Σας το έχουμε πει εδώ και πολλές μέρες: η απαγωγή έγινε για να γίνει η ανταλλαγή με τους 8 και ήταν συμφωνημένη

Σας Τόχουμε Ξαναπεί: Τα Έχουν Βρει Μυστικά Ερντογαν Και Τσίπρας, Η Ανταλλαγή Των 2 Με Τους 8 Θα Γίνει Εκ Του Ασφαλούς…

_______________________________________________________________________________________________________________________

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΔΩ >>>> ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μην Τους Πιστεύετε, Τους Έδωσαν Στεγνά Τους Δύο Έλληνες, Δεν Τους Απήγαγαν Οι Τούρκοι!!!


ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ 2 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ! ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΤΣΑΛΑΝ! ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!

Ήταν βέβαιο ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Ο Ερντογάν είχε στόχο … να συλλάβει Έλληνες για να τους ανταλλάξει με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς. Τους 8 Τούρκους τους οποίους θα εκτελέσει./ Ζητάει λοιπόν ανταλλαγή! 

Το ρεπορτάζ είναι από το iefimerida.gr:

Την υπόθεση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης με αυτή των 8 Τούρκων αξιωματικών που δεν εκδίδει η Ελλάδα στην Τουρκία συνέδεσε ευθέως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θέτοντας εμμέσως θέμα ανταλλαγής. 

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Hurriyet, ο κ. Ερντογάν, μιλώντας με δημοσιογράφους χθες, κατά τη διάρκεια της πτήσης επιστροφής του από τη Βάρνα της Βουλγαρίας στην Άγκυρα, έριξε τις «βόμβες» του για το πώς βλέπει και αντιμετωπίζει την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. 

«Μιλήσαμε (σ.σ.: με τους Ντόναλντ Τουσκ και Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ) και για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν γιατί πέρρασαν τα σύνορα και βρέθηκαν σε στρατιωτική μας περιοχή. Τους εξήγησα πως το θέμα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης και πως οι οικογένειες και οι υπάλληλοι του προξενείου μπορούν και τους επισκέπτονται. Μου είπαν «εσείς είστε μεγάλη χώρα, μεγάλος πρόεδρος, φροντίστε να αποφυλακιστούν οι δύο στρατιώτες»», είπε αρχικά ο Ερντογάν.

Και συνέχισε: «Τους είπα πως δεν είμαι μεγαλύτερος από τη Δικαιοσύνη. Το θέμα είναι σε φάση εκδίκασης. Πρέπει να περιμένουμε την απόφαση που θα πάρουν τα όργανα της Δικαιοσύνης. Βέβαια, τους εξήγησα ότι δεν είναι δίκαιο πως αυτοί που ασχολούνται τόσο για τους 2 Έλληνες στρατιωτιούς να μην έχουν ασχοληθεί με το ζήτημα της έκδοσης των Τούρκων στρατιωτικών, που ενεπλάκησαν σε πραξικόπημα στην Τουρκία και μετά διέφυγαν στην Ελλάδα. Βέβαια, εμείς δεν συσχετίζουμε τα δύο θέματα. Ομως αυτοί που έκαναν πραξικόπημα στη χώρα μας βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα. Δεν μας τους έδωσαν, αν και τους το ζητήσαμε. Αυτοί που δεν μίλησαν καθόλου για το θέμα αυτό, τώρα μιλούν για την ανάγκη άμεσης αποφυλάκισης των 2 Ελλήνων στρατιωτικών». 

Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος πρόεδρος βρέθηκε στη Βάρνα, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στο πλαίσιο της Συνόδου ΕΕ-Τουρκίας. Στη συνάντηση αυτή τέθηκε από την ΕΕ και το ζήτημα των Ελλήνων στρατιωτικών. 

Αν και όλοι πίστευαν ότι θα υπάρχει μια θετική εξέλιξη, μόλις λίγες ώρες αργότερα οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί οδηγήθηκαν εκτάκτως στο δικαστήριο όπου κρίθηκε η τύχη της δεύτερης αίτησης αποφυλάκισης που είχαν ασκήσει. Η αίτησή τους απορρίφθηκε και αποφασίστηκε η συνέχιση της προφυλάκισής τους για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. 

