Ενδιαφέρθηκε κανείς για την Προστασία των Παλαιστινιακών Δικαιωμάτων?

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ!!!

Η Σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα υποστηρίζεται από το Κογκρέσο των Η.Π.Α. και τους σημαντικότερους Εβραϊκούς Αμερικανούς Οργανισμούς.
——————————————————————————————————————————————————————————–

Τουλάχιστον 25 ερασιτέχνες διαδηλωτές, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, έχουν δολοφονηθεί από εκατοντάδες ισραηλινούς ελεύθερους σκοπευτές. Απαράδεκτη στήριξη για την καταπίεση, τη φυλάκιση, την απέλαση και τη σφαγή των δεκάδων χιλιάδων Παλαιστινίων του Ισραήλ.

Από τις 7 Απριλίου σχεδόν τρεις χιλιάδες άοπλοι χριστιανοί, μουσουλμάνοι και κοσμικοί Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν, πάνω από τρεις δεκάδες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και τουλάχιστον είκοσι πέντε άοπλοι διαδηλωτές, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, δολοφονήθηκαν από εκατοντάδες ισραηλινούς ελεύθερους σκοπευτές και πυροβολημένοι στρατιώτες δεξαμενές σε πλήθη αμάχων που διαμαρτύρονται για τις δεκαετίες φυλάκισης από το ρατσιστικό ισραηλινό κράτος.

Η ισραηλινή κυβέρνηση επαίνεσε τον «περιορισμό και την ηθική» του IDF, όπως και οι πενήντα δύο μεγάλες εβραϊκές αμερικανικές οργανώσεις (MJAO) που ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό το αμερικανικό Κογκρέσο. Αυτές οι σφοδρές σφαγές άρχισαν κατά τη διάρκεια της Χριστιανικής Μεγάλης Εβδομάδας την Μεγάλη Παρασκευή και το Πάσχα, που συμπίπτει με το Εβραϊκό Πάσχα. Οι αυτοεξυπηρετούμενοι αξιωματούχοι του MJAO και οι συγγενείς τους και οι φίλοι τους έσπασαν τον matzos στα χαρούμενα Seders καθώς το αίμα των Παλαιστινίων εμποτίστηκε στο έδαφος στο φράχτη που περιείχε το μεγαλύτερο στρατόπεδο ανοιχτού στρατού στην ιστορία της Γάζας.

Ενώ οι φυλετικές διακρίσεις συνδέονταν με τους ηγέτες των Ισραηλινών και των Εβραίων Αμερικανών, οι πολιτικοί των δυτικών ολιγαρχικών εκλογικών καθεστώτων απέφυγαν να επικρίνουν τη συγκλονιστική εμφάνιση βίαιης δύναμης και μάλιστα υπερασπίστηκαν τις ψυχικές δολοφονίες Ισραηλινών μαζικών αμάχων των παλαιστινίων πολιτών στη φυλακή της Γάζας.

Στο παρόν έγγραφο θα συζητηθούν και θα αναλυθούν οι λόγοι για τους Δυτικούς συνεργούς του Ισραήλ που είναι πρόθυμοι και το κεντρικό σημείο της πέμπτης στήλης του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι Ισραηλινοί Πρόθυμοι…

Λόγω της ισχύος του αμερικανικού βέτο, το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών αρνήθηκε να καταδικάσει ή ακόμη και να συζητήσει τη σφαγή του Ισραήλ χωρίς τη βία στη Γάζα. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών ανέφερε με ειλικρίνεια τη «βία» και την ανάγκη για «έρευνα» για τις δολοφονίες. Ο Πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών στον ΟΗΕ, Νίκι Χέλι, εμπόδισε οποιαδήποτε έρευνα σχετικά με τα συνεχιζόμενα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ. Χαρακτήρισε τη μαζική δολοφονία των άοπλων Παλαιστινίων του Ισραήλ ως «αμυντική δράση κατά των τρομοκρατών».

Και τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα των ΗΠΑ υπερασπίστηκαν τα εγκλήματα του Ισραήλ κατά της ανθρωπότητας και απειλούσαν τους κριτικούς, χαρακτηρίζοντάς τους ως «υποκριτές», αποτρέποντας την προσοχή από την κρατική σφαγή των Παλαιστινίων πολιτών, επισημαίνοντας τη συμπεριφορά των αραβικών χωρών.

Με την αξιοσημείωτη εξαίρεση του Bernie Sanders (εικόνα), τόσο οι νομοθετικές μονάδες όσο και η εκτελεστική εξουσία εξέφρασαν την άνευ όρων στήριξη για τη συνεχιζόμενη σφαγή του Ισραήλ.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων τηλεοπτικών, εφημερίδων και ραδιοφωνικών σταθμών, αντανακλούσαν τις βίαιες ομιλίες των ηγετών του Ισραήλ.

Όλα τα μεγάλα πολιτικά λόμπι στην Ουάσινγκτον ακολούθησαν τον ηγετικό βραχίονα του λόμπι ΗΠΑ-Ισραήλ, του ’52 MJAO ‘.

Το βασικό ερώτημα είναι αυτό που εξηγεί τη δύναμη του Ισραήλ να διαπράττει ατιμώρητα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας συνεχώς;

Σαφώς το Ισραήλ, από μόνο του, στερείται της οικονομικής, πολιτικής και μέσων ενημέρωσης για να επηρεάσει τους διεθνείς οργανισμούς. Ούτε το Ισραήλ ασκεί επαρκή «μαλακή δύναμη» ή πολιτισμική επιρροή για να εξουδετερώσει τις δεκάδες εκατομμύρια κριτικών σε όλο τον κόσμο με οποιαδήποτε πειστικά επιχειρήματα. . . εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πού κατοικεί η δύναμη που προστατεύει το Ισραήλ από τυχόν συνέπειες για τα βάναυσα εγκλήματα;

Το κλειδί για την ατιμωρησία του Ισραήλ έγκειται σε μια αλυσίδα διοίκησης που ξεκινά με τις τοπικές βάσεις των εκατοντάδων φανατικών, άνευ όρων Σιωνιστών-Ισραηλινών πρώτων οργανώσεων στις ΗΠΑ.

Όλες οι μεγάλες και μικρές αμερικανικές πόλεις έχουν τοπικά σιωνιστικά συμβούλια που χρησιμοποιούν την επιρροή τους για να εκφοβίσουν τις τοπικές επαγγελματικές, επιχειρηματικές, πολιτικές ομάδες και ομάδες μέσων μαζικής ενημέρωσης για να εξασφαλίσουν ότι οι επικριτές είναι λογοκρισμένες και ότι τα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ καλύπτονται. Οι τακτικές κυμαίνονται από την «φιλική» επιρροή στις τοπικές οργανώσεις πολιτών μέχρι τις άμεσες απειλές, τον εκφοβισμό και τη συκοφαντία.

Οι τοπικές Σιωνιστικές οργανώσεις συνδέονται με κρατικές και εθνικές πολιτικές και οικονομικές συνομοσπονδίες που επηρεάζουν τον διορισμό και τη χρηματοδότηση όλων των υποψηφίων, των εκλεγμένων αξιωματούχων και τη σύνθεση των συντακτικών συμβουλίων των μεγάλων μέσων ενημέρωσης.

Εξίσου σημαντικό, οι Σιωνιστές ακτιβιστές ασκούν πίεση και προσλαμβάνουν ηγέτες ομάδων της κοινωνίας των πολιτών μέσω ξεναγών προπαγάνδας στο Ισραήλ. Επιβάλλουν την υπακοή και την υποταγή σε Σιωνιστικούς στόχους με τη μαύρη λίστα των κριτικών, επικοινωνώντας με τους τόπους εργασίας τους και ζητώντας τους να απολυθούν. Χρησιμοποιούν ακόμα πιο κατασταλτικές τακτικές ενάντια στις αντιληπτές απειλές για τα συμφέροντα του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων των απειλών για τηλεφωνήματα και ανεπιθύμητες «επισκέψεις». Στα μεγάλα ύψη της σιωνιστικής πυραμίδας, εκατοντάδες δισεκατομμυριούχοι και εκατομμυριούχοι χρηματοδοτούν και επηρεάζουν τα εταιρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα πολιτικά κόμματα και τα συντηρητικά και φιλελεύθερα θρησκευτικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα και απαιτούν την τήρηση της ημερήσιας διάταξης του Ισραήλ.

Η σιωνιστική διαμόρφωση της εξουσίας (ZPC) παρεμποδίζει την επιρροή της πολύ πιο πέρα ​​από τα μέλη που πληρώνουν τα τέλη της, τα οποία στην πραγματικότητα αποτελούν μόνο ένα πολύ μικρό κλάσμα του πληθυσμού των ΗΠΑ.

Τα ευρύτερα δίκτυα επεκτείνουν και μεγεθύνουν την παρουσία των Σιωνιστών, πολλαπλασιάζοντας τα κέντρα εξουσίας μέχρι τα υψηλότερα επίπεδα δημόσιας πολιτικής. Η ιδεολογική επίδραση της Πέμπτης Στήλης του Ισραήλ επικεντρώνεται σε ένα μόνο ζήτημα: την προστασία του Ισραήλ και των εγκλημάτων του κατά της ανθρωπότητας. Επιτυγχάνουν λόγω του τεράστιου αντικτύπου τους στον ρόλο των ΗΠΑ στην παγκόσμια πολιτική, συμπεριλαμβανομένης της εμπορικής και στρατιωτικής πολιτικής της Ουάσινγκτον σε στρατηγικές περιοχές, ειδικά στη Μέση Ανατολή.

Τα μέλη της Πέμπτης Στήλης του Ισραήλ μπορούν να είναι φιλελεύθεροι ή συντηρητικοί σε ένα ευρύ φάσμα εγχώριων κοινωνικοπολιτιστικών θεμάτων (δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, μεταρρυθμίσεις μετανάστευσης, φυλετική και πολιτισμική ταυτότητα, φεμινισμός, περιβάλλον κλπ.), Ενώ συγχρόνως , παρέχουν άνευ όρων υποστήριξη για την καταπίεση, τη φυλάκιση, την απέλαση και τη σφαγή των δεκάδων χιλιάδων Παλαιστινίων του Ισραήλ.

Στην πραγματικότητα, η πρωταρχική δέσμευση της Πέμπτης Στήλης προς το Ισραήλ έχει εγγυηθεί ότι οι ΗΠΑ θα πραγματοποιήσουν μια σειρά καταστροφικών πολέμων κατά των περιφερειακών αντιπάλων του Ισραήλ και των στοχευμένων αντιπάλων – Ιράκ, Λιβύη και Συρία – ακόμη και με τεράστιο κόστος στις αμερικανικές ζωές και σπατάλη πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι χρηματοδοτούν. Αυτή η σινιστική προώθηση του αμερικανικού θησαυρού για τη χρηματοδότηση καταστροφικών πολέμων έχει υπονομεύσει εντελώς όλες τις πολιτικές για την αντιμετώπιση των εγχώριων αναγκών των αμερικανών εργατών (τις οποίες οι ισχυροί σιωνιστές ισχυρίζονται ισχυρά ότι υποστηρίζουν!) Οι συνέπειες ήταν τραγικές στον λαό της Μέσης Ανατολικά και προς τους όλο και πιο φτωχούς και απελπισμένους Αμερικανούς φτωχούς και μειονότητες.

