Το Youtube λογοκρίνει όσους εκθέτουν τον Μητσοτάκη για την προδοσία του για τη Μακεδονία!


ΒΡΕ. ΒΡΕ. ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ….ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ!!!


Υποστηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ εις βάρος της Μακεδονίας και της Ελλάδος το Youtube & το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ!!!

ΓΙΑΙΤΙ;;; Γιατί θέλουν ο Κούλης να γίνει ο επόμενος….ΠΟΡΔΗ-πουργός της Ελλάδος που θα συνεχίζει να την ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ…ΓΙἈΥΤΟ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 

Δείτε τα ακόλουθα αποσπάσματα που μόλις βγάλαμε από το πιο πρόσφατο βίντεό μας που μόλις αναβάσαμε στο κανάλι μας στο Youtube, Greek News On Demand, με τίτλο «Οι Γερμανοί καρφώνουν & τον Μητσοτάκη για τις Πρέσπες! Συνέβαλε στην επίλυση της διένεξης». Μέχρι στογμής έχει προβολές ΜΗΔΕΣ ενώ έχει  9 «λάικ» και καθώς και…ΣΧΟΛΙΑ!!! Ε, αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι το  Youtube, που ανήκει στο Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ που είναι πίσω από την ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, έχει πάρει ΕΝΤΟΛΗ τα βίντεο που εκθέτουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το δικό του ρόλο που έπαιξε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας (ΜΗΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ) να τα…ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ!!!

ΝΑΙ, το διαβάσατε ΣΩΣΤΑ. Μιλάμε για το ίδιο Youtube που ΔΕΝ λογοκρίνει τα κανάλια…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ που αλωνίζουν αυτήν την στιγμή σε όλο το δίκτυό τους!!! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.

Και το κάνει αυτό το Youtube για προφανεί; λόγους: Την ευλογία, το χρίσμα των Αμερικανών το έχει ήδη εξασφαλίσει ο Κούλης για να…ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να ΠΡΟΔΙΔΕΙ την…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Στο πρόσφατο άρθρο του CrashOnline.gr για το ίδιο θέμα, διαβάζουμε ΑΝΑΥΔΟΙ…

Όπως δε, προσθέτει, «ένας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος λέει ότι σε περίπτωση εκλογής του, ως πρωθυπουργός δεν θα ακυρώσει αυτήν την απόφαση, αλλά θα την ακολουθήσει ακόμη και αν έχει διαφορετική γνώμη, συμβάλλει εξίσου σημαντικά στη διατήρηση της εσωτερικής ειρήνης σε μία χώρα. Άρα λοιπόν δεν πρέπει να πιστωθεί θετικά μόνον στον Τσίπρα, αλλά εξίσου στη στάση του Μητσοτάκη που ως αντιπολίτευση στην Αθήνα είπε: «Είμαστε κατά της Συμφωνίας, αλλά σε περίπτωση κυβερνητικής αλλαγής που θα αναλάβω εγώ τη διακυβέρνηση της χώρας δεν θα αναθεωρήσω αυτήν την απόφαση»».

Δείτε τώρα τα επίμαχα σημεία των προαναφερόμενων αποσπασμάτων για να καταλάβετε και δείτε μετά το σχετικό βίντεο! ΑΥΤΟ είναι ένα ΞΕΚΑΘΑΡΟ σημάδι…ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ που το ξέρουν όλοι οι χρήστες του Youtube!!! Έπρεπε το βίντεο μας για το ίδιο θέμα να έχει ήδη πάρει πολλές προβολές ενω…ΜΗΔΕΝ!!! ΓΙΑΤΙ αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στην περίπτωση των άλλων μας βίντεο?? ΓΙΑΤΙ συνέβηκε ΜΟΝΟ στην περίπτωση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σχέση με την δικιά του προδοτική στάση εις βάρος της Μακεδονίας??

Αυτά συμβαίνουν ΜΟΝΟ στην περίπτωση…ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ.

_____________________________
Ιωάννης Κουντούρης

2 σκέψεις σχετικά με το “Το Youtube λογοκρίνει όσους εκθέτουν τον Μητσοτάκη για την προδοσία του για τη Μακεδονία!

