«Αντιστασιακέ» στρατηγέ Τόσκα… έχεις ευθύνη να προστατεύσεις τους παρακρατικούς σου την Κυριακή… Να ξέρεις ότι δεν θα τους χαριστεί ο λαός! Μάζεψε και προστάτευσε, λοιπόν, το παρακράτος…

Το άκρον άωτον του σουρεαλισμού της «αριστερής» κυβέρνησης Τσίπρα…

Τι νέο κόλπο-ΑΠΑΤΗ είναι αυτή με το «Πράττω» του Κοτζιά;

O «αντιστασιακός» Τόσκας, τώρα του Κοτζιά, αποκαλεί πολιτικάντη τον Στάθη Παναγούλη! Έλα μουνί στον τόπο σου…

2 σκέψεις σχετικά με το “«Αντιστασιακέ» στρατηγέ Τόσκα… έχεις ευθύνη να προστατεύσεις τους παρακρατικούς σου την Κυριακή… Να ξέρεις ότι δεν θα τους χαριστεί ο λαός! Μάζεψε και προστάτευσε, λοιπόν, το παρακράτος…

 1. ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

  Θα μπω αμέσως στο θέμα χωρίς πρόλογο. Λοιπόν, έχουμε και λέμε…
  Καταρχήν στην συγκέντρωση της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου θα πρέπει να μαζευτούμε πάνω από 2 εκατομμύρια Έλληνες στο Σύνταγμα. Θα πρέπει να βροντοφωνάξουμε, να φωνάξουμε τόσο δυνατά για το δίκαιό μας που να μείνει στην ιστορία αυτή η συγκέντρωση ως «το συλλαλητήριο του τρόμου» για όσους τολμούν να προδίδουν τα ιερά και όσια των Ελλήνων. Πρέπει να δώσουμε σε όλους αυτούς που παίζουν εις βάρος μας να καταλάβουν ότι δεν αστειευόμαστε, και δεν ανεχόμαστε πια αυτόν τον συνεχή εξευτελισμό. Θα πρέπει να τρέμουν όλοι αυτοί όταν τολμούν να ξεφτιλίζουν την παιδεία μας, τα δίκαιά μας, την ιστορία μας, τις θυσίες των προγόνων μας.

  Αλλά… φτάνει να μαζευτούν 2 εκατομμύρια Ελλήνων σε μια συγκέντρωση; Μεγάλος αριθμός ναι, αλλά φτάνει; Φτάνει να κάνουμε 2 ή 3 πολυπληθείς συγκεντρώσεις για να περάσουμε το μήνυμα; Όχι, δεν φτάνει! Θα πρέπει κάθε βδομάδα, για να μην πω κάθε μέρα να μαζευόμαστε όλοι σε όλες τις πόλεις ταυτόχρονα μέχρι να σεβαστούν το θέλημα του ελληνικού λαού. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και παγκοσμίως, όπου ζουν Έλληνες να διαδηλώνουν καθημερινά έξω από τις πρεσβείες μας.
  Όλοι οι Έλληνες μαζί απαιτούμε όχι μόνο να μην δοθεί οποιοδήποτε όνομα στα Σκόπια που να εμπεριέχει την λέξη «Μακεδονία», αλλά και το ήδη υπάρχον όνομά τους να αλλάξει και να βγει από αυτό η λέξη «Μακεδονία». Γιατί τότε το έβαλαν ως προσωρινό· μα εδώ που τα λέμε «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού»… και τα χρόνια πέρασαν από τότε και να που σήμερα το θεωρούν και ως δικαίωμά τους. Και μόνο η ύπαρξη της ονομασίας «Μακεδονικό» δηλώνει εχθρικές και αλυτρωτικές διαθέσεις. Ακόμα κι αν αλλάξουν το Σύνταγμά τους, δεν φτάνει. Πρέπει να μην έχουν το όνομα «Μακεδονία» στην ονομασία τους ως κράτος.

