ψευτοΜπολσεβίκε Παπαδημούλη, με την απύθμενη αλαζονεία που σε διακρίνει, δεν κατάλαβες τίποτα…

Ο Παπαδημούλης κλαίει για το αποτέλεσμα των Ιταλικών εκλογών… Παπαδημούλη, με την απύθμενη αλαζονεία που σε διακρίνει, δεν κατάλαβες τίποτα (ως συνήθως) αλλά κατά την ηλικία καλή κι η μ@λακία σου…


2 σκέψεις σχετικά με το “ψευτοΜπολσεβίκε Παπαδημούλη, με την απύθμενη αλαζονεία που σε διακρίνει, δεν κατάλαβες τίποτα…

 1. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ…ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ…ΕΦΕΝΤΗΜ ΠΑΣΙΑΜ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΜ…ΣΦΑΞΙΜΕΙ ΑΓΙΑΜ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥ….
  ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΙΟ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. https://katohika.gr/ellada/mprosta-sta-polemika-symvanta-akoma-kai-o-tzoulian-asanz-wikileaks-mas-proeidopoiei/

  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ (Wikileaks) ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ
  POSTED ON 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 BY SOCRATESNIOS
  06
  Μαρ

  Δύο δάκρυα ψυχής για τα παλικάρια μας που συνέλαβαν οι Τούρκοι κι ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ απ’όλους εμάς τους Έλληνες που ενώ βλέπουμε ότι μας κυβερνούν ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ και ΑΘΕΟΙ ΨΕΥΤΕΣ, λωποδύτες και κλέφτες μιζαδόροι, δεν κάναμε τίποτα και ανεχτήκαμε τα πάντα τους.

  Πολλά ακόμα δάκρυα γιατί τα παιδιά μας συνελήφθησαν σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, δηλαδή οι Τούρκοι ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ κανονικότατα. Η δικαιολογία ότι τάχα χάθηκαν σε τουρκικό έδαφος ήταν έμπνευση-παγίδα των Αμερικανών, γιατί έτσι μας αφήνουν ακάλυπτους χωρίς προστασία. Τα παιδιά μας είναι άγνωστο αν ποτέ θα ελευθερωθούν, αλλά… όταν έχεις να κάνεις με Τούρκους οι ελπίδες είναι λιγοστές. Όσοι μιλούν ότι τα παλικάρια μας μπήκαν σε τουρκικό έδαφος παίζουν μπάλα με τα μυαλά σας ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ψέματα, μειώνοντας το εθνικό φρόνημα, δηλώνοντας ανικανότητα χειρισμού και έλλειψη ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ. Είναι βαλτοί, γιατί θέλουν να θεωρούμε εμείς ότι πάντα φταίμε! Η δουλική πολιτική της υποχωρητικότητας και της έλλειψης πυγμής! Για όποιον άκουσε τον καθηγητή Μάζη για το θέμα, τα είπε καλά.

  Δυστυχώς στον κόσμο που ζούμε για να είμαστε ελεύθεροι θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο. Μακάρια η μέρα που θα έρθει που τα πολεμικά όπλα θα γίνουν άροτρα και δεν θα ξαναγίνει πόλεμος· γιατί κι αυτή η μέρα είναι στο πρόγραμμα να έρθει. Για αυτό μετανοήστε ΑΠΑΝΤΕΣ!!!

  Δυστυχώς είμαστε μόνοι μας. Κανείς από τους υποτιθέμενους Ευρωπαίους συμμάχους μας δεν είναι στο πλευρό μας. Αυτοί έχουν τα δικά τους συμφέροντα. Ένα εξαιρετικό άρθρο που μιλά για το θέμα είναι το «ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» (https://hellenicsunrise2.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html).

  Επίσης ο Τζούλιαν Ασάνζ, ο ιδρυτής του Wikileaks, που έφερε στο φως εκατοντάδες χιλιάδες απόρρητα έγγραφα της αμερικανικής διπλωματίας, έκανε στο Twitter την εξής ανάρτηση:

  «Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν, μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς», Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

  «Μη δώσετε τα άγια πράγματα στους σκύλους ούτε να πετάξετε τα μαργαριτάρια στους χοίρους γιατί αλλιώς οι χοίροι θα τα καταπατήσουν με τα πόδια τους κι οι σκύλοι θα στραφούν εναντίον σας και θα σας καταξεσκίσουν».

  Για όσους δεν το κατάλαβαν, ο Τζούλιαν απευθύνεται σε εμάς για να μας προειδοποιήσει. Εμείς είμαστε σε αυτή την θέση και εμείς πιο καλά από τον καθένα καταλαβαίνουμε το αρχαίο κείμενο, που γράφτηκε από τον Απόστολο του Χριστού. Η ανάρτηση του, κατά την άποψή μου, υπονοεί και πολεμική προειδοποίηση για την Ελλάδα και την Κύπρο. Εμείς παραχωρήσαμε τα άγιά μας σε δαύτους και τα πέταξαν· θυμηθείτε την φράση που είπε ο πρόεδρος της Βουλής: «Δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι του Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια κι Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Είμαι τόσο σαφής, για να τελειώνουμε με αυτή τη κουβέντα». Επίσης, εμείς παραδώσαμε τον ορυκτό πλούτο για εκμετάλλευση για 99 χρόνια, πουλήσαμε λιμάνια, επιχειρήσεις, οικόπεδα, δημόσια περιουσία κι ένα σωρό άλλα σε «σκύλους» (θυμηθείτε την φράση “τα αγαρηνά σκυλιά”) και “χοίρους” (εδώ θυμηθείτε ότι ο Χριστός αποκάλεσε «έχιδνες και γουρούνια» τους Ιουδαίους).

  Και τώρα ποιος μας απειλεί; Ο Τούρκος! Και ποιος είναι τάτσι μίτσι κότσι με τους Τούρκους; Ποιος φύτεψε δέντρο στην Θες/νίκη, τάχα ως σύμβολο ολοκαυτώματος, αλλά ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ πάνω στο πνεύμα των Ελλήνων;

  Επίσης…. «Οι Τούρκοι εξέδωσαν navtex (αρ:345/2018) με την οποία δεσμεύουν έδαφος μιας άλλης χώρας!!! Αυτό δεν συνέβη ποτέ και πουθενά στα διεθνή χρονικά!» (Γ.Αδαλής). ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

  Το μόνο που κάνουν οι ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ είναι να προσπαθούν ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ να μειώσουν τον πατριωτισμό των Ελλήνων και το ηθικό μας.

  ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ; Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μας περνούν και για τελείως ηλίθιους όταν λένε: «τέτοιου είδους επεισόδια λύνονται δια της ειρηνικής οδού», Π. Καμένος… Αυτός δεν ήταν που έκανε εκείνους τους λεονταρισμούς προς τους Τούρκους, κι όταν ήρθε ο Ερντογάν και ζήτησε να μην τον πάρει το μάτι του πουθενά, ο Καμένος εξαφανίστηκε; Αυτός δεν ήταν που έκανε ρίψη στεφάνου κάτι μίλια μακριά από τα Ίμια; Αυτός ο τζάμπα μάγκας…. Κατέβασε τα βρακιά και στήθηκε στα 4, αντί να σηκώσει ανάστημα!!! Αυτοί μας κυβερνούν… αλλά τι λέω… ο λαός πια έχει δει.

  Και για να μην ξεχνιόμαστε με τους Σκοπιανούς, ΚΟΙΤΑ τι βρήκα… πώς γεννούν τις προπαγάνδες τους….

  …τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι οι Βρετανοί είμαι με το μέρος μας, μάθε ότι το 1974 μας βομβάρδιζαν στην Κύπρο με τα αεροπλάνα τους που τους είχαν βάλει τουρκικά ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ και επίσης έχουν συνάψει στο τώρα με την Τουρκία στρατιωτικού τύπου επενδύσεις.

  Επίσης, ακούστε τι λέει ο Νετανιάχου προς τον Σκοπιανό…

  Κλείνοντας, θέλω να επιστήσω την προσοχή στο εξής: οι Τούρκοι με τις navtex τους, δείχνουν ουσιαστικά περιοχές που πιθανώς να έχουμε το σοβαρότερο πρόβλημα. Δεξιά της Κρήτης, στην Κύπρο (ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι το καλοκαίρι αποβίβασαν στην Αμμόχωστο κι άλλα στρατεύματα) και πρόσφατα στο Καστελόριζο. Μάλλον εκεί είναι αυτό που θεωρούν «ζωτικής σημασίας»…

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.