Γερμανικές Αποζημιώσεις: Πόσο και πως μας κοροϊδεύουν …

Φωτογραφία της Georgia Tatari.

===ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 500 ΔΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ .======ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΤΩ,  ΟΛΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΝΑ <1> ΤΡΕΙΣ ΕΥΡΟ …..!!! ===

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΧΕΦΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ:

====ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑ-ΔΙΧΤΥΟ ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΉ ΜΑΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ === E-GOVERN =====ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟ -ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. == ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ;?


Όμως! μέ αυτούς που έχουμε στην εξουσία, και τους αφορολόγητους Εβραίους και ιερατείο, τούς εκ λαθρομετανάστες αλλόθρησκους μουσουλμάνους, είναι πολύ πολύ δύσκολο να δεί ό Έλληνας σεντς από αυτά! θά πάρουν τό κάτι τίς τους και θά υπογράψουν ότι τά πήραν! καί φυσικά θά μπουν στην τράπεζα πού ίδρυσαν οι Ρόθτσιλντ και οι Εβραίοχριστιανοί! γι’αυτό τούς έχουν αφορολόγητους παρόλο που ό Έλληνας τους πληρώνει! όσο λοιπόν έχουμε αυτά τα κουμάσια πολιτικούς στήν χώρα μας,χαιρι δέν θά δούμε! έδωσαν λοιπόν το δικαίωμα σέ όλους τους γείτονες μας νά διεκδικούν εδάφη, μόνο καί μόνο για να έχουν τόν κόσμο φοβισμένο! χώρια που δεν μας δίνουν το δικαίωμα να αμυνθούμε απέναντι σε μια απειλή θανάτου από τους κλέφτες! ενώ ότι κάνουν αυτοί είναι στο ακαταλόγιστο και ακαταδίωκτο! έναν που δέν έχουν στο τσεπάκι τους οι σιωνιστές χρειάζεται να ξεβρομισει τήν χώρα! τό εσωτερικό νόμισμα πρέπει να γίνει δραχμή και μόνο για εμπορικούς σκοπούς ευρώ καί μόνο μέσω τραπεζών! όταν βάλουμε δραχμή, όλοι αυτοί που ήρθαν από Ασία Αφρική, Αλβανοί, Βούλγαροι, Σκοπιανοί θά πάθουν πλάκα! γιατί δεν θά κερδοσκοπούν βγάζοντας 15δις εκτός Ελλάδος! θά φύγουν όλοι αυτοί από εδώ και θά ψάχνουν όπου έχει ευρώ! το ευρώ τους κρατάει εδώ! ή δραχμή θά τούς διώξει! καί όσοι μας λένε ότι θά πεινάσουμε, έχουν πονηρούς συμβουλάτορες και πολλά ευρώ πού δέν μπορούν να δικαιολογήσουν!!!!


=======ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ   ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΆΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ == ΠΑΠΑΧΕΛΑ, ΚΟΤΖΙΑ, Ροζενστάϊν η Ροζάκης, ΔΑΜΑΝΑΚΗ , ΚΟΥΒΕΛΗ , …. Η  ΑΛΛΙΩΣ      «ΕΛΛΗΝΗΚΗ ΒΟΥΛΗ» .. !!

<<<<<<<<<Ελα ρε έλληνα ξύπνα…   ο  γνωστός Ροζενστάϊν η Ροζάκης θα συντάξει το κείμενο για την ονομασία των Σκοπίων, και θα το υπογράψουν …τα πιόνια. .>>>>>>>>>>

===========ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ο Ρόζενστάιν, αφού ως Υφ.ΥΠΕΞ του ΣΗΜΙΤΗ, δικαίωσε ΣΚΟΠΙΑ και ΤΟΥΡΚΙΑ και καταδίκασε την Ελλάδα.

Άλλος ένας IOΥΔΑΙΟΣ Ιουδας !==================

Ποιός είναι ο Ιουδαίος ΙΟΥΔΑΣ Ρόζενστάιν (Χρήστος Ροζάκης): Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ που ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….Ο Δικαστής Ροζάκης (Ροζενστάϊν)

Φωτογραφία της Georgia Tatari.

 Με την υπογραφή του Χρήστου Ροζάκη αλλά και του Κύπριου Λουκή Λουκαΐδη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαωμάτων κατακεραυνώνει την χώρα μας για θέματα που σχετίζονται με την “μακεδονική” και “τουρκική” μειονότητα.———-Δικαστής Λουκαίδης

Φωτογραφία της Georgia Tatari.

Οι Ευρω-δικαστές: Ροζάκης & Λουκαίδης:

Φωτογραφία της Georgia Tatari.
1


Φωτογραφία της Georgia Tatari.


ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΖΑΚΗΣ

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ

Κατά κανόνα, απαρέγκλιτο για μένα, τα δημοσιεύματα και οι δημόσιες τοποθετήσεις μου στηρίζονται επί συγκεκριμένων στοιχείων. Αναγκάζομαι να κάνω αυτή τη δήλωση, διότι δέχθηκα κάποιες αμφισβητήσεις αναφορικά με την τηλεφωνική παρουσία μου στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα (Κανάλι ΕΨΙΛΟΝ, 31 Οκτ. 2013), κατά τη διάρκεια της οποίας προκλήθηκα να μιλήσω για τον Καθηγητή Χρήστο Ροζάκη και τον πατέρα του.
Δεν ποινικοποιώ ή ενοχοποιώ τίποτα και κανέναν. Ούτε ο ρόλος μου είναι, ούτε κανένα τέτοιο ενδιαφέρον έχω. Και σε ό,τι αφορά τον συγκεκριμένο Καθηγητή, ουδέποτε έχω μιλήσει καταφρονητικά, ανεξάρτητα ποια προσωπική στάση έχω απέναντι στις θέσεις που κατά καιρούς έχει πάρει και που τις θεωρώ ανθελληνικές. Τον Χρ. Ροζάκη τον θεωρώ ως κατ’ εξοχήν εγχώριο θεωρητικό της παγκοσμιοποίησης, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο. Είναι μια πολιτική γνώμη και μόνο.
Το ότι είναι εβραϊκής καταγωγής είναι μάλλον συμπτωματικό και βεβαίως δεν διακατέχομαι από ρατσιστικές αντιλήψεις για να το θεωρώ καθοριστικό εκ προοιμίου των όποιων αντιλήψεών του. Το ίδιο ισχύει και για το γεγονός ότι ο πατέρας του υπήρξε οικονομικός δοσίλογος κατά την Κατοχή, ως προμηθευτής των γερμανικών αρχών κατοχής και ως παρανόμως πλουτίσας. Ούτως ή άλλως δεν αποδέχομαι την οικογενειακή ούτε τη συλλογική ευθύνη.
Αυτή όμως είναι η δική μου αντίληψη, αν και η άποψη της Ελληνικής Δικαιοσύνης εκείνα τα χρόνια ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη, όταν μεταπολεμικά διέτασσε την εξορία των οικονομικών δοσιλόγων σε νησιά ως μέτρο σωφρονισμού και τιμωρίας, όριζε δε να εξορισθούν οικογενειακώς. Ο κ. Ροζάκης, που τότε ήταν προσχολικής ηλικίας, μπορεί να θυμηθεί αν εξορίσθηκε;
Όσο για τη γενικότερη αμφισβήτηση αν όντως είναι ή δεν είναι υιός του Λεωνίδα ή Λαζάρου Ροζάκη ή Ροζενστάιν, αναγκάζομαι να παρουσιάσω το ακόλουθο κανονιστικό διάταγμα, που υπογράφεται από τον κατοχικό πρωθυπουργό Ιωάννη Ράλλη και τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Πουρναρά. Δεν θα το εμφάνιζα διαφορετικά, επειδή – καίτοι δημοσιευμένο στο επισημότερο ελληνικό έντυπο – περιέχει προσωπικά δεδομένα. Το πράττω απλώς για να υποστηρίξω τη θέση μου. Και αν χρειαστεί, στην περίπτωση που ακόμη αμφισβητείται είτε η ιδιότητα του προμηθευτή των κατοχικών αρχών ως οικονομικού δοσιλόγου είτε το γεγονός της οικογενειακής εξορίας, ευχαρίστως να προσκομίσω πρόσθετα στοιχεία.

Πάνω απ’ όλα προέχει ο σεβασμός της ιστορικής αλήθειας…

Δημοσθένης Κούκουνας

Υ.Γ. (19.11.2013). Κάποια ανόητα φερέφωνα με σταθερά ύποπτο ρόλο ενοχλήθηκαν απ’ αυτό το κείμενό μου. Δικαίωμά τους, αναμφίβολα. Η χολή δεν λείπει, ούτε η μικρόνοια. Και επειδή θέλουν να δείχνουν πως έχουν άποψη και επιμένουν να διαστρεβλώνουν τις ξεκάθαρες τοποθετήσεις, συνιστώ να διαβάζουν τις έγγραφες πηγές και αν αξιώνονται να το καταφέρουν να είναι προσεκτικοί. Προσωπικά δεν έχω λάβει ποτέ θέση υπέρ της συλλογικής ή οικογενειακής ευθύνης, το αντίθετο δε δημοσίως έχω προβληματισθεί γιατί η πολιτεία μεταπολεμικά λειτούργησε έτσι για την τιμωρία μιας συγκεκριμένης κατηγορίας δοσιλόγων. Όσο δε για το αν ήταν ή δεν ήταν οικονομικός δοσίλογος ο Λ. Ροζενστάιν ή Ροζάκης, υπάρχουν αναφορές σε προηγούμενα δημοσιεύματά μου, ειδικά δε στο βιβλίο μου «Η ελληνική οικονομία κατά την Κατοχή και η αλήθεια για τα κατοχικά δάνεια» (γ΄ έκδ., Ιούνιος 2013). Οι ανώνυμοι εμπαθείς με τον ύποπτο ρόλο διασποράς χύδην λάσπης που εμφανίζονται παντογνώστες, αλλά κατά κανόνα συλλαμβάνονται αδιάβαστοι, καλά θα κάνουν να προετοιμάζονται καλύτερα όταν αποφασίζουν να αμφισβητούν τα ντοκουμέντα… Εδώ είναι που κάλλιστα ταιριάζει να τους απευθυνθεί η λέξη «ντροπή»!


3 σκέψεις σχετικά με το “Γερμανικές Αποζημιώσεις: Πόσο και πως μας κοροϊδεύουν …

 1. Ποια η σχέση του δοσίλογου Ροζενστάιν-Ροζάκη Λ. με τον γνωστό Χρήστο Ροζενστάιν-Ροζάκη;

  https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/29791508_1638745822871118_3081842420228610481_n.jpg?_nc_cat=0&oh=7b210fdc113b7c5ecc7f6fdddefd540c&oe=5B2AE46C

  https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/29792126_1638745819537785_8715920533793242398_n.jpg?_nc_cat=0&oh=d1cb3f522f024d83e75f25598b3d5348&oe=5B2F9E14

  Τα τελευταία χρόνια έχουν βγει στην δημοσιότητα πολλά αποκαλυπτικά στοιχεία σχετικά με την ύποπτη δράση επί Κατοχής είτε διάφορων υπερ-δημοκρατών είτε κοντινών συγγενών τους. Υπενθυμίζουμε κάποια ονόματα: Μερκούρη, Σημίτης, Αγγελόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Πικραμμένος και ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει.
  Με αυτούς τους υπεράνω πάσης υποψίας δοσίλογους (μιλάμε για αυτούς τους πραγματικούς δοσίλογους που τα κονομάγανε απ΄τις μπίζνες με τους κατακτητές, και όχι για απελπισμένους ανθρώπους που έψαχναν απεγνωσμένα τρόπο για να προστατευτούν απ΄τους ελασίτες) της Κατοχής έχει ασχοληθεί επισταμμένως ο αξιολογότατος ιστορικός Δημοσθένης Κούκουνας.
  Σε αυτήν την διεύθυνση έχει δημοσιευτεί απ΄τον εν λόγω ιστορικό ένας κατάλογος με 163 μεγαλοδοσίλογους της Κατοχής, που είναι απόρροια του ερευνητικού του έργου. Σε αυτόν τον κατάλογο παρελαύνει όλη η «αφρόκρεμα» (ή μούργα…) του δοσιλογισμού.
  Τα ονόματα είναι σε αλφαβητική σειρά.

  Παρατηρώντας τον κατάλογο των δοσίλογων βλέπουμε ένα όνομα που σίγουρα προκαλεί εντύπωση:
  – Ροζενστάιν-Ροζάκης Λ., επιχειρηματίας.

  Οι περισσότεροι γνωρίζουμε τον Χρήστο Ροζενστάιν-Ροζάκη, στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Με μία απλή περιήγηση στο διαδίκτυο μπορεί ο καθένας να δει και να κρίνει τις διάφορες δραστηριότητές του τόσο επί των εθνικών μας θεμάτων όσο και επί θεμάτων μειονοτήτων.
  Για ένα διάστημα διετέλεσε και υφυπουργός Εξωτερικών επί Σημίτη.
  Όπως βλέπουμε εδώ: http://www.ekebi.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=462&t=2174
  το πλήρες όνομά του είναι Χρήστος Λ. Ροζάκης. Η παραπάνω ιστοσελίδα δεν αναφέρει το Ροζενστάιν, αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι το αρχικό του πατρώνυμού του αρχίζει από Λ, όπως και το μικρό όνομα του προαναφερθέντος δοσίλογου.
  Συνεπώς είναι πιθανότατο να είναι γιος του. Δεν το γνωρίζουμε βέβαια με σιγουριά αυτό, απλά το παραθέτουμε προς διερεύνηση.

  Για τις σχέσεις Σημίτη-Ροζενστάιν, βλέπουμε εδώ:

  http://www.zougla.gr/topstory/article/o-agnostos-simitis-40859:
  «Συγκεκριμένες και λιγοστές είναι και οι παρέες τού πρώην πρωθυπουργού, ιδιαίτερα από τότε που απώλεσε την πρωθυπουργία. Ο ευρωδικαστής και πρώην υπουργός του, Χρήστος Ροζάκης-Ροζενστάιν,»

  Φαίνεται λοιπόν ότι Σημίτης και Ρόζενστάιν συνδέονται με στενή φιλία.

  Το γεγονός φυσικά ότι ο πατέρας του Σημίτη είχε ανοικτές διόδους επικοινωνίας και συνεργασίας με τις κατοχικές αρχές (προτού αναγορευτεί καιροσκοπικά σε αντιστασιακό και υπουργό του βουνού…) όπως και ο Λ. Ροζενστάιν-Ροζάκης (πιθανώς πατέρας του Χρήστου Λ. Ροζενστάιν-Ροζάκη;;;;;), θεωρείται απλή σύμπτωση… ή μήπως όχι;

  Το περίεργον του πράγματος είναι ότι ως γνωστόν ο Χρήστος Ροζενστάιν-Ροζάκης είναι Εβραίος. Και αυτό δεν το λέμε σαν μομφή, αλλά σαν ένα γεγονός. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι ο πατέρας του, προφανώς επίσης Εβραίος, ήταν ο προαναφερθείς δοσίλογος συνεργάτης των Γερμανών, τότε είμαστε μπροστά σε ένα εντυπωσιακό παράδοξο.
  Ένας Εβραίος να συνεργάζεται με τα στρατεύματα του Γ΄Ράιχ; Και μάλιστα να ανήκει στους οικονομικούς δοσίλογους που τα κονομάγανε χοντρά από αυτήν την συνεργασία;
  Και εντάξει, οι Γερμανοί μπορεί να μην το ήξεραν ότι ήταν Εβραίος, αν εκείνος το έκρυβε επιμελώς ή αν είχε προμηθευτεί πλαστή ταυτότητα πό αυτές που χορηγούσε αφειδώς ο Άγγελος Έβερτ στους Εβραίους.
  Ο ίδιος όμως δεν είχε ηθικό κώλυμμα να συνεργάζεται με αυτούς τους ορκισμένους αντισημίτες που υποτίθεται ότι ήθελαν να εξολοθρεύσουν τους ομοεθνείς του;
  Δεν ήξερε ότι απ΄το 1933 ο διεθνής εβραϊσμός είχε κηρύξει το πόλεμο στο Γ’ Ράιχ;
  Μήπως πρόκειται για μία περίπτωση ενός καιροσκόπου Εβραίου που απλά το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να βγάζει λεφτά ακόμα και συνεργαζόμενος με τους «τρισκατάρατους Ναζί»;

  Και αν όντως πρόκειται για τον πατέρα του Χρήστου Ροζενστάιν-Ροζάκη, τότε πόσο σύμπτωση είναι ότι τα βλαστάρια δύο δοσίλογων της Κατοχής είναι και σήμερα στενοί συνεργάτες;

  Πρόκειται για μία ακόμη επιβεβαίωση της λαϊκής παροιμίας: «Σόι πάει το βασίλειο»;

  Εκτός βέβαια αν πρόκειται περί συνωνυμίας…

  Μου αρέσει!

 2. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο θεός ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ

  Ντουντούκες πολέμου ηχούν….
  σαν τα ξερόφυλλα ξεκολλάει η ψυχή από το είναι της.
  Πνεύμα νεκρών πνιγμένων από τους καπνούς και τις ορδές του άδη.
  Το ψέμα κατακλύζει τον ουρανό με σύννεφα και αστραπές και αμαρτωλές κραυγές, που πνίγουν την ψυχή στην κόλαση με φαντασίες και ψέματα.
  Στα δίχτυα του άδη οι Έλληνες να ξεψυχούν στον φόβο και την αμφιβολία του σκότους.

  Και πίσω από την κόλαση της ψεύτικης ευτυχίας και της μεγαλύτερης αλήθειας, που είναι το μεγαλύτερό τους ψέμα…
  Ο Ερντογάν ο σοφός σουλτάνος, έχει ήδη αγοράσει όλες τις μαρίνες των λιμανιών στην Ελλάδα .
  Όπως τα κινέζικα προϊόντα στην Ελλάδα είναι αφορολόγητα και δουλεύουν για λογαριασμό της χώρας τους, της Κίνας, έτσι και με τα τούρκικα προϊόντα στην Ελλάδα όπως το τζάμπο, τα πλακάκια είδη υγιεινής που είναι ιμιτασιόν ως ιταλικά…
  Με τέχνασμα και με απάτη, με ψέματα και με δολιοφθορές κατάφεραν και πήραν όλα τα χρήματα των Ελλήνων και προχωράνε τώρα να πάρουν και την προσωπική περιουσία του καθενός.

  Την ώρα που γέμισε ο τόπος από ψευτοκαλόγερους, ψευτοβασιλιάδες, ψευτοδεσπότες και ψευδόχριστους, κανείς δεν ασχολείται με το βδέλυγμα της πόρνης μητέρας και του δαίμονα σατανο-πα-τέρα που τα παιδάκια από δέκα χρόνων μπορούν νόμιμα να τα παντρεύεται ο βιαστής του.
  Κανείς δεν αναφέρει πως μέσα στα άγια του Χριστού… κυβερνά ο Θεός του Ηρώδη.
  Και ο θεός του Αλλάχ Ακμπάρ… με δεσποτικά.

  Εγώ ο στρατιώτης του Χριστού και βασιλέας της πόλεως που μου χάρισε, στην πόρτα της πόλης στέκω και στα πόδια μου έχω κομμένα τα κεφάλια των εχθρών Του βασιλέα μου.

  Ιω

  https://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2018/04/blog-post.html

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.