ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ-ΘΡΑΚΕΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ-ΘΡΑΚΕΣ
———————————————————————-
Στις προσεχείς εκλογές- εάν υπάρξουν-ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ της Φώφης.     ΔΙΟΤΙ  >>>>

Διότι, και τα τρία μεγάλα κόμματα έχουν στην Εξωτερική τους πολιτική, να δώσουν το όνομα της ιστορικής μας Μακεδονίας, στους Σλάβους & Αλβανούς των Σκοπίων , με Σύνθετη ονομασία με Γεωγραφικό προσδιορισμό, έναντι όλων, (ERGA OMNES).
Ειδικά η ΝΤΟΡΑ (Ν.Δ.) διαλαλεί το ERGA OMNES όπου βρεθεί, και όπου σταθεί.
Η ΝΤΟΡΑ (Ν.Δ.) αποτελεί το προπύργιον της Εξωτερικής Πολιτικής της Ν.Δ. των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων & Επικυρίαρχων της Γης.
Όσα υπόσχεται ο Κυριάκοςστον Λαό, ερώτησε τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ φωνάζουν οι λαθρομετανάστες!!
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ που δεν έχει τσίπα, εφλόμωσε τον Ελληνικό Λαό προεκλογικά και μετεκλογικά στα ψέματα!!!!
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση των Κοσμοκρατόρων θέλει να ιδρύσει το νέο Κράτος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
Στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικούς λέμε, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Οι Έλληνες πολιτικοί είναι υπηρέτες & δούλοι των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Δίνοντας το όνομα, αργότερον οι Σλάβοι & Αλβανοί των Σκοπίων, θα διεκδικήσουν εδάφη μέχρι την Θεσσαλονίκη-Λάρισα-Καβάλα-Γρεβενά, Αμφίπολη, Βεργίνα, Δίον, Αλεξάνδρεια, Σέρρες, Φλώρινα, Δράμα, Έδεσα, Καστοριά, Θάσο, κ.λ.π.
Οι Σκοπιανοί διακατέχονται από Αλυτρωτικές διαθέσεις, βλέπε δηλώσεις του Σκοπιανού ΥΠ.ΕΞ. περί μοιρασμού του Πολιτισμού και της Ιστορίας των Ελλήνων Αρχαίων Μακεδόνων, εν μέσω διαπραγματεύσεων, και ο Διεθνιστής Εθνομηδενιστής ΚΟΤΖΙΑΣ τρέχει στα Σκόπια……….. να προδώσει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ………………
Όλη τη Δυτική-Κεντρική-Ανατολική Ελληνική Μακεδονία, την θέλουν οι Σκοπιανοί.
Δίνοντας το όνομα, δίνουμε την ΙΣΤΟΡΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ των Αρχαίων Μακεδόνων, δηλαδή των Ελλήνων Βασιλέων ΦΙΛΙΠΠΟΥ & Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
Τα ίδια ισχύουν και για τη ΘΡΑΚΗ, οι Ανθέλληνες πολιτικοί δεν έχουν καμία ντροπή να παραχωρήσουν τη ΘΡΑΚΗ στους Τούρκους Γκρίζους Λύκους του ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
Και οι Γκρύζοι Λύκοι θα μας κατασπαράξουν………
ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΑΤΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ-ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!!!!!!!!!
ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ………….
Φήμες και ψίθυροι λέγουν ότι ο ΤΣΙΠΡΑΣ, πίσω από τη μυστική διπλωματία , κατά την επίσκεψη ΕΡΝΤΟΓΑΝ στην Αθήνα, πρόδωσε τη ΘΡΑΚΗ,-ΑΙΓΑΙΟ, πίσω από τις κλειστές πόρτες………..
Γιαυτό και η απαγωγή των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών, από Τούρκους κομμάντος………….
Τους παρέδωσε ο ΤΣΙΠΡΑΣ στον ΕΡΝΤΟΓΑΝ…………
Βλέπε σιωπηρή πολιτική ΦΑΝΟΥΡΗ…………..