  Μας λένε ότι 140 κράτη αναγνώρισαν τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Και τι έγινε; Τότε γιατί πιέζουν εμάς; Άλλο θέλω να πω όμως εδώ. Αυτά τα κράτη προφανώς ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ την ιστορία μας και αναγνώρισαν τους γείτονες με εκείνο το προσωρινό όνομα. Διαβάστε πάλι τι είπα: ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ. Μήπως θα έπρεπε, λέω εγώ τώρα, να διαδηλώσουμε έξω από τις πρεσβείες αυτών των κρατών για τη ασέβειά τους αυτή; Μήπως θα πρέπει επιτέλους να σέβονται όλοι την Ιστορία μας; Μήπως να τους κάνουμε να καταλάβουν αυτή την ασέβειά τους, πάντα με ειρηνικό τρόπο; Δηλαδή, μισό λεπτό· κάποιο κράτος αναγνωρίζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και αυτό ΔΕΝ θεωρείται εχθρική πράξη; Αν όχι, τότε πώς μπορεί να χαρακτηρισθεί; Προκαλώ τον όποιον σοβαρό, λογικό και Έλληνα διπλωμάτη να μου απαντήσει.

  Τα παιχνιδάκια που παίζουν τώρα οι συγκυβερνώντες ΑΝΕΛ, ότι αν έρθει το θέμα στη Βουλή δεν θα ψηφίσουν, αν, αν, αν και τα διάφορα γνωστά πια κόλπα τους μπας και μπερδέψουν και εξαπατήσουν και πάλι τον λαό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ περάσει. Όλα τα κόμματα, αυτοί που με απόλυτα ναζιστικό τρόπο τολμούν να ονομάσουν τους Έλληνες ως φασίστες, επειδή αγαπάμε την πατρίδα μας και θέλουμε να υπερασπιστούμε την χώρα μας από τους κατακτητές, ανήκουν στην προδοτική φάρα των ελληνόφωνων που παρανόμως και με εξαιρετική κακοήθεια μετέτρεψαν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του ελληνικού λαού σε ΝΑΙ σε όλα. Ξεχάσαμε μήπως την προπαγάνδα ολωνών τους για το ΝΑΙ; Ακόμα και η στρατιωτική ηγεσία δήλωσε ΝΑΙ στο τότε δημοψήφισμα. Ακόμα και η Εκκλησία δήλωσε τότε το ΝΑΙ. Δηλαδή, όλοι τότε ήταν εναντίον του ελληνικού λαού. Νομίζετε πως τώρα έχουν αλλάξει; Έχουμε τέτοια δείγματα; Μάλλον όχι. Άρα, όσοι τώρα παίρνουν ξαφνικά το μέρος του ελληνικού λαού, που πριν από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης τόλμησαν να σκεφτούν να διαπραγματευτούν με τους ψεύτες, κλέφτες και καπιταλευτές της Ιστορίας μας, μήπως κάτι άλλο ετοιμάζουν; Τα γύρισαν ξαφνικά γιατί; Αισθάνθηκαν Έλληνες ξαφνικά; Ποιοι, αυτοί που δεν είναι; Για σκεφτείτε το.

