Ισχύς μου η αγάπη του λαού ή έφτασε η σκατούλα στην κάλτσα…

Διαβάζω: Επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός το Μάτι και συνομίλησε με τους πολίτες.

Στη μοναδική φωτογραφία που έδωσε το Μαξίμου στη δημοσιότητα διακρίνουμε και τους «πολίτες».

Λοιπόν έχουμε και λέμε :

Οι δύο διασώστες.

Η ξανθιά κυρία πίσω από τον μελαχρινό νεαρό είναι η… διευθύντρια του Γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου. Λέγεται Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Η μελαχρινή κυρία με τα μαύρα γυαλιά ηλίου που κρατάει ένα iPhone στο χέρι είναι η διευθύντρια του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα. Λέγεται Γιάννα Πεπέ.

Ο μελαχρινός κύριος που τις συνοδεύει είναι ένας από τους άνδρες ασφαλείας του πρωθυπουργού.

Ισχύς μου η αγάπη του λαού ή έφτασε η σκατούλα στην κάλτσα.


4 σκέψεις σχετικά με το “Ισχύς μου η αγάπη του λαού ή έφτασε η σκατούλα στην κάλτσα…

 1. ΜΠΡΕ ΤΣΙΑΝΑΜΠΕΤ,ΓΙΟΓΚ ΧΟΥΣΜΕΤ, ΓΙΟΓΚ ΜΠΙΡΙΓΚΕΤ.

  ΑΠΟ ΤΟ 1453 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1821 ΟΙ ΤΟΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑ ΕΦΕΝΤΗ ΠΟΥ ΠΑΓΕΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΑΜΠΑΣΗ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΣΤΑ ΜΠΣΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΚΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1821 ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΨΕΥΤΟ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΣΥΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤ ΑΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΚΑΛΟ ΨΑΧΝΟ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΝΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΒΟ….ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Η ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΦΕΥΓΕΙΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…….

  ΑΠΟ ΤΟ 1453 ΛΕΓΑΝΕ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2Ο18 ΣΤΟΝ ΜΙΣΟΠΑ ΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ…
  ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΟΥΜ ΕΦΕΝΤΗΝ, ΩΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥ ΕΦΕΝΤΗΜ,ΜΕΡΑΜΠΑ ΕΦΕΝΤΗΜ.

  ΚΑΙ Ο ΠΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ….ΑΕΙΝΤΙ ΜΠΡΕ….ΓΙΟΚ ΠΑΡΑ ΓΙΟΚ ΑΜΤΣΙΚ…. ΑΕΙΝΤΙ ΜΠΡΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΙΑ…ΧΑΙΒΑΝΙΑ…ΘΕΛΤΕΙ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ……………ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ………………….ΑΠ ΓΡΑΦ ΑΥΤΟΣ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΘΑΝΑΗΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΙ ΞΥΠΟΥΛΜΕΝΟΥΣ ΗΡΓΑΤΣ ΣΤΗΝ ΓΗΡΜΑΝΙΑ…ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΜΝ ΟΙ ΑΦΗΝΤΑΔΕΙΣ ΚΙ ΠΑΣΙΑΔΕΙΣ….

  Μου αρέσει!

 2. ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ..

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ….Google
  http://www.athanasios.thimiopoulos.com

  ……ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ………

  ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ
  ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ
  ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.
  ……………………………………………………………………………………………………………………
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟ ΑΛΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑ ΣΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΜΙΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.
  ………………………………………………………………………………………………………………………
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΚΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΜΑ ΤΙΣ ΓΟΥΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΚΚΟΥΔΙΑ…….
  ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΤΕΓΝΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ…ΙΔΕ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΦΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙΑ….
  ……………………………………………………………………………………………………………………..
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΚΑΛΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙΣ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ.ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΓΟΥΡΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ….
  ………………………………………………………………………………………………………………………
  ΑΝ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ….ΤΡΙΑ………ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΘΑ ΕΡΓΑ
  ΣΤΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΡΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΜΕΡΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΛΕΟΦΟΡΕΙΟ ΠΑΛΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΑΝ ΓΥΜΑΡΙ ΔΙΧΩΣ ΣΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΣΑΡΑΒΑΛΙΑΣΜΕΝΟ…..
  ………………………………………………………………………………………………………………………
  ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
  ……………………………………………………………………………………………………………………….