 1. Σε νέους (ανύπαρκτους)… »αγώνες» η ΠανΗπειρωτική ΗΠΑ

  Οι κλαρινο-Ηπειρώτες του Νίκου Γκατζογιάννη, νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους

  Μετά την… »απελευθέρωση της Β. Ηπείρου», θα αγωνιστούν τώρα γιά να »βοηθήσουν -και οικονομικά- τα αδέλφια μας στην Βόρεια ‘Ηπειρο», αλλά τα χρήματα, 700+ χιλ. δολάρια παραμένουν γιά χρόνια στις ΗΠΑ και τα επενδύει ο Ν. Γκατζογιάννης (Nicholas Gage) στο… Χρηματιστήριο, χωρίς να δίνει λογαριασμό και χωρίς ποτέ να στείλει ένα δολάριο στα »αδέλφια βορειοΗπειρώτες»!

  Πριν ασχοληθουμε με το 40ο »συνέδριο» της Οργάνωσης (22-23 Φεβρουαρίου 2019) στην δυτ. Φλόριδα, ως εισαγωγή, ας δούμε ορισμένα γεγονότα…

  Τέλος καλοκαιριού 2016, με email, υπήρξε μία έκκληση από έναν αγνό ‘Ελληνα στην ‘Ηπειρο: «Παιδιά, Ελληνόπουλα σε σχολεία στην β. ‘Ηπειρο χρειάζονται σχολικά είδη». Απαντήθηκε και με το ερώτημα »γιατί δεν μιλάτε στην πανΗπειρωτική Αμερικής που έχει αρκετό χρήμα να βοηθήσει, αφού λέγει ότι βοηθά την ελληνική μειονότητα;». Ο αποστολέας, ανταπάντησε: «Βοήθεια ζητήσαμε όχι να μας ειρωνεύεστε. Ποιά πανΗπειρωτική Αμερικής; Αυτή εξαπατεί βορειοηπειρώτες και Ηπειρώτες». Σε λίγες ώρες, συγκεντρώθηκε ποσό 1.600 δολ. που στάλθηκε άμεσα, αγοράστηκαν σχολικά είδη και δόθηκαν σε παιδιά δημοτικών σχολείων. Πρόσφεραν, 4 Πελοποννήσιοι, ένας Ζακυνθινός και ένας Ηπειρώτης. Δεν δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση γιά »αυτοπροβολή και μπράβο». Η προσφορά, αθόρυβα χωρίς δημοσιοποίηση, συνεχίστηκε και τον επόμενο χρόνο, με ποσό 1,800.οο δολ. (Σημ.: Ο εκδότης του »Κ», παραλήπτης του αρχικού email, κρατά τα emails γιά…ενθύμιο, όπως και τα αποδεικτικά της μεταβίβασης-αποστολής των χρηματικών ποσών).

  Τις ίδιες ημέρες, στα αρχεία της Φορολογικής Υπηρεσίας ΗΠΑ (IRS), υπήρχε η φορολογική δήλωση γιά χρόνο 2015, της ΠανΗπειρωτικής Αμερικής, με αριθμό μητρώου (EIN) 23-7138155. Σε αυτήν, αναγραφόταν ότι η Οργάνωση είχε »περιουσιακά στοιχεία» 702.155.oo δολ. (σε μετρητά, όχι σε ακίνητα). Στην ίδια δήλωση (Part Χ, παρ. 11) βλέπει κανείς ότι ο πρόεδρος κ. Γκατζογιάννης, είχε επενδύσει ποσό 369,947.οο δολ., χρήματα της Οργάνωσης, στο Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης και αλλού και δήλωνε ζημιά 12,604.οο δολ. Οι επενδύσεις, δηλ. ο »τζόγος», στο Χρηματιστήριο λίγα χρόνια πριν (2008), έφταναν τις 600,000.οο δολ., με »χασούρα» 57,000.οο δολ.

  Αναζητώντας δωρεές της Οργάνωσης στο »Schedule I, form 990» της φορολογικής δήλωσης, βρίσκει κανείς συνολικό ποσό -γιά χρόνο 2015- δωρεών, υποτροφίες σε παιδιά ημέτερων στις ΗΠΑ, το ποσό των 7,196.οο δολ. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε αναφορά σε δωρεές-προσφορές »στα αδέλφια μας στην β. ‘Ηπειρο» γιά τα οποία, υποτίθεται, »αγωνίζεται» (σε χορούς με κλαρίνα), μοιράζοντας δηλ. »κουτόχορτο» σε αφελείς, η πανΗπειρωτική Αμερικής. Αλλά, υπήρχαν κοντά 15,000.οο δολ. ως έξοδα γιά »ταξίδια», υποθέτουμε του κ. Γκατζογιάννη.

  Για άγνωστους λόγους, ο (σχεδόν μόνιμος) πρόεδρος της πανΗπειρωτικής κ. Νίκος Γκατζογιάννης, ουδέποτε ενημέρωσε την Ομογένεια ή την πανΗπειρωτική γιά την χρήση των χρημάτων, ειδικά αυτών που »επενδύει» στο Χρηματιστήριο, γιά λογαριασμό της πανΗπεριωτικής. ‘Ασχετα αν τα χρήματα είναι προσφορές της Ομογένειας γενικά (και ένα ποσοστό είναι από ελληνικές κυβερνήσεις), γιά συγκεκριμένο σκοπό (βοήθεια σε Ηπειρώτες και βορειοΗπειρώττες) και όχι γιά »επενδύσεις» σε Χρηματιστήριο και αλλού.

  Ο κ. Γκατζογιάννης επενδύει τα χρήματα, πράττοντας ατομικά χωρίς να δίνει λογαριασμό, έστω στην -υποτιθέμενη- ηγεσία της Οργάνωσης, δηλ. στις »γλάστρες» του, που υπάκουα σηκώνουν το χεράκι και επικυρώνουν και εκλέγουν, χωρίς να κάνουν ερωτήσεις ή να ζητούν λογαριασμούς.

  Μπορεί η πανΗπειρωτική Αμερικής να είχε ελάχιστη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Ομογένειας ΗΠΑ, γιά εθνικά και άλλα θέματα τα τελευταία 40 χρόνια, αλλά από κλαρινοχορούς και »κουτόχορτο» σε αφελείς, ήταν πρώτη. ‘Εχοντας ως σημαία »τα αδέλφια μας στην βόρεια ‘Ηπειρο που χρειάζονται βοήθεια», μάζευε χρήματα που η Ομογένεια έδινε, αλλά ουδέποτε έστειλε ένα δολάριο στα »αδέλφια μας στην β. ‘Ηπειρο», ενώ υποτίθεται ότι γιά αυτούς μαζεύονταν, όπως πιστοποιείται και με μία δεύτερη εταιρία που ίδρυσε ο κ. Γκατζογιάννης, μαζί με άλλους 6 Ηπειρώτες, με το όνομα »Northern Epiros Benefit Fund», ως θυγατρική της πανΗπειρωτικής. Αλλά και αυτή, παρουσιάζει μηδενική βοήθεια στα »αδέλφια μας βορειοΗπειρώτες» και το περίεργο είναι ότι δεν κάνει φορολογική δήλωση (990).

  Να αναφέρουμε και την περίπτωση στις ΗΠΑ (βασικά περίοδο 1980-1995) με τους »έλληνες Ηπειρώτες», τους »σφοδρούς επικριτές των καθεστώτων Χότζα και Αλία» στην Αλβανία, »που καταπίεζαν τα αδέλφια μας βορειοΗπειρώτες». Αλλά προδόθηκαν μόνοι τους, επειδή μπαινόβγαιναν ελεύθερα στην Αλβανία των καθεστώτων Χότζα και Αλία. Ολίγοι από αυτούς τους »χαφιέδες» των αλβανικών Αρχών, που »κάρφωναν» αγνούς ‘Ελληνες, είναι ακόμα στα »πράγματα» της οργανωμένης Ομογένειας και σε ηπειρωτικούς συλλόγους στις ΗΠΑ.

