Μάλλον πρέπει να ανοίξει ή Μακρόνησο για αυτά τα σκουπίδια σαν τον αριστερό χαφιέ παπαδημούλη…

Αυτό είναι το e-mail του χαφιέ παπαδημούλη στους Ευρωβουλευτές για το συλλαλητήριο:

Αίσθηση είχε προκαλέσει την προηγούμενη εβδομάδα ένα e-mail του Δημήτρη Παπαδημούλη στο οποίο ουσιαστικά «κάρφωνε» την Εύα Καϊλή και άλλους πολιτικούς επειδή πήγαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.  Σήμερα μάλιστα ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος του επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς, κάνοντας λόγο για «πολιτικό χαφιέ και δοσίλογο».   Από τη λίστα αποδεκτών του e-mail φαίνεται σε ποιους ξένους συναδέλφους του Ευρωβουλευτές στάλθηκε το συγκεκριμένο μήνυμα :

 

Αυτό είναι το τρισέλιδο σημείωμα του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

Το θέμα έχει προκαλέσει ιδιαίτερες αντιδράσεις και μέσα στην κυβέρνηση, με τον Βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο να χαρακτηρίζει «πολιτικό χαφιέ και δοσίλογο» τον Δημήτρη Παπαδημούλη:

Τότε ρουφιάνοι, τώρα ρουφιάνοι….  ΠΑΝΤΑ  ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ !!!
Ένα Πολιτικό Τσογλάνι Που Είναι Και Χαφιές Των Ευρωπαίων Πληρώνει Ο Ελληνικός Λαός Με 35 Χήνες Μηνιάτικο…

…και 150.000 ευρώ το χρόνο για «προπαγάνδιση της ευρωπαϊκής ιδέας» λένε οι γραφειοκράτες του Διευθυντηρίου χωρίς να ντρέπονται!

Και μην μας πει ο χαφιές ευρωβολευτής, ανεπάγγελτος αλλά με περιουσία εκατομμυρίων, ότι τα πληρώνει η Ε.Ε.  … οι λαοί που τους πίνεις εσύ το αίμα τα πληρώνουν  άθλιε γερμανοτσολιά!

Αλλά βρήκε το «μάστορά» του… Δ. Καμμένος: «Ο κ. Παπαδημούλης προέβη σε πολιτικό χαφιεδισμό. Έβγαλε τους βουλευτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο φωτογραφίες και τους έστειλε στους Ευρωπαίους«

Τώρα κατάλαβες γιατί το τσογλάνι ενώ είναι στη λίστα έμπιστων του Σόρος δεν έχει βγάλει από το Νοέμβρη ούτε μία ανακοίνωση διάψευσης, ή έστω δικαιολογίας;

Νοέμβρης 2017 και μούγκα τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογραφικές πόρνες:  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! 6 Έλληνες ευρωβουλευτές στη λίστα με τους έμπιστους του Σόρος!

PAPADIMOULIS Dimitrios (Greece, GUE/NGL)

Χαφιεδάκο… ανεπάγγελτο γερμανοτσογλάνι… χωρίς έλεος… Μας δολοφονείτε θα πληρώσετε! Δεν αυτοκτονούμε… Υπερασπιζόμαστε τα παιδιά μας, τα σπίτια μας, την Πατρίδα με ΟΛΑ τα μέσα… κι όποιον πάρει ο χάρος!

Από τον Σόρος παντελονιάζουμε κάτι τις, το δηλώνουμε ή είναι μαύρα;

4 σκέψεις σχετικά με το “Μάλλον πρέπει να ανοίξει ή Μακρόνησο για αυτά τα σκουπίδια σαν τον αριστερό χαφιέ παπαδημούλη…

