Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για Του Δημήτρη Βαλασίδη (*)

Του Δημήτρη Βαλασίδη (*)

Στην Πατρίδα μας σήμερα δραστηριοποιούνται πολύ ή λιγότερο πολλά κόμματα και κινήματα που ιδρύθηκαν από αγνούς Πατριώτες με επιδιώξεις έντιμες και θεμιτές. Η δημιουργία τους υπαγορεύτηκε από τον αγνό πατριωτισμό των Ελλήνων, που δεν μπορούσαν να ανεχθούν την καταστροφική πολιτική των κομμάτων εξουσίας. Συμμετέχουν όμως στον δημόσιο βίο με μικρό αριθμό ικανών στελεχών και υποστηρικτών. Η προσπάθεια είναι αξιέπαινη, αλλά τα αποτελέσματα μικρά και αμφίβολα. Οι εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών απέδειξαν, ότι μεμονωμένα εγχειρήματα δεν έχουν καμμιά πιθανότητα επιτυχίας.

Η Πατρίδα κινδυνεύει, όχι από τους ξένους, αλλά από το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο της ανικανότητας, της διαφθοράς και της οικογενειοκρατίας που λυμαίνεται τον τόπο επί 44 ολόκληρα χρόνια. Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν; Τα συμφέροντα είναι πολλά και μεγάλα και προσπαθούν λυσσαλέα να μας κρατούν διχασμένους.

Η λύση είναι μία και μοναδική και αποτελεί λαϊκή επιταγή που καθημερινά την ακούμε από όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες. Ισότιμη συνεργασία όλων των πατριωτικών δυνάμεων στο πλαίσιο ενός ευρύτερου πατριωτικού σχηματισμού για την σωτηρία του Έθνους. Δεν είναι καιρός για εγωισμούς, προσωπικές φιλοδοξίες και ηγεμονισμούς. Αν δεν συμφωνήσουμε θα έχουμε βαρύτατες ευθύνες απέναντι στον λαό και την ιστορία.

Πολλές πατριωτικές δυνάμεις έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις και είναι έτοιμες να συνεργαστούν ισότιμα με όλους όσους δεν έχουν σχέση με το φαύλο παρελθόν και αγαπούν πραγματικά την Ορθοδοξία, την Πατρίδα και την Οικογένεια.

Το πλαίσιο συνεργασίας, μεταξύ άλλων, θα μπορούσε να περιλαμβάνει:

·       Ανεξάρτητο επικεφαλής για τον συντονισμό της όλης προσπάθειας που θα είναι «πρώτος μεταξύ ίσων»

·       Εξωτερική πολιτική με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και μόνον.

·       Νέο σύνταγμα με απάλειψη όλων των στρεβλώσεων του ισχύοντος.

·       Μέτρα για την οικονομική ανάπτυξη και την καταπολέμηση της ανεργίας.

·       Αποτελεσματική αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης.

·       Μέτρα για το δημογραφικό πρόβλημα.

·       Καταπολέμηση εγκληματικότητας.

·       Συμφωνία για παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο όλων εκείνων των πολιτικών που κατέστρεψαν την χώρα και εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό.

Ας το τολμήσουμε πριν είναι πολύ αργά.

Οι καιροί ου μενετοί.

(*) Ο Δημήτρης Βαλασίδης είναι:

Αξιωματικός εα-Οικονομολόγος-Συγγραφέας, απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Γεν. γραμματέας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

                                    

3 σκέψεις σχετικά με το “Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

 1. ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΟΜΑΝΤΟΣ ’74»

  Θεμιστοκλέους 3, 2ος όροφος , 10677 Ομόνοια Αθήνα ΤΘ 372
  Τηλ-fax γραφείου 210-3807378. κιν. προέδρου 6934-77965
  Email:comandosamk74@gmail.com
  και ιστοσελίδα: http://www.comandos74.gr

          Προς                        Αθήνα 25 Απριλίου 2018
  

  Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού Αρ. πρωτ 71

  Κοινοποίηση:

  Μέλη και φίλους του Συλλόγου μας

  Θέμα «Παραχώρηση «Λανιτείου» Θεάτρου Γυμνασίου Λεμεσού για πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης για τη δράση της Α (35) Μοίρας Καταδρομών στην Κύπρο το έτος 1974. Εκμετάλλευση, διαστρέβλωση και παραποίηση αυτής.-Υπόθεση οκτώ (8) Αθέατων (ανύπαρκτων) Καταδρομέων. κλπ θέματα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, που θα σας κοινοποιηθεί έγκαιρα».

  Αξιότιμοι Κύριοι

  Σήμερα, μετά από σαράντα τέσσερα (44) χρόνια και μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Ήρωα Διοικητή μας και Διοικητή της Α΄ (35) Μοίρας Καταδρομών στην Κύπρο το έτος 1974 Γεωργίου Παπαμελετίου Τχου (ΠΖ) ε.α, διαπιστώσαμε, ότι υπάρχει ακόμα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, ένας μεγάλος αριθμός από τον πληθυσμό τους και ιδιαίτερα οι νέοι, που δεν γνωρίζουν τη δράση της Α΄αλφα (35) Μοίρας Καταδρομών στην Κύπρο το έτος 1974, υπό την ηγεσία του Διοικητή μας Παπαμελέτη, της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ Ελληνικής Δύναμης, που στάλθηκε από την Ελλάδα, για ενίσχυση των μαχόμενων Ελληνοκυπριακών μονάδων κατά του Ατίλλα 1 και 2 και κυρίως τα αποτελέσματα αυτής και το χειρότερο την εχθρική αντιμετώπισή μας, από τα αρμόδια όργανα των Υπουργείων Άμυνας Ελλάδας και Κύπρου, για τις υπηρεσίες που προσφέραμε στην πατρίδα, ή γνωρίζουν όλα αυτά λάθος δηλαδή:.
  Ταυτίζουν την ιστορία μας, όπως την διέπλασαν σκόπιμα, διαχρονικά, ορισμένοι για εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων τους, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ, πιστεύοντας, ότι η επιχείρηση «ΝΙΚΗ», πραγματοποιήθηκε με δύο (2) ντακότες, έπεσε η μία σώθηκε ένας ( ο οποίος ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, πήδηξε από ύψος εκατό και πλέον μέτρων και βρέθηκε δίπλα σε αυτό) και οι άλλοι ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74 κρυφθήκαμε.
  Η ιστορία μας περιληπτικά αναφέρεται στο παράρτημα, που ακολουθεί, στην ιστοσελίδα μας και είναι χαραγμένη και φυλαγμένη στις καρδιές των συμπολεμιστών μας, εμείς εδώ θα περιοριστούμε, μόνο, για να σας γνωρίσουμε, ότι στην Κύπρο ζουν μόνιμα από το έτος 1975 μέχρι σήμερα ΔΥΟ (2) καταδρομείς, μόνο δύο, οι Σαλούστρος Σπύρος στη Λεμεσό και Σαίσανάς Βασίλης στη Λευκωσία ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΝΙΚΗ», εσάς μεν σας θεωρούν βλάκες και σας δουλεύουν, εμάς δε μας κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά, γιατί περιορίζουν την ιστορία και δράση της Α (35) Μοίρας Καταδρομών στην Κύπρο το έτος 1974 ΜΟΝΟ στην επιχείρηση «ΝΙΚΗ».
  (Για όλους αυτούς, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου τους συναντήσετε, παρακαλούμε για την αυτοστιγμεί ενημέρωσή μας)
  Επίσης, δυστυχώς υπάρχει ακόμα μία μικρή ομάδα στην Κύπρο, που εξακολουθεί να πιστεύει, ότι υπάρχουν Ελλαδίτες Καταδρομείς και όχι μόνο, με προσφορά πολεμικής υπηρεσίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, αφού έτυχαν και σχετικών τιμών και προβολής από τύπο και διαδίκτυο, χωρίς της αντίστοιχης διάψευσης, όταν αποκαλύφθηκαν, όπως οι κατωτέρω μυθομανείς πολεμιστές Κύπρου:
  Πατεράκης Διονύσιος ο σεμιτζής και ο μακαρίτης Κωνσταντής Αλεξίου και άλλοι έξι ανύπαρκτοι Καταδρομείς. Όχι μόνο τιμήθηκαν από τους καταδρομείς της Λεμεσού, αλλά οι δύο έλαβαν και 39.000€, χρήματα που ανήκαν σε αναξιοπαθούντες συμπολεμιστές μας κλπ
  Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος ο ξεχασμένος περιφερόμενος δήθεν πολεμιστής Κύπρου, καταδρομέας και ελδυκάριος κατά πως βόλευε, τιμήθηκε και αυτός από το Σύλλογο καταδρομέων Λεμεσού 3000€
  Μανόλης Δαρζέντας ο βατραχάνθρωπος που κτύπαγε τα τουρκικά πολεμικά πλοία με καμάκι. (πολεμιστοκαμακάς).Τιμήθηκε από τους καταδρομείς της Λεμεσού και την ιδιαίτερη πατρίδα του.
  Σταύρος Τσερός «το βαπόρι», που συνελήφθη με τα είκοσι δύο (22) κιλά μαριχουάνας στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και έτυχε και επιβράβευσης από ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας, επειδή δήθεν συμμετείχε στην επιχείρηση «ΝΙΚΗ», πήδηξε, διασώθηκε κουτσός, γιατί έπεσε σε δένδρα.
  Λάμπρος Κόπελος ο πολεμιστής Κύπρου με πλαστογραφία τιμών από αυτές που χορήγησε ο Παπαμελέτης στους «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74» και ο
  Συκιώτης Νίκος ο πολεμιστής Κύπρου της άλλης (ανύπαρκτης) αποστολής με τις ντακότες από τη Λήμνο
  Μέχρι στιγμής αυτοί.
  Μετά τα προαναφερθέντα και με δεδομένη τη συστηματική και σκόπιμη απραξία των αρμοδίων αρχών σε Ελλάδα και Κύπρου, μετά από σχετική και κατεπανάληψη προσφυγή και ενημέρωση τους, ο Σύλλογός μας αποφάσισε τη διοργάνωση εκδηλώσεων ενημέρωσης για τη διάδοση και διάσωση της ιστορίας σε Ελλάδα και Κύπρο.
  Κρίναμε δε, μετά και το ενδιαφέρον, που εκδηλώσατε, ότι πρέπει να ξεκινήσουμε από την πόλη σας, τη Λεμεσό, γιαυτό παρακαλούμε να μας παραχωρήσετε, για το σκοπό αυτό το θέατρο του «Λανιτείου» Γυμνασίου Λεμεσού, για την 14 Μαΐου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7-9 το βράδυ.
  Σας ευχαριστούμε πολύ.

  Παράρτημα

  1. Διοικητικό Συμβούλιο 6-2-2018——-5-2-2021
   Πρόεδρος: Αφάλης Παναγιώτης. τηλ 210- 9241222, κιν. 6934-779656.
   Αντιπρόεδρος: Κικής Σωτήρης. τηλ. 210 – 4003871, κιν.6932-604412.
   Γεν. Γραμματέας:Τσαγκάρης Νικόλαος. τηλ. 210-9731012, κιν. 6937-423540.
   Ταμίας: Παπαποστόλου Νικόλαος τηλ . 210- 8619585.
   Μέλη: Τσεβάς Βασίλης τηλ 210-6622529, κιν. 6932-082673.
   Σαμπατάκος Γεώργιος 210-2514842 , κιν. 6976-164643 και
   Κιουρτσόγλου Γεώργιος τηλ. 22960-53020, κιν. 6932-411113.
  2. Λειτουργία γραφείων το έτος 2018 :
   Τακτική την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα, 7-10 το βράδυ. Έκτακτη οποτεδήποτε μετά από συνεννόηση με τον πρόεδρο. Το μήνα Αύγουστο κλειστά.

  3. Ταυτότητα
   Ο Σύλλογος μας «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74», συστήθηκε με την αρ. 1464/85 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών, Βιβλία Σωματείων 13605/1985, η οποία συμπληρώθηκε με την αρ. 1146/2004 ίδια και φέρει α/α στα αντίστοιχα βιβλία της ΠΕ. Αττικής 12.094 και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2641/98. και την αρ. 812/7-6-2004 απόφαση της Δ/νσης ΓΕΣ/ ΔΕΠΑΘΑ Υπ. Άμυνας, ανήκει στα εφεδροπολεμικά μη κερδοσκοπικά σωματεία.
   Ήρωες-Μέλη του είναι: Οι πενήντα δύο (52) Αξιωματικοί της 354 ΜΤΜ, οι τριακόσιοι δέκα εννέα (319) Αξιωματικοί και Καταδρομείς της Α΄ Μοίρας Καταδρομών Μάλεμε Χανίων και οι είκοσι πέντε (25) Αξιωματικοί και Καταδρομείς της Γ΄ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών Μεγάλο Πεύκο.
  4. Ιστορία
   Οι «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74» της Α΄ (35) Μοίρας Καταδρομών, συμμετείχαν:
   Α. στην επιχείρηση Αερομεταφοράς της Α΄ Μοίρας Καταδρομών, τη νύχτα της 21ης-22ας Ιουλίου 1974, από την Ελλάδα στην Κύπρο, με (13) αεροσκάφη τύπου noratlas της 354 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών. Η επιχείρηση ονομάστηκε «ΝΙΚΗ» και χαρακτηρίστηκε, από τον Ελληνικό και τον ξένο τύπο, ως επιχείρηση αυτοκτονίας και μοναδική στα παγκόσμια χρονικά, στη διάρκεια της οποίας βλήθηκαν όλα τα αεροσκάφη, από φίλια και εχθρικά πυρά, με συνέπεια την κατάρριψη του «ΝΙΚΗ 4» και τον ηρωικό θάνατο είκοσι επτά (27) λοκατζήδων, τεσσάρων (4) αεροπόρων και δύο (2) λοκατζήδων από το κτυπημένο «ΝΙΚΗ 6», καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό (10) λοκατζήδων.
   (Σύμφωνα με τις αναγραφόμενες, στην προαναφερθείσα παράγραφο, ημερομηνίες, δεν έχουν τα μέλη μας Αξιωματικοί και Καταδρομείς της Α΄ Μοίρας (35) Καταδρομών καμία σχέση-συμμετοχή στο πραξικόπημα, που έλαβε χώρα 15-20 Ιουλίου).
   Β. στις νικηφόρες μάχες του αεροδρομίου της Λευκωσίας στις 23 Ιουλίου και Σχολής Γρηγορίου (Ύψωμα Κολοκασίδη) 16-17 Αυγούστου, με αποτέλεσμα την αποτροπή της κατάληψης του αεροδρομίου και της αποκοπής-απομόνωσης της Λευκωσίας από την υπόλοιπη ελεύθερη Κύπρο
   Γ. στις αποστολές που τους ανατέθηκαν και έφεραν σε πέρας με επιτυχία και
   Δ. στην αναπτέρωση του ηθικού των αδελφών Κυπρίων και την αποθάρρυνση των τουρκικών δυνάμεων για περαιτέρω επιθέσεις, κατά την οκτάμηνη (8) παραμονή των στην Κύπρο.
   Ε. Τέλος η ισάριθμος αντικατάστασή τους ενισχύει μέχρι σήμερα με μία μονάδα καταδρομών τις δυνάμεις της Νήσου.
   Περισσότερα στην ιστοσελίδα μας http://www.comandos74.gr και σε επικοινωνία με το Σύλλογο.
  5. Σκοποί του Συλλόγου μας
   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, οι Περιφερειακοί αντιπρόσωποι και τα μέλη μας αγωνίζονται για την πραγματοποίηση του καταστατικού σκοπού του συλλόγου, που έγκειται, μεταξύ άλλων:
   -στη διατήρηση της μνήμης των πεσόντων στην Κύπρο το έτος 1974 νεκρών Ηρώων συμπολεμιστών μας, με την κατασκευή προτομών στους τόπους καταγωγής τους, (έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα είκοσι έξι (26) μνημεία – προτομές, απομένουν άλλες τρεις (3) , τα αποκαλυπτήρια των οποίων είναι προγραμματισμένα να γίνουν μέσα στο έτος 2018, την αντίστοιχη ετήσια τέλεση μνημόσυνων και τη μετά θάνατο δικαίωσή τους με προαγωγές κλπ,

  – στην ηθική δικαίωση και αποκατάσταση των επιζώντων πολεμιστών της Κύπρου,
  -στη διάσωση και διάδοση της πολεμικής ιστορίας μας,
  -στην προστασία και προαγωγή των οικονομικών ή επαγγελματικών συμφερόντων των μελών μας ,
  -στην παροχή αρωγής σε μέλη και τις οικογένειες όσων από αυτούς χρήζουν βοήθειας και
  -τη λήψη κάθε μέτρου, που αποσκοπεί στην ικανοποίηση των δικαιολογημένων προσδοκιών τους και στην αναγνώριση από την πολιτεία και την κοινωνία των αγώνων και των θυσιών τους.
  6. Διοίκηση
  Ο Σύλλογός μας, Αξιωματικοί και Καταδρομείς της Α΄ (35) Μοίρας Καταδρομών, από την ίδρυσή του, το έτος 1985, διατηρείται ακέραιος σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν έχει γνωρίσει διασπαστές και αποκόμματα, διοικείται δε και λειτουργεί με τις αρχές της συλλογικότητας, διαφάνειας και δημοκρατικότητας σε συνδυασμό και με το καταδρομικό πνεύμα, που διακρίνει τα μέλη του, μόνο από τους συμπολεμιστές μας του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Περιφερειακούς Αντιπροσώπους, που εκλέγονται με αρχαιρεσίες, από τη Γενική Συνέλευση τωνμελών μας με δημοκρατικές διαδικασίες, σύμφωνα με τις ισχύουσες καταστατικές και λοιπές σχετικές νομικές διατάξεις, οι οποίοι είναι αποδεχτοί από όλες τις αρχές της Πολιτείας-Εκκλησίας. Πολιτικές, Στρατιωτικές και Αυτοδιοικητικές και οι δράσεις των ανακοινώνονται με την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας. http://www.comandos74.gr. και με την αποστολή των επιστολών κοινοποίησης των δράσεών τους στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία (emails) των συμπολεμιστών και φίλων του Συλλόγου μας.
  Τέλος όλα τα μέλη του Συλλόγου μας είναι κάτοχοι Βεβαίωση Ζώνης των Πρόσω, (βεβαίωση πολεμιστή) της Δ/νσης Ιστορίας Στρατού του ΓΕΣ και κατακτητές του πράσινου μπερέ.
  Δεν έχει καμία σχέση:
  – με πολιτικά κόμματα-οργανώσεις- εταιρείες και γενικότερα με τους εκπροσώπους των κομμάτων κλπ, και με
  -τους αυτοαποκαλούμενους αυτοορισθέντες-αυτοβαπτισθέντες ισόβιους προέδρους κλπ αποκομμάτων από διάσπαση πολεμικών συλλόγων Κύπρου – εταιρειών, «οικιακοοικογενειακών και συγχρόνως πανελλήνιων»  και με τη μορφή κίνησης των μελών τους, συγκοινωνούντων δοχείων, με ευρείες  ονομασίες, ελλήνων πολεμιστών, αγωνιστών, βετεράνων, μαχητών και πολεμιστών 1964-1967 και 1974 και ομοίων, οποίοι είναι η αιτία για τη μη ικανοποίηση των αιτημάτων όλων των πολεμιστών Κύπρου, ενεργούντες κυρίως ως εκπρόσωποί μας, αφού τα σύννομα μέλη τους μετριούνται στα δάχτυλα…, εξαπατούν θεσμούς, αρχές, δημοσιογράφους επώνυμους και ανώνυμους τρίτους κλπ εκμεταλλευόμενοι τις μνήμες των πεσόντων Ηρώων συμπολεμιστών μας και προκαλώντας παράλληλα πρόσθετη θλίψη στους συγγενείς τους, τους αναξιοπαθούντες συμπολεμιστές μας, τους αγώνες μας, και την ιστορία μας, για αποκόμιση ιδίου οφέλους, χορήγηση ετήσιων επετειακών θέσεων, τις οποίες στερούν από τους συγγενείς των πεσόντων Ηρώων συμπολεμιστών μας και τους συμπολεμιστές μας, με αντίστοιχη οικονομική επιβάρυνση των Ελλήνων και Κύπριων πολιτών, με την ανοχή των αρμοδίων αρχών της Πολιτείας και εξόχως των Υπουργείων Άμυνας Ελλάδας και Κύπρου, που μέχρι σήμερα κωφεύουν στις αντίστοιχες διαχρονικά υποβληθείσες διαμαρτυρίες μας.

  Η εκλεγμένη Διοίκηση του Πολεμικού Συλλόγου «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74»,
  για την τριετία, 6-2-2018 —— 5-2-2021
  Α. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
  Πρόεδρος
  Αφάλης Παναγιώτης
  τηλ. 210 9241222 κιν. 6934-779656
  Αντιπρόεδρος
  Κικής Σωτήρης
  τηλ. 210-4003871 κιν. 6932-604412
  Γενικός Γραμματέας
  Τσαγκάρης Νικόλαος
  τηλ. 210-9731012 κιν. 6937-423540
  Ταμίας
  Παπαποστόλου Νικόλαος
  τηλ. 210-8619585
  Τακτικό μέλος
  Κιουρτσόγλου Γεώργιος
  τηλ 22960-53020 κιν. 6932-411113
  Τακτικό μέλος
  Σαμπατάκος Γεώργιος
  τηλ. 210-2514842 κιν. 6976-164643
  Τακτικό μέλος
  Τσεβάς Βασίλης
  τηλ. 210-6629529 κιν 6932-082673
  Αναπληρωματικό μέλος
  Γατσούλης Νικόλαος
  κιν. 6985-026033
  Αναπληρωματικό μέλος
  Θεοδωρόπουλος Νικόλαος
  τηλ 210-9020787 /6938-655545

  Β. ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
  Πρόεδρος
  Ντζούβαλης Ιωάννης
  Τηλ. 210-4618010 κιν. 6946-289673
  Αντιπρόεδρος α΄
  Τατσάκης Χρήστος
  τηλ. 210-2469520 κιν. 6946-524960
  Αντιπρόεδρος β΄
  Κωνσταντίνου Κων/νος
  Τηλ. 2105022265 κιν. 6976-365391

  Γ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ
  Ονοματεπώνυμο
  Περιφ/κή
  Δημοτική Κοινότητα
  Τηλέφωνα
  Αντιπροσώπου
  Ενότητα
  Δήμος

  Ακρίδας Γεώργιος

  Αγίας Παρασκευής Αττικής
  210-6014350 κιν 6937-462841
  Αναστασιάδης Κώστας

  Κορυδαλλού Πειραιά
  κιν. 6934-649191
  Αντωνούδης Αντώνης

  Λειβαδιάς
  6937-258484
  Αποστολάκης Χαράλαμπος

  Γλυφάδας Αττικής
  2114098505 κιν. 6932-925662
  Βασιλείου Θεόδωρος

  Χολαργού Αττικής
  210-6517087 κιν. 6977-227733
  Βαλέρας Αθανάσιος

  Διαλαμπής Ροδόπης
  25340-22460 κιν 6997-221346
  Βουσδούκος Δημήτριος

  Ιαρδάνου Ηλείας
  κιν 6936-380252

  Γαλαχουσίδης Κώστας

  Αλεξανδρούπολης Έβρου
  κιν.6974-449142
  Γατσούλης Νίκος

  Περιστερίου Αττικής
  κιν. 6936-855789
  Γιαννιού Γεώργιος
  Ρόδου
  Αφάντου
  22410-51496 κιν. 6978-747947
  Γιατίλης Γεώργιος
  Σάμου
  Πυθαγόρειου-79 ΑΔΤΕ
  κιν. 6944-316383
  Γκαβανόζης Θεόδωρος

  Φερών Έβρου
  κιν. 6993-449476
  Γκόγκος Κώστας
  Κέρκυρας
  Κέρκυρας
  26610-31964 κιν. 6946-173182
  Γκουρομπίνος Αθανάσιος

  Ποταμιάς Λάρισας
  κιν. 6931-216685
  Δασκαλάκος Αντώνης

  Οιτύλου Μάνης
  κιν. 6976-971158
  Δούβρης Θωμάς

  Καλλιθέας Ευρώτα
  κιν. 6987-150285
  Ζαρκάδας Δημοσθένης

  Καλαμαριάς Θες/κης
  2310-437480 κιν 6937-418153
  Ζυγούρας Ασημάκης

  Αγιοβλασίτικων Αχαίας
  26930-24084
  Ηλιάδης Αντώνης

  Αγ. Δημητρίου Αττικής
  210-9934668 κιν.6937-301121
  Θεοδωρακάκος Αθαν.(Τομ)

  Αγ. Ιωάννη Ευρώτα
  27350-91411 κιν 6945-546489
  Θεοδωρόπουλος Σπύρος

  Πύργου Ηλείας
  26210-54165
  Θωμάς Βασίλειος
  Αργολίδας
  Ναυπλιέων
  27520-61497 κιν. 6971-879832
  Καλαμπόκης Λάμπρος
  ¨Άρτας
  Φιλοθέης
  26810-78755 κιν. 6976-603430
  Καλλιαντέρης Θεόδωρος

  Ελευσίνας
  210-5549064 κιν. 6944-841161
  Κακαράντζας Χρυσόστ

  Ωρωπού
  κιν. 6993-620003
  Καμπαγιάννης Ιωάννης

  Πλάτανος Τρικάλων
  24310-96547
  Καπλανίδης Φίλιππος
  Ροδόπης
  Κομοτηνής
  25310-25933 κιν. 6944-293526
  Καρβέλης Γεώργιος

  Ίλιου Αττικής
  210-2636735 κιν. 6977-084834
  Καρπόζηλος Αλέξιος

  Μεσοποταμιάς Καστοριάς
  24670-61730 κιν.6945-256265
  Κεσκεσιάδης Γρηγόρης

  Χρυσούπολης Καβάλας
  25910-22271 κιν. 6974-849054
  Κικής Σωτήρης
  Πειραιά
  Πειραιά
  210-4003871 κιν. 6932-604412
  Κιουρτσόγλου Γεώργιος

  Μεγάρων Αλεποχωρίου
  22960-53020 κιν. 6932-411113
  Κισσάς Ηρακλής

  Παγγαίου Καβάλας
  25920-43356 κιν. 6973-460714
  Κοεμτζής Δημοσθένης

  Αιγινίου Πιερίας
  23530-22974 κιν. 6977-401484
  Κοντζιάλης Γεώργιος

  Κορισσίων Κέρκυρας
  26620-51358
  Κοντογιάννης Γεώργιος

  Ωρεών Εύβοιας
  22260-72831 κιν. 6972-249066
  Κοτσώνης Χρήστος
  Λακωνίας
  Έλους
  κιν. 6976-827594
  Κουκουφίκης Χρίστος

  Φαρσάλων
  24910-26188 κιν. 6942-420865
  Κουλούρης Θεόδωρος

  Νήσου Σαλαμίνας
  210-4684097 κιν. 6937-780710
  Κούμλελης Γεώργιος

  Μαυροθάλασσας Σερρών
  23240-30542
  Κουρτίδης Γεώργιος
  Καβάλας
  Καβάλας
  2510-241963 κιν. 6947-922792
  Κουτσοβασίλης Βασίλης
  Βοιωτίας
  Θηβαίων
  22620-26180 κιν. 6980-084240
  Κρητσωτάκης Κώστας

  Τυλίσου Ηρακλείου
  2810-831261 κιν. 6973-303291
  Κύρκος Ευάγγελος

  Επανομής Θεσσαλονίκης
  23920-41433 κιν. 6946-653539
  Κωνσταντέλιας Ηλίας

  Αιγάλεω Αττικής
  κιν. 6973-707370
  Κωνσταντίνου Κώστας

  Πετρούπολης Αττικής
  210-5022265 κιν. 6976-365391
  Λαντζουράκης Γεώργιος

  Κλήματος Ηρακλείου
  κιν. 6936-67356
  Λεμόνης Σωτήρης
  Ημαθίας
  Μελίκης
  23310-92158 κιν 6976-936804
  Λιάμπας Γρηγόρης
  Πέλλας
  Σκύδρας
  23810-89769 κιν. 6974-323710
  Λιβανίδης Πέτρος

  Άργους Ορεστικού
  24670-84425 και 97245
  Λιόντης Βασίλειος
  Πρέβεζας
  Θεσπρωτικού
  26830-61421 κιν. 6936-632291
  Λουγιάκης Στράτης

  Καλύβες Χανίων
  28250-41373 κιν 6972-239545
  Μαθιουδάκης Πέτρος
  Ρεθύμνης
  Ρεθύμνης
  28310-23760 κιν.6978-559309
  Μακρυποδάκης Ιωάννης

  Χαρκίων Ρεθύμνης
  6972-745228
  Μαλακωνάκης Αργύριος
  Χανίων
  Κολυμβαρίου
  28240-22538 κιν. 6972-084992
  Μάλαμας Δημήτριος
  Μεσσηνίας
  Καλαμάτας
  27210-91966κιν. 6936-020595
  Μάνεσης Γεώργιος

  Νήσου Άνδρου
  22820-24773 κιν 6976-853793
  Μαντζαφούλης Δημήτριος

  Κρανώνος Λάρισας
  κιν. 6986-633820
  Μαρινόπουλος Ιωάννης
  Πιερίας
  Κατερίνης
  23510-25545 κιν. 6977-290532
  Μαρκάκης Νικόλαος

  Νήσου Ικαρίας
  22750-23956 κιν 6943-921747
  Μάττας Χρήστος

  Εύοσμου Θεσσαλονίκης
  2310-667930
  Μαυροματάκης Μανόλης

  Τουρλωτής Λασιθίου
  28430-94778 κιν. 6972-077882
  Μέσσας Βασίλειος

  Πολίχνης Θεσσαλονίκης
  2310-625397 κιν.6948-077028
  Μηλιάδης Ιωάννης

  Ορφάνιου Καβάλας
  25920-41337 κιν. 6974-338423
  Μηλιτσόπουλος Παναγιώτης
  Αχαΐας
  Λευκασίου Κλειτορίας
  26920-31835 κιν. 6972-058496
  Μούντριζας Παναγιώτης

  Άργους – Μυκηνών
  27510-67568 κιν. 6973-999504
  Μπάζιος Δημήτριος
  Ιωαννίνων
  Ιωαννίνων
  26510-75146 κιν. 6944-524462
  Μπακουρής Χρυσόστομος

  Βόνιτσας
  26430-61333 κιν. 6932-295522
  Μπαλτζής Κωνσταντίνος
  Σερρών
  Σερρών
  2310-201314 κιν. 6947204674
  Μπεσίρης Κώστας
  Αιτωλ/νίας
  Αγρινίου
  26410-58921 κιν. 6973-772893
  Μπόμπολας Θεόδωρος
  Έβρου
  Λουτρών
  25510-61037 κιν. 6948-600381
  Μωϋσίδης Ιωάννης

  Χωριστής Δράμας
  25210-42684 κιν. 6937-252507
  Νάτσας Γεώργιος

  Οινόφυτων Βοιωτίας
  22620-31255 κιν. 6974-369022
  Νικολάου Δημήτριος

  Καλλιθέας Αττικής
  210-9591653 κιν. 6938-063670
  Νταραμάρας Απόστολος

  Καλλιφωνίου Καρδίτσας
  24410-88352 κιν 6936-995942
  Ντζούβαλης Ιωάννης

  Δραπετσώνας
  210-4618010 κιν. 6946-289673
  Ξενιτίδης Κωνσταντίνος

  Παρανεστίου Δράμας
  25240-22086-22267
  Ξεσφίγγης Παναγιώτης
  Φθιώτιδας
  Λαμιέων
  22310-35294 κιν. 6972-840208
  Παλαπουκίδης Αριστείδης
  Δράμας
  Δράμας
  25210-32215 κιν6945-970178
  Παναγιωτόπουλος Παναγ

  Αγία Παρασκευή Αττικής
  210-6634906 κιν. 6944-866029
  Παπαδημητρίου Γεώργιος
  Εύβοιας
  Μεσσιπίων Ψαχνών
  κιν. 6977-241678
  Παπαευσταθίου Ευστάθιος

  Βαρβάρας Χαλκιδικής
  23720-51365 κιν 6973-858099
  Παρασκευόπουλος Βασίλ
  Θεσ/ίκης
  Θεσσαλονίκης
  2310-653967 κιν. 6938-983469
  Πατητάρας Δημήτριος

  Ανθεμούντος Χαλκιδικής
  23710-31062 κιν 6977-355932
  Πεδιαδίτης Μανόλης

  Τζερμιάδων Λασιθίου
  28440-22198 κιν 6972-402072
  Πλαγιανάκος Γεώργιος

  Νίκαιας Πειραιά
  κιν. 6943-494386- 6907-046812
  Πολατίδης Κωνσταντίνος

  Ζαλόγγου Πρέβεζας
  26820-51409 κιν.6977-366082
  Πολύζος Αργύριος
  Χαλκιδικής
  Καλλικράτειας
  23730-71376 κιν. 6977-936867
  Πουλίδης Βασίλειος

