ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ… ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ.


Αν δεν ήσουν μαζί τους ,ήσουν εναντίον τους δηλαδή ήσουν …… φασίστας !
Οταν αντέδρασες για το ΟΧΙ που έγινε ναι ,    ήσουν φασίστας !
Οταν φώναζες για την Μακεδονία ,εκτός από ετερόκλητος όχλος ,    ήσουν ΚΑΙ φασίστας !
Οταν φώναζες για τα σύνορα που τα θυμήθηκε ξαφνικά ο Τσίπρας τώρα με τις προκλήσεις Ερντογάν ,και έλεγες πως η θάλασσα έχει σύνορα ,   ήσουν φασίστας !
Οταν είπες πως το Αιγαίο δεν ανήκει στα …ψάρια του αλλά στην Ελλάδα ,   φασίστας ήσουν .
Οταν φώναζες γιατί έκαναν την χώρα ξέφραγο αμπέλι και μπαινόβγαινε εκτός από τους πρόσφυγες κι ο κάθε καταζητούμενος στην χώρα του χωρίς κανέναν έλεγχο σχίζοντας επιδεικτικά τα έγγραφά του στην ακτή σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες και συνέχισε αυτό και αφού τελείωσε ο πόλεμος στην Συρία και έπαψαν να υπάρχουν προσφυγικές ροές ,πάλι φασίστας ήσουν και μάλιστα καραφασίστας !

