίζει μεταξύ άλλων πως πρόκειται για «ένα αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο με προαπαιτούμενα μέτρα που θα μειώσουν ακόμη περισσότερο το εισόδημα αλλά και ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς σε σπίτια, χωράφια, στάνες και ότι άλλα περιουσιακά στοιχεία».

Υπενθυμίζουμε:

Στις 21 Ιανουαρίου στο Λευκό Πύργο – Οι απόστρατοι αξιωματικοί του Στρατού συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Η ΕΑΑΣ ανακοινώνει στα μέλη της ότι κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της στις 10 Ιανουαρίου 2018, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 21 Ιανουαρίου 2018 σχετικά με την ονομασία του κράτους των Σκοπίων.

Η θέση της ΕΑΑΣ είναι μία και μοναδική. Η ονομασία του υπόψη κράτους να μην περιέχει τη λέξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Καλεί τα απανταχού μέλη της να συμμετάσχουν στο υπόψη συλλαλητήριο, ώστε όλοι μαζί οι Έλληνες να ενώσουμε τη φωνή μας για να ακουστούμε σε όλη την οικουμένη πως διαχρονικά: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

Κατόπιν τούτων, το Παράρτημα Ημαθίας της ΕΑΑΣ, καλεί τα μέλη του να μετάσχουν σύσσωμα στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται

Η ΕΑΑΣ θα διαθέσει λεωφορείο εφόσον το γεμίσουμε, με διαδρομή: Νάουσα-Βέροια-Αλεξάνδρεια.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, πρέπει να το δηλώσουν στο Παράρτημα μέχρι την Τρίτη, 16 Ιαν 2018, το μεσημέρι.

«Είμαστε αμετακίνητοι στην ανάγκη να τιμούμε την Ιστορία μας.

Οι Μακεδονομάχοι και οι παππούδες μας στις μάχες των Βαλκανικών Πολέμων στοιχειώνουν την Ιστορία και τη ζωή μας.

Δεν μπορούμε να  αποποιηθούμε ούτε να παραχωρήσουμε την κληρονομιά  μας. Δεν είναι δική μας. ΤΗ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, όχι στους αλλόφυλους», τονίζει σε ανακοίνωσή του Παραρτήματος ο Πρόεδρος Αντγος εα Κων. Κωνσταντάρας και ο Γραμματέας .Ανχης εα Ιωάν. Πανταζής.

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Πυρετώδεις προετοιμασίες – Συστάθηκε συντονιστική επιτροπή

Θα πραγματοποιηθεί την 21η Ιανουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, στον Λευκό Πύργο
Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Όπως μεταδίδει ο ενημερωτικός ιστόπος thestival.gr, εκατοντάδες φορείς και σωματεία και χιλιάδες απλοί πολίτες έχουν ήδη δηλώσει ότι θα παραβρεθούν στο συλλαλητήριο.

Το σκεπτικό του Συλλαλητηρίου
Οι διοργανωτές του Συλλαλητηρίου διευκρινίζουν ότι στόχος της διοργάνωσης «είναι η εμφάνιση του κυρίαρχου λαού στο προσκήνιο και η ξεκάθαρη εντολή του προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας προκειμένου να ανατραπεί η υφιστάμενη πολιτική πλεύση που αποδέχεται σύνθετη ονομασία, η οποία θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία».

«Ο όρος Μακεδονία δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση που θα περιλαμβάνει το ιερό όνομα της Μακεδονίας αποτελεί αλλοίωση της ιστορικής αλήθειας και βρίσκει απέναντι την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.Η Ελλάδα, δεν είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τα χρηματοοικονομικά πλούτη της, αλλά για τις άυλες αξίες της φιλοσοφίας, της επιστήμης και του πολιτισμού, που δώρισε στην ανθρωπότητα».

Η Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου

Σύμφωνα με το Thestival.gr, μετά από συλλογική συζήτηση μεταξύ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου αποφασίστηκε η σύσταση συντονιστικής επιτροπής η οποία αναλαμβάνει ρόλο συντονιστή και διεκπεραιωτή της διοργάνωσης.