Το σκεπτικό της απόφασης, μάλιστα, ανέφερε ότι: «Υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις που δείχνουν ότι υπάρχουν ισχυρές υποψίες σχετικά με το έγκλημα που διέπραξαν οι ύποπτοι, υπάρχει η άποψη ότι θα διαφύγουν από την Τουρκία σε περίπτωση που αφεθούν ελεύθεροι επειδή δεν έχουν μόνιμη διεύθυνση στην Τουρκία. Οι αποδείξεις δεν έχουν ακόμη συγκεντρωθεί. Υπάρχει η άποψη ότι ενδέχεται να τροποποιηθούν τα αδικήματα που διέπραξαν επειδή συνεχίζεται η έρευνα του ψηφιακού υλικού. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η πράξη έγινε από στρατιωτικούς, ο τρόπος που έγινε και ότι το ανώτατο όριο της ποινής που προβλέπει ο νόμος είναι πέντε χρόνια το μέτρο της κράτησης είναι εντός των ορίων της διακριτικότητας και η απόφαση για δικαστικό έλεγχο θα είναι ανεπαρκής αποφάσισε τη συνέχιση της κράτησής τους και δεν θα υπάρξει αλλαγή στους όρους κράτησή τους».

Οι δύο στρατιωτικοί παραμένουν προφυλακισμένοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης από τις 2 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu επιμένει να αναφέρει ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί κατηγορούνται για απόπειρα στρατιωτικής κατασκοπείας και για παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή.

Τι είπε ο Ερντογάν για τα υπόλοιπα θέματα:

Για τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας

«Υπάρχει μια άδικη κριτική που κατευθύνεται κατά της Τουρκίας και η ΕΕ πρέπει να υιοθετήσει μια οικοδομητικά στάση αντί να εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά και οι σχέσεις μας θα βελτιωθούν. Τους είπα ότι τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα. Ειστιάσαμε ειδικά στην προοπτική του να κρατούμε ανοικτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Υπάρχει πλήρης συμφωνίας ως προς αυτό».

Για τις επιχειρήσεις στην Αφρίν 

«Συζητήσαμε και για το θέμα του αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Τους είπαμε ότι δεν θα κάνουμε συμβιβασμους κατά του ISIS, στον αγωνα που κάνουμε κατά τρομοκρατικών οργανώσεων όπως το PKK, οι YPG (κουρδικές πολιτοφυλακές στη Συρία). Τους είπαμε ότι δεν έχουμε πρόβλημα με τους δικούς μας Κούρδους, αλλά μόνον με τρομοκρατικές οργανώσεις. Άρα είναι λάθος να βαλουμε τις επιχειρήσεις μας ως κάτι που στοχοθετεί τους Κούρδους. Δεν θα πρέπει να δίνουν βάσει στην παραπληροφόρηση σ’ αυτά τα θέματα. Στις τάξεις των τρομοκρατικών οργανώσεων που πολεμούμε εκεί υπάρχουν και ξένοι μαχητές από τη Δύση, περιλαμβανομένων των ΗΠΑ. Αυτά βγαίνουν στις ειδήσεις. “Αν τις παρακολουθείτε, μπορεί να δείτε ποιων χωρών τα εμβλήματα και τα διακριτικά φέρουν στα ρούχα τους». Δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε ανάμεσα στις τρομοκρατικές οργανώσεις. Η τρομοκρατία είναι τρομοκρατία, το καλό δεν είναι κακό».

Για τη συμφωνία για το προσφυγικό 

«Στην περίπτωση των προσφύγων μας ανήγγειλαν βοήθεια 3+ 3 δισ ευρώ. Εξ’ αυτών η πρώτη δόση είναι περίπου 1 δισ 850 εκατομμύρια. Θα σταλεί και μια δεύτερη δόση 3 δισ ευρώ. Θέλουμε να τα στείλουν απ’ ευθείας σ’ εμάς, ει δυνατόν, όχι μέσω ενδιάμεσων θεσμών. Η αλήθεια είναι ότι κάποια από τα χρήματα πάνε για έξοδα επιτροπών. Ωστόσ, αν οι θεσμοί μας επικοινωνούν απευθείας, δεν υπάρχει θέμα εξόδων επιτροπών».

Για τις έρευνες στην Κυπριακή ΑΟΖ

Αναφερόμενος στο θέμα των υδρογονανανθράκων στην Κυπριακή ΑΟΖ ο Ερντογάν είπε ότι η Τουρκία δεν θα κάνει ούτε ένα βήμα πίσω στη στάση της.

«Λέμε ότι τα δικαιώματα των Τουρκοκύπριων, που είναι ισότιμοι «ιδιοκτήτες» της νήσου της Κύπρου, δεν μπορούν να θεωρηθούν ανύπαρκτα. Λέμε ότι οι Τουρκοκύπριοι έχουν δικαιώματα με βάση το διεθνές δίκαιο στο φυσικό αέριο και το πετρέλαιο που αναζητώνται εκεί». Επανέλαβε δε ότι οι υδρογονάνθρακες στην περιοχή θα πρέπει να μοιραστούν ισότιμα ανάμεσα στους Ελληνοκύπριους και τους Τουρκοκύπριους. Και κατηγόρησε την ΕΕ ότι δεν είναι αμερόληπτη στη διαμάχη για τον φυσικό πλούτο στην περιοχή.


source

6 σκέψεις σχετικά με το “Σας το έχουμε πει εδώ και πολλές μέρες: η απαγωγή έγινε για να γίνει η ανταλλαγή με τους 8 και ήταν συμφωνημένη

 1. Ένας Τούρκος καταλαβαίνει μόνο από πήδημα, και στρατιωτικό περίπατο.

  Ο Τσίπρας δήλωσε προ ημερών ότι η Τουρκία πρέπει να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο. Είχε ξεκαθαρίσει ότι «η Ελλάδα θα προασπίζει στο ακέραιο τα κυριαρχικά της δικαιώματα έναντι οποιασδήποτε απειλής» και τόνισε πως αν η Τουρκία προκαλέσει θερμό επεισόδιο θα έχει πυροβολήσει τα πόδια της.
  Μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα την Τρίτη, ο γκρίζος λύκος Μπαχτσελί απάντησε στην τοποθέτηση του Α. Τσίπρα με προκλητικό τρόπο, λέγοντας πως ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να ντρέπεται για τις δηλώσεις του και να θυμάται ότι ο βυθός του Αιγαίου είναι γεμάτος με νεκρούς Έλληνες. ( Μάλλον μπέρδεψε τον βυθό του Αιγαίου, με αυτό του Ναβαρίνου, όπου τα κόκαλα των τουρκαλάδων φαίνονται ακόμη).
  «Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες, χωρίς να κοκκινίσει είπε ότι η Τουρκία επιδιώκει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και αν το κάνει αυτό θα είναι σαν να πυροβολεί τα πόδια της. Όλος ο κόσμος ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια κενά λόγια».
  Πρόσφατα, με αφορμή την επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου σε νησιά του Αιγαίου, ο Μπαχτσελί είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα πήρε από την Τουρκία 15 νησιά με παράνομο και άδικο τρόπο. «Η επίσκεψη του Προέδρου της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου, η οποία συμπίπτει με την επέτειο της Συνθήκης της Λωζάννης είναι προκλητική. 15 νησιά του Αιγαίου τέθηκαν υπό κατοχή με παράνομο και άδικο τρόπο. Κατακρίνω την στάση της Ελλάδας, η οποία δεν συμβαδίζει με το δίκαιο της καλής γειτονίας».


  Ερντογάν: Και εγώ έχω Τούρκους στρατιωτικούς στην Αθήνα, που τους θέλω πίσω

  http://www.news247.gr/politiki/erntogan-kai-egw-exw-stratiwtikoys-sthn-athhna-poy-toys-thelw-pisw.6595683.html


  Anadolu: Κινδυνεύουν με φυλάκιση πέντε ετών οι Έλληνες στρατιωτικοί
  http://www.news247.gr/politiki/anadolu-kindyneyoyn-me-fylakish-pente-etwn-oi-ellhnes-stratiwtikoi.6595806.html?utm_source=News247_HP&utm_medium=main_topStories&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos1
  _______________________________________________________-

  Μου αρέσει!

 2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

  Τα τωρινά γεγονότα που ζούμε δεν είναι κάτι πρωτάκουστο για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς. Έχουν προβλεφθεί από τους Αγίους και τους Πατέρες της Ορθοδοξίας. Δεν είναι όμως ο στόχος του παρόντος άρθρου να δώσει έμφαση στην φράση «Έξελθε εξ αυτής ο λαός μου, ίνα μη συγκοινωνήσητε ταις αμαρτίαις αυτής και ίνα εκ των πληγών αυτής μη λάβητε» (Αποκαλ.ιη’,4), αλλά να δώσει το στίγμα του γιατί φτάνουμε στο σήμερα, για ποιον λόγο δηλαδή ως άτομα ξεχωριστά, ως κοινωνία εν γένει φτάσαμε στο έσχατο αυτό σημείο.

  Τρόπος ζωής του κάθε Ορθοδόξου Χριστιανού είναι το να αγαπάμε τον διπλανό μας, και όλοι μαζί να ζούμε μέσα στην Αγάπη του Τριαδικού Θεού. Τι σημαίνει Αγάπη και πόσο απέχουμε από αυτήν σήμερα; Νιώθετε τον πόνο του συνανθρώπου σας, τον συμμερίζεστε με πράξεις; «Αγαπάτε» τον συνάνθρωπό σας με ζήλεια, φθόνο, κακία και πολλές φορές μίσος; Ζείτε μέσα στο μέτρο ή όχι; Ποθείτε κάτι που ανήκει στον συνάνθρωπο και θέλετε να του το πάρετε ή τον φθονείτε επειδή αυτός το έχει και εσείς όχι; Μήπως ενώ έχετε γυναίκα δική σας θέλετε να παίρνετε
  και την γυναίκα άλλου; Κατηγορείτε τον άλλον για τα σφάλματα τα δικά σας, φορτώνοντάς του τα; Είστε εγωιστές; Αυτές είναι λίγες απλές ερωτήσεις, στις οποίες ο καθένας ας δώσει την απάντηση για τον εαυτό του.
  Θα μπορούσα να διατυπώσω και άλλες πολλές· αναρωτηθείτε μόνοι σας. Στο σήμερα, ο τρόπος ζωής που κάνουμε δεν έχει καμία σχέση με δίκαιο, ηθική, μέτρο, πίστη, αγάπη και ελευθερία. Οι βασικές δηλαδή αρχές των Ελλήνων αλλά και της Ορθοδοξίας καταπατούνται βάναυσα. Θέλουμε να ονομαζόμαστε Έλληνες, δηλαδή φωτεινοί νόες, μα μόνο σκοτεινοί είμαστε. Και τι αλήθεια μπορούμε να περιμένουμε με αυτήν την κατάσταση; Ξαφνικά ως «δια μαγείας» να έρθουν όλα καλά; Όχι, αυτό δεν θα γίνει, γιατί όταν παρανομείς δεν κερδίζεις· αντίθετα λαμβάνεις
  τιμωρία. Από ποιον; Μα, από τον ίδιο σου τον εαυτό. «Ό,τι σπείρεις θερίσεις» και αυτό γίνεται συνεχώς.…

  Πάμε πίσω τώρα τον χρόνο: όλη η κακή μας συμπεριφορά που πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος ζωής και έτσι είναι η κοινωνία συμβαίνει γιατί τέτοια παιδεία λάβαμε. Για να το πω αλλιώς: γεννιέται ένα μωρό, εσύ, που είσαι καρπός αγάπης και μεγαλώνεις και αντί να παραμείνεις αγνός και καλός όπως ένα παιδί, γίνεσαι κακός, μοχθηρός, ανταγωνιστικός, ζηλιάρης και τα λοιπά κακά. Γιατί; Ποιος φταίει; «Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις» λέει ο σοφός λαός. Άρα, όταν δεν είμαστε στο περιβάλλον της Αγάπης, κάποιοι
  φρόντισαν να μην είμαστε. Κι αφού βλέπουμε ότι πάμε στον γκρεμό, γιατί δεν σταματάμε την πτώση; Ακόμα και όσοι από εσάς νομίζετε ότι τα κακά οικονομικά, ή τα πολιτικά ή άλλα τέτοιου είδους αδιέξοδα δεν έχουν σχέση με το θέμα, πλανάστε. Όλα έχουν σχέση, όλα είναι αλληλένδετα.

  Ο καθένας από εμάς είμαστε σαν ένας κρίκος μιας αλυσίδας, κι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Φανταστείτε το σαν εικόνα. Ο καθένας δίνει το ένα χέρι στον διπλανό και ούτω καθ’ εξής. Φτιάχνουμε έτσι μια τέλεια γραμμή. Σήμερα όμως, το ένα χέρι δεν δίνεται στον διπλανό, η γραμμή δεν υπάρχει, η αλυσίδα είναι κομμένη σε πάμπολλα σημεία. Γιατί; Είναι θέμα μόνο παιδείας. Δεν μας έμαθαν την ουσία της Αγάπης, δεν μας έμαθαν την έννοια της αδελφοσύνης. Φταίμε κι εμείς που δεν την ψάξαμε, ενώ είχαμε τα ερεθίσματα. Το αμελήσαμε, το ξεχάσαμε, το
  κακό διογκώθηκε, μας παρέσυρε η φθορά, μας αλλοίωσαν αξίες που δεν ωφελούν τον εαυτό μας.

