ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ https://youtu.be/o_97w0rIA1E


ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΝΙΚΟ ΤΟΣΚΑ, ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ;

ΕΧΟΥΜΕ ή ΟΧΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ;

ΕΧΟΥΜΕ ή ΟΧΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;

ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΩΤΣΟΥΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

3 σκέψεις σχετικά με το “ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

 1. Σχολιο Του Καθ. Ιωαννη Κοντος :ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ Η ΤΟΝ GODOT?: ΑΒΥΣΣΟΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  Αγαπητές Συμπατριώτισσες και
  Αγαπητοι Συμπατριώτες,

  Πειτε μας τη γνωμη σας
  Δρ Δημοσθενης Κωνσταντατος

  Greenwich CT USA

  Εάν το βρίσκεις
  ενδιαφέρον,
  προώθησέ το
  ============================== ==
  Σχολιο Του Καθ. Ιωαννη Κοντος :ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ Η ΤΟΝ GODOT?

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ:
  «ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΘΡΟΡΑΦΙΑΣ?»
  ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ Η ΤΟΝ GODOT?
  ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ !!!

  Ιωάννης Κόντος

  Ομότιμος Καθηγητής ΕΚΠΑ

  2018-06-02 17:34 GMT+03:00 Demosthenes Konstantatos sthenisk@gmail.com:

  ———- Forwarded message ———-
  From: Maria Delivani delimar@uom.edu.gr
  Date: 2018-06-02 5:21 GMT-04:00
  Subject:
  To: Pantelis Savvides /Παντελής Σαββίδης pansav@otenet.gr, Στέλιος Παπαθεμελής danagennisi.press@gmail.com, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ eleftheroi.ellines@gmail.com, Κωνσταντίνος Τερζής kostasxan@gmail.com, Δημήτρης Νατσιός dimitris.natsios65@gmail.com, Mike Styl mixstyl@aol.com, Stylianos Negrepontis snegrep@gmail.com, Demosthenes Konstantatos sthenisk@gmail.com, «Pentapostagma.gr» pentapostagma@gmail.com, Nikos Efthymiadis nik.efthymiadis@redestos.gr

  ΑΒΥΣΣΟΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ)
  Της ΜαρίαςΝεγρεπόντη-Δελιβάνη 03.05.2018

  Ολοένα συχνότερα και σε μεγαλύτερη εμβέλεια παρατηρούνται θλιβερά φαινόμενα μιας γενικότερης παρακμής, που δεν περιορίζεται στο χώρο της πολιτικής, αλλά που δυστυχώς εισχωρεί στο σύνολο των εκφάνσεων της ύπαρξής μας.

  Ειδικότερα, θεωρώ εξαιρετικά κατακριτέα, όπως και πολύ επικίνδυνη, τη διάσπαση που διαπιστώνεται σε όλα τα επίπεδα, ανάμεσα στο συμφέρον και τα ενδιαφέροντα των πολιτών. από τη μία πλευρά, και στην κυβερνητική πολιτική, από την άλλη..

  Ως βασική υπόθεση εκκίνησης, θα έπρεπε λογικά, να εκλαμβάνεται η δυσφορία της ελληνικής κυβέρνησης που, κάτω από αφόρητες πιέσεις των δανειστών/εταίρων, εξαναγκάζεται να υλοποιεί όλα τα απάνθρωπα, τα βάρβαρα και τα εγκληματικά μέτρα που εκάστοτε της επιβάλλονται, επειδή καλώς ή κακώς θεωρεί ότι αυτά αποτελούν μονόδρομο.

  Συνεπώς, η αναμενόμενη αντίδραση των πολιτών στα απορριπτέα, γενικώς, αυτά μέτρα, που ουδέποτε εφαρμόστηκαν στο παρελθόν σε άλλη χώρα, σε περίοδο ειρήνης, θα έπρεπε να είναι καλοδεχούμενη, να προβάλλεται έμμεσα προς τα έξω και να ενισχύεται με κάθε διαθέσιμο μέσο, από την κυβέρνηση. Και τούτο, επειδή μέσα από αυτές τις απολύτως, άλλωστε, δικαιολογημένες αντιδράσεις, γνωστοποιείται η δυσαρέσκεια και η οργή των πολιτών, προς τους γνωστούς αποδέκτες.

  Ωστόσο, στην Ελλάδα, παρατηρούνται, στο θέμα αυτό, πρωτόγνωρες και αδιανόητες επιλογές, από την πλευρά της κυβέρνησης. Επιλογές, που δείχνουν ότι οι μαρτυρικοί Έλληνες πολίτες αγωνίζονται μόνοι τους, εναντίον αυτών των νέο-αποικιοκρατικής προέλευσης μέτρων, δεδομένου ότι η κυβέρνηση, ενώ όφειλε να είναι στο πλευρό του λαού, εμφανίζεται να υποστηρίζει, και μάλιστα, σθεναρά, τα καταστρεπτικά από κάθε πλευρά αυτά μέτρα. Και, συνεπώς να δείχνει απροκάλυπτα , η ελληνική κυβέρνηση, ότι συντάσσεται με τους δανειστές-«εταίρους» και εναντίον του ελληνικού λαού.

  Τα παραδείγματα , που ενισχύουν αυτή την άποψη είναι πολυάριθμα, αλλά θα μείνω σε δύο.

  Το πρώτο αναφέρεται στο σκοπιανό πρόβλημα. Λογικά (πάντοτε) υποτίθεται ότι η κυβέρνηση, που πιέζεται έντονα και από πολλές πλευρές, για να ενδώσει στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, παρότι αναμφίβολα αυτό οδηγεί στην εξαφάνιση της Ελλάδας έχει πλήρη συνείδηση του προδοτικού περιεχομένου της όλης συμπεριφοράς της, αλλά καλώς ή κακώς έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Θα έπρεπε, λοιπόν, με αυτά τα δεδομένα, η ελληνική κυβέρνηση να αναγνώριζε, ως από μηχανής Θεό, τα συλλαλητήρια και κάθε μορφής αντίδραση του λαού, εναντίον αυτού του ανοσιουργήματος. Ωστόσο, παραδόξως, η ελληνική κυβέρνηση στρέφεται κάθετα εναντίον των συλλαλητηρίων, χαρακτηρίζοντας τους συμμετέχοντες σε αυτά ως «ετερόκλητους, φασίστες, περιθωριακούς και περίεργους», και προβαίνοντας σε εξαγγελίες, μέσα από τις οποίες……εύχεται να μην έχουν αυτά μεγάλη προσέλευση και, συνεπώς να αποτύχουν. Εύκολα προκύπτει το συμπέρασμα ότι κατά την ελληνική κυβέρνηση «αυτοί που αντιτίθενται στο ξεπούλημα της Μακεδονίας είναι άτομα «προβληματικά», με τα οποία δεν αξίζει να ασχολείται κανείς, ενώ οι «ορθολογικά σκεπτόμενοι» Έλληνες δεν βλέπουν να υπάρχει δυσκολία για την παραχώρηση του ονόματος. Και τούτο, παρότι είναι ευρέως γνωστό από την εποχή του Στάλιν, ότι αυτή αποτελεί το θεμέλιο επάνω στο οποίο θα στηριχθεί (σε εύθετο χρόνο) το πλαστογραφημένο «Μακεδονικό Κράτος» .

  Οι «εταίροι» μας τρίβουν τα χέρια τους με την απερίγραπτη αυτή εξέλιξη στο ύπατης σημασίας εθνικό ελληνικό θέμα. Ωστόσο,…..οι «φίλοι Σκοπιανοί» δεν είναι απολύτως ικανοποιημένοι…..δεν αρκούνται στις πλουσιοπάροχες προσφορές των εδαφών μας…..απαιτούν ακόμη μεγαλύτερο εξευτελισμό μας. Και, όσο αφάνταστο και αν φαίνεται, η επίσημη ελληνική θέση περνά, όπως όλα δείχνουν, σε φάση παράκλησης προς το γειτονικό σλαβικό κρατίδιο να…. μη μας προσβάλλει και να αποδεχθεί τα δώρα μας.

