TI ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ!!!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ 10ΑΔΩΝ ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 παρ. 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ 30 ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 παρ. 3 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ;; 

ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΑΡΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ 30 ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ  ΕΓΚΛΗΜΑ!

ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ.ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΑΝΟ!

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ , ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝΕ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.

ΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΙΣ 30 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ  ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ.ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ.ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΜΕΖΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ  ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ!

ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ;;;; 

ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ,  ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ , ΔΙΟΤΙ Ο ΣΑΝΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΠΛΕΟΝ .ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ. ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!

 

ΑΡΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ.
ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ

ΠΡΩΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΑΚΚΑ  ΤΟ 2012 .ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΙΟΤΙ  ΔΕΝ ΚΙΝΗΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ .


 

3 σκέψεις σχετικά με το “TI ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ!!!!

 1. Κράτος λιγοστό και ανήμπορο – προκλήσεις αφύπνισής του


  Του Στέλιου Παπαθεμελή*

  Κράτος λιγοστό και ανήμπορο. Έπρεπε να τελειωθεί σχεδόν το κακούργημα για να αφυπνισθούν οι δημόσιες αρχές και σαστισμένες να αρχίσουν να δρουν. Εικόνες βιβλικής καταστροφής και Αποκαλύψεως όσα συνέβησαν στην κόλαση της φωτιάς – Θρηνούμε τα τραγικά θύματα του πύρινου ολέθρου και ιδίως τα νέα παιδιά που δεν πρόλαβαν να χαρούν τη ζωή. Έπεται η επισήμανση των αιτίων ο εντοπισμός των ενόχων και ο καταλογισμός των ευθυνών.

  Να ερευνηθούν επισταμένως οι υπόνοιες για εμπρησμούς που διατυπώθηκαν και από επίσημα χείλη, ευεξήγητες από το ταυτόχρονο των εκδηλώσεων του πυρός. Βαρύ το τίμημα τού εγκλήματος. Βαρύς πρέπει να επιπέσει ο πέλεκυς της δικαιοσύνης.

  Το άρθρο του καθηγητή της Γεωπολιτικής της Σορβόννης Γιώργου Πρεβελάκη «Η μακεδονική ήττα και η αναγκαία αφύπνιση» (Καθημερινή,22/7/18) αποτελεί κόλαφο, ισχυρότατο κατά των «320» υπερασπιστών της διαβόητης συμφωνίας των Πρεσπών. Με τις «Πρέσπες» οι γείτονες θα αναγνωρισθούν ως «Μακεδονία». Όπως όμως ορθά επισημαίνει ο αρθρογράφος «Η ήττα αυτή, πικρή και εξευτελιστική μπορεί να αποβεί ευεργετική. Μια πρώιμη προειδοποίηση για μελλοντικές απώλειες» (…) Για πρώτη φορά από τη δημιουργία του ελληνικού κράτους χάθηκε η κληρονομική μάχη».

  Και χτυπώντας αφυπνιστικές καμπάνες καταλήγει: «Η στρατηγική αυτή ήττα, ευτυχώς όχι θανάσιμη, πρέπει να μας κλονίσει, ώστε να ανανεώσουμε τη γλωσσική μας παιδεία, να επιδιώξουμε εκ νέου την αριστεία, να αναβιώσουμε τον δεσμό μας με τη θάλασσα, να καλλιεργήσουμε την εξωστρέφεια, να ανασυνδεθούμε με τις θρησκευτικές μας παραδόσεις – δηλαδή, να επιβεβαιώσουμε τον πολλαπλό σύνδεσμο με την αρχαιότητα, με το παρελθόν. Αλλιώς, θα υποστούμε πολλές νέες ήττες».

  Οι καίριες αυτές παρατηρήσεις δεν θα πείσουν βεβαίως τους «320» να ανακαλέσουν τις υπογραφές τους. Θα καταστίσουν όμως τους νουνεχέστερους αν τούς ζητηθούν άλλες υπογραφές και θα συμβεί πολύ γρήγορα κατά τα ανακοινούμενα π.χ. για Αλβανία, να αρνηθούν να εκτεθούν ξανά.

  Η «φυγή εγκεφάλων» 500.000 νέων ανθρώπων, επιστημόνων, νεοελληνιστί “Brain drain” είναι μια ιδιαιτέρως σοβαρή πτυχή τής νεοελληνικής τραγωδίας. Συνήθως την χρεώνουμε στην Κρίση αν και το 44% των παιδιών που έφυγαν δηλώνουν ως αιτία την δημόσια διαφθορά και την εντεύθεν αναξιοκρατία. Εφ’ ω και η προχθεσινή Handelsblatt χαρακτήρισε την Ελλάδα «μία χώρα που ματώνει». Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι:

  · 450.000 νοικοκυριά χρωστούν ληξιπρόθεσμα στις τράπεζες.