Τη Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία αποτελούν οι:

Ιακωβίδης Όθων, Κεχρής Μιχαήλ, Κεχρή Ελένη, Λεονάρδου Ειρήνη, Πατσιάνη Κατερίνα, Πατσίκας Μιχαήλ, Ποργιαλίδης Τάσος, Μαυροσκάς Βασίλης, Σταυρίδου Νάσια, ΚόλιοςΝίκος

Η πρόσκληση για συμμετοχή στο Συλλαλητήριο απευθύνεται προς όλους εκείνους που συμφωνούν με το σκεπτικό που έθεσε η συντονιστική επιτροπή και συνοψίζεται στη θέση πως δεν πρέπει να γίνει δεκτή καμία ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Οι διοργανωτές ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα επιτραπούν στους συμμετέχοντες ακραίες συμπεριφορές.

Η ταυτότητα του Συλλαλητηρίου

Το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί την 21η Ιανουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ποιοι στηρίζουν το Συλλαλητήριο

Το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στηρίζουν έμμεσα ή άμεσα οι Παμμακεδονικές Ενώσεις, εκατοντάδες πολιτιστικοί σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας, Δήμαρχοι ή δημοτικοί σύμβουλοι από όλους σχεδόν τους Δήμους της Μακεδονίας, κληρικοί ή Επίσκοποι από τις Μητροπόλεις της Μακεδονίας, δεκάδες επαγγελματικά, αθλητικά και εξωραϊστικά σωματεία και σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας καθώς και όλα τα χριστιανικά σωματεία της Θεσσαλονίκης.


ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ: ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ……ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ…..ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..

«Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη «λευτεριά» μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»

ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ 12/07/1935

ΞΥΠΑΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ…….

Ο ΜΠΟΥΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ…

……….ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ 1000000 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ……ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ !!!

2 σκέψεις σχετικά με το “κι αν οι δωσίλογοι του Μπούτα & τα ορφανά του Στάλιν κλείσουν τους δρόμους για τη Σαλονίκη, σπάστε τους στο ξύλο …

 1. ΜΠΟΥΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΤΑΣ…ΚΑΙ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ….

  ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΦΗΦΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙΙ ΜΙΣΟΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ…ΤΟΥΡΚΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΑ…..ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΡΑΚΗΣ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΘΡΑΚΗΣ….

  ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΠΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ…

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

  ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 1821 ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ…

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ….

  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ….ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ….
  ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ..

  ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΝΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΟΡΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΟΝΥΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ…ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ…ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΑΓΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΤΑ…

  Μου αρέσει!

 2. ΥΜΝΟΥΝ ΤΟ «ΑΓΙΟ» ΤΟΥΣ ΚΟΡΑΝΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2018/01/blog-post_14.html

  Οι Μακεδονομάχοι Εβραίοι της Βουλής των Ελλήνων που ψήφισαν αυτήν την φάτνη στα νήπια των υιών του ανθρώπου….
  Το πνεύμα του χρησμού του νου του μικρού παιδιού από τα νήπια….ο Ναός της Βαβυλώνας του Βατικανού.

  Ένα το Άγιο πνεύμα.
  Ένα το αίμα.
  Μία η Αγία Εκκλησία Του.
  Ένα το σώμα Του.
  Μία η Ορθόδοξη Βασιλεία Του. Μία η Ελλάς.
  Μα Εκατοντάδες κλέφτες της βασιλείας Του… εγώ προσωπικά μέτρησα αυτοπροσώπως 237 σχίσματα και αιρετικές σέχτες και διαφορετικές αντίπαλες παρατάξεις… ορθόδοξες αρχιεπισκοπές μαζοποιητές του λαού σατανάνθρωποι της διχόνοιας και του φθόνου αναμεταξύ των εν τη σκοτία Ελλήνων Αγίων τέκνων του Θεού, με μαύρες μαγείες γαλουχούν ως ουσία θεού στου θνητού μυαλού…
  Απέκοψαν τον Θεό του Ιωάννη του Προδρόμου από το βάπτισμα του Θεού Χριστού….την ιερή Ελλάδα.

