ΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ


Πολύ παρασκήνιο με πλήθος πληροφοριών και φημών αναπτύσσεται από χθες σχετικά με την άρνηση τηςΌλγας Κεφαλογιάννηνα αναλάβει το Υπουργείο Τουρισμού. Η Πειραιώς έσπευσε με διαρροές να επικοινωνήσει ότι η κα Κεφαλογιάννη ζήτησε ένα Υπερυπουργείο. Αυτό που ψιθυρίζεται όμως είναι ότι η συμφωνία ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΝΔ και την Κεφαλογιάννη όχι μόνο ήταν εξαρχής το Υπουργείο Πολιτισμού, αλλά κι ότι η συνένωση ήταν πρόταση της ΝΔ και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο οποίος τις τελευταίες ημέρες άλλαξε τα συμφωνηθέντα και της πρότεινε το Τουρισμού, εισπράττοντας τελικά το όχι της Όλγας Κεφαλογιάννη. Όλα αυτά μάλιστα διαδραματίστηκαν και πριν τις βουλευτικές εκλογές , όπου η επιθυμία κάποιων στη ΝΔ ήταν να “χαθεί” και η πρώτη θέση στην Α’ Αθηνών (!!), μια θέση όμως που παρέμεινε εκ νέου στην Κρητικιά πολιτικό.

Αναγνώστης

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: Η «πρώτη κυρία» της παραταξης, εκτός υπουργικού συμβουλίου.

Είναι η πρώτη σε ψήφους. Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες υπουργούς που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Είναι υπόδειγμα εντιμότητας και αξιοπρέπειας. Υπήρξε τομεάρχης πολιτισμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για δύο χρόνια. Και όμως, δεν υπουργοποιήθηκε. Εξαιρετικά περίεργη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στερεί ένα σημαντικό όπλο όχι μόνο από την κυβέρνηση αλλά από την ίδια την Ελλάδα.


Κεφαλογιάννη εναντίον Μητσοτάκη! “το κόμμα δεν πρέπει να προσχωρήσει σε «αποτυχημένες νεοφιλελεύθερες συνταγές”

img_8915

Συνομιλία με την Όλγα Κεφαλογιάννη είχε για αρκετή ώρα στα πλαίσια του συνεδρίου της ΝΔ ο Φίλιππος Ταυρής, που πρόσφατα παραιτήθηκε από την ΚΕΦΕ, καταγγέλοντας νοθείες από το στενό περιβάλλον του Μητσοτάκη. Άγνωστο τι έλεγαν, αλλά πολλά ακούγονται στο εσωτερικό της ΝΔ, τόσο για τις μεθόδους που ακολουθεί η ηγετική ομάδα, όσο και για το «ποταμίσιο» ιδεολογικό στίγμα που φαίνεται να δίνουν πλέον στην παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την τοποθέτηση της στο συνέδριο της ΝΔ μίλησε για τα εσωκομματικά δρώμενα, αναφέροντας ότι το κόμμα δεν πρέπει να προσχωρήσει σε «αποτυχημένες νεοφιλελεύθερες συνταγές» και πως πρέπει να παραμείνει στον φιλελευθερισμό που πρεσβεύει το Καραμανλικό dna.

Το σχέδιο της Ν.Δ. θα πρέπει να υπερασπίζεται τις βασικές λειτουργίες ενός σύγχρονου κράτους πρόνοιας , να βάζει φρένο στην διαδικασία της ολοκληρωτικής απορρύθμισης αγοράς και εργασιακών σχέσεων και να στηρίζει τη μεσαία τάξη και την ελληνική οικογένεια, ανέφερε, προσθέτοντας: Η Ν.Δ. είναι η μεγάλη παράταξη του κοινωνικού φιλελευθερισμού, που μπορεί να συνθέτει και να ενώνει ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις στο κέντρο του πολιτικού φάσματος… αυτή ήταν και είναι η δύναμη μας, να μπορούμε να είμαστε οι εκφραστές των μεγάλων κοινωνικών πλειοψηφιών. κάτι που έπραξε με απόλυτη επιτυχία ο Κώστας Καραμανλής, γνήσιος εκφραστής του μέτρου και της μετριοπάθειας».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.