Οι δωσίλογοι πολιτικοί κυβερνώντες αυτά τα κωλοπαίδια μεγαλώνουν στα σπίτια τους!!!

Φωτογραφία του Χαρ. Παντελατος.

3 σκέψεις σχετικά με το “Οι δωσίλογοι πολιτικοί κυβερνώντες αυτά τα κωλοπαίδια μεγαλώνουν στα σπίτια τους!!!

 1. Ελληνες – Ελληνίδες Καλή Νύχτα… και μην ανησυχείτε…
  αλλα,
  και ουτε να θυμώνετε που δεν μπορειτε να σταθείτε,
  στα ποδαρια σας τα δυο… ορθοί,
  επειδη αυτα σας τα εχουν κόψει,
  … προδοτες υπαλληλοι τυχοδιωκτών κατοχικών…

  και οσοι ακομη μπορειτε να κυκλοφορείτε,
  με το μετωπο ψηλά, να ατενίζετε αγέρωχα το μελλον…
  οχι ομως σαν στημένη φωτογραφια…
  αφεθείτε στον Μορφέα…
  και αυτος γνωριζει….
  κάποιας νύχτας, (συντομα), μέσα στην σιγαλιά… θα της δωσει Μορφή…
  και θα σε απ`ελευθέρωση,

  τάχιστα… οσονούπω… και οπως λεν,
  ‘φτύνοντας στον τοίχο, και μεχρι το σαλιο να στεγνώσει’…
  ολοι αυτοι που σε προδωσαν,
  να τους σέρνει ο Μορφέας μπροστα σου,
  ολους εκεινους τους μικρούς και ασήμαντους που λάθεψαν…
  παρ`ερμήνευσαν την εξουσια,
  που εσυ… τους εδωσες,
  πρωτα ομως, εφοσον σε εξαπάτησαν,

  ολους τούτους… τους απατεωνίσκους,
  θα τους δεις την πρωία…
  ενωπιον σου… ενωπιον του κοινωνικου και εθνικού ταμείου…
  και εκει ΕΣΎ… εσενα…
  που σου εχουν κόψει τα ποδαρια,
  ΕΣΎ θα δώσεις το τελειωτικό χτυπημα, αποκεφαλίζοντας το βρώμικο θεριό…
  Χωρίς Οίκτο και Ούτε αναστολες…
  Ακούς τον ψίθυρο…. ???
  πλησιάζει η ωρα του Μορφέα !!!!

  Είθε να τα ξαναπούμε την επομένη στιγμη που θα ειμαστε ολοι οι Ελληνες
  απ` ελευθερωμένοι απο την σκλαβιά

  Σιγή Ασυρμάτου – αρχίζει η εγχειρηση
  διαδικασία ‘AKANTE’ !!!

  Μου αρέσει!

 2. Ξυπνήστε ώρα για ύπνο
  POSTED ON 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 BY GEROSPARAKSENOS
  28
  Μαρ
  Ζώντας και νοιώθοντας το παράλογο τα τελευταία εννέα χρόνια, παρατηρώ γύρω μου και βλέπω πως είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, ζωάρα, μπάλα, φραπέ και τραμπάλα. Μετά την απογραφή του 2011 παίζεται πλέον αν είμαστε 10 εκατομμύρια με τους μετανάστες – πρόσφυγες με κάποιες πηγές να λένε ότι έχουν φτάσει τα 5 εκατομμύρια. Δεν θέλω να φανταστώ σε καμία περίπτωση την ώρα που ο Ευρωπέος Γείτονας αποφασίσει να ενεργοποιήσει την εν λόγο 5η φάλαγγα του στη χώρα μας και τότε θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε μην λερώσουμε το παρεό. Δυστυχώς οι εποχές άλλαξαν και η μόδα έχει επηρεάσει αρνητικά την δομή και τα πιστεύω της κοινωνίας.

  Αλλά για κάτσε 5η φάλαγγα δεν είναι και η παραπλανητική δημοσιογραφία, οι ιστορικοί που διαστρεβλώνουν τα όσα γνωρίζουμε, οι πολιτικοί που ξεπουλάνε ένα έθνος μοναδικό στα κοσμικά δρώμενα, οι θρησκευτικοί ηγέτες που συναναστρέφονται με την παπική εκκλησία ; Τι και αν είναι εμείς κοιτάμε την τηλεμαγειρική, το ορθό σπάσιμο της καρύδας και την ερωτοτροπούσα σύναξης. Πέρασαν οι εποχές που συσπειρωνόμασταν απέναντι στο κοινό εχθρό και πλέον περάσαμε στον απόλυτο Χόμο Σάπισες, είδος προς μελέτη και διερεύνηση που μάλιστα κάποιοι πεφωτισμένοι πριν πολλά χρόνια «προφήτευαν» αυτή σου την εξέλιξη. Πόσο δύσκολο είναι ποια να διαβάσεις δυο βιβλία και να παρακολουθήσεις τις εξελίξεις ; Νομίζεις ότι έχοντας μια καρέκλα το πρόβλημα δεν θα σε αγγίξει ; Νομίζεις ότι έχοντας σχετικό βύσμα είσαι αλώβητος ε ;

  Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή στην δεκαετία του 80 – 90’ τότε λοιπόν είχες Κλωστήρια Πεταλούδα, Πειραϊκή Πατραϊκή, Βετλας Νάουσας, Ιζολα, έφτιαχνες Nissan στο Βόλο, Pony στη Θεσσαλονίκη, η Pirelli είχε παράρτημα στην χώρα σου όπως και η Bilstein, είχες Palco, Mινέρβα και βέβαια είχες δουλειά, είχες βιοτικό επίπεδο, είχες αξιοπρέπεια ανθρωπάκο. Είχες φαρμακοβιομηχανία που έβγαζε πρωτότυπο φάρμακο γιατί ήταν κορυφή στο είδος του. Σου αναφέρω εδώ ότι κάποια στιγμή στην ιστορία προτάθηκε να γίνει σαπωνοποιία στην Ελλάδα και η Γαλλία έθεσε βέτο διότι θα πλήγονταν τα συμφέροντα της σαπωνοποιίας της Μασσαλίας … βγάλε συμπέρασμα μόνος σου … Αυτή η χώρα είχε σε κάθε σπίτι το μποστάνι του και τα ζώα του κυρίως στην επαρχία από αυτό έτρωγαν κάνα αυγό και στις μεγαλουπόλεις. Από αγκινάρες αυγολέμονο και κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες μου πήγες στα αλά κρεμ, τα πατέ και τα ταρτάρ …

  Το χρέος σου αυξάνεται λοιπόν χρόνο με το χρόνο, η διαβίωση σου γίνεται επιβίωση, το γένος σου συρρικνώνεται με τάχιστο βαθμό, ο μέσος όρος θνησιμότητας φθίνει και εσύ βαυκαλίζεσαι ενώ αγοράζεις ότι σου πουλάνε και μάλιστα έχεις πιστέψει ότι το σουπερ μάρκετ τα παράγει. Δίποδο ζώο των ισχυρών οι παράγκες – αποικίες ζουν εις βάρος σου εδώ και χρόνια γιατί κάποιοι τους έδωσαν την δυνατότητα να είναι ισχυροί. Εσύ απλά τρως και χωνεύεις ότι σου δώσουν αρκεί να έχει ωραίο περιτύλιγμα. Δες τις χώρες που πέρασε το ΔΝΤ και δες την κατάντια τους μόνο φαβέλες, πορνεία, και φτώχεια πράγματα και γεγονότα που ο κόσμος είδε κατά την κατοχή. Η Ρωσία του Πούτιν βγήκε από αυτόν τον κυκεώνα με πόνο και αίμα αλλά βγήκε για αυτό και ο εν λόγο κύριος βγαίνει με αυτά τα ποσοστά. Για αυτό οι πέρα του Ατλαντικού έβγαλαν Τραμπ γιατί τον νοιάζει η δική του αγορά και οικονομία και όχι τα made in ότι ναι. Τώρα αν σε πειράζει ότι πουλάνε όπλα λίγο τους ενδιαφέρει ας είχες το σθένος να κρατήσεις την ΕΛΒΟ ανοιχτή και να έχεις συμβόλαια μαζί τους ώστε να είσαι οικονομικός έτερος τους.

  Όταν θεωρείς βαριά σου βιομηχανία το λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι σου τότε πρέπει να είσαι έτοιμος να κάνεις το γκαρσόνι – γιουσουφάκι να πέφτεις και κατά το δοκούν στα τέσσερα. Καλώς ή κακώς όσο και να προσπαθούμε κάποιοι μειονοτικοί να μεταφέρουμε γνώση, εμπειρίες, ιστορία οι υπόλοιποι πίσω από τον εγωισμό και το ξέρω χάνουν κάθε ευκαιρία για να συνέλθουν. Είμαστε στο παρά πέντε πλέον και με βρίσκω μάλλον ανοιχτοχέρη θα έλεγα ότι πραγματικά ο χρόνος μας έχει καβαλήσει και όλα τρέχουν εις βάρος μας. Άφησες την αλάνα και την έκανες καναπέ, σταμάτησες να σέβεσαι ηλικιωμένους – ένστολους – ιερείς και πιάνεις τα τέτοια σου βλέποντας τους, σταμάτησες να πηγαίνεις στο πανηγύρι γιατί δεν είναι της μόδας.

  Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα γίνονται εις βάρος σου και όπως δείχνει η κατάσταση ούτε που θα καταλάβεις τα όσα θα συμβούν. Είχες αφορολόγητο 12.000€ αυτό πλέον γίνεται 5.600€ άρα δουλεύεις με βασικό 586€ τότε πας ταμείο. Δώσε ΕΝΦΙΑ για κάτι που οι γονείς σου νόμιμα το έφτιαξαν γιατί πλήρωσαν Πολεοδομία, ΙΚΑ και λοιπά. Πάρε Capital Control για τα λεφτά σου ρε βλάκα τον ιδρώτα σου. Πάρε ενεργειακά πιστοποιητικά για να σου πάρουν ότι σου απέμεινε. Συνέχισε να παρακαλάς να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα την στιγμή που θα μπορούσες να έχεις και εσύ μια ή να σου δίνει μια μπουκάλα γάλα τη μέρα και εσένα. Συνέχισε να αγγίζεις το «ΕΓΩ» σου και άσε τους άλλους να κλέβουν τον εαυτό σου.

  to keimeno einai daniko

  Μου αρέσει!

 3. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ!
  POSTED ON 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 BY SOCRATESNIOS
  29
  Μαρ
  Ζούμε τις έσχατες ημέρες και αυτό είναι πλέον φανερό, ειδικά της τεράστιας πνευματικής πτώσης των κοινωνιών. Ο Θεός επιτρέπει αυτήν την πτώση για να συντριβούμε και να νοήσουμε ότι χωρίς την σοφία Του καταστρεφόμαστε.

  Ας δούμε λίγο την σημερινή κατάσταση της Ελλάδος:

  Την παιδεία την διέλυσαν, την ιστορία του Έθνους μας την ξαναγράφουν όπως βολεύει τους Τούρκους γενίτσαρους και τους Εβραίους Ταλμουδιστές (που επιτίθενται κατά ολόκληρης της ανθρωπότητας), όπως επίσης το παγκόσμιο σάπιο κατεστημένο αποφάσισε ότι η ομοφυλοφιλία είναι το τρίτο φύλο και διδάσκεται και στα σχολεία, κι ένα σωρό άλλα στην “ελληνική παιδεία” που καταργούν και τους αρχαίους μας ένδοξους προγόνους, αλλά και την Ορθοδοξία.
  Στην τηλεόραση μας δείχνουν τουρκικά σίριαλ.
  Εισάγεται η τουρκική γλώσσα ως μάθημα στα σχολεία.
  Η μη Έλληνες της βουλής (όλοι δηλαδή) αφάνισαν την μεσαία και μικρομεσαία τάξη, ο λαός πεινά και ρευστό στην αγορά δεν κυκλοφορεί.
  Ο τεράστιος ορυκτός πλούτος της χώρας μας ξεπουλήθηκε για πενταροδεκάρες που κι αυτές δεν πάνε στην τσέπη μας.
  Η σύγχρονη ελληνική κουλτούρα, που μας πέρασαν στα μυαλά μας οι προδότες του ελληνικού πνεύματος και της ορθοδοξίας, υποβιβάζει την γυναίκα από δεξιά του άντρα σε αντικείμενο προς ηδονή και διαιώνιση, καταργώντας την θέοση του ανθρώπου.
  Οι Ιεράρχες πατρώου και νέου ημερολογίου πέρα βρέχει, σιωπούν στα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού και εξακολουθούν να θησαυρίζουν, σε αντίθεση με ό,τι λέει μέσα το Ευαγγέλιο. Έχουν παραβιάσει και ουσιαστικά καταργήσει το Πηδάλιο, τον οδηγό τους δηλαδή. Και δεν εννοούν με τίποτα να ενώσουν την εκκλησία, που είναι βασιλεύουσα και να δώσουν εντολή δικαιοσύνης + ότι πλανούν τον λαό ότι σε μια άλλη ζωή αν είστε καλά παιδιά θα πάτε παράδεισο, δηλαδή στο τώρα μας να μην δούμε ποτέ δικαιοσύνη.

  Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει ολοκληρώσει αποστασία Ορθοδόξου Πίστεως, ακολουθώντας πιστά τις επιταγές της Νέας Τάξης που ορίζει τον παναιρετικό Οικουμενισμό, δηλαδή την πανθρησκεία. Επίσης, βραβεύεται από τους αρνητές του Χριστού, εβραίους Ταλμουδιστές.
  Ο λαός περιμένει κάποιον να τον σώσει (λες και δεν υπάρχει ο Χριστός), αλλά χωρίς αδερφοσύνη αυτό δεν μπορεί να συμβεί.

  Το βασικό που πρέπει να γίνει κατανοητό στις προφητείες είναι ότι τα πάντα γίνονται με τρόπο που κατανοεί ο άνθρωπος και με βάση πάντα το αυτεξούσιό του (δηλ κανείς δεν μπορεί να επιβληθεί εάν ο λαός δεν θέλει). Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει άγγελος στον ουρανό και να πει κάντε αυτό ή εκείνο, γιατί έτσι καταργείται το αυτεξούσιο του ανθρώπου. Πέρα από αυτό με τις σύγχρονες τεχνολογίες, όπως το blue beam, haarp κλπ., δεν ξέρει κανείς τι είναι αληθινό και τι όχι. Άρα, όπου λέει «άγγελος» θα εμφανιστεί στον ουρανό στις προφητείες, είναι άνθρωπος στην υπηρεσία του Θεού. Η λέξη «ουρανός» είναι αλληγορική. Ουρανοί σήμερα είναι πολλοί, όπως το facebook ή το twitter. Άγγελος είναι εκείνος που αγγελιοφορεί το μήνυμα (η φράση με διάφορους παρόμοιους τρόπους αναφέρουν οι: Ιωσήφ Βατοπεδινός, η επιγραφή στον τάφο του Μ. Κων/ντίνου, Άγιος Μεθόδιος Πατάρων, Ανωνύμου παράφραση των Χρησμών του Λέοντος του Σοφού, ανδρός γέροντα προς Μανουήλ Παλαιολόγο, όσιος Ιωάννης ο Χοσεβίτης, Άγιος Αγαθάγγελος).
  Επίσης, υπάρχουν και άλλες λέξεις που είναι αλληγορικές και κατά την θεολογία ερμηνεύονται ως εξής: για παράδειγμα η λέξη «αίμα» είναι ο κόπος των ανθρώπων, η λέξη «βόδι» ή «αγελάδα» είναι το χρήμα.

  Κατά τον αλληγορικό τρόπο οι προφητείες έχουν ήδη εκπληρωθεί, γιατί σαφώς έχουμε πνευματικό, κοινωνικό, οικονομικό, πολιτισμικό πόλεμο ήδη και επίσης ο Ιωάννης των προφητειών έχει ήδη παρουσιασθεί και κηρύττει ήδη την Δευτέρα Παρουσία, όπως και το μεγαλύτερο μέρος της Αποκάλυψης του Ιωάννη και πάμε καρφί για 2α Παρουσία.

  ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ:

  1 Ο βαπτισμένος τον Χριστό λαός είναι ο βασιλιάς με μαρμαρωμένη όμως την αγάπη των αλλήλων, νεκροί από Αλήθεια, νεκροί από Ελληνισμό.
  1Α Ο Δικέφαλος Αετός συμβολίζει την θέοση του ανθρώπου, το άρρεν και το θήλυ τα δυο κορμιά σε μια ψυχή.
  2 Η εκκλησία είναι Αγία του Θεού Βασιλεύουσα και αν η βασιλεία των ουρανών δεν είναι ίδια με εδώ στην Γη είναι γιατί οι βασιλείς της Γης αποστάτησαν και καταγγελία αυτών.

  Να ενωθούν τα εκατοντάδες σχίσματα της Εκκλησίας και να αναστηλωθεί η Μία Αγία και Αποστολική Εκκλησία. Να κοπούν τα κλήματα τα μη φέροντα υγιή καρπό από την ιερή γη εμάς των Ελλήνων. Η Εκκλησία να αναλάβει την πορεία του Έθνους.
  3 Ερμηνεία του Ταλμούδ, του ιερού βιβλίου των Εβραίων, που επιτίθεται κατά της ανθρωπότητας και ειδικά κατά των Ελλήνων και της Ορθοδοξίας και φανέρωση ότι το σήμερά μας αναγράφεται σε αυτό.
  4 Ο προσωπικός αγώνας του ανθρώπου, είναι αυτό που οδηγεί προς την αλήθεια, και την φανέρωση της θείας χάριτος του Θεού. Ο προσωπικός αγώνας, η προσωπική Μετάνοια,
  και όχι ποιος είναι ο γέροντας σου, η ακόμα και ο Βασιλιάς σου, ώστε εσύ να σωθείς.
  5 Φανέρωση του τεράστιου ορυκτού πλούτου της Ελλάδος

  7 Κήρυγμα Αγάπης Χριστού.

  8 Τι γίνεται μετά θάνατον.

  9 Προτροπή να εφαρμοστεί το σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Γ Δούκα Βατατζή στην Ελλάδα.

  10 Αναγγελία Δευτέρας Παρουσίας Κυρίου, η οποία θα ξεκινήσει από την Ελλάδα. Η εποχή μας είναι προδρομική της 2ας Παρουσίας.

  Ο Ιωάννης είναι η φωνή, εφαρμόστε αυτά που λέει.

  «Αόρατος κι όμως ορατός»…..

  https://katohika.gr/ellada/ksypnate-ellines-mathete-ta-dikaiomata-sas/#comment-437054

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.