  Αν πάρεις την διδασκαλεία την ζωντανή του Χριστού και αφαιρέσεις τα ονόματα των πρωταγωνιστών…. δεν θα διακρίνεις καμία διαφορά από το Ελληνικό πνεύμα.

  Οι Τούρκοι αγόρασαν όλα τα Ελληνικά λιμάνια για δικά τους…και οι Έλληνες το ζουν έξι ναυτικά μίλια μακριά από τα μυαλά τους.

  Με τις ντουντούκες του πολέμου….. πήραν τα πάντα αμαχητί. Και όπως το μοσχάρι μασάει το σανό του, οι Έλληνες φωνάζουν που και που…. «μουυυυυυ» !

  Κοίτα παιδάκι μου… μπροστά μας ο σταυρός… μα να χτυπά ο σατανάς την καμπάνα για τον εσπερινό ποτέ δεν το περίμενα.
  -Μα γέροντα είπες πως σατανάς δεν υπάρχει.
  -Ναι παιδάκι μου για κοίτα…τι βλέπεις; Ποιος χτυπά την καμπάνα…και ποιος έχει στο κεφάλι του το πνεύμα του τράγου; Αυτός που χτυπάει την καμπάνα είναι πόρνος ψεύτης κλέφτης μέθυσος παιδεραστής…..

  Ανθέλληνας αντίχριστος Ιούδας Ισκαριώτης… πατριάρχης του Αγίου Φαναρίου των εθνών.

  Την καμπάνα του Χριστού χτυπάει και του Κορανίου τον νόμο προσκυνάει…

  Όποιος Έλλην Ορθόδοξος Χριστιανός υπακούει στους νόμους του Βαρθολομαίου…
  όταν στα Άγια τοις Αγίοις ευλογούν τον θεό των τεσσάρων μιναρέδων της του Αλλάχ Σοφίας εν τη Βασιλεία Αυτής…
  γυμνή η Αλήθεια φανερώνεται σε όσους προσκυνάνε τον θεό που δεν ελεεί τον Χριστό αλλά το κοράνι….το Άγιο ενός αγίου Αλλάχ που… και όταν ψέλνουν το Κύριε ελέησον κύριε ελέησον κύριε ελέησον!!! εννοούν: Κύριε Αλλάχ Ακμπάρ κύριε Αλλάχ Ακμπάρ κύριε Αλλάχ Ακμπάρ.
  Όσοι μνημονεύουν τους νόμους του…..
  Ευχόμεθα υπέρ των 72 μικρών παλλακίδων….. του Αλλάχ παπάρ του ανδρός τους υποτακτικές.
  Ευχόμεθα εις τα άγια τοις αγίοις του Δαλάι Λάμα….και των γιδιών αυτών ενσαρκωμένοις από νεκρούς του χθες… υπέρ δεόμεθα υπέρ του φωτός του κόσμου τούτου…των τεσσάρων μιναρέδων του θεού την σοφία.

  Σε έναν κόσμο που από 10 χρόνων νόμιμα ασελγούν στα παιδιά των Ελλήνων….
  Με μία εκκλησία που μέσα στην φάτνη αντί τον Χριστό γεννάνε το κοράνι,
  την ώρα που δεν πιστεύουν στην γέννηση της Παρθένου Μαρίας….
  πιστεύουν πως η συνουσία του ανδρός μετά κοπράνων γέννησε ράτσα ανθρώπου !

  ΤΟΥΡΚΙΑ: Έτοιμη να μπλοκάρει την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ η Τουρκία αν δεν γίνουν δεκτά με το όνομα «Μακεδονία»

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ,
  Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…. ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΜΙΝΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΤΟΥ.
  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!
  ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟ!

  Μέσα στην καρδιά της Ορθόδοξης των Ελλήνων του Χριστού εκκλησίας προσκυνούν το κοράνι αντί του Λόγου του Χριστού, με Δαίμονες ντυμένους Έλληνες πατριώτες δεσπότες της καρδιάς του αντιχρίστου βασιλέα της Βουλής των Ελλήνων.

  Εσείς καλικάντζαροι μάγοι της μαγείας πατέρες, που στην θεϊκή καρδιά των Υιών του Χριστού εσείς μέσα στον βόθρο και στα κόπρανα πετάξατε την ψυχή των μικρών παιδιών του ανθρώπου, εσείς που κρύψατε της 72 παρθένες σας κάτω από το αγγελικό σας το ράσο, εσείς που το σώμα του Χριστού κατασπαράζετε και διαμελίζετε σε μάζες και αφεντάδες…
  το παραπέτασμα του νου της ψυχής των Ορθοδόξων Ελλήνων ο Θεός το άνοιξε και αποκομματικοποιεί τα πρόβατα που ακολουθούν την φωνή του καλού ποιμένος….
  Ο Λύκος ο μαύρος του κλέφτη των προβάτων του Χριστού.

  Ιωάννης βασιλεύς της εν Άθω πολιτείας.

  ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ!

  Των αγγέλων το σχήμα… ποιος θα μπορούσε να πει πως είναι του Κορανίου;
  Ποιος πιστεύει πως μπορεί να το ξεριζώσει θεός από τα σπλάχνα του Αγίου Χριστιανισμού μας;
  Το είπε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος… «άγιο» κοράνι…. Άλλο βάπτισμα έλαβε ο Χριστός από τον Βαπτιστή Ιωάννη Του (Εσσαίοι δίδασκαν Ορφικά Πυθαγόρεια και διαλαλούσαν των Σίβυλων τις προφητείες)…

  Το μόνο διαφορετικό που έδωσε ο Χριστός των πνευμάτων και πάσης σαρκός… ο τον θάνατο καταπατήσας τον δε διάβολο καταργήσας, έδωκε ζωή σε εμάς αθανασίας… ζωοποίησε ο Χριστός των Πατέρων Εσσαίων τις προφητείες.
  Και έκλεψε ο αντίχριστος την εξουσία των ψυχών των υιών του Θεού θεών,
  και τους φόρεσε επάνω σε Αυτό το αγγελικό σχήμα…. το Βδέλυγμα της πορνείας, της κλεψιάς και της ψευτιάς:
  Ιερείς που μέσα στα Άγια τοις Αγίοις μνημονεύεται ο θάνατος των Ελλήνων από τον κύριο τους… που δεν είναι άλλος από 72 μικρές παλλακίδες στις σεξουαλικές ορέξεις του Αλλάχ Άνδρα τους…..με σκλάβους πόλους σκύλους απίστους… πλούτη, πιλάφι από τον ουρανό του Αλλάχ των Ορθοδόξων Ελλήνων·
  αυτών που οι φορούντες το αγγελικό τούτο σχήμα από κάτω του φορούν λεοπαρδέ ζαρτιέρες (ο σιωπών πατέρες μου συναινεί… μα ουκ και λίγοι κίναιδοι δε) και έχουν την εξουσία να γεννούν μέσα στην εικόνα και την ομοίωση του ίδιου Ιησού Χριστού με τον βαπτισμένο τους πως ο Χριστός που κοινωνούν είναι ένας άλλος από αυτό το σώμα και αίμα που λαμβάνει….
  και πως ο τον διάβολο καταργήσας Χριστός είναι πλάνη…. φωτίζοντας τον λαό τις μαγείες των κακών ανθρώπων και την δύναμη εκείνου του σατανά…. σατανανθρώπου ψευτοπαπά….του θεού των τεσσάρων μιναρέδων της Αγίας του Θεού Σοφίας.

  ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ…
  ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ.
  ΟΤΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΙΑ… ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΙ….ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΜΟΥ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΑΣ….ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΑΓΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ.

  ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ…
  ΕΓΕΡΘΕΙΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….
  ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΕΝΝΑ ΜΑΣ

  Ιωάννης εν Χριστώ

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.