  · Άνω των 185.000 νοικοκυριών έχουν υποστεί δεσμεύσεις ή κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.

  · Η ετήσια ιδιωτική κατανάλωση το 2008 ήταν στα 17.000 € και το 2017 μόλις φτάνει τα 12.929 €.

  Αυτά τα πανηγύρια για το αποκαλούμενο «τέλος του προγράμματος» δεν έχουν προηγούμενο. Πορτογάλοι, Ιρλανδοί και Κύπριοι αδελφοί μας βγήκαν από το αντίστοιχο πρόγραμμά τους, αλλά κανείς τους δεν διανοήθηκε να το «γλεντήσει». Και δη τη στιγμή που ο Κλάους Ρέγκλιγκ του ESM μας προειδοποιεί ότι αν παρεκκλίνουμε από τις «μεταρρυθμίσεις» που συμφωνήσαμε θα αναστείλουν την ελάφρυνση του χρέους. Η Ελλάδα, συμπλήρωσε, «γνωρίζει ότι οι αγορές και οι επενδυτές θα την παρακολουθούν και θα την αξιολογούν συνεχώς, μέχρι να αποπληρωθούν τα δάνεια»!

  Με 22 ψαλιδίσματα αφαιρέθηκαν 10 δισ. € από τις σχεδόν άδειες τσέπες των συνταξιούχων. Οι αποφάσεις του Eurogroup δεν διαγράφουν ούτε 1 € από το δημόσιο χρέος μας.

  Σήμερα το χρέος υπολογίζεται 344 δισ. (185% του ΑΕΠ) και κρίνεται βιώσιμο. Το 2010 ήταν 298 δισ. (127% του ΑΕΠ) και κρίνονταν εξίσου βιώσιμο!

  «Ο ευκολότερος τρόπος για να πει κανείς ψέματα» έλεγε ο μακαριστός καθηγητής μας Δημήτρης Δελιβάνης «είναι να χρησιμοποιεί αριθμούς». Αυτό κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Τα μεταμνημονιακά μέτρα, περικοπές συντάξεων + αφορολόγητου + αύξηση ΕΝΦΙΑ + και άλλες άδηλες περικοπές, συγκροτούν ένα Μεταμνημόνιο αντάξιο των προηγηθέντων 3 Μνημονίων.

  Έχει δίκιο ο φίλος Σαράντος Καργάκος ότι «ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του μπορούν να δώσουν μαθήματα δολοπλοκίας ακόμη και στον Μακιαβέλλι (…) Ο πρωθυπουργός μας, γελά κι αν ακόμα γύρω μας δεν υπάρχει τίποτα που να γεννά ευφροσύνη. Γελά, γιατί απλώς κατορθώνει να μας περιγελά»(«Δημοκρατία»,22/7/18).

  Το βουλγαρικό Κοινοβούλιο απορρίπτοντας τις εντολές Μέρκελ (τις οποίες δυστυχώς υιοθέτησε ο κ. Τσίπρας) για τις λεγόμενες «διμερείς συμφωνίες» περί επανεισδοχής μεταναστών που φτάνουν στην Ευρώπη μέσω Βουλγαρίας με νόμο (20/7/18) απαγορεύει στην Κυβέρνηση να υπογράψει «διμερείς συμφωνίες» με άλλες χώρες της ΕΕ. Και η Βουλγαρία «ανήκει εις την Δύσιν» αλλά αρνείται να υποδουλωθεί. Παράδειγμα προς μίμηση!

  Πρόεδρος Δημοκρατικής Αναγέννησης

     E-mail: stpapathemelis@gmail.com, danagennisi.press@gmail.com
  

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. εχει 30 βουλευτες για να κινησει την διαδικασια;
  Η νομιζετε οτι θα βρει;
  Αντε γαμηθειτε μουνοπανα που τον αποκαλειτε Μιχαλολιακο σκετο και οχι κυριο Μιχαλολιακο.
  Ρουφιανοι του ΚΙΣΕ

  Μου αρέσει!

 3. Η δικαιοσύνη, η αγάπη και η ισορροπία είναι οι νόμοι του Θεού. Οι νόμοι αυτοί είναι για τον άνθρωπο και όλο το σύμπαν. Η δικαιοσύνη είναι ο πρώτος και πιο σημαντικός νόμος του Θεού.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.