Η εξουσία του Ισραήλ να σκοτώνει ελεύθερα άοπλους άμαχους στη Γάζα προέρχεται από την επιρροή της Πέμπτης Στήλης στις ΗΠΑ. Χωρίς αυτό, το Ισραήλ δεν θα έχει καμία εξουσία να εμποδίζει τον ΟΗΕ από την επιβολή κυρώσεων ή το Διεθνές Δικαστήριο να συγκαλεί δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου. Το Ισραήλ δεν θα είχε πυρηνικά όπλα ή προηγμένους πυραύλους για να απειλήσει τους γείτονές του και να αποσταθεροποιήσει τα εκατοντάδες εκατομμύρια αμάχων που ζουν στη μεγαλύτερη Μέση Ανατολή, αν δεν ήταν για τη σιωνιστική εξουσία που βασίζεται στις ΗΠΑ. Το έθνος του Ισραήλ θα «περιοριστεί» στα διεθνώς συμφωνηθέντα σύνορα και θα αναγκαστεί να αναστρέψει την πολιτική της εθνοκάθαρσης. Το Ισραήλ θα πρέπει να γίνει μια διαφορετική – κοινωνία βασισμένη στους νόμους, αντί για ένα άτακτο, απαρτχάιντ εθνοφασιστικό αστυνομικό κράτος αφιερωμένο στην καταπίεση των μισών ανθρώπων στα δηλωμένα και κατεχόμενα εδάφη του.

Το κλειδί για την Ισραηλινή εξουσία βρίσκεται στη δομή διοίκησης των ηγετών της, η οποία υπαγορεύει πολιτική στην φυλετική διασπορά της. Οι υπερπόντιοι συνεργικοί τους διευθύνουν τις περιφερειακές, κρατικές και τοπικές οργανώσεις να αναμεταδίδουν «το μήνυμα» και να εφαρμόζουν διάφορα μέσα για την επιβολή τους. Η διαφωνία μεταξύ των Εβραίων και των μη Εβραίων τιμωρείται ταχέως και χονδροειδώς, ανταμείβεται η τήρηση των σιωνιστικών υπαγορεύσεων.

Οι αντίπαλοι είναι εξολοθρευμένοι, μαύροι και συκοφαντικοί – χωρίς προσφυγή.

Η ιδεολογική συμμόρφωση ή η υποταγή στην σιωνιστική ατζέντα εξασφαλίζει την απασχόληση, τις προαγωγές και τους πολιτικούς και δικαστικούς διορισμούς. Κανένας Εβραίος κριτικός του Σιωνισμού, ανεξάρτητα από το πόσο διακεκριμένος, έχει ποτέ λάβει ανώτερα πολιτικά ή οικονομικά ραντεβού. Ακόμη και οι ακαδημαϊκές σταδιοδρομίες συστηματικά εκτροχιάζονται. Αυτό είναι καλά κατανοητό από όλους στις ΗΠΑ, ιδιαίτερα από τους κινητούς «σιγασμένους κριτικούς» προς τα πάνω.

Η λεγόμενη «ομοιομορφία» της σιωνιστικής-εβραϊκής κοινότητας διατηρείται από το ραβδί και το καρότο. Οι κορυφαίοι χρηματιστές, τραπεζίτες, καζίνο και μαζικοί μέσων μαζικής ενημέρωσης γνωρίζουν ότι μπορούν να έχουν φιλελεύθερες ή συντηρητικές απόψεις για τα εγχώρια ζητήματα των ΗΠΑ, αλλά πρέπει να υποστηρίζουν ή να παραμένουν σιωπηλοί για τα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ ή αλλιώς. . . υποφέρουν αντίποινα.

Ακόμα και οι επικριτές είναι προσεκτικοί για να μετριάσουν τη διαφωνία τους με το να κατηγορούν «τις δύο πλευρές»: Εξισώνουν τους 25 δολοφονηθέντες πολίτες στη Γάζα με τους ελεύθερους σκοπευτές που διαμαρτύρονται για κόπωση από την επανειλημμένη τράβηγμα της σκανδάλης.

Συμπέρασμα:

Η υπεράσπιση των παλαιστινιακών δικαιωμάτων και τέλος η παύση της σφαγής στη Γάζα προϋποθέτει την ανάληψη της ισραηλινο-σιωνιστικής αλυσίδας διοίκησης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρώτα απ ‘όλα, αυτό απαιτεί αντίθετες διεφθαρμένη και ασπόνδυλο απολογητές του Ισραήλ στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, οι οποίοι έχουν υποστηρίξει με συνέπεια τις πολιτικές του Ισραήλ, που ισραηλινό-σιωνιστικό χρήματα, υπέβαλε στο σιωνιστικό εκβιασμό και έστειλε χιλιάδες των αμερικανικών στρατευμάτων στο θάνατό τους για να υποστηρίξουν τα συμφέροντα του Ισραήλ στην η Μέση Ανατολή. Απαιτεί τη λήψη των τοπικών σιωνιστικών ενισχυτών, συμπεριλαμβανομένων των κακοποιών και των εκβιαστών, καθώς και της τοπικής «αξιοσέβαστης» ελίτ.

Το διάσημο πρώτο πλήθος Ισραήλ στο Χάρβαρντ, στο Γιάλε, το Πρίνστον και σε άλλα πανεπιστήμια ελίτ του Ιιβούς, γιόρτασε το Πάσχα. Εν τω μεταξύ, ο τραμπούκος εφαρμοστής του σιωνιστικού επέκτασης, ένας πρώην μπράβος νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Αβιγκντόρ Λίμπερμαν (εικόνα στα αριστερά) επαίνεσε τους ελεύθερους σκοπευτές IDF που δολοφόνησαν Γάζας σχολείο τα παιδιά, λέγοντας ότι «άξιζε έπαινο» (FT, 04.02.18 σ 3).

Ούτε ένας Αμερικανός Συνταγματάρχης έθεσε μια κριτική φωνή ενάντια στην grotesque βιαιότητα του Lieberman που φοβούνται τους Πενήντα Δύο Πρόεδροι των Μεγάλων Εβραϊκών Αμερικανικών Οργανώσεων. Οι 52 αξιέπαινοι πρόεδροι υποστήριξαν τον τραυματισμό σχεδόν τριών χιλιάδων άοπλων παλαιστίνιων πολιτικών διαδηλωτών, οι οποίοι ποτέ δεν διέσχιζαν από τη φρικτή τους μαζική φυλακή στο σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ.

Για να υποστηρίξει μια ουσιαστική διαμαρτυρία, πρέπει να ντροπιάζει και να ονομάζει τη Σιωνιστική 5η στήλη κοντά, επειδή είναι πολιτικά υπεύθυνη για να διασφαλίσει ότι οι πολιτικοί ηγέτες των ΗΠΑ θα υποταχθούν στην ημερήσια διάταξη του Ισραήλ και θα εγγυηθούν την πλήρη ατιμωρησία και θα επαινέσουν όλους τους βίαιους «Liebermans».

Οι σιωνιστικές φυλετικές οργανώσεις και ηγέτες, τα δίκτυά τους και οι διοργανωτές τους που «επαινούν» τους δολοφόνους του IDF πρέπει να ονομάζονται, να εκτίθενται και να αντιμετωπίζονται.

Οι ΗΠΑ προϋποθέσεων, που προστατεύουν, προωθούν και υπερασπίζονται ισραηλινών εγκληματιών πολέμου είναι σιωνιστικό ψυχολόγοι, δικηγόροι, δημοσιογράφοι και οι εμπειρογνώμονες οι οποίοι μπορούν να μιλούν σε μεγάλα μήκη για το «εβραϊκό ηθικής», αλλά που ποτέ δεν έχουν δείξει ίχνος αξιοπρεπή ανθρώπινη συμπόνια και αλληλεγγύη για τα θύματα Γάζα.

Το ζήτημα των Σιωνιστικών εγκλημάτων αντηχεί στο κοινωνικό φάσμα.

Οι σημαντικοί ηγέτες της προοδευτικής εργατικής τάξης, όπως ο Τζέρεμι Κορμπίν, επικεφαλής του βρετανικού Εργατικού Κόμματος, συνηθίζουν να συκοφαντούν ως αντισημίτες για να μιλήσουν δημοσίως για την καταπίεση των Παλαιστινίων από το Ισραήλ. Οι κορυφαίοι εκπρόσωποι σιωνιστών έχουν ξεκινήσει μια εκδικητική εκστρατεία ενημέρωσης για να καταστρέψουν τον Κορμπίν και να εμποδίσουν έναν θαρραλέο πολιτικό να οδηγήσει δεκάδες εκατομμύρια Βρετανούς εργαζόμενους στον αγώνα τους για κοινωνική δικαιοσύνη.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι Σιωνιστές οργανώνουν να συκοφαντούν όλους τους λαϊκούς ηγέτες που ασχολούνται με τον αγώνα για την κοινωνική δικαιοσύνη, το εργατικό δίκαιο και τα δικαιώματα των μειονοτήτων αν τολμούν να μιλήσουν ενάντια στην αδικία του Ισραήλ εναντίον των ομολόγων τους – εργαζομένων και καταπιεσμένων μειονοτήτων στην Παλαιστίνη.

Ο αγώνας για την παλαιστινιακή αυτοδιάθεση έχει μεγάλη σημασία για τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η νεολαία και οι μειονότητες αντιμετωπίζουν αυξανόμενη απελπισία και αδικία στις κοινότητές τους. Η αμερικανική νεολαία και οι μειονότητες βλέπουν τους δικούς τους αγώνες για δικαιοσύνη ενάντια σε όλο και πιο ολιγαρχικό αστυνομικό κράτος που αντικατοπτρίζεται στις διαμαρτυρίες της παλαιστινιακής νεολαίας. Η υπεράσπιση της ελευθερίας του λόγου (συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας να επικρίνει και να αντιμετωπίσει τα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ), η ελευθερία του συνέρχεσθαι (συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας να διοργανώνουν μποϊκοτάζ των ισραηλινών προϊόντων) και η αυτοδιάθεση σημαίνει ότι η αμερικανική εργατική τάξη πρέπει να αντιμετωπίσει την ολιγαρχία για τους πλουτοκράτες στο σπίτι και στο Ισραήλ.


Σε ακριβή ελεύθερη μετάφραση από την Google

**************************

Ο καθηγητής James Petras είναι ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση.

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research

4 σκέψεις σχετικά με το “Ενδιαφέρθηκε κανείς για την Προστασία των Παλαιστινιακών Δικαιωμάτων?

 1. Ήμουν υπέρ των παλαιστίνιων και ασφαλώς είμαι και σήμερα, αλλά τους
  σιχάθηκα και γαμώ το ισλάμ τους όταν ξεσηκώθηκαν κατά της Ελλάδας
  πριν κάτι χρόνια όταν ένας αλήτης μουσουλμάνος ψευδώς διέδωσε ότι
  αστυνομικοί ποδοπάτησαν σελίδες από το κοράνι που είχε στην
  κωλότσεπη του, προφανώς για να σκουπίζει την κωλοτρυπίδα του.

  Ένας ισλαμιστής ΔΕΝ μπορεί να είναι φίλος μας ΠΟΤΕ!

  Μου αρέσει!

 2. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΒΡΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΑΖΕΜΑΤΩΝ.

  Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ….ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ…
  ΟΧΛΟΣ…ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ….ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.ΗΘΙΚΟΣ…ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ…
  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΩΑ.

  ΕΚΤΟΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΣΣΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ…ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΑΝΤΙΣΡΙΣΤΟΣ 666.

  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΣΟΝΙΑ…ΤΕΚΝΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ…Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΝ.

  ΜΟΝΟΝ ΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΕΡΙΦΙΩΝ ΓΚΑΒΩΝ.

  Μου αρέσει!

 3. Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ.

  Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ Η ΠΑΛΙΣΤΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ….

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΩΝ.
  ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ.
  ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ….ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.