  Ακόμα και την ύστατη τούτη στιγμή της εσχάτης κατρακύλας, που όλα γύρω μας γκρεμίζονται, ακόμα και τώρα μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είναι δυνατόν, πιστέψτε το! Μόνο θέληση χρειάζεται και πίστη σε αυτό. Ας μάθουμε την Αγάπη, αυτήν που δεν μας έμαθαν. Όχι την ιδεολογία, όχι την θεωρία, μα την ουσία, την πράξη στον εαυτό μας και στον διπλανό μας. Και, πιστέψτε το, ο κόσμος θα αλλάξει, όσο κι να σας φαίνεται αυτό εξωπραγματικό. Σας φαίνεται γιατί δεν το δοκιμάσατε, γιατί σας έπεισαν ότι δεν μπορείτε…

  Αγάπη… γνώρισε τον εαυτό σου, ποιος είσαι, γιατί γεννήθηκες, ποιος ο σκοπός σου, τι ήρθες να μάθεις εδώ, για ποιο λόγο περνάς το σχολείο της ζωής. Προστάτευσε τον εαυτό σου από οτιδήποτε δεν είναι Αγάπη: μην κρίνεις τους άλλους, κρίνε πρώτα τον εαυτό σου, μην κατηγορείς αλλά δες πρώτα τι έκανες εσύ. Δώσε το χέρι βοηθείας σε όποιον το έχει ανάγκη, χωρίς να σκεφτείς το γιατί και πώς. Μελέτα τις διδασκαλίες των φωτεινών νοών, των Ελλήνων δηλαδή. Η Αγάπη των Ελλήνων είναι φως για τον κόσμο. Μελέτα κείμενα που σου μαθαίνουν ποιος είσαι,
  το πώς πραγματικά είναι η ζωή. Ήρθες στον κόσμο και είσαι γιος ή κόρη κάποιου κατά σάρκα. Κατά πνεύμα όμως είσαι γιος ή κόρη του Θεού· όπως ρωτάς τον σαρκικό πατέρα σου για να μάθεις τι να κάνεις, γιατί δεν ρωτάς και τον Θεό; Έμεινες στην σάρκα και ξέχασες Αυτόν που είναι ο αιώνιος Πατέρας σου; και περιμένεις να δεις προκοπή όταν ξέχασες τον αλάθητο Πατέρα Σου ή τον ζήτησες μόνο για να σου κάνει τα χατίρια; Πατέρας είναι θα στα κάνει… μα περιμένει να σε βοηθήσει, να σε μάθει. Τι να σε μάθει; Αγάπη ο Θεός, την Αγάπη θα σου μάθει…

  Αγάπη, Αγαπώ… από το Α ως το Ω, σε μια λέξη κρύβεται όλη η ουσία του σύμπαντος. Όχι αγάπη σαρκική, μα νοητή, αγάπη ψυχική, αγάπη θεϊκή. Οδός λύτρωσης και ελευθερίας, οδός αποτίναξης ζυγών, οδός που ακόμα κι εδώ, σε αυτήν την γη φέρνει παράδεισο.

  Εγώ που γράφω αυτά τα λόγια δεν είμαι άξιος να πω παραπάνω, δεν είμαι κάτι παραπάνω από εσάς. Μα γνώρισα την Αγάπη και κατάλαβα πώς μπορεί να γίνει ο παράδεισος εδώ, και στην Ελλάδα και οπουδήποτε στον πλανήτη. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: είναι αδύνατον να είμαστε και να ζούμε καλά, αν ξεχνάμε την Αγάπη, τον Θεό. Υπάρχουν ανάμεσά μας άξιοι αντιπρόσωποί Του, άξιοι που τηρούν το «γράμμα» Του, αυτοί οι λίγοι, που μπορούν να μας λύσουν όλες τις απορίες μας. Τρέξτε σε αυτούς, μην περιμένετε λεπτό. «Ζητείστε και θα σας δοθεί». Νοήστε τι
  έχετε κάνει έως τώρα, νοήστε τον τρόπο ζωής που ζείτε, ώστε να μετα-νοήσετε και θα αρχίσουν να αλλάζουν όλα. Γιατί; Γιατί απλά ανοίγετε τον δρόμο να ζούμε όλοι μαζί αγαπημένοι, και όλοι εμείς μέσα στην Αγάπη του Θεού. Δεν είναι θεωρία, είναι πράξη. Κάθε μέρα θα γίνονται χιλιάδες θαύματα, γιατί αυτή είναι η Αγάπη.

  Αγάπη δεν είναι μόνο να σταυρώνεσαι Έλληνα, αλλά και να αναστηθείς. Από όλους μας εξαρτάται. Όλοι να είμαστε Ένα.

  Ταπεινά, και με πολλή στενοχώρια για τα σημερινά εκούσια δεινά των Ελλήνων,

  Ο συνάνθρωπός σας.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: