Ανακοίνωσαν το νέο κόμμα, αλλά πίσω τους είναι ο υπερασπιστής του ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ο άθλιος καρατζαφύρερ…


«ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ». Δ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Τ. ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΙΔΡΥΣΗ «ΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ «ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ. ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ. ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ Η Ν.Δ.MPALTAKOS-KAMMENOS

Την ανακοίνωση δεξιού κόμματος με σκοπό τη διάσωση της χώρας από τους κομμουνιστές δημοσιοποίησαν από κοινού ο αποχωρήσας βουλευτής από τους ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος και ο ποινικολόγος, Τάκης Μπαλτάκος.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΚΑΙ ΤΑΚΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ

»Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεση μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος με περαιτέρω σκοπό την διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Πρόεδρος αυτού του πατριωτικού κόμματος θα είναι ο κ. Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο κ. Τάκης Μπαλτάκος.

Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση  του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.

Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.

Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας.

Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.

Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το ¨Μακεδονία ξακουστή.¨

Και παρά δύναμιν τολμηταί».


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ~ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, Ο ΑΘΛΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ  JEFREY  PAPANDREOU ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ, ΚΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ…

3 σκέψεις σχετικά με το “Ανακοίνωσαν το νέο κόμμα, αλλά πίσω τους είναι ο υπερασπιστής του ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ο άθλιος καρατζαφύρερ…

 1. Ζητούνται επειγόντως σοβαροί «πατριώτες» για να στελεχώσουν τον νέο ασόβαρο νέο φορέα.

  Αποκλείονται στρατιωτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι, εργολάβοι Δ.Ε, και τα κρατικοδίαιτα πολιτικά στελέχη. Για Εβραίους, γύφτους και λάθρο, δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση. Είναι στο στάδιο των διεργασιών.
  Επικεφαλής της πολιτικής πλατφόρμας που φιλοδοξεί να μετεξελιχθεί σε κόμμα που θα συνενώσει τα πάρα πολλά μικρά δεξιά κόμματα μπορεί και δεκαπέντε, θα είναι κατ’αρχήν ο Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος.
  «Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεσή μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος» αναφέρουν, σε κοινή δήλωσή τους, οι Παναγιώτης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος.
  Με κοινή δήλωσή τους, ανακοίνωσαν
  http://www.efsyn.gr/arthro/neo-komma-anakoinosan-d-kammenos-kai-t-mpaltakos

  την ίδρυση ενός νέου “δεξιού” κόμματος, με στόχο τη “διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας”.

  Ο Δημήτρης Καμμένος, είναι πιο γνωστός σαν ο βραχυβιότερος υπουργός στην ανθρώπινη ιστορία, αφού έμεινε υπουργός για 12 ώρες πριν αναγκαστεί σε παραίτηση,
  http://www.efsyn.gr/arthro/porta-porta-pros-tin-akrodexia
  λόγω των αναρτήσεών του στο twitter όπου διατηρούσε λογαριασμό με το ψευδώνυμο “@PORTAPORTA”:
  Μπαλτάκος, έγινε πιο γνωστός από τις συνομιλίες του με τον Κασιδιάρη και τις σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή.
  http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=583131
  Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.
  Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.
  Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας.
  Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.
  Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το “Μακεδονία ξακουστή”.

  Σε επίπεδο στελεχών η κίνηση στοχεύει να εντάξει σε αυτήν στελέχη, όπως:

  • Τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκο Νικολόπουλο
  • Τον Γ.Καρατζαφέρη και τα στελέχη του ΛΑΟΣ (το οποίο ΛΑΟΣ αν και σε επίπεδο ψηφοφόρων κινείται στο ποσοστό του 1%, πανελλαδικά έχει ισχυρό κομματικό μηχανισμό ακόμα),
  • Τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή προερχόμενο από την ΧΑ, Ελευθέριο Συναδινό
  • Τον ανεξάρτητο βουλευτή Μεσσηνία Δημήτρη Κουκούτση, που επίσης είχε εκλεγεί με την ΧΑ
  • Τον πρόεδρο της Νέας Δεξιάς, Φαήλο Κρανιδιώτη
  • Τα δεκάδες πρωτοκλασάτα στελέχη και τους πρώην βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ που θα ήθελαν πιο «εθνοκεντρική» πολιτική γραμμή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
  • Τα χιλιάδες στελέχη επίσης της ΝΔ που έχουν απομακρυνθεί από το κόμμα μετά το 2009
  • Τα εκατοντάδες στελέχη των ΑΝΕΛ σε όλη τη χώρα που έφυγαν από το κόμμα του Π.Καμμένου μετά την άρνησή του να αποχωρήσει από την κυβέρνηση για να αποτρέψει την υπογραφή της συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας
  • Τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή που έχουν αποστασιοποιηθεί για διάφορους λόγους από το κόμμα.
  • Παλιά στελέχη του ΛΑΟΣ, που ακόμα δραστηριοποιούνται πολιτικά, όπως ο Κ.Βελόπουλος κλπ.
  • Οπαδούς και στελέχη εθνοκεντρικών πολιτικών φορέων όπως το Εθνικό Μέτωπο, η Ελληνική Λύση, Ελλήνων Πολιτεία κλπ.
   Φίλα προσκείμενος και ο στρατηγός εν αποστρατεία και επίτιμος Α/ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος, αλλά είναι άγνωστο αν επιθυμεί να συμμετάσχει σε μια τέτοια κίνηση, χωρίς να του αναγνωριστεί εκ των προτέρων η πρωτοκαθεδρία.
   Σε ότι αφορά τον ηγέτη, αυτός θα προέλθει σε συνέδριο που τοποθετείται περί τον Οκτώβριο.

  http://ixnos.blogspot.com/

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.