  Θέλω να εστιάσω λίγο στον κατακαημένο ΚΑΜΜΕΝΟ και την παρέα του. Αυτός ο δήθεν στρατόκ@υλος που βγάζει λόγους τύπου «ας τολμήσουν να έρθουν οι οχτροί» και μας κοροϊδεύει στα μούτρα, την ίδια ώρα που εξαφανίστηκε όταν ήρθε ο Ερντογάν στην Ελλάδα, την ώρα που δεν τον άφησαν οι Τούρκοι να πλησιάσει τα Ίμια για το στεφάνι. Δηλαδή, ζητά ο Ερντογάν να μην δει τον Καμμένο όταν έρθει και εδώ η κότα η λυράτη εξαφανίζεται! Αν είναι δυνατόν! Ποιος Έλλην θα άκουγε τέτοια απαίτηση και δεν θα διαολόστελνε αυτόν που την έκανε; Σε προτεκτοράτο των Τούρκων θα ερχόταν ο Ερντογάν; Κι όμως ο θρασύδειλοςπολιτικός την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια. Πρόσφατα πάει στην περιοχή των Ιμίων για να καταθέσει στεφάνι… Ας αφήσουμε λίγο το πρόσωπο, κι ας δούμε τον θεσμό: πάει ο υπουργός εθνικής αμύνης στο νησί να καταθέσει στεφάνι και οι Τούρκοι δεν τον αφήνουν να πλησιάσει, λέγοντας πως είναι τουρκικά χωρικά ύδατα! Κι αντί να φερθεί ως Έλλην, ο υπουργός κάνει πίσω, ουσιαστικά αναγνωρίζοντας τα λεγόμενα των Τούρκων!!! Και να μην ακούω μαλακίες του τύπου «επετειακό» το συμβάν από τους Τούρκους, και «η καλή γειτονία» από τα παπαγαλάκια του συστήματος δημοσιογράφους, αναλυτές κι όποια άλλη συμμορία που υποστηρίζει την ανομία και την ανθελληνική καφρίλα. Και για να μην το ξεχάσω… 50 αλιευτικά τούρκικα ψάρευαν σήμερα στην Θάσο κι ανενόχλητα από το δικό μας λιμενικό… Σήμερα μόνα τους, αύριο με τουρκικές ακταιωρούς και μετά πάει και η Θάσος. Αυτοί που υπερασπίζονται τα σύνορά μας είναι Έλληνες; Αναρωτηθείτε!!!

  Πάμε τώρα στον Ιερώνυμο. ΝΑΙ για την Ευρώπη, όχι στα συλλαλητήρια… και ξαφνικά το γύρισε. Ποιος; Αυτός που δέχτηκε στα σχολεία μας των παιδιών μας να διδάσκονται το ισλάμ; Αυτός που δέχεται ως «άγιο» το Κοράνι; Αυτός και η παρέα του που έδωσαν άδεια αλλοίωσης των βιβλίων των θρησκευτικών από ομολογιακό σε ότι νάναι; Αυτός και η παρέα του που επέτρεψαν να διδάσκονται τα παιδιά μας το τρίτο φύλο; Αν είναι αυτός Ορθόδοξος Χριστιανός και Έλληνας, εγώ τώρα σας γράφω από άλλο πλανητικό σύστημα.

  Είχε δηλώσει ο Θες/νικης Άνθιμος κατά του συλλαλητηρίου στην πόλη του. Μπήκαν μέσα στην Εκκλησία που λειτουργούσε οι Κρητικοί, διέκοψαν την Θεία Λειτουργία και ουσιαστικά ανάγκασαν τον Άνθιμο να παραστεί στο συλλαλητήριο. Τολμούσε εκείνη την ώρα ο Άνθιμος να πει κάτι αντίθετο; Αυτός που τόλμησε και βγήκε στο ιερό βήμα και ζήτησε να σώσουμε την εθνική τράπεζα που κινδυνεύει; Αυτός ο ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ; Και τώρα ο Ιερώνυμος πώς και το γύρισε το τροπάρι και μας κάνει τον καλό; Με ποιο άραγε σκεπτικό το κάνει, όταν η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Βασιλεύουσα και ανώτερο βασίλειο από τους πολιτικούς, και το κρύβει από τον λαό; Γιατί δεν λέει τα δικαιώματα των Ελλήνων Ορθοδόξων, βάση των οποίων μπορούμε να γλυτώσουμε από τους αντίχριστους μια κι έξω; Πώς μας το παίζει τώρα καλός, την ίδια ώρα που έχει επιτρέψει την άθλια παιδεία και την κατάργηση της Ορθοδοξίας με τις συμπροσευχές και τα συλλείτουργα με διαφόρους αλλόθρησκους της πανθρησκείας και με ένα σωρό άλλα αντίθεα κηρύγματα, όπως π.χ. τα μάγια και ο κακός σατανάς, λες κι ο Χριστός δεν νίκησε ποτέ; Μήπως κάτι άλλο ετοιμάζουν όλα αυτά τα καλόπαιδα; Μήπως η ευλογία που έδωσε τώρα ο Ιερώνυμος είναι κάποιου είδους σύνθημα για αυτούς που εντός των πυλών θέλουν να μας ρημάξουν; Μήπως; Γι αυτό ας έχουν γνώση οι φύλακες…

  Διέλυσαν τον στρατό, διέλυσαν την αστυνομία. Αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά είναι μαρτυρίες ενστόλων. Εδώ κλείνουν τα κέντρα εκπαίδευσης! Και όλοι αυτοί που μας κυβερνούν θέλουν το καλό μας μετά απ’ όλα αυτά που χωρίς την συναίνεσή μας έκαναν; ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ; ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ να μας φτύνουν στα μούτρα και να λέμε «ψιχαλίζει»; Θα επιτρέψουμε πάλι στους διχαστές και διαιρετές του ελληνικού λαού να αλωνίσουν;

  ΑΠ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩN ΤΑ ΙΕΡΑ… λέει ο Εθνικός μας Ύμνος… «τα ιερά»· Έλληνες! Ελληνίδες! Αν εμείς δεν υπερασπιστούμε τα Ιερά μας, τις Παραδόσεις μας, τις Αξίες μας, τις παρακαταθήκες των Ηρώων μας, των Αγίων μας, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ποιος θα το κάνει; Αυτοί;

  Είμαστε μόνοι μας, μας πρόδωσαν οι κυβερνώντες. Υπάρχουμε όμως ακόμα, κι ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε όλους αυτούς τους ανόσιους εγκληματίες κατά του ελληνικού έθνους! Υπάρχουμε και οφείλουμε να σηκώσουμε κεφάλι ενάντια σε όσους ξεφτίλισαν κάθετι ελληνικό, να υπερασπιστούμε το δίκαιό μας, να επαναφέρουμε την παιδεία των παιδιών μας που γεννά Ήρωες και Ανθρώπους κι όχι δούλους και ερμαφρόδιτα, να φωνάξουμε και η φωνή μας να ακουστεί στα πέρατα του κόσμου, ότι ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΡΑΤΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΜΙΑ ΨΥΧΗ, ΜΙΑ ΠΝΟΗ!

  ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!

  SOCRATESNIOS

  KATOXIKA NEA

  ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ;

  Τα του Καίσαρα στον Καίσαρα και τα του Θεού στον Θεό.
  Μα… πότε αποδίδουμε στον Καίσαρα τους φόρους; ΜΟΝΟ όταν δεν θίγεται η ευσέβεια. Αν θίγεται η ευσέβεια, τότε του διαβόλου είναι ο φόρος, δηλαδή αυτού που διαβάλλει, και ΔΕΝ οφείλουμε να αποδώσουμε.

  «Αποδός τα του Καίσαρος» «εκείνα» «μόνον, τα μηδέν την ευσέβειαν παραβλάπτοντα». Ότε δε παραβλάπτεται η ευσέβεια, «ουκέτι Καίσαρος, αλλά του Διαβόλου φόρος εστί και τέλος το τοιούτον» (Χρυσοστόμου, PG. 58, 656).

  Ευσεβής είναι αυτός που τρέφει σεβασμό και αφοσίωση στο Θεό (και στον πλησίον) και το εκδηλώνει με την τήρηση των εντολών του… και στο σήμερα πού η ευσέβεια του Καίσαρα; Πού ο σεβασμός του «Καίσαρα» (εδώ η εκάστοτε φορομπηχτική κυβέρνηση στηριζόμενη σε φτιαχτά και ψεύτικα –εκ του πονηρού- μνημόνια) και στον κάθε πολίτη άνθρωπο; Και πού εφαρμόζεται το άρθρο του Συντάγματος που λέει ότι καθένας πληρώνει ανάλογα με όσα μπορεί;
  Ο Μαμωνάς… το χρήμα. Και ενώ το Ευαγγέλιο λέει «ή Χριστό ή μαμωνά» και «ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά», ο Καίσαρας αλλά και εμείς για ποιον πληρώνουμε; Σε ποιον οφείλουμε να χάσουμε την πατρίδα μας;