Οταν αναρωτήθηκες γιατί οι Σύριοι δεν μετακινούνται προς τις ελεύθερες περιοχές της πατρίδος τους και ριψοκινδυνεύουν την ζωή των παιδιών τους στην θάλασσα ,  φασίστας !
Κι ειδικά που τόλμησες να αναρωτηθείς γιατί το 80% τουλάχιστον όπως παραδέχτηκε και ο Μουζάλας ήταν άνδρες σε μάχιμη ηλικία και δεν έμειναν πίσω να υπερασπιστούν τους γονείς ,την γυναίκα,  τα παιδιά ,  την πατρίδα τους.
Το ίδιο και όταν έληξε ο πόλεμος και τους κάλεσε ο Ασσαντ πίσω . .Κι επειδή τόλμησες να σκεφτείς πως αυτοί που δεν επιστρέφουν η αυτοί που την κοπανούν ακόμη και σήμερα το κάνουν για να μην συλληφθούν ως εγκληματίες πολέμου της γνωστής οργάνωσης ,πάλι φασίστας ήσουν .
Οταν αναρωτήθηκες γιατί να μπαίνουν άτομα από 77 χώρες του κόσμου , όλες αυτές πόλεμο έχουν ; Φασίστας !
Κι αφού είναι φτωχοί ,που στην ευχή τα βρίσκουν τόσα χιλιάρικα για να πληρώνουν τους διακινητές ;  Φασίστας !
Οταν τους είδες να μπουκάρουν ανεξέλεγκτα από τον Εβρο ,  πάλι φασίστας !
Οταν είπες πως το Πακιστάν είναι πολύ πιο πλούσια χώρα από την Ελλάδα μέχρι πυρηνικά έχει και απόρησες ….,φασίστας !
Οταν αναρωτήθηκες γιατί δεν υπάρχουν πρόσφυγες από την Αιθιοπία που τα παιδάκια κυριολεκτικά λιμοκτονούν ,την μόνη χριστιανική χώρα στην Αφρική , και γιατί θάβουν την είδηση και γιατί εκεί δεν φτάνει ο «ανθρωπισμός» τους ,φασίστας γιατί τόλμησες να αναρωτηθείς .
Οταν διαμαρτυρήθηκες γιατί έγινε η γειτονιά σου γκέτο ,  ήσουν φασίστας .
Με το που τόλμησες να ψελλίσεις πως χιλιάδες Ελληνες είναι στο δρόμο γιατί η καλή κυβέρνηση με ηλεκτρονικούς αντισυνταγματικούς πλειστηριασμούς τους πέταξε έξω από τα σπίτια τους μη δίνοντας τους έστω την δυνατότητα να αμυνθούν ενώ άλλοι ζουν σε ξενοδοχεία και μεζονέτες με τις δικές σου εισφορές και λιάζονται , και ζήτησες την ίδια μεταχείριση και για τους Ελληνες , ήσουν καραφασισταριό .
Το ίδιο κι όταν μίλησες για πεταμένα φαγητά την ώρα που συμπατριώτες μας πεινάνε και ψάχνουν στα πεταμένα της λαϊκής .
Φυσικά όταν διαμαρτυρήθηκες γιατί η συνελήφθη ο καστανάς η γιαγιά με τον μαϊντανό και η γιαγιά με τα καλτσούνια καθώς και ο σαλεπιτζής ενώ δεν συλλαμβάνονται χιλιάδες άτομα με παράνομη πραμάτεια μπροστά από μαγαζιά που πληρώνουν ρεύμα , δυσβάστακτους φόρους ,προσωπικό ,ενοίκιο ,εισφορές κλπ εκεί κι αν ήσουν φασίστας !
Και κυρίως όταν μίλησες για εκατομμύρια συνάλλαγμα που φεύγει από παράνομες συναλλαγές και το παρεμπόριο σε άλλες χώρες .
Ε τώρα δεν το συζητάμε ! Ήταν φρικτά ρατσιστικό που σκέφτηκες ότι ο «γείτονας» μπορεί να στείλει και πράκτορες και δολιοφθορείς ,ακόμα και κομάντος έτσι , χωρίς κανέναν έλεγχο ! Και φυσικά , ακόμα πιο ρατσιστικό που τόλμησες να σκεφτείς πως τα εκατομμύρια ναρκωτικά που πριν μερικές μέρες πιάσανε να έχουν εισαχθεί στην χώρα μας , ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΚΆΠΟΙΟΙ έπαιρναν και έκαναν φρικαλεότητες στην Συρία εις βάρος του ανυπεράσπιστου πληθυσμού ,δεν μπήκαν στην τύχη στην χώρα σου αλλά είχαν ….παραλήπτη !
Οταν διαμαρτυρήθηκες γιατί η κόρη σου δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει έξω όταν νύχτωνε ,  πάλι φασίστας ήσουν .
Αλλά και μέρα ,όταν τόλμησες να διαμαρτυρηθείς για την φρικτά κακοποιημένη Μυρτώ που έμεινε φυτό το κοριτσάκι !
Οταν τρόμαξες με το να βλέπεις στον δρόμο , στην γειτονιά σου συμπλοκές και μαχαιρώματα , σε είπαν και ξενοφοβικό λες και φοβόσουν τους ξένους και όχι τα μαχαίρια που σφύριζαν και δικαίως!!!!!
Οταν ζήτησες να απελαθούν εισαγόμενοι ληστές ,βιαστές , ναρκέμποροι ,σωματέμποροι ,μαχαιροβγάλτες , μπουκαδόροι και σιδερωτές, φασίστας !
Κι ακόμα πιο φασίστας όταν διαμαρτυρήθηκες με την αποφυλάκιση τους ντόπιων και εισαγόμενων με τον νόμο Παρασκευόπουλου .
Είχες και μια σύσταση ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ! Να κάνεις πως κοιμάσαι !
Κι όχι να ζητάς αστυνόμευση !
Φυσικά φασίστας και με το να διαμσφυρίζανσφυρίζανσφυρίζαναρτύρεσαι γιατί τους συλλαμβάνουν και τους αφήνουν ελεύθερους .
Ειδικά πρόσφατα που άλλαξαν και τον ποινικό κώδικα και αμόλησαν 2.500 καταδίκους για να συνεχίσουν το…. ξαλάφρωμα των οικιών και όχι μόνο!
Και που έκαναν και την τρομοκρατία πλημμέλημα !
Οταν καίγανε το λεωφορείο που ήσουν μέσα ,φασίστα την γλίτωσες και τολμάς να διαμαρτυρηθείς κι από πάνω !
Οταν αντέδρασες για το Τέμενος και για την σκοπιμότητα που έγινε αντί για τζαμί μιας και δίνει δικαιώματα εδαφικά και μειονοτήτων στην καρδιά της πατρίδος σου φασίστας ήσουν .
Κι ακόμα πιο φασίστας που τολμάς και αμφισβητείς τις ιερές αγελάδες μετά τις τράπεζες ,τις ΜΚΟ λέγοντας ότι έγιναν κράτος εν κράτει και όχι μόνο !
Οταν σου αφαίρεσαν από τα σχολικά τον Θουκυδίδη ,τόλμησες και το ανέφερες ! Το ίδιο και με τους συνωστισμούς ! Και τους Περσικούς πολέμους .Και με την ΑΝΤΙΓΟΝΗ .Γιατί αυτή διδάσκει αντίσταση στους Νόμους τους και βάζει υπεράνω τους Θεικούς και Ηθικούς Νόμους ρε φασίστα που θα σηκώσεις και κεφάλι και θα αμφισβητήσεις το ΚΑΘΕΣΤΩΣ !
Κι ακόμα χειρότερα ρε φασισταριό , τόλμησες και αντέδρασες για την αφαίρεση του Παύλου Μελά !
Φασίστας και γιατί αλωνίζει ο Ερντογάν αλλά και οι γκρίζοι λύκοι στην Θράκη !
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ …….
ΜΌΛΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ .ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ   ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !
Φασίστας κι αυτός ,   δεν ….το ήξερες ;
Και τόλμησες και κράτησες την Ελληνική σημαία χωρίς να είσαι τουλάχιστον ολοτσίτσιδος ! Οπότε ,  ξύλο στον φασίστα !
Κι έφαγες και του κόσμου τα χημικά στη μούρη κι εσύ και τα παιδιά σου μαζί !
Και σου άνοιξαν και το κεφάλι στο Πισοδέρι και όχι μόνο ρε φασίστα !
Και μέχρι και για το 1949 σου μίλησαν μέσα στην Βουλή με τάσεις ρεβανσισμού και αναμόχλευσαν πληγές !
Χώρια τις πλάτες που εκαναν στους κάθε λογής «μπαχαλάκηδες «! Με αποκορύφωμα να σου λένε πως οι μολότωφ δεν σκότωσαν κανέναν ,ξεχνώντας την ΜΑΡΦΊΝ και με τους γνωστούς -αγνώστους δολοφόνους να είναι ελεύθεροι και να πολιτεύονται κι από πάνω ! Και να μας κουνάνε και το δάχτυλο με τις δέκα ΜΚΟ τους ! Οι  «αλληλέγγυοι»  της μάσας και της κερδοσκοπίας από την δυστυχία των άλλων !
Και νά’χεις κι έναν πρωθυπουργό να σου λέει πως οι μολότωφ είναι καλές η κακές ανάλογα από ποιά μεριά …..πέφτουν !
Εν ολίγοις , ότι η βία είναι κακή και καταδικαστέα μόνο όταν δεν προέρχεται από αυτούς !
Ε ήταν να να μην τους σιχαθείς ;


Ευστρατια Σουραβλα

 

10 σκέψεις σχετικά με το “ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ… ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ.

 1. Πολύ καλό .Έτσι είναι Ευστρατία έτσι……Κι όταν πιά δεν θα έχει ισχύ αυτή η λέξη….διότι θα ξεφτιλιστεί με την πάροδο του χρόνου,μας ετοιμάζουν την επόμενη :’Τρομοκράτης’.Θα το δούμε κι αυτό….

  Μου αρέσει!

 2. ΑΠΟ 149 ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ …ΤΟ ΚΑΤΆΡ ΔΊΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΊΑ ΤΗΝ ΕΞΟΠΛΊΖΕΙ…ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΊΣΗΣ…ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΆΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ…

  Μου αρέσει!

 3. Ευστρατια απέδειξες ότι έχουμε πολύ καλή μνήμη και αυτό πρέπει να το ξανασκεφτούν ορισμένοι που μας θεωρούν χρυσόψαρα! Συγχαρητήρια για το πολύ καλό κείμενό σου που δυστυχώς είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια!!

  Μου αρέσει!

 4. Σας ευχαριστώ και χαίρομαι που σας άρεσε φρεσκάροντας λίγο την μνήμη μας μιας και δεν πρέπει να ξεχάσουμε .Αν δεν με δείτε από δω και στο εξής στο φβ ,προφανώς να έχω φάει κανένα μπλοκ γιατί τα έβγαλα από μέσα μου …

  Μου αρέσει!

 5. Μπράβο σου Ευστρατια. Να τα φωνάζουμε αυτά μην ξεχαστούν γιατί είναι η απόλυτη αλήθεια . Αυτό που έζησε ο Έλληνας πατριώτης και δεν έκανε τίποτα να το ανατρέψει δεν εχει δικαιολογία καμία

  Μου αρέσει!

 6. Ενώ τώρα με τον καινούργιο της παλιάς οικογένειας όλα θα βαίνουν καλώς…μα αν μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι με τις εκλογές…θα τις είχαν καταργήσει η ελιτ- αλητ της οποίας ο σημερινός πρωθυπουργός είναι γέννημα θρέμμα…ή προτιμάται το αυθεντικό από το μαϊμού…με τέτοια και τέτοια δεν βλέπω ποτέ να ελευθερωνομαστε, Διότι απλά δεν ξέρουμε την αιτία των δεινών μας…

  Μου αρέσει!

 7. Είπε κανείς τίποτα για τον καινούργιο της παλιάς οικογενείας Γιούλη μου ; Στημένη του την έχουμε .Κράτος που παρέδωσε την εθνική του κυριαρχία λες και ηττήθηκε σε πόλεμο ,μια χαρά ξέρουμε την αιτία όπως και το ότι ξαναβγήκε μνημονιακή κυβέρνηση .

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.