Κίνημα Αλλαγής Α.Φ.Μ.

αναδημοσίευση από CretanPatriot 28/05/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Φωφη Γεννηματα

Είναι γνωστό σε όλους ότι η Φώφη Γεννηματά εκπροσωπεί το χειρότερο  είδος πολιτικού: κληρονόμος, πρόωρη συνταξιούχος από μια εργασία που δεν έκανε ποτέ. Ελλειμματική σε ιδεολογική κατάρτιση και επιστημονική γνώση, χωρίς ιδιαίτερες σπουδές η  αξιοσημείωτη πολιτική δράση πριν μπει στην πολιτική, αλλά και χωρίς επιδόσεις σε κάτι κατ’ ανάθεση βοηθητικά κυβερνητικά αξιώματα που ανέλαβε.

Γι’ αυτό άλλωστε και η πρώτη αντίδραση πολλών από όσους δέχονται κρούση να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ ή σε νέο κόμμα στη θέση του,  είναι : «υπό την Φώφη;».

Ταυτόχρονα όμως έχει  απίστευτες ικανότητες στην αποστήθιση κείμενων. Μπορεί να είναι ξύλινα, κοινότυπα, παλαιάς κοπής,  με ναφθαλίνη, αλλά τα μαθαίνει «νεράκι»και τα απαγγέλλει απνευστί.  Αλλά ως εκεί.

Π.χ. στις  συνεδριάσεις των ευρω-σοσιαληστών ενώ  λέει κάποια πράγματα σωστά σε γενικές γραμμές – ειδικά από τότε που συμβουλεύεται  πανεπιστημιακό με βαθιά γνώση των ευρωπαϊκών θεμάτων- αλλά στη συνέχεια δεν παίρνει μέρος στη συζήτηση.

Όχι γιατί δεν τη βοηθάει η …μετάφραση, αλλά γιατί δεν έχει προηγηθεί κείμενο!

Αυτά θα ήταν μια συνηθισμένη κατάσταση στον εγχώριο βίο- δεν έχει μόνο η Γεννηματά με αυτά τα χαρακτηριστικά- αν οι τελευταίες ομιλίες της  δεν ήταν τόσο εξωφρενικές.  Απαγγέλλει -και προφανώς υιοθετεί – πράγματα  που δεν έχουν καμία σχέση με τη σημερινή πραγματικότητα,  ενίοτε δεν ισχύουν καν όσα αναφέρει, έχουν ξεπεραστεί από τα πράγματα και γενικά αναδύουν αντιλήψεις παλαιότερων εποχών.

Ότι σ’ αυτά προσθέτει και τον μικρομεγαλισμούς του ύφους της τα κάνει χειρότερα. Πολλοί όμως διερωτώνται ποιοι τα γράφουν όλα αυτά. Αν είναι  η πεντάδα του περιβάλλοντός της τότε όλα εξηγούνται…


ο Συγκλητικός

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Κίνημα Αλλαγής Α.Φ.Μ.

 1. «Η Φώφη Γεννηματά με έπεισε να ψηφήσω Χρυσή Αυγή.»

  https://cretanpatriot.files.wordpress.com/2012/04/ceb3ceb5cebdcebdceb7cebcceb1cf84ceb1cf86cf89cf86ceb7.jpg?w=192&h=143

  Posted by Click me στο 22/04/2012

  Μέχρι σήμερα, αν και δεν είχα αποφασίσει που να ψηφήσω, εν τούτοις ποτέ δεν μου είχε περάσει ούτε ως στιγμιαία σκέψη από το μυαλό το ενδεχόμενο να ψηφήσω Χρυσή Αυγή.
  Σήμερα όμως που διάβασα την ανακοίνωση αντίδραση του ΠΑΣΟΚ διά της κ. Γεννηματά σχετικά με την παρουσία των μελλών της Χρυσής Αυγής σε προεκλογική ομιλία του Πέτρου Ευθυμίου στο Μαρούσι, πήρα την απόφαση να ψηφήσω Χρυσή Αυγή.
  Όπως γράφει η εφημερίδα το ΒΗΜΑ επί λέξη: (Άτομα που ….. >>>>>>>>

  πρόσκεινται στο κόμμα της Χρυσής Αυγής έκαναν διαδήλωση στο Μαρούσι υπέρ του καθεστώτος της 21ης Απριλίου. Εν συνεχεία, μετέβησαν στην πλατεία όπου είχε προεκλογική συγκέντρωση ο κ. Ευθυμίου. Πέταξαν νερά, καφέδες στους συγκεντρωμένους, φώναξαν συνθήματα εναντίον των πολιτικών και τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και αποχώρησαν. )
  Για αυτά τα τραγικά υποτίθεται γεγονότα, η Γεννηματά έβγαλε την εξής ανακοίνωση: «(Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το αυγό του φιδιού. Δεν θέλουμε να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θέλουμε να δούμε να επιβραβεύονται όσοι πιστεύουν στη βία και στην αυτοδικία. Να αντισταθούμε όλοι μαζί.)»