  Και κατ’ επέκταση το σύμβολο του μαμωνά είναι το 666! Οι Εβραίοι, όπως αναφέρεται στην Παλαιά ∆ιαθήκη, επέβαλαν µια συγκεκριμένη φορολογία στα έθνη που υποδούλωσαν µε διαφόρους πολέµους. Η ετήσια φορολογία ήταν 666 τάλαντα χρυσού. Τώρα, για να υποτάξουνόλον τον κόσµο, βάζουν πάλι αυτόν τον παλιό φορολογικό αριθµό, που συνδέεται µε το «ένδοξο» παρελθόν τους.
  Γι’ αυτό δεν θέλουν να τον αντικαταστήσουν µε άλλον αριθµό. Το 666 δηλαδή είναι το σύµβολο του µαµωνά. Το πήραν από τα σταθµά του χρυσού – δεν ήξεραν αυτό που αναφέρει ό Άγιος Ιωάννης στην Αποκάλυψη -αλλά δεν παύει να είναι µαµωνάς. (Γερ. Παϊσίου, Λόγοι Β, σ. 101)

  Και να που μας έβαλαν να πληρώνουμε ηλεκτρονικά, μας αρπάζουν τα χρήματα από τους λογαριασμούς χωρίς καν να μας ρωτήσουν, μας παίρνουν τα σπίτια, γη και ύδωρ χαρίζεται, ηλεκτρονικά εισιτήρια και κάρτα πολίτη και … τσιπάρισμα εν τέλει. Μα για στάσου… μην κοιτάς το τέλος, ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΤΩΡΑ!

  Η Ελλάδα από ποιους κυβερνάται; Ο εβραίος Γεωργάκης Παπανδρέου (το εβραϊκό γένος Μινέικο) μάλλον το είπε καθαρά μέσα στην Βουλή: «Αλίμονο αν ο ελληνισμός ήταν απλά θέμα dna. Θα αναρωτιόμουν πόσοι από δω θα μπορούσαν να είναι βουλευτές αυτής της αίθουσας»!!!
  Επίσης, το θέμα με τα Σκόπια σε αυτή τη «σφαίρα» εντάσσεται. Γιατί φαγώθηκαν να δώσουν το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια;… μα γιατί θέλουν να φτιάξουν ένα νέο κρατίδιο με κέντρο την Θεσσαλονίκη, και να εκμεταλευτούν το υπερπλούσιο υπέδαφός της. Πάλι για τα λεφτάδηλαδή, πάλι να μας κλέψουν, να μας αρπάξουν την χώρα μας!

  ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι με το άνοιγμα της ναυσιπλοΐας στον Αξιό ποταμό, Σκόπια και Βουλγαρία αξιώνουν κήρυξη δικής τους ΑΟΖ!!! Κι όσο αντιδράμε, μας φτωχοποιούν κι άλλο, μέχρι να τα δεχτούμε όλα.

  Δεν ξεσηκωθήκαμε για την άθλια παιδεία του “2 κοκόρια γέννησαν το αυγό”, δεν ξεσηκωθήκαμε σε τίποτα απόσα άθλια μας έχουν επιβάλλει, ας ξεσηκωθούμε τώρα ως ύστατη πια προσπάθεια ανάκτησης της Ελλάδος και του ήθους μας.

  Νισάφι πια!!! Ας βάλουμε ένα τέλος στο κακό, όλοι μαζί αδερφωμένοι.

  «Αποδός τα του Καίσαρος» «εκείνα» «μόνον, τα μηδέν την ευσέβειαν παραβλάπτοντα». Ότε δε παραβλάπτεται η ευσέβεια, «ουκέτι Καίσαρος, αλλά του Διαβόλου φόρος εστί και τέλος το τοιούτον».

  SOCRATESNIOS

  ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.