  ‘Ετσι και αυτό το 40ο συνέδριο (22-23 Φεβρουαρίου 2019) στην παραλία Κληαργουότερ, δυτ. Φλόριδας, είχε όλα τα συνηθισμένα χαραχτηριστικά, της -χωρίς ουσία, αποτέλεσμα- θεατρικής παράστασης. »Χαιρετισμοί» γραφικών, λόγοι »εθνικοί», λεκτικός ζήλος γιά τα »αδέλφια μας βορειοΗπειρώτες», εθνικιστικές »κορώνες», Κατσίφας, ένα ψήφισμα αξίας… σκουπιδοτενεκέ, επανεκλογή του »μεγάλου ηγέτη-τιμονιέρη» Γκατζογιάννη ως πρόεδρου, φαγοπότι-χορός (εξυπακούεται με κλαρίνο), η παρουσία του ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα γιά να φωτογραφίζονται μαζί του οι ολίγοι σύνεδροι των ολίγων ημιδιαλυμένων ηπειρωτικών συλλόγων. Αλλά αποτέλεσμα, ουσιαστική προσφορά στα »αδέλφια μας βορειοΗπειρώτες» ή στην υποβαθμσμένη (σε ανάττυξη, οικονομία, κατά κεφαλήν εισόδημα) ‘Ηπειρο, ΜΗΔΕΝ.

  Εξυπακούεται ότι την επόμενη του συνέδριου, θα υπήρχε και η ανάλογη προβολή του »μεγάλου ηγέτη» και της »μεγάλης Οργάνωσης». Φυσικό και αναμενόμενο, η εφημερίδα »Εθνικός Κήρυξ» Αστόριας Νέας Υόρκης, να προβάλει τον πρόεδρο Γκατζογιάννη, τον λόγο του στον χορό (με κλαρίνο), αλλά ουδεμία αναφορά στα »καυτά ζητήματα»:

  ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ με το χρήμα κ. Γκατζογιάννη, που διαχειρίζεσαι ατομικά; ΓΙΑΤΙ, όλα αυτά τα χρόνια, ούτε ένα δολάριο πήγε στους βορειοΗπειρώτες γιά τους οποίους το μαζεύατε;;; ΠΟΤΕ και ΠΟΥ, η πανΗπειρωτική σε εξουσιοδότησε να τα »παίζεις» στο χρηματιστήριο; ΓΙΑΤΙ ουδέποτε έδωσες λογαριασμό γιά τα χρήματα;

  Ας δούμε και τι τόνισε ο »μεγάλος πρόεδρος-ηγέτης» στην ομιλία του: «Θα στηρίξουμε τους Ελληνες που ζουν στη Βόρειο Ηπειρο, υπό την πίεση των αλβανικών Αρχών και τους συμπατριώτες μας Ελληνες που ζουν κάτω από σοβαρούς οικονομικούς περιορισμούς τους οποίους η χώρα βιώνει τα τελευταία χρόνια… Δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι η πατρίδα μας (σ.σ.: ‘Ηπειρος) είναι διαιρεμένη και οι μισοί συμπατριώτες μας ζουν στην αιχμαλωσία. Γι’ αυτό το λόγο, εμείς στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής έχουμε βάλει ως πρωταρχική μας αποστολή να τους βοηθήσουμε και να τους προστατέψουμε… Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για όσο καιρό χρειαστεί».

  Ναι κ. Γκατζογιάννη, ότι πεις… Από ανύπαρκτους αγώνες, κλαρίνα και ‘κονόμες, είστε πρώτοι. Μπορεί να θεωρείσαι »μεγάλος» και να εξαπατείς αφελείς Ηπειρώτες στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα, αλλά είσαι πολύ μικρός γιά να νομίζεις ότι μπορείς να εξαπατείς και την Ομογένεια, τον Ελληνσιμό, γενικά και συνολικά. Σε μάθαμε, σε ξέρουμε, καταλάβαμε τι συμφέροντα υπηρετείς… Φυσικά, όχι τα συμφέροντα των »αδελφών μας στην β. ‘Ηπειρο».

  (Υπογραφή: Γ. Λυκ. – 26 Φεβ. ’19)


  http://www.kalami.us

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Άποψη χωρις γωνιες αλλα βασισμένη στην τετραγωνική μαθηματική λογική, εξ αφορμής δημοσκοπήσεως (??) απο την εταιρεία δημοσκοπήσεων Alco για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δίαυλου OPEN,
  και μεταξυ αλλων…> https://www.facebook.com/d.koun61/posts/966523417071311

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.