Στις αίθουσες του Κακουργοδικείου, το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου

Aναρτήθηκε στα:   "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ"

 Επιτέλους, μετά από δεκα χρόνια «σιωπής» της δικαιοσύνης, το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ, οδηγείται στις αίθουσες των Δικαστηρίων.

Είναι το σκάνδαλο που απεκάλυψαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ως εφημερίδα της Ανατολικής Αττικής, τον Δεκέμβριο του 2005 και το διεβίβασαν στον τότε Πρόεδρο και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ.κ. Κεδίκογλου και Λινό.

Το διεβίβασαν και στον τότε Εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, αλλά… το έβαλε στο αρχείο, όπως έκανε συνήθως ο εν λόγω Εισαγγελέας.

Ένας τιτάνιος καθημερινός σχεδόν αγώνας, επιτέλους δικαιώνεται σε πρώτη φάση, με την παραπομπή του σκανδάλου στις αίθουσες του Β ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, στις 20 Απριλίου 2018.

Από το 2005, κυνηγήθηκα ανελέητα από κάποιους από τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο του κωπηλατοδρομίου, αλλά και από την ίδια την δικαιοσύνη, γιατί τόλμησα να αποκαλύψω ένα σκάνδαλο μεγατόνων, αφήνοντας αιχμές για την καθυστέρηση απόδοσης της δικαιοσύνης…

Πριν λίγες ώρες, ήρθε στο σπίτι μου η κλήση του Εισαγγελέα Εφετών, προκειμένου να παραστώ ως μάρτυς κατηγορίας κατά των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο.

Είναι η πρώτη δικαίωση, σε μια μάχη που δεν εγκατέλειψα ποτέ.

Μια μάχη, που αφορούσε και αφορά τον κάθε Έλληνα φορολογούμενο, καθώς από την τσέπη του βγήκαν τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ, που δόθηκαν στον φερόμενο ως ιδιοκτήτη μεγάλης έκτασης στον χώρο του Κωπηλατοδρομίου στον Μαραθώνα.

Ελπίζω πως η δικαιοσύνη, θα σταθεί στο ύψος της, και θα αποδόσει την δικαίωση, τιμωρώντας παραδειγματικά τους εμπλεκόμενους.

Ραντεβού λοιπόν στις 20 Απριλίου 2018 στις αίθουσες του Κακουργοδικείου.

Καλλιόπη Σουφλή

Παραθέτω πρόσφατη ανάρτηση των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, με δημοσιεύματα από την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ, Σ’ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ.

Λένε, πως η δικαίωση, για όποιον αγωνίζεται έντιμα και με ανιδιοτέλεια, έρχεται πάντα, με κάποιον τρόπο.

Σ’ αυτόν τον αγώνα που έδωσα μέχρι σήμερα δώδεκα χρόνια από τη ζωή μου, Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ, έρχεται με έναν τετραψήφιο αριθμό.

Με το ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ υπ’ αρ. 1917/2017.


Όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2005.

Συγκεκριμένα, στις 7 Δεκεμβρίου 2005.
Μέρα ορόσημο για την προσωπική μου ζωή… μέρα ορόσημο στην δημοσιογραφική μου πορεία.

Αντί να βρισκόμαστε με τον αείμνηστο σύζυγό μου σε κάποιο ρεστωράν και να γιορτάζουμε ένα σημαντικό για μας γεγονός, βρισκόμασταν στις δημοσιογραφικές επάλξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μαραθώνα, όπου αποκαλύπτετο ένα τεράστιο σκάνδαλο.

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ!

Ένας γιδοβοσκός, τρεις ψευδομάρτυρες, εκ των οποίων ο ένας έχει πεθάνει, στην διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, και… ο τότε αντιδήμαρχος και μετέπειτα δήμαρχος του Μαραθώνα, ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΓΑΡΗΣ, ήταν τα πρόσωπα που πρωταγονίστησαν σ’ αυτό το σκάνδαλο, που μπορεί να αφορούσε στον Μαραθώνα, αλλά αφορούσε όλον τον ελληνικό λαό.


Γιατί 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, βγήκαν από τις τσέπες του και δόθηκαν σε έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ, που εμφανίστηκε ως κάτοχος 140 περίπου στρεμμάτων, στον χώρο που επρόκειτο να ανεγερθεί το Κωπηλατοδρόμιο.


Από την μέρα εκείνη, 7-12-2005 έως σήμερα, εκατοντάδες δημοσιεύματα της εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και δεκάδες αναρτήσεις του blog ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Καμία άλλη τοπική εφημερίδα, δεν ασχολήθηκε τόσο πολύ και δεν αποκάλυψε όλες τις πτυχές αυτού  του σκανδάλου, όσο τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Το «γιατί», δεν χρειάζεται να το αναλύσω… τα ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται…
Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, είχε ανέκαθεν δυο επιλογές: ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και την ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΕΝΝΑ.

Έναν μήνα μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, βρισκόμουν εθελοντικά στο γραφείο του τότε Ποέδρου του Αρείου Πάγου κ. Κεδίκογλου, αλλά και του τότε  Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Λινού, καταθέτοντας  όχι μόνον τα δημοσιεύματά μου, αλλά και όλο το υλικό που είχε περιέλθει στα χέρια μου και αφορούσε το βρώμικο παιχνίδι που είχε παιχθεί εις βάρος του ελληνικού λαού, αλλά και κατά του Δήμου Μαραθώνα, καθώς 14 στρέμματα της δημοτικής περιουσίας, είχαν περάσει στα… χέρια του διεκδικητή γιδοβοσκού, με… περίεργες διαδικασίες, που η … άσπιλη και αμόλυντη «δικαιοσύνη», δεν προέβη σε πραγματογνωμοσύνη, ώστε να διαπιστώσει τι πραγματικά είχε γίνει…

Λίγες μέρες μετά τις αρχές  Ιανουαρίου του 2006, βρισκόμουν και πάλι εθελοντικά στο  γραφείο του τότε Προϊσταμένου της εισαγγελίας Αθηνών, κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, καταθέτοντας τα ίδια έγγραφα που είχα καταθέσει και στον εισαγγελέα, αλλά και στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου… μόνο που η δικαιοσύνη, επιδερμικά ασχολήθηκε με το σκάνδαλο και το … έβαλε στο αρχείο…

Χρειάστηκε να έρθει η νομική τεκμηρίωση, από τον δικηγόρο ΑΝΔΡΕΑ ΓΚΟΥΒΑ, για να πάρουν φωτιά τα εισαγγελικά γραφεία και να εκδώσει ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΠΟΝΗΣ.
 
‘Ενας τιτάνιος αγώνας δρόμου, για να λάμψει η αλήθεια…

Βαρύ το τίμημα… 

Ένα αυτοκίνητο καμμένο… ατέλειωτες ώρες έρευνας για το ρεπορτάζ… ανώνυμες απειλές κατά της ζωής μου και της ζωής του συζύγου μου… νέες αναφορές στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου… δίωξη της Εισαγγελίας εναντίον μου… ΑΘΩΩΣΗ… και  δώδεκα χρόνια μετά, ΔΙΚΑΙΩΣΗ!

Το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμά του, παραπέμπει τους κατηγορούμενους για κακούργημα, στο ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ…

Ανάμεσά τους και τον πρώην δήμαρχο Μαραθώνα, Σπύρο Ζαγάρη… αυτόν, που στους τραπεζικούς λογαριασμούς του, βρέθηκαν 3,4 εκατομμύρια ευρώ…

Όχι… δεν μπορώ να προκαταβάλω την απόφαση του Δικαστηρίου, που… τελείως συμπτωματικά, επρόκειτο να γίνει στις 7-12-2017 και ανεβλήθη για τις 9 Μαϊου του 2019.

Δικαστήριο, το οποίο αφορούσε στην αγωγή που έχει καταθέσει ο  Δήμος Μαραθώνα, κατά των εμπλεκομένων κατηγορουμένων, για την ένταξη στα απαλλοτριωθέντα Δημοτικού Ακινήτου, αξίας που υπερβαίνει τα 800.000 ευρώ.

Όσον αφορά στο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσδιοριστεί μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Βαριές οι κατηγορίες… ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ, για όλους τους εμπλεκόμενους και φυσικά και για τον πρώην δήμαρχο Μαραθώνα, Σπύρο Ζαγάρη, για συνέργεια σε απάτη και υπεξαγωγή εγγράφων… και για όλους τους κατηγορούμενους, ΑΠΑΤΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.

Δεν γνωρίζω αν θ’ αποδοθεί πραγματικά δικαιοσύνη… για μένα προσωπικά όμως, είναι η δικαίωση ενός πολύχρονου αγώνα…

Κι αυτόν τον αγώνα, τον αφιερώνω στην μνήμη του συζύγου μου και σ’ όσους μου συμπαραστάθηκαν.

Και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, ώστε να βρίσκομαι στο ακροατήριο της 9ης Μαϊου 2018, ως μάρτυς κατηγορίας  όλων των εμπλεκομένων, μέχρι να επιστραφούν τα 8,5 εκατομμύρια στον ελληνικό λαό και οι κατηγορούμενοι, να οδηγηθούν στην φυλακή.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω απ’ αυτόν τον αγώνα, τον πρώην Δήμαρχο Μαραθώνα, ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑ, που απεκάλυψε σημαντικά στοιχεία του σκανδάλου.

Υ.Γ.2. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω, από αυτόν τον αγώνα, αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό μου σε κάποιες στιγμές  αυτού του αγώνα, τον συνάδελφο δημοσιογράφο ΣΩΤΗΡΗ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ, την ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, την δικηγόρο Λιάνα Καστρινάκη, και την αγαπημένη φίλη ΡΙΚΑ Κ., που έγραψε:

Αγαπητή μου Πόπη, η απολογία σου ήταν συγκινητική κραυγή Πατριωτισμού και Δικαιοσύνης, μιας και δεν μίλησες για εσένα, αλλά για λογαριασμό όλων ημών, αλλά και πάλι, παρακολουθώντας τους διαλόγους και την αρχική εξέλιξη της δίκης με είχε καταλάβει αρχικά μια βαθιά απογοήτευση καθώς δεν περίμενα να εισακουστείς από τους δικαστές.
Ευτυχώς, έπεσα έξω.

Μπράβο στην Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα της Έδρας, έπραξαν το καθήκον τους και απέδειξαν πως υπάρχει ακόμα Ελπίδα σε μία Πατρίδα που αιμορραγεί, και έχει εθιστεί τόσο πολύ και τόσο βαθιά στην ξύλινη γλώσσα της υποταγής και της υποκρισίας, που δίκες σαν την χθεσινή αποτελούν σπάνια δείγματα Νίκης της ορμής της Καθαρότητας και της πολιτικής συμπεριφοράς άνευ «ιδιωτικού …ζητούμενου», αν και η αποκατάσταση του Δικαίου στην πολιτικο-οικονομική και εν γένει σφαίρα της ζωής της κοινωνίας αποτελεί θέσφατο όφελος, δημόσιο ΚΑΙ καλώς εννοούμενο «προσωπικό» για όλους μας, λαμβάνοντας υπόψη πως το υποσύνολο πάντα επηρεάζεται από τις συνθήκες του όποιου υπερσυνόλου. Κι ας έμαθε μεγάλο μέρος της κοινωνίας αυτής να μην αντιδρά, να μην νοιάζεται, να αδιαφορεί, οπότε και να υποτάσσεται.

Τελικά δεν είναι όλοι παλιάτσοι, ούτε όλα χαμένα. Απλά η Ουσία δεν κάνει πολύ θόρυβο, γιατί δεν το έχει ανάγκη. Ας μην ξεχνούν όμως οι σκοτεινοί των παρασκηνίων, πως ο αμυνόμενος απέναντι στην αδικία μετατρέπεται στο τέλος στον πιο σκληρά επιτιθέμενο, με όπλο του την Αλήθεια και ασπίδα του την καθαρότητα της Ψυχής του, τα πολυτιμότερα αγαθά του Ανθρώπου. Και γι’ αυτό είναι ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

Νά σαι πάντα καλά. Και δικαιωμένη» (εδώ)

Ακολουθούν οι δεκάδες αναρτήσεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για το τεράστιο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ


Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΠΑΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΚΙΚΑ. ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ, ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ, ΤΩΡΑ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΣΟΜΟΓΛΟΥ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ! ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ, Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΦΟΣ.  Γράφει η Πόπη Σουφλή Γιατί η μπόχα και η δυσωδία, δεν αντέχονται με τίποτα…. Γιατί το ΑΝΗΘΙΚΟ, δεν μπορεί να επιβραβεύεται και να θυσιάζεται στις ΑΕΝΑΕΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΩ

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Αθωώθηκε η Πόπη Σουφλή, που… επέμεινε στην ανάδειξη του σκανδάλου του κωπηλατοδρομίου

Γράφει η Πόπη Σουφλή Λίγες ώρες πριν, περνούσα το κατώφλι του Κτιρίου 7 της Ευελπίδων του Τριμελούς Δικαστηρίου, με την βεβαιότητα πως η δικαιοσύνη, θα με έκρινε «ένοχη», επειδή τόλμησα να τα βάλω μαζί της για την πολύχρονη καθυστέρηση απονομής Δικαιοσύνης στο τεράστιο Σκάνδαλο του Κωπ

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Σκάνδαλο Κωπηλατοδρομίου: Λιμνάζει στα συρτάρια η υπόθεση, διώκεται η δημοσιογράφος! ( 2 ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης  Στα συρτάρια των ανακριτών λιμνάζει το μέγα σκάνδαλο του κωπηλατοδρομίου Μαραθώνα, που είχε αναδείξει το zougla.gr και αφορά σε εξαπάτηση κατά του δημοσίου, το οποίο ζημιώθηκε περισσότερα από 8,5 εκατομμύρια ευρώ, που κατέληξαν σε επιτήδειους και

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Διασύρουν τον Μαραθώνα, τα 3,4 εκατ. ευρώ του Σπύρου Ζαγάρη. ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ! Ανηφορικός ο δρόμος του Ψινάκη στα σκάνδαλα που θα συναντήσει μπροστά του.

  Εκτός του Σκανδάλου του Κωπηλατοδρομίου, επιτακτική ανάγκη είναι, να ανοίξει ο φάκελος του ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, του βιβλίου που εξεδόθη από τον Σπύρο Ζαγάρη και προλογίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλης (ποιός του έβαλε να πατήσει αυτή την πεπονόφλουδα, στο βιβλίο ενός ποινι

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

Το γράφει και η … ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ…. για την εμπλοκή Ζαγάρη στο σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου

 Το γράφει και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ότι για τον πρώην Δήμαρχο του Μαραθώνα, Σπύρο Ζαγάρη, εκκρεμεί η … δικαστική έρευνα για το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου…. Από τον Ιούνιο του   2008 βρίσκεται στα συρτάρια της 9ης Ειδικής Τακτικής Ανακρίτριας; ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ;;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΓΙ

ΣΔΟΕ: Πρώην δήμαρχος απέκρυψε 3,4 εκατ. € – Τι απαντά ο ίδιος μέσω της aftodioikisi.gr

Από το Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Μαραθώνα, στις 9-6-2008, όπου ο δικηγόρος Ανδρέας Γκούβας (δεξιά), αποκαλύπτει και ενημερώνει το Σώμα, για τα αποτελέσματα των Ποινικών Διώξεων  του Πορίσματος του εισαγγελέα ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ και την βεβαίωση της 9ης Ειδικής Τακτικής Ανακρίτριας. Στο κέ

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Με αφορμή ένα σχόλιο…. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΤΙ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;;;;;;;;

Αυτό το σκάνδαλο του ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ,εξακολουθεί να βρίσκεται χαντακωμένο στα συρτάρια του 9ου Ειδικού Τακτικού Ανακριτή, επί 6 χρόνια σχεδόν, μετά το ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ….   Και μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων…. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Με αφορμή το κατωτέρω σχόλιο

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Παγκόσμιος διασυρμός από τους υπό έλεγχο φοροφυγάδες του Ιστορικού Δήμου Μαραθώνα

           Α  Π  Ο  Κ  Λ  Ε  Ι  Σ  Τ  Ι  Κ  Ο Γράφει η Πόπη Σουφλή  Ελέγχονται για φοροδιαφυγή… Φοροφυγάδες, υπό έλεγχο, δηλαδή… Ιορδάνης Λουίζος, Σπύρος Ζαγάρης, Ιωάννης Μπούσουλας.

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις στην εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη

 Γράφει η Πόπη Σουφλή Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε στην εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη, ο κ. Παναγιώτης Μίχας, ένας από τους κληρονόμους του Εμμανουήλ Μπενάκη, αποκαλύπτοντας ότι έχει καταθέσει εξώδικο κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο οποίος είναι και εκ των συνδιαχειριστών της π

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Τα… κινούμενα περιττώματα του Κωπηλατοδρομίου και το .. ΣΔΟΕ

Με αφορμή την δημοσιοποίηση της λίστα των 32 που ερευνά το ΣΔΟΕ, ανάμεσα στους οποίους και ο νυν Δήμαρχος Μαραθώνα με την ιδιότητά του ως πρώην Δημάρχου Μαραθώνα Ιορδάνης Λουίζος και ο νυν και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Μπούσουλας, που φιγουράρουν στη περι ου ο λόγος λίστα, βουίζει ο τό

 

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Μην με προκαλείτε, γιατί εμένα, δεν με πληρώνει ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ!

Δεν δεχομαι να με προκαλούν και μάλιστα άδικα. Δέχομαι την κριτική και τον διάλογο, υπερασπίζομαι τις απόψεις του καθενός, αλλά δεν αποδέχομαι τις ντε φάκτο απόψεις που θέλει ο οποιοσδήποτε να μου επιβάλλει και κυρίως όταν αυτές, διακατέχονται από κομματικές παγιωμένες θέσεις, όπου το… αλάθη

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

To Bατοπέδι ενός βοσκού

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ZOUGLA.GR Στα συρτάρια του 9ου ανακριτικού τμήματος παραμένει καταχωνιασμένη εδώ και τέσσερα χρόνια η σοβαρή υπόθεση που ταλανίζει τον Μαραθώνα και αφορά στο σκάνδαλο… ολυμπιακών διαστάσεων με το Κωπηλατοδρόμιο.Πρόκειται για ένα σκάνδαλο που τα έχει όλα: α

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Ραντεβού το βράδυ στο EXTRA 3

 ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ! Οκτώ εκατομμύρια ευρώ (8.300.000,00) σχεδόν στις τσέπες κάποιων, που ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΟ! Οκτώ εκατομμύρια ευρώ (σχεδόν), αφαιρέθηκαν από τις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων. Οκτώ εκατομμύρια ευρώ (σχεδόν) αφαιρέθηκαν από την ΠΑΙΔΕΙΑ των

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Η «Ζούγκλα» ανοίγει τον καυτό φάκελλο για το σκάνδαλο του ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕΙ; Τον καυτό φάκελλο του σκανδάλου της απαλλοτρίωσης του Κωπηλατοδρομίου, ανοίγει αύριο Δευτέρα, στις 11 το βράδυ από το κανάλι EXTRA 3, ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Το σκάνδαλο, απεκάλυψε το 2005, η εφημερίδα  ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, και αφορά στην απαλ

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Έρχονται δίκες εξπρές για πολιτικούς, επιχειρηματίες και δημοσίους υπαλλήλους

Σχόλιο attikanea: Να ευχηθούμε η εγκύκλιος του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να μην μην είναι ένα επικοινωνιακό τρυκ και σύντομα να δούμε στο εδώλιο των κατηγορουμένων, αυτούς τους πολιτικούς όλων των βαθμίδων, που εκμεταλλευόμενοι τις θέσεις τους, διεπραξαν εγκλήματα.Και να ξεκινήσουμε από τη γειτο

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Πώληση ή… «αξιολόγηση», για το Εθνικό Πάρκο Σχινιά και το Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα;

κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να μεγαλώσει Γράφει η Πόπη Σουφλή Όσοι τόσα χρόνια τώρα, ο καθένας από το δικό του μετεριζι, άλλοι μέσα από Συλλόγους και η υπογράφουσα μέσα από την εφημερίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, γνωρίζουμε χρόνια τώρα, ότι και το Κωπηλατοδρόμιο, και το Εθνικό Πάρκο Σχινιά, αποτελούν τα

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Ανοιχτή επιστολή του blog attikanea στους βουλευτές Περιφέρειας Αττικής του… σοσιαΛΗΣΤ(Ρ)ΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΧΙΝΙΑ!!!! (Αυτό, ας το λάβουν  σοβαρά υπόψη και για τις επερχόμενες εκλογές, οι βουλευτές της Νεας Δημοκρατίας). Είναι πληρωμένα με το αίμα των φορολογουμένων πολιτών. ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΥΗ ΧΡΙΣΤ

ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ (;)ΤΩΝ ΦΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΧΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ;

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ Γράφει η Πόπη Σουφλή Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2011. στα attikanea, έκανα μια ανάρτηση…»αθώα», με τίτλο «Ένας «φίλος» ήρθε απόψε απ΄ τα παλιά», που φυσικά μόνο… «αθωα» και.. «τυχαία» δεν ήταν. Εχθές, 2 Οκτωβρίου, έκανα μια άλλη ανάρτηση, με τίτλο «Μια ΒΟΜΒΑ και.

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Πολιτικό και ηθικό ατόπημα του Δημάρχου Μαραθώνα. για το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου, με πολλές ερμηνείες

 Ι. Λουίζος: «Εγώ έχω την πολιτική ευθύνη διαχείρισης των χρημάτων και θα είμαστε υπόλογοι»  Φ. Δεληβοριάς: Η απόφαση του Δημάρχου, ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ και όσοι ενδώσουν, θα έχουν συνέπειες»!!!Ν. Ιωνάς:»Το οικονομικό, είναι ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ Με την πρότασή σας, κύριε Δήμαρχε, προσβάλλατε την κ

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑΝΕΑ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ

Γράφει η Πόπη Σουφλή Τα attikanea  συνεχίζουν κατ’ αποκλειστικότητα τις αποκαλύψεις στο σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου, στα πλαίσια της ενημέρωσης του αναγνωστικού κοινού, πρώτον διότι αφορά χρήματα των φορολογούμενων Ελλήνων που δόθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, όπως αποκάλυψε η δικαστική έρευνα, σε ιδιώτη,

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ …»ΣΥΡΤΑΡΙΑ» ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Γράφει η Πόπη Σουφλή Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011, έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαραθώνα, το μεγαλύτερο σκάνδαλο που πριν έξι (!) χρόνια, είχε συνταράξει  όχι μόνο την τοπική κοινωνία του Μαραθώνα, αλλά, μετά την δημοσιοποίησή του κι ολόκληρη τη χώρα, με σκοπό να συζητηθεί ο διο

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑΝΕΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Πού οδηγείται το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου;

Ανατίθεται σε δικηγόρο για τον οποίον εκκρεμούν μηνυτήριες αναφορές  στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου; Γράφει η Πόπη Σουφλή Όταν το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου, «έσκασε» στο δημοτικό Συμβούλιο της 7ης Δεκεμβρίου του 2005, η εφημερίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, πρωτοστάτησε από την πρώτη στιγμή στην αποκάλ

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗ ZOUGLA.GR

Επιτέλους το ΣΚΑΝΔΑΛΟ της ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ που έξι χρόνια πριν δημοσίευσε σε πανελλήνια αποκλειστικότητα η εφημερίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, δια της υπογράφουσας, τώρα  στο διαδίκτυο, μέσα από τη zougla.gr. Ακολυθεί η ανάρτηση του zougla.gr, εκτός των video  που αποτελούν ιδιοκτησία

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ…»ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ», ΤΟ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ Η … ΚΡΟΑΤΙΑ

 Γράφει η Πόπη ΣουφλήΑκόμα και η Κροατία, μας ξεπέρασε… Προέβη σε ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ της περιουσίας του πρώην πρωθυπουργού της, ο οποίος κατηγορείται για διαφθορά..Εδώ, στο … ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, η …»ανεξάρτητη Δικαιοσύνη» (μεγάλο ανέκδοτο για να γελάμε… μεχρι δακρύων πικρών), εδώ και τρία χρόνια περίπ

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Γράφει η Πόπη Σουφλή Θα μιλήσω για γεγονότα που γνωρίζω. Θα συγκρίνω πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις μιας χωρας βυθισμένης στην διαφθορά, μιας επιλεκτικής Δικαιοσύνης, που συναλλάσσεται με το διεφθαρμενο πολιτικό σύστημα και περπατούν αντάμα το δρόμο της ηθικής και αξιακής καταπτωσης. Ιούνιος του

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Δεσμεύονται οι περιουσίες και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του κυκλώματος των πλειστηριασμών

ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!111 Σε δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών προσώπων που εμπλέκονται στο μεγάλο κύκλωμα που οικειοποιούνταν υποθηκευμένα υπό πλειστηριασμό ή «ορφανά» ακίνητα, προχωρά η Εισαγγελία…Εφετών. Ο Εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Το παζλ της μεγάλης απάτης- Δύο μέτρα και δύο σταθμά της «Δικαιοσύνης» με το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου

Γράφει η Πόπη Σουφλή Πιο κάτω, αναρτούμε το σημερινο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» (27/9/2010), που αφορά στο νέο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε και στο οποίο εμπλέκονται γνωστοί δικηγόροι, δικαστές, επιχειρηματίες, εφοριακοί, δικαστικοί επιμελητές και ένα μάτσο επίορκοι στο παζλ της μεγάλ

110 Δήμαρχοι – και ένας νυν βουλευτής – κατηγορούμενοι για διασπάθιση 1 εκ. ευρώ!

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» Από το http://www.aftodioikisi.gr/ Στην πιο κρίσιμη περίοδο για το πολιτικό μέλλον τους καθώς μόλις απέμειναν μόλις 40 ημέρες για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, πρόκειται να ξεκινήσει την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στο Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Α

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010

0

Απλή μέθοδος των τριών

Θ. Πάγκαλος: «Ένας στους τρεις δημοσίους υπαλλήλους, είναι άχρηστος» Γράφει η Πόπη Σουφλή Παρακολουθώντας το παρακάτω βιντεο (ειδήσεις με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια έχω πάψει προ πολλού να παρακολουθώ και επιλέγω για την ενημέρωσή μου τα blogs), άκουσα τις θέσεις του Γενικού Επιθεωρητή Δημ

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

«ΘΑ ΚΗΝΥΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ»!!!! είπε ο πρωθυπουργός

Θαυμάσια : Ξεκινήστε από τη ΣΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ, κύριε Πρωθυπουργέ Γράφει η Πόπη Σουφλή Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα, μόνο ως ανέκδοτο, μου ακούστηκε η φράση αυτή του πρωθυπουργού στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στα πλαίσια της ΔΕΘ. Δυο τρία πράγματα να ξέρεις, λίγο ενθυμητικό κα

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Δεσμεύονται οι περιουσίες και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του κυκλώματος των πλειστηριασμών

ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!111 Σε δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών προσώπων που εμπλέκονται στο μεγάλο κύκλωμα που οικειοποιούνταν υποθηκευμένα υπό πλειστηριασμό ή «ορφανά» ακίνητα, προχωρά η Εισαγγελία…Εφετών. Ο Εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Το παζλ της μεγάλης απάτης- Δύο μέτρα και δύο σταθμά της «Δικαιοσύνης» με το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου

Γράφει η Πόπη Σουφλή Πιο κάτω, αναρτούμε το σημερινο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» (27/9/2010), που αφορά στο νέο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε και στο οποίο εμπλέκονται γνωστοί δικηγόροι, δικαστές, επιχειρηματίες, εφοριακοί, δικαστικοί επιμελητές και ένα μάτσο επίορκοι στο παζλ της μεγάλ

110 Δήμαρχοι – και ένας νυν βουλευτής – κατηγορούμενοι για διασπάθιση 1 εκ. ευρώ!

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» Από το http://www.aftodioikisi.gr/ Στην πιο κρίσιμη περίοδο για το πολιτικό μέλλον τους καθώς μόλις απέμειναν μόλις 40 ημέρες για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, πρόκειται να ξεκινήσει την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στο Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Α

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010

Απλή μέθοδος των τριών

Θ. Πάγκαλος: «Ένας στους τρεις δημοσίους υπαλλήλους, είναι άχρηστος» Γράφει η Πόπη Σουφλή Παρακολουθώντας το παρακάτω βιντεο (ειδήσεις με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια έχω πάψει προ πολλού να παρακολουθώ και επιλέγω για την ενημέρωσή μου τα blogs), άκουσα τις θέσεις του Γενικού Επιθεωρητή Δημ

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

«ΘΑ ΚΗΝΥΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ»!!!! είπε ο πρωθυπουργός

Θαυμάσια : Ξεκινήστε από τη ΣΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ, κύριε Πρωθυπουργέ Γράφει η Πόπη Σουφλή Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα, μόνο ως ανέκδοτο, μου ακούστηκε η φράση αυτή του πρωθυπουργού στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στα πλαίσια της ΔΕΘ. Δυο τρία πράγματα να ξέρεις, λίγο ενθυμητικό κα

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Φωνάζει Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, για να φοβηθεί Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ

Γράφει η Πόπη Σουφλή Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη ταύτιση η γνωστή λαϊκή ρήση, από την περίπτωση που θα διαβάσετε πιο κάτω… Σήμερα το βράδυ, πραγματοποιήθηκαν στον Μαραθώνα, τα αποκαλυπτήρια του χάλκινου αγάλματος «Το πνεύμα του Ερμή» του Ιάπωνα εικαστικού καλλιτέχνη Masaaki Noda. Με τον Ιάπων

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιοί κάνουν τα «στραβά μάτια» στις παρανομίες του Ζαγάρη;

Γράφει η Πόπη Σουφλή Δεν έχουν τέλος οι παρανομίες που γίνονται στον Δήμο Μαραθώνα, υπό την δημαρχία του Σπύρου Ζαγάρη, που δρα ως να έχει να κάνει με μια επιχείρηση και όχι με έναν Δημόσιο Φορέα, όπως είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έτσι, να μεν δεν προκαλεί πλέον εντύπωση, το γεγονός ότι ως πολιτικ

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΡΙΑ

Γράφει η Πόπη Σουφλή «Έχω μια μεγάλη απορία». Αυτό ήταν το πρώτο που μου είπαν δεκάδες κάτοικοι της περιοχής του διευρυμένου Δήμου Μαραθώνα, που μου τηλεφώνησαν μετά την ανάρτησή μου για τις εξελίξεις στο σκάνδαλο του  Κωπηλατοδρομίου. Και συνέχισαν όλοι λίγο πολύ, στο ίδιο μοτίβο: «Με ποιό

ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

Προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά Κύριε Πρόεδρε, Σας έχει κατατεθεί αίτημα από τον νυν Δημάρχο Μαραθώνα Σπύρο Ζαγάρη, και υποψήφιο για τον νέο Καλλικράτειο Δήμο Μαραθώνα, να στηριχθεί η υποψηφιότητά του από τη Νέα Δημοκρατία. Θα δώσετε την στήριξη σε ένα πρόσωπο πο

Η ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ…

                                                  ΑΠΟΚ

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Τι γίνεται με το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου;

Γράφει η Πόπη Σουφλή Παρ’ ότι καλοκαίρι, το σκάνδαλ του Κωπηλατοδρομίου, βρίσκεται εν υπνώσει, δύο και πλέον χρόνια μετά την βόμβα μεγατόνων που έρριξε ο γνωστός δικηγόρος Ανδρέας Γκούβας, κομίζοντας το έγγραφο φωτιά της ποινικής δίωξης των εμπλεκόμενων προσώπων, ανάμεσα στους οποίουςείναι κα

Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Χαμένες οι μηνυτήριες αναφορές του ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, από την εισαγγελία για το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τέσσερα χρόνια μετά την κατάθεση των μηνυτήριων αναφορών, ζητά τα έγγραφα! Κύριε Λουίζο, τι έκανε ο …. δικηγόρος σου για το ΕΓΚΛΗΜΑ αυτό, μέχρι τώρα;;;;; Εσείς και η δημοτική σας παρέα, είστε ΥΠΟΛΟΓΟΙ για την πορεία αυτού του σκανδάλου, το οποίο ζημίωσε τον Δήμο Μαραθώνα, περίπου το 1.000.

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

«Ζωντανεύουν» τρία ολυμπιακά ακίνητα

Ας επιστρέψουν στον ελληνικό λαό τα δις που έφαγαν τα λαμόγια που ασχολήθηκαν με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, και μετά βλέπουμε… Την κατασκευή τους όμως, την πληρώσαμε όλοι εμείς. Ο Ελληνικός λαός. και σ’ εμάς ανήκουν… Πόπη Σουφλή Υ.Γ. Έχουμε όπλα να πολεμήσουμε τους φασίστες τη

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Δείτε το Φ.Ε.Κ μήπως είναι και το… σπίτι σας..

ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ! ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ  ΤΟ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! Εδώ σε θέλω Λουίζο…  Αν έχεις τα α@@@@@α να ξεσηκώσεις τον λαό του Δήμου Μαραθώνα,

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΗΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ «ΜΑΣΚΕΣ» ΤΟΥ ΖΑΓΑΡΗ «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ», ΦΡΟΥ – ΦΡΟΥ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ …ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ (ΧΥΤΑ), ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΚΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ Γράφει η Πόπη Σουφλή Το φωνάζουμε χρόνια μέσα από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ότι ο Σπύρος Ζαγάρης, είναι ο άνθρωπος της «επιφάνειας» των φρου-φρου και των αρωμάτων. Της προσωπικής προβολής σε υπέρμετρο βαθμό και του «θεαθήναι». Όλα για

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Ο ΚΟΥΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ; Ο ΖΑΓΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ !!!!

Γράφει η Πόπη ΣουφλήΑΠΩΝ από την εκδήλωση στο Κωπηλατοδρόμιο στην οποία παρέστη ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Γερουλάνος, ήταν ο πρόεδρος του Γραμματικού Νίκος Κούκης, όταν ήταν ήδη γνωστό από μέρες η εκδήλωση αυτή και υπήρχαν πληροφορίες ότι θα παρίσταται και ο πρωθυπουργός

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ»

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  Φέτος το 2010 γιορτάζει η ΕΛΛΑΔΑ και μαζί όλος ο κόσμος τα 2500 χρόνια από τη μάχη του ΜΑΡΑΘΩΝΑ το 490 π.Χ  Ετοιμάζονται γιορτές, αναπαραστάσεις της μάχης για να θυμηθούμε και να τιμήσουμε αυτούς τους 10.000 Αθηναίους και 1.000 Πλαταιείς που σταμάτησαν εδώ στο ΜΑ

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΖΑΓΑΡΗΣ!!! ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟ, ΟΥΟΥ, ΚΟΙΤΑ…. ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ…

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ; Γράφει η Πόπη Σουφλή Έχουμε ξεφύγει τελείως ως κοινωνία. Παρακολουθούμε άφωνοι (αλήθεια γιατί;) στα ΜΜΕ για τα λαμόγια που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια που έκλεβαν τον δημόσιο πλούτο και έπιναν το αίμα των εργαζομένων. Και να

Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ! ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΤΕ…

Γράφει η Πόπη ΣουφλήΔύο ακριβώς χρόνια έχουν περάσει, από τη μέρα που συγκλήθηκε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στον Μαραθώνα, προκειμένου ο δικηγόρος του Δήμου Ανδρέας Γκούβας, που είχε ορισθεί για το σκάνδαλο του Κωπηλατοδρομίου, να ανακοινώσει τις τελευταίες εξελίξεις.Τα όσα διεμήφθησαν σ’ εκείνο τ

Πηγή


 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.