Ραχήλ Μακρή: «Το FBI, τα 9,4 εκατ. μίζες από γερμανική φαρμακευτική εταιρεία και η συγκάλυψη από τον σημερινό Υπουργό Εθνικής Άμυνας»

24 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Το FBI, τα 9,4 εκατ. μίζες από γερμανική φαρμακευτική εταιρεία και η συγκάλυψη από τον σημερινό Υπουργό Εθνικής Άμυνας» (Έγγραφα)

Σύμφωνα με το FBI, δεν ήταν μόνο η Novartis που έδινε μίζες στην Ελλάδα. Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις διαφθοράς, όπως η περίπτωση της Γερμανικής φαρμακευτικής εταιρείας GMBH.

Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα κατέθεσε μεταξύ άλλων, ο προστατευόμενος μάρτυρας που το FBI κατονομάζει ως Έλληνα αντιπρόσωπο των Γερμανών S&M: «Δίνω μίζες σε χειρούργους και κυβερνητικούς, είναι ένα αναπόφευκτο γεγονός της ελληνικής ζωής…» και αυτές έφτασαν στο ποσό των 9,4εκατ. Δολ.

Γνώστης της παραπάνω κατάθεσης του προστατευόμενου μάρτυρα του FBI ήταν και ο σημερινός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά εδώ και αρκετό καιρό από τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, Μανώλη Χατζησάββα.

Όπως επίσης είναι γνώστης, δεκάδων υποθέσεων διαφθοράς, υποθέσεων που είναι η αιτία για την καταστροφή του Κράτους μας, της πατρίδος μας, από την εγκληματική διαφθορά των εμπλεκομένων αλλοδαπών, κυρίως Γερμανών εγκληματιών και κυβερνητικών δοσίλογων του «παλαιού και του νέου», στοιχεία υποθέσεων που εκμεταλλεύεται εδώ και χρόνια για την ικανοποίηση της πολιτικής ματαιοδοξίας του, μέσα από πολιτικούς εκβιασμούς σε συνεργασία με δικαστές, που σύμφωνα με την δημόσια καταγγελία του αποθανόντος Βγενόπουλου, ζητούσαν χρήματα μέσα σε βιβλία.

Επειδή λοιπόν, δεν είμαστε όλοι μέλη συμμορίας εκβιαστών για πολιτική εξασφάλιση και από την στιγμή που επήλθαν όλα τα στοιχεία στην κατοχή μου.

Επειδή έχω από τον νόμο καθήκον να τα δημοσιοποιήσω, όπως έπραττα πάντα στον κοινοβουλευτικό μου βίο, αλλά πλέον δεν διαθέτω θεσμική δύναμη για να τα φέρω στην Βουλή των Ελλήνων και αφού έχω αποκλειστεί από το σάπιο μιντιακό κατεστημένο της χώρας, δημοσιεύω για ενημέρωση των ληστεμένων Ελλήνων την κατάθεση στο FBI του προστατευόμενου Έλληνα μάρτυρα, που δηλώνει ότι έδινε μίζες σε γιατρούς και κυβερνητικούς και είμαι στην διάθεση των εισαγγελικών αρχών της χώρας να την καταθέσω, προκειμένου να ανοίξει και αυτό το σκάνδαλο όπως έπραξε με την Novartis και να το στείλει στην Βουλή για να συστήσει ο «αρχάγγελος» της κάθαρσης Αλέξης Τσίπρας, Εξεταστική Επιτροπή και να μάθουμε οι Έλληνες σε ποιους κυβερνητικούς έδινε μίζα η γερμανική φαρμακευτική εταιρεία.

Εκτός αν φοβάστε μαζί με την Δικαιοσύνη, μην νευριάσει η Μέρκελ και σας στείλει όλους «εις το πυρ το εξώτερον».

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

 Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

metoponikis metoponikis press@metoponikis.gr

3 σκέψεις σχετικά με το “Ραχήλ Μακρή: «Το FBI, τα 9,4 εκατ. μίζες από γερμανική φαρμακευτική εταιρεία και η συγκάλυψη από τον σημερινό Υπουργό Εθνικής Άμυνας»

 1. Ο/Η Ραχήλ Μακρή Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης λέει:

  23 Φεβρουαρίου 2018


  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Ραχήλ Μακρή: «Ο Κουρουμπλής γνώριζε και είχε εμπλακεί στην έρευνα Novartis από το 2014, αλλά σιώπησε. Τι κρύβετε κ. Κουρουμπλή;»

  Στις 18 Φεβρουαρίου του 2018, σε συνέντευξη του στον Realfm 97,8 ο Υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος στις αιτιάσεις από τη ΝΔ, για την υπόθεση της Novartis απάντησε: «Αυτά είναι αστειότητες, ένας αντιπερισπασμός ο οποίος είναι και άδικος, γιατί μιλάμε για μια από τις πιο κρυστάλλινες περιόδους διαχείρισης αυτών των ζητημάτων. Θα γελάσουμε…».
  Μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας – παρωδίας στην Βουλή για το σκάνδαλο Novartis, αποκάλυψε ότι γνώριζε το σκάνδαλο από το 2014 και παραδέχτηκε ότι εμπλέκεται στην έρευνα της υπόθεσης από το FBI.
  Η αλήθεια είναι, ότι ως Υπουργός Υγείας, ενημερώθηκε σε πρώτο χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του, από υπηρεσιακό παράγοντα μετά από μεσολάβηση δική μου ως βουλευτή για όλα τα σκάνδαλα που αφορούσαν την υγεία, μεταξύ των οποίων και για την Novartis και αντί να επιτελέσει το καθήκον του ως Υπουργός, απομάκρυνε το υπηρεσιακό στέλεχος που τον ενημέρωσε, από την θέση του.
  Και τα ερωτήματα που προκύπτουν από την στάση του και το γεγονός ότι παραδέχτηκε ότι γνώριζε για το σκάνδαλο από το 2014 και συνεργάστηκε με το FBI ως μάρτυρας είναι τα εξής:
  1. Γιατί κύριε Κουρουπλή, ενώ είχατε ενημερωθεί από το 2014 και από το 2015 ως Υπουργός Υγείας πλέον για την υπόθεση Novartis, δεν κινήσατε διαδικασία διερεύνησης της;
  2. Γιατί απομακρύνατε το στέλεχος που σας έδωσε αυτά τα στοιχεία από την θέση του;
  3. Τι στοιχεία καταθέσατε στο FBI ως μάρτυρας, που δεν χρησιμοποιήσατε εσείς νωρίτερα ως Υπουργός;
  4. Γιατί δεν καταθέσατε τα στοιχεία αυτά, όταν με τους ΑΝΕΛ τον Μάρτιο του 2017, ζητήσατε Σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υγεία;
  5. Για ποιο λόγο ζητήσατε Σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής με όριο μέχρι το 2014 και όχι μετά που ήσασταν Υπουργός;

  1. Γιατί στην Εξεταστική Επιτροπή, δεν ζητήσατε να ασχοληθείτε και με την υπόθεση, ενώ είχατε στα χέρια σας και την δικογραφία από την Αμερική και τα στοιχεία από το FBI, όπως ομολόγησε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στις 17.03.2017;
   Τι ακριβώς κρύβετε Κύριοι από τον λαό και γιατί στήσατε αυτό το θέατρο στην Βουλή όπως την ήθελε ο Σόιμπλε;
   Δεν τα γνωρίζατε κύριε Κουρουπλή τα πολιτικά πρόσωπα;
   Και να τα γνωρίζατε, γιατί διαλέξατε να τα γνωστοποιήσετε ως κυβέρνηση μέσω εφημερίδας σας χρόνια μετά και συμπτωματικά μετά το συλλαλητήριο για την Μακεδονία και τον εθνικό εξευτελισμό στα Ίμια;
   Ραχήλ Μακρή

  Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

  Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

   Μέτωπο Νίκης

  http://www.metoponikis.gr

    metoponikis                  metoponikis               press@metoponikis.gr
  

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΡΑΧΗΛ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ…

  ΑΛΛΑ, Η ΔΙΑΒΟΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΔΛΙΑ ΚΙ ΑΜΠΔΟΥΣΕΙ ΤΑ ΠΕΙΔΙΑ…ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΤΙΠΟΤΑ…
  ΧΙΛΙΑΔΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΛΑΚΙΑ ΕΔΕΙΝΑΝ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΕ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥΛΕΣ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.