ΣΗΜΕΡΑ! ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ και πορεία για την Μακεδονία και τον Κατσίφα… από τη «φασιστική» νεολαία σύμφωνα με τους υπαλλήλους Σόρος


ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"

«Φουντώνει» το κύμα των καταλήψεων σχολείων από μαθητές για το Μακεδονικό στην Κεντρική Μακεδονία. Aν και τις προηγούμενες ημέρες τελούσαν υπό κατάληψη καθημερινά 15-20 σχολεία, χθες ο αριθμός τους έφτασε στα 30. Η αύξηση των καταλήψεων αποδίδεται εν μέρει και στο σημερινό πανμαθητικό συλλαλητήριο για το Μακεδονικό, το οποίο θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και αρκετές μέρες έχει… ξεκινήσει «καμπάνια» μέσω sms και facebook, με την οποία καλούνται οι μαθητές (ειδικά των σχολείων της Βορείου Ελλάδος) να συμμετέχουν σε πανελλαδικές καταλήψεις αλλά και στην πραγματοποίηση πορείας στη Θεσσαλονίκη.

«Έκτακτο. Την επόμενη Πέμπτη 29/11 κάλεσμα για πανελλαδική κατάληψη σε όλα τα σχολεία της χώρας με θέμα εθνικά θέματα, Μακεδονικό, Κατσίφας και Β. Ηπειρος. Μιλήστε με όλοι με τα 15μελή σας και τους συλλόγους Γονέων και κανονίστε την κατάληψη. Μην φοβάστε για ποινικά θέματα. Δεν υπάρχει ανησυχία», αναφέρεται στο εν λόγω sms.

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα, που ξεκίνησε το κύμα των καταλήψεων, σχολεία έκλεισαν και στους εφτά νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Ωστόσο, σε κανένα οι καταλήψεις δεν είναι διαρκείας. Σχολεία καταλαμβάνονται για μία ή δύο μέρες, λειτουργούν ξανά και μπορεί πάλι να καταληφθούν για ένα ή δύο 24ωρα.

Συνήθως ομάδα μαθητών πηγαίνει γύρω στις 7:00 το πρωί στο σχολείο και το καταλαμβάνει. Τα μέλη της ομάδας κάθονται εκεί μέχρι περίπου τις 11:00 και στη συνέχεια αποχωρούν από το σχολείο, αφού έχουν πραγματοποιήσει σε κάποιες περιπτώσεις και μία πορεία διαμαρτυρίας.

Σε κάποιες καταλήψεις οι μαθητές δε διαμαρτύρονται μόνο για το Μακεδονικό, αλλά υπάρχουν και άλλα αιτήματα, όπως κάποια κενά σε καθηγητές, αλλά και διάφορα προβλήματα στα σχολικά κτίρια. Δεν έχει καταγραφεί κάποια φθορά σε σχολείο από τις καταλήψεις.

Υπό κατάληψη έχουν τεθεί σχολεία και στη Δυτική Μακεδονία. Πανμαθητικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί και στη Δυτική Μακεδονία, στην πλατεία της Κοζάνης.

2 σκέψεις σχετικά με το “ΣΗΜΕΡΑ! ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ και πορεία για την Μακεδονία και τον Κατσίφα… από τη «φασιστική» νεολαία σύμφωνα με τους υπαλλήλους Σόρος

 1. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

  Η εγκατάλειψη της Αγάπης από τον Άνθρωπο, είναι η εγκατάλειψη του από τον Θεό.
  Όπως όταν το φως υπάρχει είναι αδύνατο το σκότος να φανεί …
  έτσι και η Αγάπη όταν υπάρχει, ο πόνος και η δυστυχία μεταμορφώνονται σε χαρά και ευτυχία.

  Μα τελικά γιατί πονάει ο άνθρωπος;
  Τι αγαπά και τι είναι αγάπη;
  Φτωχός δεν είναι αυτός που δεν έχει… αλλά αυτός που πονά για αυτό που δεν έχει.

  Και σήμερα οι άνθρωποι πένητες από αλήθεια πονούν και ας έχουν αγάπη….
  πονούν γιατί άνθρωπος χωρίς αγάπη … ψυχή νεκρή χωρίς ζωή.

  Και ιδού μας λέγει ο Λόγος της Αγάπης …από το δένδρο του αγαθού Θεού.
  «ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ» και η Αγάπη της Θείας Χάριτος του Ιησού Χριστού μας θα λάμψει μέσα στην καρδιά σου… από το φως της επίγνωσης του υιού του Θεού που είναι ό,τι η ψυχή σου …και ο Λόγος το Είναι σου… αδελφή ψυχή μου.

  Ένα το Άγιο Πνεύμα…
  και οι άνθρωποι σταγόνες της βροχής….
  μα ενδεδυμένοι όλοι και αγιασμένοι από την Ορθόδοξη Πόλη της θάλασσας του Θεού στην γη. Ορθόδοξοι Χριστιανοί και ευλογημένοι οι Έλληνες…. σήμερα νεκροί ψάχνουμε λύτρωση από τα δεινά της ύλης ……. και τα δεινά της ψυχής μας δεν νοιάζεται κανείς.

  Όλοι από μόνοι τους θεοί …. έχουν άποψη αν υπάρχει Θεός ή όχι… και έτσι υπερήφανοι ζουν για το εγώ τους προς τους άλλους ως ανώτεροι αυτοί… με χρήμα για δόξα… και σε αυτό δίνουν την δύναμη όλη της ψυχής τους… κηρύττοντας πως άλλη οδός δεν υπάρχει…

  Στο όνομα της Ελευθερίας και φύσης της ανθρώπινης Ουράνιας ψυχής… στο Άγιο Πνεύμα που από όλη την γη μόνο οι Άγιοι και οι Σοφοί ακούν… εσείς άνθρωποι της βαβυλωνίας της γης…
  ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΤΕ… και αιτήστε από τον Κύριο του Ουρανού το Φως,
  δεχθείτε την ήττα σας από Αυτόν και δοξάστε την Αγάπη με την δική σας Αγάπη αδέλφια μου… Ορθόδοξοι Χριστιανοί της Αγίας Σοφίας του Θεού την Εκκλησία…
  http://fwnitwnpaterwn.blogspot.com/

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.