 1. Το »Σκοπιανό», ο Κούλης και ο Ν. Κοτζιάς

  Το »Σκοπιανό», ο Κούλης (Μητσοτάκης) και ο »σπουδαίος» υπουργός Ν. Κοτζιάς
  Μίλησε ο Κούλης… Και τι είπε; Ας αναβάλουμε τις συζητήσεις γιά το όνομα των Σκοπίων. »Η λύση κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να αναζητηθεί σε κάποια άλλη συγκυρία και αφού έχει προηγηθεί η κατάλληλη προετοιμασία», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Δηλαδή, ας σέρνεται αυτή η υπόθεση, ίσαμε κάποια γενική Συνέλευση του ΟΗΕ -αργά ή γρήγορα- να αποφασίσει γιά το όνομα: »Δημοκρατία της Μακεδονίας». Θα είναι φυσικό και αναμενόμενο, αφού σχεδόν όλες οι χώρες της υφηλίου αποκαλούν και αναγνωρίζουν επίσημα τα Σκόπια ως »Δημοκρατία της Μακεδονίας».
  Η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην »Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας» (24 Iαν.’18), ήταν μία επίθεση στην (διαιρεμένη στην υπόθεση του ονόματος των Σκοπίων) κυβέρνηση. Φυσικό και αναμενόμενο, αλλά από ουσία »πάπαλα».
  Αυτό που ΔΕΝ καταλαβαίνουμε είναι, γιατί η ΝΔ δεν λέγει, δεν παραδέχεται δημόσια, ότι το όνομα »μακεδονία» δόθηκε στους Σκοπιανούς επί κυβέρνησης Κων/νου Μητσοτάκη (1993), όταν μπήκε στο πΓΔΜ. Και ενώ έχει δεχτεί και διατυμπανίσει το »Νέα Μακεδονία» ως όνομα, τώρα »σφυρίζει κλέφτικα», θεωρώντας τους ‘Ελληνες βλάκες ή αμνήμονες.
  Σε ότι αφορά τις »διαπραγματεύσεις», το γεγονός ότι τις κάνει ο υπουργός Εξωτερικών, δημιουργεί αμφιβολίες γιά αποτέλεσμα, δηλ. να υπάρξει συμφωνία στο όνομα των Σκοπίων. Ο »σπουδαίος» κ. Κοτζιάς έχει πάγια τακτική: Μετάθεση λύσεων των προβλημάτων, στο αόριστο μέλλον. Αν κρίνουμε και από το γεγονός ότι »έμπιστοι» του υπουργού ζητούν από »πρόθυμες» ομογενειακές Οργανώσεις ΗΠΑ, ανακοινώσεις, με τις οποίες να εκφράζουν την »εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του υπουργού» ή να διαφοροποιούνται από ψηφίσματα άλλων Οργανώσεων, »μη φιλικά» με τις πρακτικές της κυβέρνησης, τότε τα πράγματα μπλέκουν περισσότερο και πιστοποιούν την »ελαφρότητα» κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στην Ελλάδα.
  Εξυπακούεται ότι, οι ενέργειες των »έμπιστων» του υπουργού Εξωτερικών γιά την »ηρωποίησή» του, έγιναν…»μυστικά», αλλά κατάντησαν »κοινό μυστικό» στην Ομογένεια ΗΠΑ, με αποτέλεσμα τα σχόλια να είναι διόλου κολακευτικά γιά τον κ. Κοτζιά.

  ………………..

  Στην Ουάσιγκτον, Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, γιά την εθνική επέτειο και την Μακεδονία
  Μετά 26 χρόνια από την τελευταία μεγάλη κινητοποίηση του Ελληνισμού Αμερικής (Ουάσιγκτον, συλλαλητήριο γιά το όνομα »Μακεδονία»), ας τιμήσουμε γιά πρώτη φορά την εθνική μας επέτειο μαζικά και ενωμένοι, στην πρωτεύουσα της χώρας που ζούμε και δημιουργούμε, την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018. Δίνοντας και ένα δυναμικό μήνυμα γιά την Μακεδονία.
  Ας αποδείξουν, όλες οι Οργανώσεις μας, συμπεριλαμβανόμενης της Εκκλησίας και της ΑΧΕΠΑ, ότι υπάρχουν. Ας αποδείξουμε, ως Ομογένεια, ότι υπάρχουμε. Ας αποδείξουμε ότι μπορούμε να αγνοήσουμε ότι μας χωρίζει και να ενωθούμε γιά τον κοινό σκοπό, γιά την Ελλάδα μας, χωρίς »πρωτοκαθεδρίες» και »αρχηγούς».

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Παράθεμα: Στις τρεις καταδόσεις δώρο μία κουκούλα… | ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ...ερχόμαστε !!!

 3. Παράθεμα: Στις τρεις καταδόσεις δώρο μία κουκούλα… | ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ...ερχόμαστε !!!

 4. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ………. Μ………..Ν………….Ι…………….Α……..

  ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ….ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΑΤΥΡΙΚΟΝ ΣΤΙΧΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΑΚΙ….ΕΚΕΙ ΑΠ ΘΑ ΓΚΙΣΥΡΗΣ ΤΟΥ ΒΖΑΚ….ΤΟΥ ΚΟΥΛΑΚΙ… ΚΙ ΤΟΥ ΜΑΝΚ….. ΑΛΛΑ ΚΙ…. ΤΟΥ….. ΠΟΥΤΣΑΚ….Η ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑ ΑΠ ΕΓΝΕΙ ΑΝΑΚΑΤΟΥΣΟΥΡΑ….

  ΕΝΑ Μ……Ο…Υ……………ΝΙ………… ΣΤΗΝ….. ΚΕΡΑΣΙΑ
  ΚΙ Ο ΠΟΥ……..Τ…….Σ………….Ο………….Σ…. ΑΠΟ ΚΑΤΩ
  ΕΝΑΙ ΜΕΤΑΝΙΕΣ ΤΟΒΑΛΕ
  ΣΩ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ.

  ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ ΜΟΥΝΑΡΕ
  ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΙΝΩ …ΠΟΥ……….ΤΣΑ………………….ΡΕ
  ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΗΣ
  ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΡΥΠΑ ΤΡΥΠΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΝΕΙΣ….

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: