ΣΚΕΤΗ Α Ν Α Γ Ο Υ Λ Α ! Μά «καλά», απο 3.000 καλεσμένους, με αυτόν (τον αρχιτουρκόσπορο) «βρήκε» να καθήσει ΔΙΠΛΑ ;;;;;;; ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!


ΣΒΗΣΤΕ  ΤΟΥΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ……

...ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ Τ Ρ Ι Σ Α Θ Λ Ι Α ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΓΛΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ... "ΟΥΔΕ-ΠΟ-ΠΟΤΕ"!

…ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ Τ Ρ Ι Σ Α Θ Λ Ι Α ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΓΛΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ… «ΟΥΔΕ-ΠΟ-ΠΟΤΕ»!

ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ! ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ!
ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ …Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ!!!!
(ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΥΔΟΤΑ & ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ, ΜΑΣ Ε Μ Π Α Ι Ζ Ο Υ Ν ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ «ΜΑΣ»!)
Δέν της «έφτασε» που την «ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΣΑΝ αγρίως» όλοι, μά ΟΛΟΙ οι Έλληνες με την απόφασή της και την επιμονή της, να παραστεί στήν απαράδεκτα και απο πολλές απόψεις και γωνίες ΥΠΕΡ-ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ‘φίεστα’ της ορκομωσίας του Σουλτάνου στην Τουρκία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


ΓΙΑ ΤΟΝ (ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣΗ) ΚΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΚΡΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΟΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΣ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Η κ.ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ
ΠΕΙ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ «ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ» ΣΤΟ (ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ)
ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ., ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΡΟ ΕΤΩΝ, ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ…

«ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ» (ΤΑΧΑ & ΔΗΘΕΝ), «ΠΡΟΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ (και η κυρία Ντόρα και ο κύριος Δ.Αβραμόπουλος) ΟΤΙ ΟΙ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΩΣ, ΑΝΕΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ, ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ!

Όπως βλέπουμε ανωτέρω στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, απο τους 3.000 καλεσμένους της μεγάλης αυτής (ΚΑΙ απερίγραπτα δαπανηρής) «κωμωδίας», η κυρία Ντόρα «μας», πήγε και κάθησε δίπλα – δίπλα και μάλιστα φωτογραφήθηκε κιόλας, με τον ΔΙΑΒΟΗΤΟ παλαιοΠασόκο πρώην μειονοτικό βουλευτή και ΠΙΣΤΟΤΑΤΟ τουρκοπράκτορα της Αγκύρας τον Χατζηοσμάν!!!

Σχετική εικόνα


ΠΑΝΤΑ Ο κ.ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ)
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ
ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ,
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ …ΚΟΡΝΙΖΑ !!!

Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ = Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ!
ΔΕΙΤΕ …»ΕΥΤΥΧΙΑ» ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ!
Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΔΩ
ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σχετική εικόνα

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ …»ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ» Ο ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ (ή ΔΑΒΙΔΟΓΛΟΥ…) ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Ο ΕΤΕΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ
ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΝΤΑΖΙ…

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ  Α Π Υ Θ Μ Ε Ν Ο ΘΡΑΣΟΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΕΡΟΙ
ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ
ΨΕΥΔΟ-ΚΟΥΡΕΛΟ-ΣΗΜΑΙΑ, ΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ» ΘΡΑΚΗΣ!!!
ΚΑΙ ΟΥΤΕ  ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΦΟΡΑ,
ΤΟ  Π Α Ν Α Θ Λ Ι Ο ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ
ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ!
ΟΥ-ΔΕ-ΠΟ-ΤΕ!

Σχετική εικόνα
ΒΕΒΑΙΩΣ – ΒΕΒΑΙΩΣ – ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ….
Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΟΙ ΔΥΟ (ΤΟΤΕ) ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ «ΜΑΣ», ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΔΕΞΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛ….
Σχετική εικόνα
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΞΙΑ, Ή ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;
ΜΠΟΧΑ! ΣΚΕΤΗ ΜΠΟΧΑ!
Ο οποίος Χατζηοσμάν, πιό πολύ βρισκόταν κατά την διάρκεια κάθε έτους (της τότε θητείας του ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ…) στην Τουρκία, καλεσμένος και συμμετέχονταςόπως εγράφη και ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ στον Τύπο κατ’ επανάληψη, σε συναντήσεις ανωτάτου επιπέδου με τους Τούρκους πολιτικούς, παρά που έμενε στην χώρα μας και στις συνεδριάσεις της Βουλής!
 
Ω, ΝΑΙ! ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3.000  «ΤΥΧΕΡΟΥΣ» ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ  Δ Ω Ρ Α Κ Ι Α! ΟΛΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΓΑΛΑΖΙΑ
ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΣΧΟΙΝΕΝΙΕΣ ΛΑΒΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η κ.ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΠΟΥ
Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕ…
Ο κύριος αυτός λοιπόν, της καρα-Πασοκικής ‘καμαρίλας’, ήταν εξόχως χαρακτηριστικός στο Κοινοβούλιο σε όλους πολιτικούς και μή, αφού μόλις έβγαινε απο την αίθουσα των συνεδριάσεων, όπως μαρτυρούν αρκετοί αυτόπτες, άρχιζε να μιλά στο κινητό του τηλέφωνο ΜΟΝΙΜΩΣ στα τουρκικά και ποτέ στα ελληνικά!!!
 5 σκέψεις σχετικά με το “ΣΚΕΤΗ Α Ν Α Γ Ο Υ Λ Α ! Μά «καλά», απο 3.000 καλεσμένους, με αυτόν (τον αρχιτουρκόσπορο) «βρήκε» να καθήσει ΔΙΠΛΑ ;;;;;;; ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!

 1. Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ
  POSTED ON 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 BY SOCRATESNIOS
  16
  Ιούλ
  Αυτός που πολεμάει διαβόλια, μαύρες μαγείες και αόρατα φαντάσματα είναι εργάτης του σατανά και όχι ορθόδοξος της αγίας του Θεού Σοφίας, διότι γνωρίζουν οι Ορθόδοξοι ότι ο σατανάς είναι του κτιστού πνεύματος του αντίχριστου, και όχι του αέναου φωτός της αλήθειας εμάς των Χρισμένων τον Κύριο Ιησού Χριστό.

  Η ψευδαίσθηση της αλήθειας του σατανά έκανε τον άνθρωπο να πιστέψει, πως μια πέτρα μπορεί να σηκωθεί μόνη της και να τον χτυπήσει!

  Η λέξη «μαγεία» γεννά από μόνη της το πρώτο «δαιμόνιο», το οποίο ονομάζεται : «να έχει ο άνθρωπος την γνώση για αλήθεια πως υπάρχουν εξωτερικές δυνάμεις, αόρατα φαντάσματα και να θέλουν να σου κάνουν κακό και ό,τι μπορούν να το κάνουν», (όπως βουντού, μαύρη μαγεία).

  Έτσι ο άνθρωπος με το που τα φοβάται… αυτό που φοβάται δημιουργείται, γιατί στο πνεύμα μπορεί να είστε θνητοί, μα στην ψυχή είστε Θεού υιοί και ό,τι πιστεύετε θεουργείται.

  Εδώ και τρεις ημέρες του Θεού (μία ημέρα του Θεού είναι 1000 έτη ανθρώπων) το πνεύμα της γνώσης του δένδρου της ζωής είναι πάνω στην ξύλινη γνώση της κατάρας ξένου έθνους από την δικιά μας την πατρίδα του ουρανού και της γης μας. Στέλνουν το πνεύμα του ανθρώπου προς την πορεία της αυτεπάγγελτης σκλαβιάς με μάγους δεσπότες, και πλανεμένους ποιμένες… μέσα στον στάβλο να τον βλέπουν να ζει ως γκόημ = ζώο τους… και μέσα στα κόπρανα για νόμους και ούρα για πνεύμα να ντύνουν τον άνθρωπο με τον μανδύα του σατανά τους.

  Ποια η διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που είπε στον Θεό… τότε στον ουρανό : «παράτα με Θεέ μου, εγώ θέλω να είμαι ένας άλλος θεός από εσένα… δίπλα στον δικό σου ουρανό» ; ! … και ποια η διαφορά ανάμεσα στο παιδί του σήμερα που λέει στους γονείς του : «παρατήστε με μόνο μου… εγώ είμαι προχωρημένη εποχή»… και στέλνει τους γονείς του στον διάολο… ή οι γονείς τα ίδια τους τα παιδιά;

  Ποια η διαφορά ο πόλεμος με τους αγγέλους του Θεού και τους έκπτωτους… με το μίσος, την διχόνοια, την ειρωνεία, τον χλευασμό… όπως οι Έλληνες αναμεταξύ τους ο αδελφός τον αδελφό; Ή τους ιερείς του σήμερα ;

  Το λάδι σου Έλληνα,

  πηγάζει από τα λείψανα ανδρειωμένων,

  που πέθαναν με την ιερή προσευχή στα χείλη τους…

  Χαίρε ω! χαίρε λευτεριά.

  Τα ιερά σου Ελληνίδα ψυχή,

  γεννήθηκαν από Αυτό το ιερό το Αίμα

  που άνθρωπος Θεού υιός έριξε σε αυτήν την γη.

  Και δόξασε την δεξιά του πατρός Του.

  Και ανύψωσε Αυτήν… και την γυναίκα ανέδειξε ως όμοια με την αριστερά της.

  Μα σήμερα η εκκλησία του Θεού την καταδικάζει ως πόρνη επάνω στην ξύλινη γνώση των σταυρωτών της… ώστε Χριστούγεννα να μην έρθουν στον νέο Αδάμ, …παρά μόνο αν του έχουν ευνουχίσει την γνώση… στέλνοντας το πνεύμα του ανθρώπου να βαδίζει προς τα εκεί που έρχονται οι ψυχές και όχι προς τα εκεί που ως φύση ανήκουν.

  Και ο μέγας άγιος λόγος του βασιλιά της βασιλεύουσας των βασιλέων ο βασιλεύς [την ώρα που ακούστηκε να φωνάζει ο Τούρκος έξω από την Πόλη να καλεί τους στρατιώτες του για την οριστική μάχη… να λέει : «σήμερα η θα φάτε πιλάφι στο τραπέζι του αλλάχ, μαζί με δεκάδες παρθένες γυναίκες… ή θα γίνεται αιώνια αφέντες του πλούτου των άπιστων… και αυτούς θα τους έχετε σκλάβους»] ήταν, φωνάζοντας (ο βασιλιάς) στον τελευταίο του λόγο προς τους Έλληνες: «σήμερα αν χάσουμε την πόλη… θα χαθεί όλη η Ελλάδα». Και τότε στην έκβαση της μάχης έγινε το αναπάντεχο… οι ραβίνοι δεσπότες άνοιξαν την πόρτα στους τούρκους, και εάλω η Ελλάς…

  Έκτοτε η εκκλησία προσκυνά την αγία του Θεού αγία σοφία… των μιναρέδων τον θεό και εμάς τους Έλληνες μας χτίζουν την παιδεία του ναού των παιδεραστών και ανθρωποφάγων Μακκαβαίων.

  Και αντί του Χριστού το ένδυμα ντύνουν την ψυχή των κατοίκων της βασιλεύουσας… του θεού των τεσσάρων μιναρέδων την σοφία.

  Έκλεισαν σε πήλινο δοχείο την ψυχή και της φόρτωσαν την αγκάθινο γνώση για κελί.

  Φυλακισμένη η ζωή μέσα στον Άδη της, περπατά επάνω στις ταφόπλακές της και δεν το ξέρει.

  Και Μόνο ο Ιησούς Χριστός το μαρτυρεί !

  Το βιβλίο της ζωής του εαυτού… στο εντός του είναι του ανθρώπου.

  Αυτού του είναι και το άγιο Ορθόδοξο ευαγγέλιο, την μόνη οδό και μόνη αλήθεια και με τα μάτια της αγνότητας και του αγαθού.

  Με την διχόνοια το ψέμα την ειρωνεία και τον χλευασμό, ως καλικαντζάρους για λόγια στο μυαλό… τον άνθρωπο στα Τάρταρα μέσα οδηγούν.

  Στεφάνωσαν για φώτα το νερό της γνώσης του Άδη, και οι καλικάντζαροι οι δώδεκα θεοί στον Όλυμπο του ανθρώπου τα πάθη του… πριονίζουν του δένδρου της ζωής του ανθρώπου της ψυχής την λαλιά, ώστε Χριστούγεννα ποτέ να μην γεννηθούν στην καρδιά… και τα συναισθήματα του ανθρώπου προς την αγάπη να είναι μαρμαρωμένα, όπως η αγάπη των αλλήλων ως εαυτό, προς το σώμα του Χριστού… εσάς Ελλάδα μου… του Αιώνιου τώρα !

  Εάλω Η Ελλάς

  «καὶ ἤκουσατε ἑνὸς ἀετοῦ πετομένου ἐν μεσουρανήματι, τη φωνῇ του Θεού την μεγάλῃ· οὐαί, οὐαί, οὐαὶ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς ἐκ τῶν λοιπῶν φωνῶν τῆς σάλπιγγος τῶν τριῶν ἀγγέλων τῶν μελλόντων σαλπίζειν» (Αποκαλ. Ιω, κεφ 8, στ. 13)

  ΟΥΑΙ ! ! ! στους πόρνους τους ψεύτες, τους απατεώνες διδασκάλους, τους μοιχούς της Αλήθειας… στο Πνεύμα της Αγίας Εκκλησίας του Πατέρα των ανθρώπων και Θεού σας.

  ΟΥΑΙ ! ! ! σε εσάς έθνος παράλογο και απάνθρωπο της παλαιάς Ιερουσαλήμ… ανθρωποφάγους ευσεβείς, παιδεραστές ευσεβείς, προδότες και γεννήματα εχιδνών ! Λύκοι με μορφή προβάτων.

  ΟΥΑΙ ! ! ! σε εσάς που δεν σεβαστήκατε ποτέ την γυναίκα σας, τα παιδιά σας, την Ελλάδα σας και την Ορθόδοξη Εκκλησία σας… και φροντίσατε να καταντήσετε σκλάβοι του αντιχρίστου ! ! !

  ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΪΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΣΑΣ… ΑΙΩΝΙΑ…

  Αλληλούια ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΥΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

  SOCRATESNIOS

  Μου αρέσει!

 2. BLOG, FEATURED, ΕΛΛΑΔΑ
  ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΝΟΜΙΜΑ
  POSTED ON 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 BY SOCRATESNIOS
  15
  Ιούλ
  Όταν ο λαός αγαπά τον βασιλιά, αυτό λέγετε ειρήνη. όταν ο λαός πεινά, αυτό λέγετε τυραννία.

  Όταν το κράτος ευημερεί, τότε είναι έργο της ουράνιας βασιλείας.

  Όταν οι βασιλείς είναι δημόσιοι υπάλληλοι στον Βαραββά… τότε ιδού τα χάλια της Ελλάδος μας… με παιδιά ελεύθερους ανέργους χασικλήδες και φραπεδιάριδες…

  Ελληνίδες ξεβράκωτες και μαύρες μαγείες και τέρατα… αυτοκτονίες και πείνα με εγκλήματα…. και πατέρες Έλληνες να πεινούν…

  Δεσπότες με φως να φορούν ροζ ζαρτιέρες κάτω από τα ράσα, με θεολόγους να στέλνουν στην κόλαση τον λαό τους…
  και να κλέβουν οι βασιλείς τους καρπούς των ανθρώπων … η πόρνη αντίχριστη εκκλησία του σήμερα …που τολμά και ονομάζεται τάχα μου Ορθόδοξη…. και ορκίζει για βασιλείς τους εχθρούς της Ελλάδος.

  Σαν αστραπή θα ξεραθείς…. στην έρημό σου… δένδρο της γνώσης της κατάρας, που βεβηλώνεις τον θεμέλιο λίθο της βασιλείας του Ιησού Χριστού και κρατάς σκλάβο τον Λαό Του!

  Ουαί σου… ιδού έρχομαι !!! Λέγει Κύριος και Θεός!

  ιωάννης εν Χριστώ βασιλεύς των Πενήτων

  Κάποτε ο αρχάγγελος Μιχαήλ ήρθε σε λογομαχία με τον σατανά… ‘’θα σε σφάξω βρε χαμένε, πάλι ψέματα μου λες;’’ Και τότε ο διάβολος με απάθεια και αλαζονεία του απαντά… ‘’για δες τους Έλληνες, από το πρωί μέχρι το βράδυ τρώγονται σαν τα σκυλιά, και όμως νόμος δεν υπάρχει …διότι Μιχαλάκη μου όταν κάνεις πολιτική, τότε το δίκαιο αλλάζει νόμιμα ‘’.

  https://katohika.gr/gn-blog/otan-kaneis-politiki-tote-to-dikaio-allazei-nomima/

  SOCRATESNIOS

  Μου αρέσει!