Οι ανθέλληνες πολιτικοί σαν Εθνομηδενιστές και διεθνιστές είναι προδότες της Ελλάδος πατρίδος, και έχουν σαν βασική πολιτική τους την εξυπηρέτηση των σχεδίων της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Κοσμοκρατόρων από τους οποίους αμοίβονται, κοινώς « Τα πιάνουν», φτάνει να προδώσουν την Ελλάδα-Πατρίδα, διά ίδιον όφελος των Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Βλέπε ΧΡΥΣΟΣ της Μακεδονίας στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, βλέπε ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ-Φ.Α. στην ΕΧΧΟΝ-ΜΟΒΙΛ του ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ, βλέπε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ- Μνημόνια-Αξιολογήσεις των Ελλήνων, προς όφελος των δανειστών των Κοσμοκρατόρων, βλέπε Υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων στο οποίο ΄εχει παραχωρηθεί η δημόσια περιουσία για 99 χρόνια υπέρ των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κ.λ.π.
Οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ- Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ είναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Πατρίδος, στηρίζονται στην Εξουσία, και Χρηματοδοτούνται από τους Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους της Γης.
Επαναλαμβάνω στους Έλληνες Μακεδόνες-Θράκες, ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ τα κόμματα Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ της ΦΩΦΗΣ, εκτός εάν θέλετε να δείτε την Ελληνική Μακεδονία-Θράκη, στα χέρια ΤΟΥΡΚΩΝ, ΣΛΑΒΩΝ & ΑΛΒΑΝΩΝ.
Θυμηθείτε , Τζοχατζόπουλο, Εβραίο Σιωνιστή Σημίτη, (Ααρών Αβουρί), Εβραίο Σιωνιστή ΓΑΠ, όλοι αυτοί Πρωθυπουργοί του ΠΑΣΟΚ, και ΤΣΙΠΡΑ, ΚΟΤΖΙΑ, του ΣΥΡΙΖΑ, και ΝΤΟΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΟ της Ν.Δ. με το ERGA OMNES, με τη Σύνθετη ονομασία με Γεωγραφικό προσδιορισμό.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΕΠΑΦΙΕΜΑΙ στη κρίση Σας, να διακρίνεται τα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
Αν και οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θα βγάλουν πρώτο κόμμα, εκείνο που θα υλοποιήσει τα σχέδιά τους, μέσω της εταιρείας Ηλεκτρονικών Υπολογιστών που ανακοινώνει τα εκλογικά αποτελέσματα, ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εκείνο που εδρεύει στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Παντού έχει χωθεί ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ……………….
Ήδη ο Κυριάκος, και ο Αδωνάϊ, επεσκέφθησαν τους Αμερικανο-Εβραίους Παντοκράτορες, για να εξασφαλίσουν ότι ΑΥΤΟΙ θα είναι οι ευνοούμενοι………………
ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ…………………
ΛΥΚΟΙ = ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ + ΤΟΥΡΚΟΙ
Για τους αιχμαλώτους των Τούρκων, δύο Έλληνες Στρατιωτικούς, μία μόνη λύση υπάρχει, οι εφιάλτες πολιτικοί μας, να εκβιάσουν τους «συμμάχους» στο εχθρικό ΝΑΤΟ, ότι εάν δεν τους αφήσουν ελεύθερους, ο Ελληνικός Λαός θα στραφεί υπέρ της ΡΩΣΙΑΣ του ΠΟΥΤΙΝ, και όποιον πάρει ο Χάρος………………….
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ!!!!!!!!
Οι κάλπες είναι για τον ανίδεο Λαό, τα αποτελέσματα είναι για τον Κοσμοκράτορα και Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.-
Οι πολιτικοί που θα παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας, αντιμετωπίζουν έκτατα ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Ομάδα Ελλήνων Πατριωτών