  Αγαπητή μου κυρία, δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση το άτοπο και η υπερβολή της ανακοινώσεως σας, πέρασε ο καιρός που είχατε μαντρώσει τους Έλληνες στο σοσιαλιστικό – ληστρικό μαντρί του ΠΑΣΟΚ.
  Αν θεωρείται σημαντικό το πέταγμα νερού και καφέ, εσείς και το κόμμα σας θα έπρεπε να είχατε χρόνια τώρα καταδικαστεί για κακούργημα, αν αναλογιστείτε πόσες φορές έχετε κινηθεί βίαια εναντίων άλλων πολιτικών παρατάξεων και όχι μόνο.
  Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.
  Πόσες βιτρίνες έχουν καταστρέψει τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ; Πόσα αυτοκίνητα, πόσους δρόμους, πόσα αεροδρόμια, έχουν αποκλείσει και προπηλακίσει τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ; Πόσα πανεπιστήμια, έχουν καταστραφεί και κατακλεφτεί από τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ; Πόσοι πρυτάνεις που δεν ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ έχουν προπηλακιστεί; Πόσοι πολίτες, έχουν αποκλειστεί και ταλαιπωρηθεί έχουν εξευτελιστεί από τα συνδικαλιστικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, γιατί έτυχε να διαφωνούν στις προβοκατόρικες απεργίες των συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ; Πόσοι συνδικαλιστές, άλλων πολιτικών χώρων έχουν όλα αυτά τα χρόνια εξευτελιστεί και κτυπηθεί από τους εγκάθετους του ΠΑΣΟΚ; Πόσοι αγρότες που δεν ανήκαν στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχουν μείνει στην απέξω , γιατί κρατούν όλους τους αγροτικούς συνεταιρισμούς τα στελέχη των κλαδικών του ΠΑΣΟΚ;
  Ξεχάσατε κυρία Γεννηματά τους πρασινοφρουρούς συνδικαλιστές που έκαιγαν της νομαρχίες και τα δημόσια κτήρια.
  Ξεχάσατε κυρία Γεννηματά τους τουρίστες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, που έτρεχαν σαν αλαφιασμένοι όταν σύσσωμοι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με την συμπαράσταση των δημοτικών αρχόντων που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, εξευτέλιζαν την χώρα;
  Ξεχνάτε κυρία Γεννηματά τους δημάρχους του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη που με συμπαραστάτη τον Γιώργη Παπανδρέου, ήθελαν να μπουν με τα τρακτέρ στην βουλή;
  Και και και θα μπορούσα να γράφω 10 ώρες.
  Όσο για το αυγό του φιδιού. Δεν πρόκειται για αυγό του φιδιού. Πρόκειται για συνειδητοποιημένους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι γνωρίζουν ότι σε 5 χρόνια θα είναι στην Ελλάδα το 50% μετανάστες. Αυτοί οι συνειδητοποιημένοι πολίτες σας ενημερώνουν ότι σε 15 χρόνια το 40% των Ελλήνων βουλευτών θα είναι Ισλάμ, εκ των οποίων οι 25 θα είναι όργανα της Τουρκίας.
  Αυτήν την στιγμή, που ένα εκατομμύριο Ελλήνων είναι χωρίς δουλειά, εσείς συνεχίζετε να διευκολύνετε την είσοδο κι άλλων μεταναστών.
  Το Κέντρο της ποιό ιστορικής Πόλης του κόσμου, έχει αδειάσει από τουρίστες, γιατί εσείς θέλετε να το μετατρέψετε σε Ισλαμαμπάντ.
  Οι Έλληνες πολίτες έχουν χρόνια τώρα μετατρέψει τα σπίτια τους σε κλειδαμπαρωμένες φυλακές, γιατί φοβούνται για την ζωή τους.
  Για αυτό σας ξαναλέω, ας το πάρετε απόφαση, και μην προσπαθείτε με λεκτικές υπερβολές του τύπου, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, να κατατρομάξατε τον Έλληνα να σας ξαναψηφίσει.
  Ακόμα και μια φωτογραφία που έχω κρατώντας την σημαία του ΠΑΣΟΚ θα την καταστρέψω.
  Η ψήφος μου προς την χρυσή αυγή, δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας, είναι ψήφος ελπίδας και υποστηρίξεις των νέων της Ελλάδος, που με πολύ χαρά βλέπω όλο και περισσότερους να βγαίνουν από τον κόσμο της ουτοπίας και με ωμό ρεαλισμό θα πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, με την δυναμική τους είσοδο στην βουλή.
  Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.