 3. ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΑΓΑ

  Το όσιον και το άγιον έγινε πρόστυχον και βδελυρόν.
  Το να ονομάζεται ο άνθρωπος «άνθρωπος» είναι παράνομο και σιχαμερό.
  Αυτοί που πέταξαν τους πατέρες μου μέσα στην θάλασσα, σήμερα βουλιάξανε στην θάλασσα της κόλασης του πολιτισμού τους τις ψυχές των αιώνιων προγόνων.
  Σπαρτιάτες, Λεωνίδες και οι ιερείς του Ξέρξη ντυμένοι με την ελληνική χλαμύδα και κρατώντας για ασπίδα τους τον Σταυρό….σταυρώνουν την ανθρωπιά του Θεού.
  Με τον αγιασμό του Χριστού….για άλλοθι… φτυσίματα, συκοφαντίες, ψεύδη και μαύρες μαγείες σταυρώνουν την αγάπη του Χριστού των υιών των ανθρώπων.
  Σήψη, ανωμαλία και αντιχριστότητα.
  Σόδομα, Γόμορα, νεοφυλισμός του σπέρματος με τα αφοδεύματα.

  Όπως τότε στην Πόλη άφησαν μόνο του τον βασιλιά μαζί με τους 300 πολεμιστές, έτσι και σήμερα ο εχθρός δεν είναι έξω από τα τείχη αλλά ο ίδιος μας ο στρατός που κρατά την φρουρά στα τείχη.
  Παρέδωσαν το κάστρο μόνοι τους δωρεά εις τον αγά…. Εφιάλτες…..που στον ύπνο επάνω έσφαξαν τους Έλληνες δικαστές … Και βάζουν εγκάθετους μη έλληνες συναγωνιστές του ΚΚΕ.

  ιω

  Μου αρέσει!

 4. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΔΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ
  ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΘΛΙΜΜΕΝΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ.

  ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΠΡΕ ΠΕΙΔΙΑΜ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΗΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΥΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΛΕΠΟΥ ΤΑ ΠΡΩΣΟΥΠΑ ΑΝ ΕΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ Η ΜΙΣΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΝΕ ΕΙΜΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΣΥΞΗΤΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΥΡΟΥΦΕΡΝ ΜΕΣΑ ΗΚΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΝΕΙΣ Ο ΤΟΥΡΚ ΟΛ ΑΥΤΟΙ.

  ΠΑΝΤΟΥΣ ΜΗ ΦΑΙΝΗΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛ ΤΟΥΡΚΛΑΔΕΙΣ…

  ΔΕΝ ΞΕΡΟΥ ΤΟΡΥΚΙΚΑ ΑΛΛΑ ΛΕΓΟΥ ΗΓΩ ΤΩΡΑ, ΤΣΙΑΜΠΟΥΚ ΕΦΕΝΤΗΜ… ΩΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥ ΕΦΕΝΤΗΜ ,ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΟΥΜ ΕΦΕΝΤΗΜ,ΓΙΟΚ ΠΑΡΑ ΓΙΟΚ ΑΜΠΤΣΙΚ ΜΠΡΕ ΜΟΥΝΤΑΛΑ,ΧΑΙΒΑΝ…ΑΥΤΑ ΤΑΚΟΥΓΑ ΑΠΟΥ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΤΟΤΕΙΣ 99 ΧΡΟΥΝΩΝ ΚΙ ΚΑΤΙ…ΤΜΑΚΟΥ ΤΝΤΣΙΑΤΣΙΑΛΟΥ…ΑΠ ΕΛΕΙΓΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΛΑ ΑΠ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥ ΟΛΑ…ΑΝΑΘΥΜΑ ΤΝΚΑΚΙΑ ΤΝΩΡΑ…ΤΟΤΕΙ ΗΤΑΝ ΟΥΘΟΥΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΥΚΡΑΤΟΥΡΙΑ ΚΙ ΣΗΜΗΡΑ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΤΣΑΚΟΥΣΕΙ ΜΗΤΣΙΟΥΜ, ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝΑ, ΑΜΑ ΤΑΧΣ ΑΚΟΜΑ..
  ΗΓΩ ΤΑΧΑΣΑ ΟΛΑ…ΓΙΤΙ ΖΩ ΠΟΥΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΞΟΥ ΑΠ ΤΧΩΡΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.