7 σκέψεις σχετικά με το “ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ-ΘΡΑΚΕΣ

 1. ΜΗΝΥΜΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ την 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

  https://mail.google.com/mail/u/3/?ui=2&ik=5db21d99e0&view=fimg&th=162446e42de95ec2&attid=0.0.1&disp=emb&attbid=ANGjdJ-yiKPi8sU1PnkLZ4rxibzNZW4PCUJhxq5QL57Ae7GG-4SSRD6TMLs4ghqoQQI4-pqt3imtP5nmdJVrrSkqasHTvOwjKgN-h3p7zl8JvSrzVGkJjlaUePS2N0I&sz=w1108-h542&ats=1521718749386&rm=162446e42de95ec2&zw&atsh=1

  Ελλάδα, Ισημερία Μαρτίου 2018

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  25η Μαρτίου 2018: ΕΝΑΣ χρόνος από την θεμελίωση της πρότασής μας

  για Συγκρότηση του ΑντιΣυστημικού Κινήματος «άλλη ΕΛΛΑΔΑ»!

  Στην πρώτη επέτειο από τη « ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ », οπότε ( πέρσι, την 25η Μαρτίου 2017 ) πραγματοποιήθηκε η θεμελίωση της πιο ριζοσπαστικής πρότασης για συνένωση όλων των εκτός Βουλής κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων για να δημιουργήσουμε μια πατριωτική και δημοκρατική «άλλη ΕΛΛΑΔΑ» (https://www.alliellada.gr/?page_id=7491), καλούμε και πάλι τους συνειδητοποιημένους συμπολίτες μας να επανεξετάσουμε την πρόταση και τις προοπτικές της στη σημερινή εποχή την ίδια ιστορική μέρα, Κυριακή ανήμερα της εθνικής μας γιορτής!

  Συναντιόμαστε αρχικά την 9η πρωϊνή ώρα στον πεζόδρομο μπροστά στην Είσοδο του Μουσείου της Ακρόπολης για ειδική ξενάγηση των μελών και φίλων μας από τον Γ. ΒράΪλα- «Επίκουρο» στο Μουσείο της και αμέσως μετά ώρα 12:00 το μεσημέρι οδεύουμε προς την Πνύκα και συζητάμε στο παραδοσιακό μας « Κιόσκι Δημοκρατίας», δίπλα στο εκκλησάκι του Λουμπαδιάρη, όπου διαβουλευόμαστε κι αποφασίζουμε για τα εξής θέματα:

  Α) τη διεκδίκηση ενός άλλου ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ μιας «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», που να μη ζηλεύει τους θεσμούς άλλων Κρατών, αλλά αντίθετα να προκαλεί τους πληθυσμούς άλλων, κατ΄ αρχήν όμορων με την Ελλάδα περιοχών ή κρατών να διεκδικούν με δικά τους ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ την ενσωμάτωσή τους στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ αυτή ! Για να απελευθερώνονται και από τις δικές τους υποδουλώσεις σε Ολιγαρχίες !

  Β) τη συγκρότηση από εμάς τους Πολίτες άλλων Εθνικοαπελευθερωτικών παράλληλων Θεσμών Ποιοτικής Ανάπτυξης, που θα μας απαλλάξουν από τα δεινά της Κομματοκρατίας και της απελπισίας , όπως της Εθνοσυνέλευσης, του ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ, της Νέας Ηλιαίας κλ., που ήδη λειτουργούν πρωτοποριακά, ελλιπώς αλλά ανελλιπώς, έχοντας δημιουργήσει Συνταγματικά Έθιμα, που επισφραγίστηκαν από τα Συλλαλητήρια για την ονοματοδοσία της Βαρντάρσκα !

  Γ) την πρότασή μας για « Βαλκανική Οικονομική Συμπολιτεία » ! Έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε τα απελευθερωτικά οράματα του Ρήγα Φεραίου και του Διαφωτισμού στην Ελληνική Ενδοχώρα, που άλλοι επιβουλεύονται !

  Δ) τις προοπτικές εκλογικής παρουσίας και συμμετοχής μας στις τρεις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις (Ευρωεκλογές Μαΐου 2019, Δημοτικές και Εθνικές εκλογές). Οι πρόσφατες εξελίξεις με τα συλλαλητήρια για το εθνικό ζήτημα της ονομασίας της Βαρντάρσκα, που υποδαυλίστηκαν από τις συμπράττουσες στη Συμμαχία μας «άλλη ΕΛΛΑΔΑ» συλλογικότητες του «ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ» (http://www.dimovoulio.gr/?p=3830#more-3830) και «Νέα Ελληνική Συντακτική Εθνοσυνέλευση» – (http://www.s120s.gr/?p=2248), το ζήτημα της σύλληψης των Ελλήνων Αξιωματικών στον Έβρο μετά από τις θαλάσσιες προκλήσεις των Τούρκων ιμπεριαλιστών και η επιτυχία του να πρωτεύσει στις πρόσφατες Ιταλικές εκλογές το « Κίνημα 5 Αστέρων », που αναγνωρίζει ως αντίστοιχη πολιτική του έκφραση στην Ελλάδα το «Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας» (https://www.dimopolis.gr/?p=4772#.WrDs_GrFKUl), που επίσης συμπράττει στην «άλλη ΕΛΛΑΔΑ» (https://www.alliellada.gr/?p=8224), καθιστούν την πρωτοβουλία μας για πατριωτική συσπείρωση με όλα τα ειδικότερα ζητούμενα, όπως τα θέτουμε ως ρεαλιστική πρόταση για να δημιουργηθούν κινηματικές προϋποθέσεις διεμβολισμού του πολιτικού καθεστώτος, που προτιμάει να μας μεταχειρίζεται ως υπηκόους και τη Συνταγματική αλλαγή του σε πολίτευμα Αυθεντικής Δημοκρατίας.

  Η συνέπειά μας στην υποστήριξη του Δημοψηφίσματος του 2015 και της εφαρμογής των αποτελεσμάτων αυτού από ένα Ελληνικό Αντιμνημονιακό Μέτωπο (http://www.heliaea.gr/index.php/anakoinosi-kalesma-aed-091116/), θα μας ξαναφέρει στην αίθουσα του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου την 23ηΜαΐου 2018 (κτίριο Αρείου Πάγου, Α’ όροφος – ώρα 18:00) για να διεκδικήσουμε την νόμιμη χρηματοδότηση του εγχειρήματος μιας σοβαρής και συνεπούς εκλογικής μας παρουσίας από τα αδίκως στερηθέντα για εμάς κονδύλια της συμμετοχής μας στις Ευρωεκλογές του 2014 με τον πολλαπλά προδομένο μας τότε συνασπισμό « Ευρωπαϊκό Αντιμνημονιακό Μέτωπο ».

  ΟΣΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!

  ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:www.alliellada.gr
  Τηλέφωνα:210 363 2000 – 210 364 8300, Fax: 210 361 0882,
  E-mail: nele@dimopolis.gr
  Ιπποκράτους 42 – Αθήνα 10680

  Με εκτίμηση

  Γραφείο Τύπου

  της Σύμπραξης

  nele@dimopolis.gr

  https://www.alliellada.gr

  Με την υποστήριξη από το

  image002.jpg

  ekad@dimopolis.gr

  http://www.dimopolis.gr

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Αγαπητές Συμπατριώτισσες και

  Αγαπητοι Συμπατριώτες,

  «Ερχετε η Ωρα που η σιωπη ειναι προδοσια»
  Dr Martin Luther King
  Πειτε μας τη γνωμη σας
  Δρ Δημοσθενης Κωνσταντατος

  Greenwich CT USA

  Εάν το βρίσκεις
  ενδιαφέρον,
  προώθησέ το
  ============================== ======
  Γιάννης Μακρυγιάννης

  «…αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια,

  λευτερώθη με άρματα και θυσίες…»

  Άκρα του τάφου σιωπή
  από όλα τα κόμματα της
  Βουλής για τους τρεις
  συλληφθέντες
  Από Τ. Ζ -15/03/2018 ISKRA
  Άκρα του τάφου σιωπή από όλα τα κόμματα της Βουλής για τις συλλήψεις και τις κατηγορίες κατά των τριών αγωνιστώνενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας.
  Και καλά τα μνημονιακά κόμματα, από την ΔΗΣΥ, έως την Ένωση Κεντρώων και τη ΝΔ συμφωνούν απολύτως με τους πλειστηριασμούς και προφανώς με τις συλλήψεις των αγωνιστών.

  Το ΚΚΕ, όμως, ούτε αυτό δεν βρήκε μια λέξη αποδοκιμασίας απέναντι σε έναν κυβερνητικό και μνημονιακό αυταρχικό κατήφορο, που μας μεταφέρει σε ένα σκοτεινό αυταρχικό παρελθόν;

  Κρίμα.

  Κρίμα να τυφλώνονται κάποιοι από έναν καταστρεπτικό ενδοαριστερό εμφύλιο.


  Demosthenes Konstantatos

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Άνεργος και άρρωστος πατέρας πέντε παιδιών εκλιπαρεί για άμεση βοήθεια

  Πριν λίγο ο Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας “Θεόφιλος” δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook μια έκκληση βοήθειας για ενίσχυση και στήριξη μιας πολύτεκνης οικογένειας όπου ο πατέρας αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

  Το κείμενο της έκκλησης έχει ως εξής:
  Βρισκόμαστε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αυτές τις μέρες εκτός από τα δικά μας προβλήματα, αντιμετωπίζουμε και το πρόβλημα πολύτεκνου πατέρα με 5 ανήλικα παιδάκια, άνεργο εδώ και καιρό όπως και η σύζυγος του. Του παρουσιάστηκε πρόβλημα από την σκλήρυνση κατά πλάκας, έχασε το ένα του μάτι και προχωράει και για το δεύτερο. Χρειάζεται ειδική διατροφή και φάρμακα. Εμείς ότι μπορούμε κάνουμε, θα θέλαμε και την δική σας συνδρομή και βοήθεια με όποιον τρόπο νομίζετε ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι μαζί αυτήν την οικογένεια που γνωρίζουμε εδώ και καιρό.

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Θεόφιλο στο τηλ. 210 88 19 397.

  Μου αρέσει!

 4. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821.

  ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.

  ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.