Ο Κούλης με τα αμώματά του οδηγεί την Ν.Δ. σε διχασμό. Ο Σαμαράς παίρνει τ’ όπλο του …

Η άρνηση Μητσοτάκη να συστήσει Εξεταστική και για το σκάνδαλο NOVARTIS και τον ρόλο τού Παπαγγελόπουλου, κάτι που το είχε υποσχεθεί προεκλογικά, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, για να ξεκινήσει τον πόλεμο εναντίον του ο Σαμαράς. Η ΝΔ έχει ήδη χωρισθεί στα δύο. Η αντίστροφη μέτρηση για τη διάλυσή της, έχει ήδη αρχίσει.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητες

Κεραμέως: Χωρίς αναγραφή θρησκεύματος και ιθαγένειας τα απολυτήρια σχολείων

skai.gr

ΙΝΤΙΜΕ

Σε συμμόρφωση με την υπ’ αριθ. 28/2019 Απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει δρομολογήσει την τροποποίηση των κείμενων ρυθμίσεων προκειμένου να μην αναγράφεται πλέον το θρήσκευμα και η ιθαγένεια στα στοιχεία που τηρούνται στο σχολείο και στους τίτλους και πιστοποιητικά σπουδών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και στο πληροφοριακό σύστημα «myschool».

Η Υπουργός  Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως, δήλωσε σχετικά:

«Στόχος μας στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι να καλλιεργούμε διαρκώς ένα σχολικό περιβάλλον γνώσης, ελεύθερο, δημιουργικό, χωρίς αποκλεισμούς. Καταπολεμώντας κάθε είδους διάκριση, σεβόμενοι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. 

Παράλληλα μεριμνούμε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μαθητών, σύμφωνα με το εθνικό και ενωσιακό δίκαιο. Εν προκειμένω, κρίθηκε ότι η αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στους τίτλους και στα πιστοποιητικά σπουδών δεν είναι αναγκαία και πρόσφορη για την εξυπηρέτηση του σκοπού τους, ο οποίος συνίσταται αποκλειστικά στην παρακολούθηση της φοίτησης και στη βεβαίωση των επιδόσεων και της επιτυχούς περάτωσης των σπουδών του μαθητή. 

Στο πλαίσιο αυτό, προχωράμε άμεσα στις αναγκαίες τροποποιήσεις των σχετικών ρυθμίσεων, ώστε η συλλογή και επεξεργασία τέτοιων προσωπικών δεδομένων, σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, να είναι απολύτως συμβατή με τις απαιτήσεις του εθνικού και ενωσιακού δικαίου.»

 

Η Κεραμέως είχε ψηφίσει και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Δύο τα κρατούμενα τώρα, λοιπόν.

Όταν λέω εμείς ότι με όλους αυτούς που είναι μέλη τής BILTEBERG & τής TRILATERAL COMMITTEE, πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί, γιατί παίρνουν εντολές από τα κέντρα στα οποία ανήκουν, τής νέας τάξης δηλαδή, κάτι ξέρουμε….

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: