ΡΟΤΣΙΛΝΤ


Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ- ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ- ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

—————————————–

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

—————————————–

Ανάλυση με απλά λόγια

—————————————–

Από τη συνημμένη εικόνα-χιούμορ εξάγουμε το συμπέρασμα ότι η διεθνής Σιωνιστική ΕΛΙΤ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας (λέγε ΡΟΤΣΙΛΝΤ), διευθύνει και κατευθύνει όλους τους Παγκόσμιους Οργανισμούς και Κράτη.

Συγκεκριμένα κυβερνά το πλανήτη Γη, και το διάστημα.

Συγκεκριμένα έχει υπό τον έλεγχό της τον Ο.Η.Ε., το ΝΑΤΟ, τις Η.Π.Α., την Ε.Ε., τις διεθνείς Μυστικές Υπηρεσίες, (βλέπε CIA, M16), τις διεθνείς τρομοκρατικές (ISISALQAEDBOKO HARAM, ) κ.λ.π. τις οποίες χρησιμοποιεί για τα συμφέροντα της διεθνούς Σιωνιστικής ΕΛΙΤ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο ΥΠ.ΕΞ. της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβερνήσεως-Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι ο HENRY KISSINGER, γνωστός και μη εξαιρετέος.

Ότι συμβαίνει στην Ελλάδα (από Χρεοκοπία μέχρι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΑΙΓΑΙΟ-ΘΡΑΚΗ), συμβαίνει και σε άλλα Κράτη, (βλέπε ΙΣΠΑΝΙΑ-ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ) βλέπε ΣΥΡΙΑ,-ΛΙΒΥΗ-ΙΡΑΚ, κ.λ.π.

Ο Σκοπιανός ΖΑΕΕΦ έχει τις πλάτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, γιαυτό ΔΕΝ δέχεται να αλλάξει το Σύνταγμα, που περιέχει αλλυτρωτικές διαθέσεις των Σλάβων & Αλβανών των Σκοπίων, εναντίον των Ελλήνων.

Η Σιώνιστική ΕΛΙΤ που κυβερνά τη Γη, θέλει να δημιουργήσει το Κράτος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ, ακρωτηριάζοντας την Ελλάδα.

Ο Προκόπης ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ οφείλει να παραιτηθεί για τη παράδοση του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, αλλά το απαγορεύει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να μη χάσει τη Κυβέρνηση των προδοτών του ΤΣΙΠΡΑ.

Οι Τσίπρας-Κοτζιάς είναι υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, γιαυτό δέχονται να παραδώσουν το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, στους Σκοπιανούς κόντρα στις θελήσεις του Ελληνικού Λαού, σε ξένο Λαό χωρίς Ιστορία και Πολιτισμό.

Γιαυτό σταμάτησαν τις ανασκαφές στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ……….

Όλοι οι «Έλληνες» πολιτικοί είναι υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Το σκάνδαλο NOVARTIS κινείται μέσα στα πλαίσια της φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού, εντολή ΡΟΤΣΙΛΝΤ περί Ελληνικής ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.

Το σκάνδαλο NOVARTIS έγινε για να καλύψει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Ποιός κρύβεται πίσω τη NOVARTISUSA;;;;;;;;;

Η ΕΛΙΤ είναι Εθνομηδενιστές, Σιωνιστές Διεθνιστές, σαν τον ΤΣΙΠΡΑ. (βλέπε λόγο του Μίκη στη Πλατεία Συντάγματος).

Η ΕΛΙΤ δολοφονεί τους Εθνικούς ηγέτες. Δολοφόνησε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ JOHN KENEDY, τον αδελφό του Υπουργό Δικαιοσύνης, απείλησε τον Κώστα Καραμανλή με δολοφονία επειδή έβαλε VETO για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, δολοφόνησε τον Αρχιεπίσκοπο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ με καρκίνο. κ.λ.π.

ΜΟΝΟΝ οι εκλεκτοί της ΕΛΙΤ επιζούν, σαν τον ΙΕΡΩΝΥΜΟ & ΤΣΙΠΡΑ, κ.λ.π.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ και οι Υπουργοί του, είναι τσιράκια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η διεθνής Σιωνιστική ΕΛΙΤ (λέγε ΡΟΤΣΙΛΝΤ), υπονομεύει τα άλλα κράτη, για τα συμφέροντά της.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ (Υιός) εμφανίζεται σαν Παγκόσμιος Αυτοκράτωρ.

Η ΕΛΙΤ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αποφεύγει τη δημοσιότητα και τα διεθνή ΜΜΕ, γιαυτό κανείς δεν γνωρίζει για το Παγκόσμιο Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι πολιτικοί στην Ελλάδα, είναι δούλοι και υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ-Σιωνιστικής ΕΛΙΤ.

Ότι συμβαίνει στην Ελλάδα με τους πολιτικούς εφιάλτες, συμβαίνει και στα άλλα Κράτη του πλανήτη. Οι Γερμανοί πολιτικοί να δεις!!! Είναι όλοι τους Σιωνιστές υπάλληλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

ΡΟΤΣΙΛΝΤ=διεθνής Σιωνιστική ΕΛΙΤ

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι Χαζαρο-Εβραίος Σιωνιστής, και είναι πίσω από το Παγκόσμιο ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ σύστημα.

Τα διεθνή Χρηματιστήρια, οι Κεντρικές Τράπεζες όλων των Κρατών της Γης, και οι λεγόμενες «αγορές» είναι υπό τον έλεγχο του ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΕΛΙΤ.

Τα διεθνή νομίσματα όλων των Κρατών της Γης, τυπώνονται από το Κοσμοκράτορα και Επικυρίαρχο της Γης ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Όλα τα διεθνή ορυχεία ΧΡΥΣΟΥ, είναι ιδιοκτησία ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Τίποτα δεν του ξεφεύγει από τη Παγκόσμια οικονομία, ακόμη και το SUPERMARKET της γειτονιάς.

Τα διάφορα οικονομικά ΚΡΑΧ αυτός τα δημιουργεί.

Οι διάφορες χρεοκοπίες των Κρατών, αυτός τις δημιουργεί, για να δανείζει τα Κράτη, και με τα Μνημόνια να αφαιρεί την ανεξαρτησία τους.

Είναι ο δημιουργός των οικονομικών κρίσεων των κρατών.

Η δημιουργία νέων κρατών, από διαμελισμό κρατών, είναι δημιούργημά του. (βλέπε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ).

Όλοι οι πολιτικοί των Κρατών της Γης, είναι υπηρέτες του, και υπάλληλοί του.

Αυτός χρηματοδοτεί τα διάφορα πολιτικά κόμματα.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ και οι Υπουργοί του, είναι δημιούργημα δικό του.

Το ίδιο συμβαίνει και στα διάφορα Κράτη της Γής.

Όταν οι δημοσιογράφοι γράφουν στον Τύπο, και λένε στα κανάλια, ότι οι ΗΠΑ είναι πλανητάρχης, εννούν τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ- ΕΛΙΤ.

Πίσω από τις ΗΠΑ κρύβεται η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση της οικογενείας ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Κανείς πολιτικός δεν τολμά να πάει κόντρα στα συμφέροντα του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΜΟΝΟΝ ο ΠΟΥΤΙΝ της ΡΩΣΙΑΣ, γιαυτό υπάρχει αυτή η διαμάχη.

Η Β.ΚΟΡΕΑ του ΚΙΜ, είναι δημιούργημα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με τις πλάτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τα έβαλε με τις ΗΠΑ του DONALD TRUMP.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΕΛΙΤ εξοπλίζει τη Β.ΚΟΡΕΑ με πυρηνικά & πυραύλους, για να φοβίσει τον DONALD TRUMP, και να τον έχει υποχείριό του.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ DONALD TRUMP δείχνει ανεξαρτησία από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και συνεργασία με τον Πρόεδρο ΠΟΥΤΙΝ, διότι δεν θέλει Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτό ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν το θέλει…………..

Η διοικούσα τη Γη παγκόσμια Σιωνιστική ΕΛΙΤ, υπό την προεδρία ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αποτελείται από τα εξής μέλη.

1.-Οικογένεια ΡΟΤΣΙΛΝΤ-Πρόεδρος

2.-Οικογένεια ΡΟΚΦΕΛΕΡ- Αντιπρόεδρος

3.-J.P. MORGAN- ELIT

4.-LEHMAN BROTHERS-ELIT

5.-GOLDMAN SACHS-ELIT

6.-KUHN-ELIT

7.-LOEB-ELIT

8.-SOROS-ELIT

9.-MAX-ELIT (Stores;;;)

10.-SIDNEY-ELIT

11.-WARBURG-ELIT

12.-JACOB SCHIFF-ELIT

13.-HENRY MAN-ELIT

14.-PAULSON-ELIT

15.-LAZARD-ELIT

16.-LEVY-ELIT (τζίνς ;;;)

17.-SINCLAIR-ELIT

18.-HAPSBURG-ELIT

19.-KRUPP-ELIT

20.-HANOVER-ELIT

Κ.Λ.Π.

Όλοι αυτοί αποτελούν τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Όλοι αυτοί είναι Χάζαροι-Εβραίοι Σιωνιστές.

Όλοι αυτοί ενισχύουν το Ισραήλ, Οικονομικά, Στρατιωτικά, Διπλωματικά.

Γιαυτό το Ισραήλ είναι ενισχυμένο, και κυβερνά όλη τη Μέση Ανατολή.

Όλοι αυτοί είναι Σιωνιστές Εθνομηδενιστές (για τα άλλα Κράτη), και Σιωνιστές Διεθνιστές, σαν τον ΤΣΙΠΡΑ.

Έλληνες μια ζωή θα πληρώνετε το ΡΟΤΣΙΛΝΤ


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΡΟΤΣΙΛΝΤ

 1. ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

  «Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε»
  Δ. Σολωμός

  Το σύστημα βρίσκεται σε πανικό μετά τον ξεσηκωμό των Ελλήνων με τα συλλαλητήρια στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Τι να κάνουν για να μειώσουν αυτή την ορμή του θυμωμένου ελληνικού λαού; Βάλθηκαν να πουν ότι ήταν 90 και 140 χιλιάδες στην αρχή· δεν πέρασε. Μετά άρχισαν να μειώνουν και να προσβάλλουν τους Έλληνες που παρεβρέθηκαν· δεν πέρασε. Μετά βγήκε ο Κοτζιάς και δήλωσε ψέματα και ότι θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις και λοιπά προδοτικά· δεν ίδρωσε τα αυτί μας. Κάποιοι είπαν για Δημοψήφισμα· μα καλά, θα κάνουμε δημοψήφισμα για κάτι που είναι δικό μας;

  Ώσπου ξαφνικά για να αποπροσανατολίσουν τον λαό έβγαλαν ένα σκάνδαλο στην φόρα, το σχετικό με την NOVARTIS· έπεσε σύρμα και στα παπαγαλάκια και ξεκίνησε η πλύση εγκεφάλου από τα κανάλια. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

  Αλλά βλέπεις ελληνικέ λαέ, είναι τόση η τρομάρα τους που ξεκίνησε το σύστημα να κάνει και κάτι άλλο, ακόμα πιο προδοτικό… Θα κάνω πρώτα μια μικρή εισαγωγή, για να νοήσεις Έλληνά μου το βάθος του θέματος. Ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος, όπως και ο Πατριάρχης έχουν ισόβιες θέσεις. Με άλλα λόγια αν δεν (πεθάνουν) κοιμηθούν, δεν αντικαθίστανται. Σκέψου τώρα ότι έχουν μπει στην διαδικασία να παραιτηθεί ο Ιερώνυμος, μπας και ησυχάσει ο λαός. Ήδη πλέκουν εγκώμιο για τον πιθανό αντικαταστάτη του. Κι αν ο λαός δεν «φάει» το παραμύθι, θα πλέξουν εγκώμιο για κάποιον άλλον ή να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν!

  Θέλω να επισημάνω την προσοχή σας συνέλληνές μου σε αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω. Πώς κρίνουμε αν ένας ιεράρχης είναι άξιος να υπηρετήσει τον λαό; Θα πρέπει να εξετάσουμε αν Ορθοδοξεί. Αν είναι υπηρέτης της Αλήθειας του Χριστού και του λαού. Τι κάνει στην πράξη κι όχι μόνο στα λόγια. Να έχετε πάντα στον νου σας ότι στην Ορθοδοξία δεν υπάρχει προσωπολατρεία.

  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:

  Ο Ιερώνυμος δεν έκανε τίποτα για να αλλάξει το βιβλίο των θρησκευτικών που τελικά διδάσκεται, ούτε και έκανε κάτι για την αντορθόδοξη και απάνθρωπη παιδεία του τρίτου φύλου. Αυτή η στάση ΔΕΝ είναι Ορθόδοξη. Μίλησε ή έπραξε άλλος μητροπολίτης κάτι άλλο; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Όλοι είχαν την ίδια «γραμμή», η οποία δεν έχει καμία σχέση με την Ορθοδοξία. Θα μπορούσε κάποιος μητροπολίτης να διαφοροποιήσει την θέση του και να βγει να μιλήσει τον λαό. Κανείς δεν το έκανε και ως γνωστόν πια «ο σιωπών δοκεί συναινείν», δηλαδή αυτός που σιωπά στο έγκλημα είναι συνένοχος.

  Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι υπακοή κάνουμε σε κάποιον που ορθοδοξεί. Αν δεν ορθοδοξεί, οι Άγιοι Πατέρες μας έχουν ορίσει τι κάνουμε. Στην προκειμένη περίπτωση, θα έπρεπε αν τυχόν κάποιος ήταν αντίθετος με τον αρχιεπίσκοπο να ξεκόψει ή να διακόψει όπως λέγεται. Διέκοψε κάποιος από αυτούς; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Άρα όσο ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΟΣ είναι ο αρχιεπίσκοπος στο παράδειγμα που ανέφερα, το ίδιο ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΟΙ είναι και οι υπόλοιποι της Ιεραρχίας. Σαφώς ΔΕΝ υπηρετούν την Αλήθεια του Χριστού, ούτε και του λαού. Κι από δικαιοσύνη άστα να πάνε.

  Θα μπορούσα να αναφέρω πάμπολλα παραδείγματα από όσα όφειλαν να κάνουν και δεν κάνουν οι Ιεράρχες μας, και πραγματικά τώρα που γράφω το κείμενο αναρωτιέμαι πού τελικά ορθοδοξούν! Επί τη ευκαιρία και για να μην πει κανείς ότι δεν έχω άλλα παραδείγματα, να αναφέρω ακόμα ένα· σε βαπτίζουν τον Χριστό, και «όποιος Χριστόν βαπτίστηκε, Χριστόν ντύθηκε» και μετά σου λένε «σου έκαναν μάγια» και «ο σατανάς παιδί μου τι σου έκανε»!!! Μα καλά… ο Χριστός δεν νίκησε τα πάντα; Ποιος σατανάς; Δηλαδή σου φυτεύουν δαιμόνια και σε τρελαίνουν! Σε βαπτίζουν τον Χριστό, σου δίνουν να πιεις την Θεία Κοινωνία και την ίδια στιγμή σου λένε ότι είσαι κάποιος άλλος από τον Χριστό! Αυτά που μιλάνε στον κόσμο αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΔΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΝ. Η Χριστεμπορική Α.Ε. βλέπετε έχει πολλά παγκάρια, πολλά ταμεία…

  Όταν οι μητροπολίτες συμβάλλουν στην ισλαμοποίηση της χώρας, όταν δεν αντιδρούν στην θέση του Πατριάρχη «άγιο» το Κοράνι, όταν αδιαφορούν για όσα οι Πατέρες μας έδωσαν το αίμα τους, όταν με την στάση τους καταργούν τους Αγίους μας, όταν σιωπούν στην διδασκαλία της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία των παιδιών μας, κι ένα σωρό άλλα, ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;

  Βγήκε ποτέ κάποιος μητροπολίτης ή αρχιεπίσκοπος να φωνάξει και να αντιταχθεί σε τέτοιες ανομίες; Η απάντηση και εδώ είναι ΟΧΙ! Όσους και να βάζετε να σας γράφουν εγκώμια προεκλογικά τόσο κι ο ελληνικός λαός θα βλέπει την ανομία σας!

  ΑΡΑ ΤΙΝΟΣ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΠΛΕΚΕΤΕ εσείς που θέλετε και πάλι να εξαπατήσετε τον ελληνικό λαό; Αυτός είναι ο τύπος Χριστού που προβάλλετε; Και όσον αφορά την φωτογραφία του άρθρου της σχετικής προώθησης μητροπολίτη που έχει και τον Μακάριο Γ’ της Κύπρου, ξέρετε δεξιά από τον «καλό» σας, μάλλον συμφωνείτε με ότι έγινε τότε και οδηγηθήκαμε στις ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ για την Κύπρο ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΖΥΡΙΧΗΣ – ΛΟΝΔΙΝΟΥ! (Για λεπτομέρειες επί του θέματος αυτού, δείτε το ΑΤΥΧΗ ΚΥΠΡΟΣ, ΠΩΣ ΕΖΗΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΟΥΣ ΤΗΣ 1910 – 1980, ΣΑΒΒΑ ΛΟΪΖΙΔΗ Δρος Δικαίου, τ. Εθναρχικού Συμβούλου Κύπρου και τ. Βουλευτού Αθηνών, Εκδόσεις Μπεργάδη, Αθήναι 1980, σ. 161-169 ή στην ιστοσελίδα http://historictruths.blogspot.gr)

  Το σφάλμα σας αυτό φανέρωσε και τον σκοπό σας τελικά!

  Πολλές φορές οι μητροπολίτες βγάζουν λόγο που αρέσει στον ελληνικό λαό, όπως κάποιοι προχτές στο συλλαλητήριο.

  Αρκεί όμως αυτό; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ; Αλλά… είστε με το μέρος των προδοτών και την αλήθεια την κρύβετε· να βλέπετε να υποφέρει ο λαός και από πάνω να τον βάζετε να πληρώνει για τα Μυστήρια του Θεού, λες και είναι δικά σας!!! ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ να βγάζετε δίσκο στην Θεία Λειτουργία και να ζητάτε λεφτά, αντί να τα δίνετε στον φτωχό λαό; ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ να μην ανοίγετε να μοναστήρια να μπουν να κοιμηθούν οι άστεγοί μας, οι πεινασμένοι μας και να μην τους φροντίζετε ως υπηρέτες του λαού που ΟΦΕΙΛΕΤΕ να είστε; ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. που φτιάξατε για να καλοπερνάτε κι ο λαός να υποφέρει; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

  Συνέλληνές μου, αδέρφια μου, προσοχή. Οι πραγματικοί ποιμένες μας είναι υπηρέτες του λαού, μιλούν την Αλήθεια του Κυρίου μας, και δεν έχουν ούτε δεύτερο μανδύα. Είναι πένητες, μα λάμπουν από Αγιοσύνη. Η Ορθόδοξη Εκκλησία μπορεί να απαλλάξει τον λαό της από το κράτος του αντιχρίστου που ζούμε. Θέλει όμως άξιους στο τιμόνι, και μόνο ο λαός μπορεί να τους αναδείξει.

  SOCRATESNIOS

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.