Ο κ. Παππάς χρησιμοποιεί την εταιρεία «ΕΛΤΑ» ως προσωπικό παραμάγαζο

Άν. Μ. Ασημακοπούλου: Ο κ. Παππάς χρησιμοποιεί την εταιρεία «ΕΛΤΑ» ως προσωπικό παραμάγαζο

«Κατά την προσφιλή τακτική της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, ο κ. Παππάς χρησιμοποιεί την εταιρεία ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές ως προσωπικό παραμάγαζο για την πρόσληψη ημετέρων», τόνισε η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σχετικά με την ερώτησή της για τις εξαγγελίες του προέδρου της ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές για αύξηση μισθών και περαιτέρω προσλήψεις.

Η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε πως «κατέθεσα σήμερα αναφορά προς τον κ. Παππά που περιλαμβάνει ανακοίνωση και επιστολή εργαζομένων της ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές. Σε αυτές καταγγέλλεται η τακτική που ακολουθεί η διοίκηση της εταιρείας η οποία έχει οδηγήσει στην πρόσληψη προσωπικού με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ, την απαξίωση του τακτικού προσωπικού και την επιλογή στελεχών με βάση κομματικά κριτήρια, καθώς επίσης και τη γενικότερη κακοδιαχείριση του οργανισμού» και πρόσθεσε πως «ο αποτυχημένος υπουργός – καναλάρχης, ως σύγχρονος Μαυρογυαλούρος, μετατρέπει την εταιρεία ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές σε προσωπικό παραμάγαζο προσλήψεων ημετέρων. Τον καλούμε να δώσει σαφείς εξηγήσεις στους πολίτες, τους εργαζόμενους, ακόμη και στους κομματικούς του συντρόφους, οι οποίοι παραπονιούνται, ότι έχουν μείνει στην «απ’ έξω»», κατέληξε η κα Ασημακοπούλου.

3 σκέψεις σχετικά με το “Ο κ. Παππάς χρησιμοποιεί την εταιρεία «ΕΛΤΑ» ως προσωπικό παραμάγαζο

 1. Πληρώνουν στα ΕΛΤΑ αλλά τα χρήματα δεν φτάνουν ποτέ στην ΔΕΗ..

  EPIRUSPOST.GR 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018


  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Καταναλωτές εξοφλούν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στα ΕΛΤΑ, όμως τα χρήματα δεν φτάνουν ποτέ στην ΔΕΗ, με αποτέλεσμα αυτή να τους διπλοχρεώνει αλλά και να τους απειλεί με διακοπή ρεύματος!!! Σύμφωνα με τις καταγγελίες καταναλωτών, ποσά λογαριασμών ρεύματος που έχουν πληρωθεί εμπρόθεσμα μέσω του δικτύου των ΕΛ.ΤΑ. μεταφέρονται στον επόμενο λογαριασμό ως ανεξόφλητα. Η εγγραφή της οφειλής ως καθυστερούμενης συνεπάγεται την απώλεια της έκπτωσης που απολαμβάνουν οι συνεπείς στις πληρωμές τους πελάτες.

  Σε ορισμένες περιπτώσεις εκδίδεται από το οικείο υποκατάστημα της Δ.Ε.Η. γραμμάτιο είσπραξης με το οποίο ο καταναλωτής καλείται να πληρώσει μόνο το ποσό του τρέχοντος λογαριασμού, αφαιρουμένου δηλαδή του ποσού του αμέσως προηγούμενου λογαριασμού που σύμφωνα με την απόδειξης είσπραξης από τα ΕΛ.ΤΑ. είχε καταβληθεί εμπρόθεσμα.

  Στο εν λόγω γραμμάτιο με αιτιολογία «είσπραξη έναντι τιμολογίου» δεν αναγνωρίζεται, ωστόσο, η εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού παρά την έγκαιρη πληρωμή του μέσω ΕΛ.ΤΑ., καθώς αναγράφεται ότι «μερική ή εκπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών: α. δεν αποκλείει την επιβάρυνση με τόκους ή και β. δεν αναστέλλει τη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω οφειλής».

  Αν και στελέχη υποκαταστημάτων της Δ.Ε.Η. αναφέρουν ότι η Επιχείρηση έχει ζητήσει από τους πελάτες της να μη χρησιμοποιούν τα σημεία είσπραξης των ΕΛ.ΤΑ. και έχει ενημερώσει τα τελευταία να μην πραγματοποιούν συναλλαγές για λογαριασμό της, έχει αναφερθεί από πελάτες της Δ.Ε.Η. ότι τοπικά υποκαταστήματα της Επιχείρησης ενίοτε αποδέχονται πληρωμές λογαριασμών μέσω του δικτύου των ΕΛ.ΤΑ..

  Η μη καταχώρηση από το σύστημα πληρωμών της Δ.Ε.Η. της εμπρόθεσμης εξόφλησης λογαριασμών μέσω των υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. και η συνακόλουθη απώλεια της έκπτωσης επιφέρει ταλαιπωρία στους καταναλωτές, ενδεχόμενη διακοπή ηλεκτροδότησης χωρίς ευθύνη τους και οικονομική επιβάρυνση των συνεπών πελατών.

  Το θέμα αναδεικνύει με ερώτησή του προς τους Υπουργούς Οικονομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας.

  Ο κ. Γιόγιακας ζητά να γίνουν γνωστές οι ενέργειες που έχουν αναληφθεί για να αντιμετωπιστούν ζητήματα που προκαλούνται στους καταναλωτές από τη μη καταχώρηση στο σύστημα πληρωμών της εμπρόθεσμων πληρωμών λογαριασμών μέσω των ΕΛ.ΤΑ. καθώς και οι ενέργειες για την οριστική τακτοποίηση της απόδοσης από τα ΕΛ.ΤΑ. των εισπραχθέντων λογαριασμών ρεύματος πελατών της Δ.Ε.Η..

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Παράθεμα: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΕΛ-ΤΑ» | Blog: "ΕlaTora"

 3. Παράθεμα: Διακόπτει κάθε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ ο δήμος Ναυπακτίας | ******** Αγαπώ τη Ναύπακτο ******** I love Nafpaktos city

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.