  Ροδολίβους Σερρών
  23240-72311 κιν. 6947-804264
  Πουλής Ηλίας

  Ιεράπετρας
  28420-23503 κιν. 6944-704622
  Ρέστας Νίκος

  Μίκρας Θεσσαλονίκης
  

  23920-91192 κιν. 6946-522853
  Ριζάς Γεώργιος

  Πάλαιρου Αιτωλ νίας
  26430-41281 κιν. 6978-051276
  Ρούβαλης Χρήστος

  Ελευθέρου Κόνιτσας
  210-8223549 κιν. 6979-642670
  Σαλιάχης Βασίλειος
  Τρικάλων
  Τρικάλων
  24310-25371 κιν. 6973-693840
  Σάλλας Κώστας

  Παλλήνης
  210-6666408 κιν 6947-513665
  Σαλούρος Κώστας

  Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου
  26310-24071 κιν. 6979-670059
  Σαμπατάκος Γεώργιος

  Νέας Φιλαδέλφειας Αττική
  210-2514842 κιν. 6976-164643
  Σαραντάρης Γεώργιος

  Καμπής Άρτας
  26830-23450 κιν. 6979-900669
  Σαράντης Βασίλειος
  Μαγνησίας
  Φερών
  24250-22508 κιν. 6938-856474
  Σεπέρας Στέργιος

  Απεβίωσε πρόσφατα
  25520-23553
  Σερέτης Αλέξανδρος
  Ηλείας
  Λεχαινών
  26230-23279 κιν. 6945-582914
  Σιαβάλας Γεώργιος
  Λάρισας
  Λαρισαίων
  2410-591608 κιν. 6937-593328
  Σίδερης Ιωάννης
  Αρκαδίας
  Τρίπολης
  2710-225452 κιν. 6942-494229
  Σινάνης Δημήτριος

  Κυπαρισσίας
  κιν. 6977-949387
  Σκλάβος Ιωάννης

  Νήσου Τήνου
  22830-51168 κιν. 6978-291246
  Σοβισλής Ναούμ
  Φλώρινας
  Μελίτης Φλώρινας
  23850-37060
  Σπανάκης Αντώνης

  Αφράτης Ηρακλείου
  κιν. 6973-650508
  Σπυρόπουλος Γεώργιος

  Διακοφτού Αχαΐας
  κιν. 6936-641282
  Στεργιόπουλος Δημήτριος

  Ίωνος Δραγούμη Καστορ.
  24670-73309
  Στεφανουδάκης Ιωάννης

  Μοιρών Ηρακλείου
  28920-22070 κιν. 6972-183781
  Στράτας Χριστόδουλος

  Νήσου Πάτμου
  22470-32977 κιν. 6974-208353
  Σφακιανάκης Ελευθέριος

  Αλικαρνασσού Ηρακλείου
  2810-285672 κιν. 6936-922803
  Σωτηριάδης Βασίλης
  Κοζάνης
  Κοζάνης
  24610-91074 κιν. 6944-101144
  Τασούλας Παναγ ( Ιερέας)
  Ι.Μ. Ιωαννίνων
  Παμβώτιδας
  26510-52664 κιν. 6945-966250
  Τατσάκης Χρήστος

  Μενιδίου Αττικής
  210-2469520 κιν.6946-524960
  Τέλλογλου Ιωάννης

  Σταυρούπολης Θεσσαλον
  2310-604328 κιν. 6937-192665
  Τζάμος Θεόδωρος
  Καστοριάς
  Καστοριάς
  24670-24021 κιν. 6945-470539
  Τζατζιμάκης Γεώργιος

  Σφακίων- Αγίας Ρουμέλης
  28250-91343 κιν 6973-607931
  Τζελάτης Αριστείδης

  Αυλώνος Εύβοιας
  22230-41432 κιν. 6979-596607
  Τζίνης Βασίλης

  Ορεστιάδας
  25520-96079 κιν. 6947-831238
  Τζουμάνης Παναγιώτης

  Περαίας Θεσσαλονίκης
  κιν. 6970-514983
  Τζουμέρκας Αστέριος

  Τιρνάβου Λάρισας
  24920-25915
  Τρευλάκης Μανούσος

  Φαιστού Ηρακλείου
  6977-207270
  Τοπτσιώτης Ιωάννης

  Κολωνός Αθήνα
  6971-820281
  Τριανταφυλλίδης Ιωάννης

  Κερατσινίου
  210-4610843 κιν. 6945-875399
  Τσαγκαράκης Δημήτριος
  Ηράκλειου
  Ηράκλειου
  2810-238595 κιν. 6978-160910
  Τσαγκάρης Νικόλαος

  Ηλιούπολης Αττικής
  210-9731012 κιν. 6937-423540
  Τσαγκαρόπουλος Δημήτρ

  Νήσου Ζακύνθου
  26950-44832 κιν. 6948-526812
  Τσαμπαζίδης Ιωάννης
  Κιλκίς
  Κιλκίς
  23410-41174 κιν. 6977-007180
  Τσαπράζης Άγγελος

  Πύργου Δράμας
  25220-41169 κιν. 6937-109963
  Τσεβάς Βασίλειος
  Αν, Αττικής
  Κρωπίας- Λαυρεωτικής
  210-6629529 κιν. 6932-082673
  Τσιγγενόπουλος Φαίδων

  Βαθύλακου Θεσσαλονίκης
  2310-719715 κιν. 6946-100328
  Τσίντζας Χαράλαμπος

  Αμφιλοχίας
  26310-24071 κιν. 6979-670059
  Τσιράκης Στυλιανός

  Χανίων
  28210-50288 κιν. 6973-502804
  Τσίτρας Ηρακλής
  Καρδίτσας
  Καρδίτσας
  24410-29831 κιν. 6976-515455
  Τσιτσιριδάκης Αντώνιος

  Θερίσου Χανίων
  κιν. 6976-864832
  Τσιώγκας Παύλος

  Ελιμείας Κοζάνης
  24610-63523 κιν. 6976-572951
  Τσολακίδης Παναγιώτης

  Γιαννιτσών
  23820-24606 κιν. 6938-952985
  Τσομπανούδης Αθανάσιος

  Διδυμοτείχου
  25530-94137 κιν. 6945433028
  Τσουρακάκης Χαράλαμπος

  Αγ. Βαρβάρας Ηρακλείου
  κιν. 6973-036953
  Φλωροσκούφης Νίκος

  Παναιτωλικού
  26410-24923 κιν. 6932-441180
  Φουντοραδάκης Νικόλαος

  Λαππαίων Ρεθύμνης
  28310-82407 κιν. 6975-746580
  Φύσσαρης Ιωάννης
  Ξάνθης
  Αβδήρων
  κιν. 6942-847553
  Χανιωτάκης Σπύρος
  Λασιθίου
  Αγίου Νικολάου
  28410-25550 κιν.6970-395059
  Φωτιάδης Στέφανος

  Νέας Κυδωνίας Χανίων
  28210-33280 κιν. 6979-493951
  Χελιώτης Μιχάλης

  Νήσου Αίγινας
  22970-53351
  Χριστόπουλος Μιχάλης

  Δυτικής Αχαΐας
  6985-625638
  Χριστοφορίδης Περικλής
  XVI Μ/Κ ΜΠ
  Νέας Βύσσας Έβρου
  25520-93098 κιν. 6937-254180

  Δ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
  Γεωργίου Νικόλαος
  Αυστρία

  0043-555674065 0043-6503111953
  Ελευθεριάδης Γερβάσιος
  Αμερική

  001-7813260319
  Ζωγραφόπουλος Κοσμάς
  Καναδάς

  001-7056873955
  Ηλιάκης Ζαχαρίας
  Αυστραλία

  00612-97583345
  Μήλιος Νικόλαος
  Γερμανία

  0049-893088579
  Μίνης Ευάγγελος
  Γερμανία

  0049-9117905640
  Μοναστηράκης Μανόλης
  Αυστραλία

  00612-97937955 00612-97939190
  Σαϊσανάς Βασίλειος
  Κύπρος
  Λευκωσία
  00357-99518735
  Σαλούστρος Σπύρος
  Κύπρος
  Λεμεσός
  00357-25320656 00357-25356395
  Σιωπίδης Γεώργιος
  Στουτγάρδη

  0049-711487639 0049-7112124401
  Τανίδης Χρήστος
  Κύπρος
  Λευκωσία
  00357-22388386
  Τόττας Τριαντάφυλλος
  Σικάγο

  001-8475338111 001-8475810962

  Τωμαδάκης Κώστας

  Αμερική

  001-7813963951

  Χνάρης Ηλίας

  Κεμπέκ

  00612-9712958

  Το ΔΣ

  Μου αρέσει!

 2. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΟΜΜΑ.

  ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

  ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΛΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΣΤΩ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑ ΤΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2Ο18 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΙΣ…

  ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΔΥΝΑΤΑ…ΕΒΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

  Μου αρέσει!

 3. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο μόλις 8 μηνών Ηλίας Αργυροκαστρίτης αναζητά συμβατό δότη μυελού των οστών- Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε να σωθεί το αγγελούδι

  Απρ
  Η οικογένεια του Ηλία έχει αναζητήσει συμβατό δότη μυελού των οστών στη Παγκόσμια Τράπεζα εθελοντών δοτών αλλά δυστυχώς δεν έχει βρεθεί συμβατό δείγμα.

  Ο μοναδικός τρόπος να βοηθήσετε είναι να υπάρξουν ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ εθελοντές δότες μυελού των οστών με την ελπίδα οτι κάποιος νέος δότης θα είναι συμβατός. Και αυτό είναι πιο εύκολο και ανώδυνο από όσο φαντάζεστε. Τηλεφωνήστε στο Σύλλογο όραμα Ελπίδας (2107775615 & 2107775616) ή επισκεφτείτε την σελίδα oramaelpidas.gr και κάντε την αίτηση νέων εθελοντών online (Πηγαίνετε στο κοντινότερο Νοσοκομείο αν βρίσκεστε στο εξωτερικό).

  Αναλόγως τον νομό στον οποίο ζείτε, είτε σας παραπέμπουν σε κοντινό Γενικό Νοσοκομείο, είτε σας στέλνουν ΔΩΡΕΑΝ ένα φάκελο με ειδικές μπατονετες, τις οποίες αφού τις σαλιώσετε σύμφωνα με τις οδηγίες, καλείτε την acs και τις στέλνετε πίσω ΔΩΡΕΑΝ και πάλι. Εάν έχετε την τύχη και την ευλογία κάποτε να είστε συμβατός δότης, προχωράτε σε μια διαδικασία παρόμοια με την αιμοληψία, και ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.

  ΜΌΛΙΣ ΣΩΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

  Το Όραμα Ελπίδα αναλαμβάνει εξολοκλήρου τα έξοδα, ακόμα και για τη μέρα που ενδεχομένως να χάσετε από τη δουλειά σας.. Επίσης, η Τράπεζα εθελοντών δοτών είναι παγκόσμια και δεν έχει καμία σημασία η τοποθεσία του ασθενή ή του υποψηφίου εθελοντή δότη. Μπορείτε να γίνεται εθελοντές στην Αθήνα και ο ασθενής να βρίσκεται σε άλλη χώρα ή ο ασθενής να βρίσκεται στην Ελλάδα και ο εθελοντής σε άλλη χώρα.

  Προωθήστε το, κοινοποιήστε το παντού. Στις μέρες μας είναι πλέον εύκολο και ανώδυνο.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.