  ΗΓΩ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΟΥΡΙΑΤΣ Η ΚΟΥΤΟΣ ΗΘΝΙΚΟΦΡΟΥΝΑΣ Η ΘΑΝΑΗΣ ΚΙ ΞΥΠΟΥΛΗΕΝΟΥΣ ΣΤΓΗΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΒΟΥΗΘΟΣ ΗΡΓΑΤΣ ΑΠ ΤΟΥ 196Ο. ΤΟΤΕΙ ΣΑΝ ΠΗΓΑ ΣΝΚΑΚΙΑ ΤΓΗΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΗΡΓΑΤΣ Η ΤΟΤΕΙ ΒΛΑΚΑΣ Η ΘΑΝΑΗΣ ΚΙ ΔΟΥΛΕΙΒΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΗΡΓΟΥΣΤΑΣΙΑ ΚΙ ΠΑΕΙΝΑ ΠΟΥ ΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΟΥ ΚΙ ΝΑ ΧΕΣΟΥ ΟΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΖΑ ΤΟΥΝ ΚΩΛΟΥ ΜΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ ΚΟΙΤΑΖΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΕΧ ΚΑΜΙΑ ΣΚΑΚΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΝ ΤΙΝΗΚΕ ΟΠΟΥΣ ΕΚΑΜΑ ΗΔΩ ΣΤΟΥ ΗΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟΥΜ ΤΟΥ ΧΟΥΡΙΟ ΑΠ ΕΙΧΕΙ Η ΠΑΠΠΟΥΣ Η ΘΑΝΑΗΣ ΜΙΑ ΓΟΥΡΝΑ ΕΝΑ ΧΑΛΕ ΣΚΥΠΑΣΜΕΝΟΥ ΜΗ ΛΑΜΑΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΝΑΣΤΑ ΣΑΝ ΠΟΡΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΟΥΒΑ ΑΠ ΕΡΧΝΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΟΥΛΟΧΑΡΤΑ.

  ΗΔΩ ΣΤΓΗΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΚΟΥΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΡΕΙΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΝ ΜΗ ΤΟΥ ΤΡΑΒΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΙΡΟ…ΚΑΤΙ ΑΠ ΔΕΝ ΗΞΗΡΑ ΗΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΧΝΑ ΟΞΟΥ ΣΤΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΥΤΙΝΗΚΕ….ΑΛΛΑ ΜΗ ΕΙΔΗ ΜΙΑ ΦΟΥΡΑ Η ΗΠΙΣΤΑΤΣ Η ΓΗΡΜΑΝΟΣ ΚΙ ΜΗ ΛΕΓΕΙ ΣΤΑ ΓΗΡΜΑΝΙΚΑ…

  -HERR THANASIS HIER DRIN SCHMEISEN SIE DIE PAPIER UND DAN DRUCKEN SIE MIT WASSER UNS SIND ALLE WEG…
  TΟΥΤΕΣΤΙΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ….ΘΑΝΑΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΡΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ…ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΑΝ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΗΤΑ Ο ΜΗΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΤΣΙΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ…..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΙΟ ΚΑΘΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ…
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ…Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ…
  ………………………………………………………………………………………………………………………
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΕΤΗ 2Ο18 ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΧΩΡΙΟ Η ΓΟΥΡΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ….ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΧΑΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΚΟΛΩΧΑΡΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΜΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΤΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ ΚΡΕΑΣ…ΚΑΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙΚΑ…ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΕΣ ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ…
  …………………………………………………………………………………………………………………………..ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΡΙΞΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΘΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΕΣΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΣΙΑΡΚΕΖΙΚΑ….ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΩΝΕΙ Η ΛΕΚΑΝΗ. ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ
  ………………………………………………………………………………………………………………
  ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΤΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ…ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ…
  …ΕΚΤΟΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΥΠΟ ΣΤΡΟΣ ΣΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.
  …………………………………………………………………………………………………………………………..
  ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΝΕ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΡΙΟ ΤΟΥ 2Ο15 ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ 2015 ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 8 ΤΟ……athimiopoulos@hotamil.de…..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 2017 ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΝΕ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΠΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ….ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ,,,,,,,info@athanasios.thimiopoulos.com ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΩΚΤΟΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.
  ………………………………………………………………………………………………………………………….
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε.ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2ΟΟ5 ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ….ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΕΣ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ…ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 8 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 21Ο17 ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΕΡΓΗ ΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΡΙΞΑΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΕΓΩ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο Β.Τ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΜΕΡΟ ΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
  ……………………………………………………………………………………………………………………

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ…

  Μου αρέσει!

 3. ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ
  ΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΑΝΕ.

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΩΘΗΚΕ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗΝ.

  ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΚΑΚΟΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ.ΣΤ ΔΙΑΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.
  ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.