ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ… ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΕΝΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΑΕΡΟΣ – ΕΔΑΦΟΥΣ, ΡΕ,    ΝΑ ΠΑΝΕ  ΑΥΤΑΝΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 300  !!!

ΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???


Τι άλλο έμεινε να δούμε σε αυτή την χώρα..Ο πολιτικός κυνισμός και το θράσσος τους δεν έχει τέλος..
Την ώρα που ο Ελληνικός λαός ζει και βιώνει την απόλυτη κοινωνική και οικονομική τραγωδία οι εκπρόσωποι του θα απολαμβάνουν πλούσια τα ελέη του κοινοβουλευτικού τους έργου μια και πλέον θα υπάρχει και πισίνα εντός της βούλης δείτε και απολαύστε τι γράφει η επίσημη σελίδα της βουλής

Θα τοποθετηθεί πισίνα στην οροφή της Βουλής

Βουτιές για τους Βουλευτές που δεν θα μπορέσουν να φύγουν από την πρωτεύουσα

Προσθήκη της τελευταίας στιγμής στα έργα ανάπλασης του κτιρίου, ώστε οι Βουλευτές να μπορέσουν να κάνουν μπάνια, αφού ούτε και φέτος θα υπάρξουν θερινά τμήματα. 

 

Η δημιουργία πισίνας και μάλιστα ολυμπιακών διαστάσεων προβλέπεται στα σχέδια αναμόρφωσης του κτιρίου της Βουλής οι εργασίες των οποίων έχουν ήδη ξεκινήσει από τον περασμένο μήνα. Ο χώρος της πισίνας θα καταλάβει μέρος της οροφής του κτιρίου του κοινοβουλίου.
Αυτό προκύπτει από τα έργα της αναδόχου εταιρίας ΕΡΓΟΣΥΝ και της Τεχνικής Υπηρεσίας της Βουλής που δημοσιοποίησαν την συνολική μελέτη. Η προσθήκη της πισίνας δεν θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του έργου που συνολικά φθάνει τo 1.35 εκατομμύρια ευρώ. 
Θυμίζουμε ότι αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση και ενίσχυση του μεταλλικού φορέα στέγασης της Ολομέλειας καθώς και η αντικατάσταση του υφιστάμενου μεταλλικού θόλου με υαλοπέτασμα αλουμινίου. Επίσης θα ενισχυθούν οι περιμετρικές δοκοί από οπλισμένο σκυρόδεμα θα συντηρηθεί το στέγαστρο, θα αντικατασταθούν τα κουφώματα και θα γίνουν εργασίες για τη βελτίωση του αερισμού και του φωτισμού. Επίσης θα στεγανοποιηθεί το δώμα όπου εδράζεται το στέγαστρο.
Όσον αφορά το σκεπτικό της προσθήκης πισίνας, αιτιολογήθηκε από το γεγονός ότι για τρίτη συνεχή χρονιά δεν θα υπάρξουν Τμήματα Διακοπών της Βουλής (τα περίφημα Θερινά Τμήματα) ενώ στις 20 Αυγούστου αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις για την λήξη του τρέχοντος προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται στα μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας η δυνατότητα να κάνουν διακοπές στην ταράτσα της Βουλής χωρίς να φύγουν από την πρωτεύουσα.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για πισίνα καταδύσεων με διαστάσεις 25 x 21 x 5 μ. βάθος με βατήρες 1μ., 3μ., 5μ., 7,5μ. και 10μ. προκειμένου να είναι εφικτές και οι βουτιές. Θα είναι κυκλικού τύπου και θα τοποθετεηθεί στο τμήμα της οροφής που βρίσκεται στο πίσω μέρος.
εδώ και το σχετικό δημοσίευμα της βουλής :https://vouliwatch.gr/news/article/tha-topothetithei-pisina-stin-orofi-tis-voylis΅
και εδώ η επίσημη σελίδα της αναδόχου εταιρείας που ανέλαβε το έργο 

2 σκέψεις σχετικά με το “ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ… ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

 1. Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ.

  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

  ΔΛΙΑ ΝΤΙΠ….ΠΑΡΑ ΠΟΥΛΙ…ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΕΙΝΟ ΒΡΑΚΙ ΚΙ ΜΕΣΑ ΣΝΠΙΣΙΝΑ ΜΗ ΟΞΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙ…ΚΙ ΤΟΥ ΒΖΥ….ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΩΣΤΕΙ ΤΟΥ ΚΙ ΣΤΟΥΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥ ΤΟΥΝ ΛΑΟ…ΓΑΜΩ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥΝ ΚΑΚΟ ΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΙ ΤΙΠΟΥΤΑ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥ ΤΟΥΝ ΘΕΙΟ….

  ΕΧ Η ΘΕΙΟΣ ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΥΧΑΡΒΑΛΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙ ΞΥΠΟΛΙΤΑ ΚΙ ΟΙ ΠΟΥΛΙΤΙΚΟΙ ΓΥΡΝΟΥΝ ΜΗ ΤΟΥ ΚΟΥΣΤΟΥΜ ΤΖΟΡΤΖΙΟΥ ΑΡΜΑΝΙ…
  ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΑΡΜΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΣΤΑΡΜΑΝΙ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΕΓΩ….ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ…ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ…

  Μου αρέσει!

 2. ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΚΕ ΘΑΝΑΣΗ.

  ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΟΚ ΜΠΟΥΡΝΤΑΝ ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΜ…
  ………………………………………………………………………………………………………………………
  ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ…ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ…ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ….
  ……………………………………………………………………………………………………………………………
  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ …ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΝΕ Τ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΠΡΕ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ…

  ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ….ΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ…
  ……………………………………………………………………………………………………………………….
  ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΔΕΝΤΡΙ ΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΖΩΩΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΙ …ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ.
  …………………………………………………………………………………………………………………………
  ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ….ΔΛΙΑ ΝΤΙΠ…ΠΑΡΑ ΠΟΥΛΙ…ΣΤΕΙΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΚΙ ΚΙ ΠΥΣΙΝΑ ΝΑ ΠΛΕΝ ΟΥΝ ΚΩΛΟΥ Η ΚΑΤΙΝΑ ΣΝΑΘΗΝΑ…ΜΗ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ….ΣΑΝ Τ ΑΓΕΙΛΑΔΙΑ ΤΡΩΝ ΚΙ ΠΙΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠ ΤΑ ΑΓΕΙΛΑΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΓΑΛΑ ΚΙ ΜΟΥΣΧΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΤΣΑΜΠΔΟΥΝ ΤΑ ΔΑΜΑΛΙΑ…

  ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΝΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΨΑΞΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ.
  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ…ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ..
  ………………………………………………………………………………………………………………………..
  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟΝ….ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΒΑΖΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΣΑΚΝΑ ΤΑ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΑ…ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΡΟΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ.
  …………………………………………………………………………………………………………………………

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.