OΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


 

OΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

—————————————

Ο Πάτερ ΑΒΡΑΑΜ (Εβραίος Πατριάρχης) είπε,

«Ά δε ητοίμασας τίνι έσται»;;;;;;;;;

Υπενθυμίζομεν στο Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ την νεκρώσιμη ακολουθία, η οποία λέγει,

«Άρα τις εστι, Βασιλεύς ή στρατιώτης, πλούσιος ή πένης, δίκαιος ή αμαρτωλός».


Και αλλού λέγει,

«Οι τα αγαθά ποιήσαντες εις ανάστασιν ζωής, οι δε τα φαύλα πράξαντες εις ανάστασιν κρίσεως».

Και αλλού λέει,

«Μία ροπή, μία πνοή, και ταύτα πάντα θάνατος διαδέχεται».

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ θέλει τις Συντάξεις των Ελλήνων γερόντων, ενώ έχει περιουσία 500 τρις ευρώ………

Τις συντάξεις των Ελλήνων τις χρειάζεται για να χρηματοδοτεί τους ISIS, τις Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο., και άλλες τρομοκρατικές ομάδες ή οργανώσεις.

Διάβασε « ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ», και θα καταλάβεις!!!!

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι Παμφάγα ΖΩΑ!!!!!!

Το αστείο είναι ότι τους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ονομάζουμε «ΘΕΣΜΟΥΣ» από υποτέλεια και δουλικότητα των πολιτικών.

Στην Σιωνιστική Ε.Ε. τους λένε INSTITUTIONS.

Οι πολιτικοί μας υπογράφουν (κατά σειρά) ΜΝΗΜΟΝΙΑ στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Σκλαβώνουν έτσι την Ελλάδα & τους Έλληνες!

Τόσο Μ@Λ@ΚΕΣ & ΔΟΥΛΟΥΣ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ Πολιτικούς έχουμε.

Κανονικά έπρεπε να κάνουν ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ διότι το ΧΡΕΟΣ είναι πλαστό, αφού ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ (δανειστής), έχει περιουσία 500 τρις ευρώ σε χρυσό!!!

Τη περιουσία του έκανε από τα κατά τόπους Χρηματιστήρια, όπου εμείς οι αφελείς έχασαν, και κέρδισε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κατεβάζοντας τη τιμή των μετοχών στο ΝΑΔΙΡ…………….

Τα έσοδα της Ελλάδος πάνε όλα στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Εμείς οι Έλληνες χρειαζόμαστε για να ξεχρεώσουμε 330 δις ευρώ, και δεν μας επιτρέπει να διαγράψουμε το πλαστό ΧΡΕΟΣ .

Μπροστά στα 500 τρίς ευρώ του Εβραίου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, το χρέος της Ελλάδος είναι «Σταγών εν τω Ωκεανώ».

Ο Εβραίος Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ , τρέφει μίσος κατά των Ελλήνων, (λόγω ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ), αφού είμαστε η μόνη χώρα που καταπιέζει τόσο, (Μνημόνια & Τούρκους), ενώ έχει περιουσία 500 τρις ευρώ, σε ΧΡΥΣΟ, που τον πήρε από την Ελλάδα (Χαλκιδική), και από τα άλλα κράτη της Γης.

Ενώ συνεχίζει να κλέβει το ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής, δεν μας επιτρέπει να εκμεταλλευθούμε τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ της Ελληνικής Α.Ο.Ζ.!!!

Βάζει τους Τούρκους να κάνουν το χωροφύλακα!!

Οι Σιωνιστές δανειστές επιχειρούν γενοκτονία κατά των Ελλήνων, με τη βοήθεια των Σιωνιστών στελεχών της Ε.Ε. διορισθέντων από τους ιδίους τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.

(βλέπε Τρόϊκα, Θεσμοί, Χρεοκοπία, Μνημόνια, Τούρκοι, Σκοπιανοί , Αλβανοί, Λαθρομετανάστες, και κλοπή του Εθνικού πλούτου για 100 χρόνια).

Για το Σιωνιστή Τσίπρα, η επιθυμία του Εβραίου Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι διαταγή!!!

Η έξοδος από τα Μνημόνια των «Θεσμών» σημαίνει είσοδος στις Αγορές του Εβραίου Κοσμοκράτορα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με ακριβό επιτόκιο, από το οποίο θα κερδίζει μόνον ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

«ΤΑ ΝΕΑ» της 5-6 Μαϊου γράφουν, «Οι Θεσμοί δένουν τη Κυβέρνηση. ΚΡΥΦΗ ΡΗΤΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. Ρήτρα-θηλιά για μη αναστροφή των μέτρων του Μνημονίου.

Η συμφωνία τελειώνει όταν αποπληρωθούν τα δάνεια». Ο Λαός λέει, «Ζήσε Μάη μου»…………….

«Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα», λέει ο Λαός.

Από τους Λύκους στα λιοντάρια.

Από τον Άνα, στον Καϊάφα, λέει το Ευαγγέλιον.

ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟΝ «ΒΑΤΙΚΑΝΟ» ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!!!


ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

3 σκέψεις σχετικά με το “OΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 1. Να τρέμετε εσείς ευσεβείς υποκριτές λαϊκοί και κληρικοί άχρηστοι αντίχριστοι νενέκοι, διότι ο Θεός τα έργα σας είδε και άκουσε τις προσευχές των πιστών του παιδιών. Αμήν μετανοείτε, διότι ελήλυθεν η ώρα της δικαιοσύνης Αυτού.

  Μου αρέσει!

 2. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

  Των εσφαγμένων Ελλήνων στην τράπεζα των Εβραίων ως Αρνίο το ανάγνωσμα

  Έλληνες ακούστε τον Λόγο της Λυτρώσεως του Έθνους μας από τον Λόγο του Κυρίου. Εσείς αδέλφια μου ο αμνός Χριστός, ο υιός του Θεού πάντων των εθνών του ανθρώπου, ως η μύγα πάνω στο γάλα φαίνεται, έτσι η πλάνη ενώπιον του Κυρίου και των ανθρώπων.

  Πολλά που μας χωρίζουν από την αγάπη των αλλήλων των βαπτισμένων στο ένα πνεύμα του Χριστού μας. Μα με το ένα πνεύμα της ενώσεως του κόσμου εις μιαν Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία κανείς δεν ασχολείται.

  Αδέρφια μου, εμείς οι υιοί του Θεού εσμέν, εμείς οι διαμελισμένοι στα θέλω της αγίας σοφίας των τούρκων και εβραίων ο εχθρός, εμείς που ως αρνίο ο θεός του εκάστοτε πολιτικού και όλων των κεφαλών της λερναίας Ύδρας βασιλεύουν και υπουργούν το ελληνικό σύνταγμα και το πνεύμα εμάς των Ελλήνων. Εμείς οι Έλληνες είμαστε τα ζώα τους και οι σκλάβοι τους, που όλα αυτά τα κεφάλια της εξουσίας και το νόμου, της δημοκρατίας των Ελλήνων σήμερα… Εμείς αντί τον Ιησού Χριστόν είμαστε επάνω στον σταυρό.

  Έλληνες, ο άγνωστος θεός του απόστολου Παύλου που μίλησε στους Έλληνες, δεν είναι ο Ιησούς μας ο Χριστός, αλλά οι μασόνοι, που ως αρχιτέκτονες του δικού τους θεού, του δικού τους ισραήλ μας γαλούχησαν το πνεύμα της αμαρτίας, της πορνείας και του εξευτελισμού του πνεύματος του Α και του Ω.

  Εμείς οι Έλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων είμαστε οι πρώτοι προφήτες της ελεύσεως και όλης της ορθόδοξης του Χριστού εκκλησίας. Εμείς οι Έλληνες είμαστε οι υιοί του φωτός των εθνών. Εμείς οι Έλληνες περιμέναμε του Θεού τον Υιό ως μεσσία όλου του κόσμου και για αυτό μερίμνησαν οι ψευδοπροφήτες του έθνους του αντιχρίστου να μας αφανίσουν, όπως σήμερα όλοι βλέπουμε ότι μας αφάνισαν τον Κολοκοτρώνη και του Πατροκοσμά τα ιερά και όλων των ορθοδόξων τα ιερά.

  Αδέρφια μου, ειρήνη να έχετε στην καρδιά σας και αποκόψτε την κεφαλή που σας πέρασαν ως γνώση των πρέπει στα μυαλά και ακολουθήστε τον λόγο των πάντων ενώσεως, που δεν έχει μέτρα στο άπειρον, αλλά έβαλε μέτρα και σταθμά. Μελετάτε τας γραφάς των αρχαίων πατέρων που νυν και αεί εις τους αιώνες των αιώνων Έλλην εστί, και Έλλην εστί Χριστός Θεός και Ανθρωπιά.

  Μετάνοια σας βάζω εγώ ο Ιωάννης, ο εντός του ημών του κάθε χριστιανού ο ευαγγελιστής, ο φωτίζων δια του Λόγου το έθνος, τούτο το έθνος που μόνο στην αγάπη των αλλήλων ζει. Αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν και αποκόψτε της λερναίας Ύδρας, του μίσους, του φθόνου, που είναι στο σήμερα των Ελλήνων ο θάνατος. Αποτάξτε τα κόμματα, τις ιδεολογίες και τις παρατάξεις. Συμπτυχτείτε στο ένα το πνεύμα του Ιησού Χριστού που των Ελλήνων η αρχαία θρησκεία με λαχτάρα περίμενε να φωτίσει όλον τον κόσμο και να προσφέρει ακόμα και στους πνευματικά νεκρούς αιώνια ζωή.

  Αγαπάτε τον Λόγο και μην μιμείστε αυτόν, αλλά μετουσιώστε την αγάπη σας, μετουσιωθείτε Χριστόν.

  Ιωάννης εν Χριστώ βασιλεύς των Πένητων

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.