  Το δεύτερο, και ανάλογης σπουδαιότητας πρόβλημα είναι το αίσχος που συντελείται με τους πλειστηριασμούς. Φτωχές και κατακαημένους ελληνικές οικογένειες πετιούνται στο δρόμο, ως συμπλήρωμα του αλύπητου γενικότερου ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, προκειμένου να ικανοποιηθεί η βουλιμία των δανειστών.

  Τι θα ανέμενε κανείς από μία ελληνική κυβέρνηση, απέναντι και σε αυτή την αθλιότητα; Μα, φυσικά, να δείξει με όλους τους τρόπους το πόσο ο καταναγκασμός των δανειστών να συναινέσει και σε αυτή τη βαρβαρότητα τής είναι ασήκωτα δυσάρεστος. Και, συνεπώς, να ενισχύσει έμμεσα και αθόρυβα κάθε, απόλυτα δικαιολογημένη αντίδραση, από οπουδήποτε και αν αυτή προέρχεται. Ιδιαίτερα από πρώην συναγωνιστές της.

  Αλλά….οι πολίτες που αγωνίζονται να σώσουν τις οικογένειες που ξεσπιτώνονται (κυρίως, επειδή έμειναν χωρίς εργασία και φτώχαιναν εξαιτίας των παρανοϊκού περιεχομένου οικονομικών μέτρων που εφαρμόζονται στην Ελλάδα), μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΛΑΕ (άκουσον-άκουσον) διώκονται δικαστικώς!!!!

  Έχουν άδικο οι ΕΧΘΡΟΙ και ΦΙΛΟΙ να απαιτούν, αδίστακτα, από την κυβέρνηση να εφαρμόζει εναντίον του ελληνικού λαού κάθε μορφής αθλιότητα;

  Δεν χρειάζεται συμπέρασμα.


  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ marogiorgis@gmail.com


  Επανάστασης χρειάζεται να γίνει για να ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι και οι προδότες στο Γουδί
  ειδεμή μην περιμένεις σωτηρία του Λαού που τώρα του πίνουν το αίμα κια λοιμοκτονεί μη μπορώντας
  να βρει ένα ξεροκόμματο και ένα μεροκάματο να πάρει λίγο ψωμί να φάνε το κοπέλια του.Έτσι άσπλαχνα θα τον παρατήσομαι στο έλεος του Θεού. Άγιε Νικόλα μου βοήθαμε πνίγομαι ναι αλλά κούνα και συ τα χέρια σου. Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια οι μεγαλοκαρχαρίες είναι άπληστοι φαταούλες πρόστυχοι και ανώμαλοι και δεν τους καίγεται καρφί άν εγω πεινώ και δυστυχώ και υποφέρω.Ήλθε η ώρα έφθασε ο καιρός που ο Λαός θα κατέβει και θα βροντοφωνάξει για την εξαθλίωση του και για την Μακεδονία πως είναι Ελληνικη και είναι ΜΙΑ. Τελέία και παύλα-

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΡΜΟΣ;

  ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»

  ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,

  ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ Η ΤΟΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ , ΘΡΗΝΟΣ , ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ,( ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΕΘΝΟΤΗΤΑ , ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ) ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

  ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΤΕ ΕΣΤΩ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗΣ . ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ .

  ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΑΝ ΣΑΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ¨¨ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ . ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΩΣΑΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» (Σ’ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ), ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΛΑΒΙΚΟ , ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ , ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΚΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΕΝΙΑΙΑ ΑΓΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

  ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ , ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΓΟΕΡΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ «ΟΧΛΟ» ΚΑΙ «ΑΚΡΑΙΟΥΣ» ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΟΡΘΟΝ , ΔΗΛΑΔΗ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

  ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΧΥΝΟΥΝ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΑΛΟΥΧΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ». ΤΟΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!

  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε . Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΝΑΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

  ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΜΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ . ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.

  ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

  2/6/2018

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.